-
Έβαλα PC2 205/60/15 91Η την περασμένη εβδομάδα προς 380 ευρά η τετράς. Οι τιμές αυτές μου φαίνονται χαμηλές.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Για τι διάσταση μιλάμε; Επίσης τα Κόντι, σε αντίθεση με τα άλλα δυο είναι μια κατηγορία κάτω, ή μάλλον άλλη κατηγορία. Καθαρά σπορ τα άλλα δυο, περισσότερο 'τουρινγκοειδή' τα Κόντι.H διάσταση όπως έγραψα είναι 195-50-15.
Δεν κολλάω σε κατηγορίες, το θέμα είναι πιο θα με καλύψει περισσότερο...
Αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο, Εξάλτο από μένα, τα διάφορα sp sport δεν με έχουν εντυπωσιάσει.
Από διάρκεια;;;; Στα 20Κ χλμ θα θέλουν πέταμα ή θα μου βγάλουν 40Κ, όπως τα Conti;;; (εντάξει τα τελευταία 5-10Κ χλμ δεν κρατάνε στο στεγνό και έχουν πέσει αισθητά και στο βρεγμένο, αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες... )
Έβαλα PC2 205/60/15 91Η την περασμένη εβδομάδα προς 380 ευρά η τετράς. Οι τιμές αυτές μου φαίνονται χαμηλές.
Άλλη διάσταση... Πριν 2 χρόνια τα 195-55-15 κόστιζαν κάπου στα 380-400 ευρώ και τα 195-50-15 κάπου 250...
-
270 για τα Pilot Exalto 3 είναι πολύ καλή τιμή. Και αν είναι έστω κατ' έλάχιστον από το 2, μιλάμε για λαστιχάρα. Χτύπα τα.
-
Pilot Exalto 3 δεν υπάρχουν. Μάρκο τι εννοείς, Pilot Exalto2 μήπως;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pilot Exalto 3 δεν υπάρχουν. Μάρκο τι εννοείς, Pilot Exalto2 ή Pilot Sport3;Α ναι ρε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pilot Exalto 3 δεν υπάρχουν. Μάρκο τι εννοείς, Pilot Exalto2 μήπως;;3 μου είπε αυτός... Και για να πω την αλήθεια ήμουν λίγο βιαστικός και τελευταία έχω χάσει επεισόδια με τα ελαστικά για να μου κάνει εντύπωση...
Εν πάσει περιπτώσει, από αντοχή τι λένε;;; (όχι μόνο στον χρόνο, αλλά και στα πεζοδρόμια... γιατί καμιά φορά στο παρκάρισμα το πλαϊνό υποφέρει... )
-
Εγώ πάντως, που επίσης έχω τα PC2, όταν τ' αλλάξω (σε κανένα 5μηνο) θα βάλω πάλι τα ίδια ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ πάντως, που επίσης έχω τα PC2, όταν τ' αλλάξω (σε κανένα 5μηνο) θα βάλω πάλι τα ίδια ...Και γω αυτό έκανα σε 215/60-17
-
Κι εγώ αυτό λέω να κάνω, αλλά γενικά δεν θα με χαλούσε να δοκίμαζα κάτι καινούριο... Αν τα Michelin αντέχουν (στο χώρο και στο χρόνο... ) δεν θα πω όχι...
-
Τι να σου πω ρε Μάρκο, εγώ ούτε με Continental ούτε με τα Exalto είχα πρόβλημα με λακκούβες ή πεζοδρόμια. Φυσικά προσέχω, δεν κεντράρω το κράσπεδο και πατάω τέρμα γκάζι.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Michelin Pilot Exalto 3 @ 270 ευρώ
Νομίζω πως υπάρχει Exalto 2 και Pilot Sport 3, με το Exalto να εξακολουθεί να αποτελεί την πιο σπορ πρόταση απ τις 2.
Εκτός και αν κάνω λάθος και έχει βγει όντως ο αντικαταστάτης του εξαιρετικού Εξάλτο 2. -
Βρε μανία με τα PC2, προχθές οδήγησα Μίκρα με PC2 195/50/15 με καμιά 25αριά χιλιάδες χλμ και το λάστιχο γλιστρούσε πολύ εύκολα και σε στροφές και με χαζοσπιναρίσματα. Το χα δοκιμάσει και πριν από ένα χρόνο, με τα μισα χιλιόμετρα - ήταν καλύτερο, όχι όμως κάτι το εξαιρετικό από κράτημα σε μέτριο οδόστρωμα. Ένα απλά αξιοπρεπές λάστιχο. Το χα οδηγήσει και όταν ήταν ολοκαίνουργιο και τότε ήταν βεντούζα, αλλά ποιο δεν είναι βεντούζα στα πρώτα χιλιόμετρα;
Συμπαθητικό λάστιχο είναι, οκ, σχετικά αθόρυβο, αλλά σίγουρα δεν θα χαρακτήριζα την επιλογή του 'μονόδρομο'. -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Βρε μανία με τα PC2, προχθές οδήγησα Μίκρα με PC2 195/50/15 με καμιά 25αριά χιλιάδες χλμ και το λάστιχο γλιστρούσε πολύ εύκολα και σε στροφές και με χαζοσπιναρίσματα. Το χα δοκιμάσει και πριν από ένα χρόνο, με τα μισα χιλιόμετρα - ήταν καλύτερο, όχι όμως κάτι το εξαιρετικό από κράτημα σε μέτριο οδόστρωμα. Ένα απλά αξιοπρεπές λάστιχο. Το χα οδηγήσει και όταν ήταν ολοκαίνουργιο και τότε ήταν βεντούζα, αλλά ποιο δεν είναι βεντούζα στα πρώτα χιλιόμετρα;
