-
αυριο θα ρωτησω στο δικό μου και θα σου πω. Πάντως στο εξωτερικό που διάβασα ελεγαν να μη βάζω αμμωνία
-
Μεγεια τις μεμβράνες παιδιά!
Τώρα θα δείτε άλλο αμάξι... σίγουρα πιο δροσερό, πιο όμορφο, και μέσα σε όλα μην ξεχνάμε και την ασφάλεια.
Αν σπάσει ένα τζάμι, δεν θα το μαζεύεται απο όλο το εσωτερικό συν οτι μπορεί να αποτρέψει το κλεφτρώνι μιας και είναι αρκετά πιο δύσκολο να το σπάσεις.
-
Εβαλα σήμερα cs35, βγηκε αρκετά πιο ανοικτό από άλλα αμάξια διότι εχει το αμάξι μου λευκά τζάμια. Σε καμία περίπτωση δε ειναι πολυ σκουρο. Ειναι απλά ελαφρύ γκρι
Σε ένα golf για παράδειγμα εβγαινε πιο σκουρο το τελικό αποτέλεσμαΠολλοι βαζανε εκεί που πήγα 35 μπροστα και 20 πίσω που επίσης ειναι πολύ ωραίο
Εγω το εβαλα ομοιόμορφο
Το χεριο μου στο τιμόνι καιγόταν και το μπράτσο δεξιά ήταν μια χαρά πάντως. Εχει διαφορά. Θα περιμένω 2 μέρες και μετά θα περάσω αν εχει κάποιο πρόβλημα το τζάμι -
Με γειες!
-
Πάντως χτες πηγα και μια παραλιακή να δω τι γίνεται και στα παρκινγ μεσα στα δεντρα (στα διάφορα μαγαζια) ειναι όντως σκοτεινά... αλλά επειδή είναι σκοτεινά!!!!.... Αν ειχα τις εικοσάρες δε παρκάρεις εύκολα χωρίς να τα ανοίξεις. Στην παραλιακή όλα μια χαρα τη νυχτα, σε βλέπουν τους βλέπεις.
Δηλαδή τα κουρτινάκια μου ειναι πιο σκοτεινά (πολυ πιο σκοτεινά)... Αυριο θα ανοίξω τα παραθυρα. Ειμαστε στο 48ωρο με κλειστά παράθυρα...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εβαλα σήμερα cs35, βγηκε αρκετά πιο ανοικτό από άλλα αμάξια διότι εχει το αμάξι μου λευκά τζάμια. Σε καμία περίπτωση δε ειναι πολυ σκουρο. Ειναι απλά ελαφρύ γκρι
Σε ένα golf για παράδειγμα εβγαινε πιο σκουρο το τελικό αποτέλεσμαΠολλοι βαζανε εκεί που πήγα 35 μπροστα και 20 πίσω που επίσης ειναι πολύ ωραίο
Εγω το εβαλα ομοιόμορφο
Το χεριο μου στο τιμόνι καιγόταν και το μπράτσο δεξιά ήταν μια χαρά πάντως. Εχει διαφορά. Θα περιμένω 2 μέρες και μετά θα περάσω αν εχει κάποιο πρόβλημα το τζάμιH 35 είναι η χρυσή τομή νομίζω. Και εγώ αυτές έχω. Οι 20 είναι υπερβολικά σκούρες, ίσως για τα γούστα μου.
2 μέρες? Υπερβολή ρε συ...
-
αυτό μου είπαν.... Πειράζει? αλλη μία μέρα έμεινε
-
100 ευρώ για Ζ4 Roadster (2 πλαϊνά και πίσω) καλά είναι νομίζω, σωστά;
-
Αναλογα την μάρκα...
-
Sorry, LLumar.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό μου είπαν.... Πειράζει? αλλη μία μέρα έμεινεΌχι μωρέ, απλά μια μέρα λένε συνήθως. Τώρα ειδικά που έχει τόση ζέστη και σε 3 ώρες έχουν στεγνώσει.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Sorry, LLumar.Μια χαρά είναι.
-
Τελικά, από τη Δευτέρα το μεσημέρι, που παρέλαβα το αυτοκίνητο. μόλις πριν λίγο άνοιξα τα παράθυρα... Το αυτοκίνητο για 3 μέρες έκανε ηλιοθεραπεία στο δρόμο, ώστε να στεγνώσουν καλά με τη ζέστη αυτή. Δεν παρατήρησα ατέλειες, φουσκάλες & γρατζουνιές μόλις ανεβοκατέβασα τα παράθυρα. Τώρα μπήκε στο πάρκινγκ για ανάπαυση & δροσιά, επιτέλους...
Τελικά, γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίζουμε εσωτερικά τα τζάμια με μεμβράνη, ώστε να μην τους προξενήσουμε γρατζουνιές & σημάδια; -
Εμενα που μου τα καθαριζουν με πανι στο πλυντηριο δεν εχουν αντιμετωπισει τιποτα μεχρι στιγμης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εμενα που μου τα καθαριζουν με πανι στο πλυντηριο δεν εχουν αντιμετωπισει τιποτα μεχρι στιγμηςΆρα, ίσως υπερέβαλλε αυτός που μου τα τοποθέτησε, λέγοντας ότι πρέπει να τα κάνουμε μόνοι με με χαρτί κουζίνας & Άζαξ, & ότι στα πλυντήρια αυτοί που σκουπίζουν είναι απρόσεκτοι.
Θενκς, Τόμας! -
εδω εμένα μου είπαν ότι τα ασπρα στιγματα στα τζαμια (απ έξω) είναι γιατί στα πλυντήρια δε πλένουν με απιονισμένο νερό....
Σιγά μη με σιδερώσουν κιόλας....!!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εμενα που μου τα καθαριζουν με πανι στο πλυντηριο δεν εχουν αντιμετωπισει τιποτα μεχρι στιγμης5 xρόνια το ίδιο, όλα καλά/
-
Μια φορά αν το περάσεις με πανάκι με κανέναν κόκκο άμμου μπορεί να την κάνεις την γκρατζουνιά. Όχι λοιπόν υπερβολές αλλά λίγη προσοχή καλό είναι.
Πενήντατόσο διαπερατότητα εμπρός και έδωσαν χαρτί; Παράνομο δεν είναι αυτό αφού δεν είσαι κάτω από το όριο;;
Τα περισσότερα για να μην πω όλα τα αυτοκίνητα που εισάγονται καινούργια στην Ελλάδα έχουν φυμέ τζάμια. Δεν ξέρω πόσο μειώνουν τα φυμέ από μόνα τους το φως αλλά αν σε φυμέ βάλεις έστω και 75 μεμβράνη θα είσαι παράνομος....Επειδή φοράω γυαλιά ηλίου polarized σε πολλά παρμπρίζ με διαφανείς μεμβράνες έχουν σαφείς ιριδισμούς ή άλλα ενοχλητικά... Δεν θα άντεχα να το βλέπω αυτό και από μέσα.... Οπότε προτού βάλω διαφανή στο παρμπρίζ θα το κοιτάξω προσεκτικά αυτό.
Αν ο Θάνος (ή όποιος άλλος φωτισμένος από αυτόν) μπορεί θα ήθελα κι εγώ ενημέρωση.
Νομίζω ότι ο συνδυασμός που είδα στην B-class είναι πολύ καλός, κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Αν και ίσως να είναι ωραίο και το πρασινωπό μια και τα εργοστασιακά φυμέ έχουν λίγο πράσινη χροιά. -
είχα υποσχεθεί φωτογραφία με titanium της llumar σε όλα τα τζάμια πλην του μπροστινού...
-
Γόη....
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