Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κανονικό καλοκαίρι..Τίποτα τρομερό.Πήγα και μπάνιο το πρωί και ψιλοκρύωνα μες το νερό.
Απορώ πως γράφουν για 42άρια.
Για 42άρι δεν ξέρω, αλλα Λαρισα σήμερα στις 15:00' περίπου, πιάσαμε 41.....Παρ' όλα αυτά, η δυσφορία που ενιωθα σήμερα το μεσημερι στη Λαρισα, δεν ηταν τίποτα μπροστά σ΄αυτή που ένιωθα χθες το βράδυ στον Πλαταμώνα, που η θερμοκρασια ηταν σαφώς χαμηλότερη. Η υγρασία απο την εξάτμιση της θάλασσας ηταν απιστευτη και κολλουσες απο πάνω μεχρι κατω, ενω η ατμόσφαιρα ηταν βαριά και αποπνικτική, που παρακαλουσα να τελειώσω γρηγορα τις δουλειες μου και να σηκωθώ να φυγω, να γυρισω Λάρισα...! Νομίζω πως όταν οι θερμοκρασίες είναι κοντά στους 37-38 και ανω για κάποιες μέρες, τα παραλιακά μέρη είναι τα χειρότερα, ιδιαίτερα τη νυχτα....!! Εκτος και τυχει και φυσήξει κανα βοριαδάκι, που την ημέρα υπάρχει η πιθανότητα, το βράδυ όμως είναι πιο δύσκολο...
Πήγα και μπάνιο το πρωί και ψιλοκρύωνα μες το νερό.
Εντάξει, το οτι έχει έξω πολύ ζέστη εδω και 2-3 μέρες, δε σημαίνει οτι θα μπεις μεσα στο νερό και δεν θα κρυώνεις...! Αν έκανες το μπανιο σου στο Ιόνιο κιολας, θα κρυωνες ακομη περισσότερο...!!