Συμπαθητικό λάστιχο είναι, οκ, σχετικά αθόρυβο, αλλά σίγουρα δεν θα χαρακτήριζα την επιλογή του 'μονόδρομο'.Το δυνατό του σημείο είναι, κατά τη ταπεινή μου άποψη, στο βρεγμένο και στο τυπικότατο 'ελληνικό' οδόστρωμα-'γυαλί'. Από εκεί και πέρα, αν το δουλεύεις με σωστές πιέσεις, σωστή ανάρτηση και εν γένει με σύνεση, τότε σε ανταμείβει με καλό φρενάρισμα, ακόμη και σε κρύα θερμοκρασία, ενώ είναι αρκετά προοδευτικό σε όποια πίεση τα υποβάλεις σε στροφοδιαδρομή. Σίγουρα είναι μαλακά, χωρίς όμως να έχουν σημαντική φθορά συν τω χρόνω (για τα δικά μου μιλάω, 185/55/15, σε 1050 κιλά αυτοκίνητο), ενώ δεν θα χαρακτήριζα και τόσο αθόρυβα (αναφέρομαι σε ταξίδια στην Ε.Ο.), ούτε ότι βοηθούν στην οικονομία καυσίμου, μειονεκτήματα που θεωρώ δευτερεύοντα ούτως ή άλλως, μπροστά στην ενεργητική ασφάλεια, που σου προσφέρει σε σχέση με κάποιο αντίστοιχο 'οικολογίζον', αν μου επιτρέπεται, λάστιχο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Νομίζω πως υπάρχει Exalto 2 και Pilot Sport 3, με το Exalto να εξακολουθεί να αποτελεί την πιο σπορ πρόταση απ τις 2.
Εκτός και αν κάνω λάθος και έχει βγει όντως ο αντικαταστάτης του εξαιρετικού Εξάλτο 2.Έχω την εντύπωση ότι θεωρητικά το PS3 είναι πιο σπορ.
Μάρκο, εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις τα Michelin.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εκτός και αν κάνω λάθος και έχει βγει όντως ο αντικαταστάτης του εξαιρετικού Εξάλτο 2.Έχω την εντύπωση ότι θεωρητικά το PS3 είναι πιο σπορ.
Μάρκο, εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις τα Michelin.
Το PS3 δεν βγαίνει σε 15αρα απο 16 και πάνω. Τα Exalto είναι πολύ καλή επιλογή αλλά αν τα PC2 είναι φτηνότερα βάλε αυτά.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Βρε μανία με τα PC2,.................... Ένα απλά αξιοπρεπές λάστιχο...................................Συμπαθητικό λάστιχο είναι, οκ, σχετικά αθόρυβο, αλλά σίγουρα δεν θα χαρακτήριζα την επιλογή του 'μονόδρομο'.Δεν έχουμε καμία μανία με τα PC2, όπως όλοι λένε την άποψή τους για κάποιο θέμα, έτσι και μεις κάνουμε το ίδιο. Δεν είμαστε καμιά οργανωμένη συμμορία, απλοί users και οδηγοί είμαστε.
Για τα PC2 έχω ιδία άποψη λόγω ότι τα είχα για 4 χρόνια, τα ξαναέβαλα γιατί α) ημουν απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιδόσεις σε στεγνό/βρεγμένο και χωματόδρομο και β) γιατί στη διάσταση που έχω και στο ίδιο αμάξι φίλοι δοκίμασαν άλλες μάρκες και εντόπισαν διαφορές. Οπότε γιατί να μην τα (υπο)στηρίξω;
-
Τελικά ψήφισα Γαλλία και το 206 φοράει Exalto2... Για να διούμε...
Θα τα στρώσω το Σ/Κ στο Βέρμιο...
-
Σχετικά με αυτό
viewtopic.php?f=6&t=35915&start=5190#p22700171η επιλογή ήταν τα Nokian Z G2 αλλά δεν τα βρήκα πουθενά .
έτσι επιλέχθηκαν τα** Hankook V12 Evo K110** σε διάσταση 205/55/16 W XL σε 7' rim wheel
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Hankook&tireModel=Ventus+V12+evo+K110&partnum=055WR6K110XL&vehicleSearch=false&fromCompare1=yeshttp://www.1010tires.com/Tires/Reviews/Hankook/Ventus+V12+Evo+(K110)
Ελπίζω να είναι το ίδιο καλά η και καλύτερα από τα Goodyear Eagle F1 GS-D3 που θα αντικαταστήσουν .
-
Δεν είναι το ίδιο καλά. Είναι ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ένα καρφί και μία βίδα , παρακαλώ .3η φορά και τα λινά βγήκαν στο δρόμο .
#:@#$ !%%$@ και λοιπά ελληνικά ειπώθηκαν .
**2 κινήσεις - επιλογές **
1η Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών
2η Ελαστικά
στο 1ο ερωτήμα ,
π.χ.
http://www.electron.com.gr/tpms_03.html
http://www.tiremoni.gr/products.asp- έχει βάλει κανείς ?
- αν Ναι ποιό ?
- πότε ?
- πόσο ?
- πού ?
Έχουμε βάλει κάμποσοι το Orange TPMS, αγορασμένο από Ebay για 110€ περίπου.
Δες εδώ: viewtopic.php?p=2146919#p2146919ΥΓ: Είναι το ίδιο με αυτό που πουλάει ο τύπος στο πρώτο λινκ. Λογικά, θα το έχει στην διπλάσια τιμή κλασικά...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]