-
ΗΡ................;;;;
-
HP; Συνέχισε να ψάχνεις
-
ε άρα μενει το σαμσούγκι.
δε με χαλάει διολου
-
Dell καλύτερα. Εξαιρετικό σερβις , φτηνά αναλώσιμα και ανταλακτικά απο αντιπροσωπείακαι δόξα το Θεό , το eβαυ ειναι γεμάτο απο ανταλακτικά και αναβαθμίσεις σε τιμές πολυ πολύ χαμηλές. Α ειναι και σκυλιά , δε καταλαβαίνουν τίποτα . Μόνο μείον , ότο δεν ειναι ομορφα εμφανισιακά , κάτι που εμένα βεββαια δε μου λέει κάτι , να δουλευεω θελω οχι να το κοιτάω.
-
Dell, Toshiba
Sony Vaio τα καλύτερα όλων (αλλά μόνο για τα 'επαγγελματικά' μοντέλα, πχ. S ή Z series) έχουν άθλιο service αλλά δε χαλάνε ποτέΓενικά τα 'home' laptop έχουν χαμηλή τιμή και αντίστοιχη ποιότητα, πιστεύω ότι στα laptop ό,τι πληρώνεις παίρνεις (με εξαιρέσεις φυσικά).
-
και εγώ Dell και toshiba θα προτεινω. πολυ καλο service και ειναι και σκυλια. hp μακρια, με ειχε ταλαιπωρησει ενα πιο παλια
-
ελάτε ρε παιδια μη μου λέτε οτι τα σαμσούνγκ δε λένε....
αυτό είδα και το ερωτεύτηκα. ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.........
-
Dell κι από εμένα σαν πρόταση. Τα δουλεύουμε αρκετά χρόνια στην εταιρεία και είναι σκυλιά. Στα συν το πολύ καλό service.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ελάτε ρε παιδια μη μου λέτε οτι τα σαμσούνγκ δε λένε....αυτό είδα και το ερωτεύτηκα. ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.........
δεν τα εχω λειτουργήσει και πολυ τα samsung αλλά τη θεωρω καλη εταιρια. απλως να κοιταξεις το service, ειναι must για αγορα
-
MacBook pro.
Πληρώνεις παραπάνω απο τα αλλα, αλλά αξίζει.
Και δεν θέλω να ακούσω τίποτα απο ανθρώπους που ούτε καν τον έχουν ακουμπήσει. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
MacBook pro.
Και δεν θέλω να ακούσω τίποτα απο ανθρώπους που ούτε καν τον έχουν ακουμπήσει.δεν ξερω για σενα..
-
Παίρνω προφυλάξεις
-
13' ή 15'..........;;;
το καλό της 13αρας είναι η αυτονομία της μπαταρίας (σαφώς μεγαλύτερη). και ότι βέβαια μετακινείται πολύ ευκολότερα.
από την άλλη έχω τωρα το 11' (που μου έχει βγάλει την ψυχή, όχι λόγω οθόνης όμως) και μάλλον δε θα το σπρώξω, άρα θα μου μείνει κι αυτό για τις εξωτερικές εξορμήσεις
να πάω για 15άρα ε;
ΜΑΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; από τη στιγμή που δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ κάτι που το έχει αποκλειστικά η Μακ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσω τα διπλάσια και βάλε χρήματα για κάτι που ουσιαστικά για τη δική μου χρήση είναι αχρηστότατο.
-
σίγουρα ειναι εμπειρια τα macbook αλλα θα τα προτεινα σε καποιον που ειναι στο χώρο του designing.
offtopic: πωπω, ρε thanos η profile picture σου με έχει αρρωστήσει
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
MacBook pro.
Και δεν θέλω να ακούσω τίποτα απο ανθρώπους που ούτε καν τον έχουν ακουμπήσει.πολλά παραπάνω. Μπορεί να είναι το super duper laptop, να μην κρασάρει ποτέ, να να να να, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε συ και δε μπορεί να τα δίνει ο καθένας. Ακόμα κι εγώ προτιμώ να τα χαλάω αλλού
Για samsung δεν γνωρίζω πολλά, είναι καινούρια στο χώρο των laptop, όμως από HP, Toshiba, Compaq έχω άριστες εμπειρίες. Ακόμα και το τελευταίο που είχε χρειαστεί service ήταν αμεσότατο (Compaq δεν υφίσταται πλέον, έχει συγχωνευθεί με την HP)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
MacBook pro.
Και δεν θέλω να ακούσω τίποτα απο ανθρώπους που ούτε καν τον έχουν ακουμπήσει.πολλά παραπάνω. Μπορεί να είναι το super duper laptop, να μην κρασάρει ποτέ, να να να να, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε συ και δε μπορεί να τα δίνει ο καθένας. Ακόμα κι εγώ προτιμώ να τα χαλάω αλλού
Για samsung δεν γνωρίζω πολλά, είναι καινούρια στο χώρο των laptop, όμως από HP, Toshiba, Compaq έχω άριστες εμπειρίες. Ακόμα και το τελευταίο που είχε χρειαστεί service ήταν αμεσότατο (Compaq δεν υφίσταται πλέον, έχει συγχωνευθεί με την HP)
ξεχασες το καλυτερο πληρωνεις καθε update (25 ευρω το τελευταιο? )
-
-
Cabala λες μλκιες...
-
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 6EAABB.htm
τελειωνε
-
ΗΡ;; αφού φωναζουν εδώ
http://www.skroutz.gr/s/293343/Dell-Ins ... GB-BR.html σε ντελλ. λέει;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]