-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Εδω βαζουμε φωτο ή αναφερουμε αμαξια που ειδαμε στον δρομο και αξιζουν να αναφερθουν.
ΟΚ !!! Θα το εχω υποψη μου για αλλη φορα.
-
Πέτυχα στην Καβάλας μια παλιά Aston Martin, δεν ξέρω μοντέλο αλλά μου έκανε εντύπωση το πόσο τετράγωνη και μη ποθητή ήταν. Απογοητευτική για Aston αν και κάπως εντυπωσιακή...
sent from a universe far far away
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
e90 m3? Αν ναι, με ανθρακονημάτινη οροφή βγαίνει από το εργοστάσιο.Για τον Τσίγκο λέει, που έχει βαφτεί με 'look M3'...
@ zx lover: Μήπως ήταν η Lagonda;
-
http://ts2.mm.bing.net/images/thumbnail ... 0952e5e72d
Κατι τετοιο δλδ???
-
Ιησους Χριστός νικα όχι όχι τέτοιο πράγμα δεν είδα.
Έκανα μια αναζήτηση μέσω Google και ανακάλυψα ότι ήταν η Vantage των 90's, πολύ πιο συμβατική από αυτό το πράγμα αλλά καμία επαφή με την φινέτσα των σύγχρονων Aston.
Επίσης εθεάθη Lotus Europa εχθές το βράδυ στο Αλεποχώρι.sent from a galaxy far far away
-
lotus elise χθες τα ξημερώματα στη Βέροια
-
-
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
:yikes:????????
-
Για την Haliamera!
-
Σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία δίπλα από το ΝΣΣ Θεσσαλονίκης κόκκινη Ferrari 458. Απλά υπέροχη. (ο τόνος θα μπορούσε να μπεί και στο 'η'
) -
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία δίπλα από το ΝΣΣ Θεσσαλονίκης κόκκινη Ferrari 458. Απλά υπέροχη. (ο τόνος θα μπορούσε να μπεί και στο 'η'
)Σοβαρά; Δεν υπάρχει 458 ( ) με έδρα τη Σαλονίκη! Αθηναϊκές πινακίδες ή αλλοδαπής;
-
Δεν είδα πινακίδες. Την είδα μόνο από μπροστά . Από τα πρόσωπα που είδα μπροστά στην εκκλησία πρέπει να είναι βουλγάρικη/ρουμάνικη, not sure.
-
Kοκκινη F430 στο Macedonia Palace...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kοκκινη F430 στο Macedonia Palace...Είναι spider και είναι νέα άφιξη στην πόλη μας .
-
Εχω την εντυπωση πως ηταν coupe,αλλα δεν παιρνω και ορκο .Μπορει να καναν πουλακια τα ματια μου.
-

Fail, με τπτ δεν μπορώ να πω πως το ASX είναι 7-8 χρόνια νεότερο.
-
Λεφτά υπάρχουν. Κι άλλη F430 στην Καλυφτάκη στην Κηφισιά, με πινακίδα, αν είδα καλά, ΙΖΡ.
-
Σήμερα γύρω στις 15:00, Ferrari 599 κόκκινη με πινακίδες Θεσσαλονίκης ( ΝΙΚ-**** ), την ακολούθησα από τον κόμβο αεροδρομίου μέχρι τον κόμβο της Καρδίας με κατευθυνση προς Χαλκιδική.
Carspotting [#7]