-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κτεο στην ευρώπη μπορούμε να περάσουμε τα ελληνικά αυτοκίνητα?επίσης δεν βρήκα το θέμα περί κτέο. Αν το κτεο λήξει, πρόστιμο πληρώνουμε από την επομένη ή μήπως υπάρχει διωρία πχ 1 μήνα μέχρι τον έλεγχο?
όχι, πρέπει να το περάσεις ελλάδα, και προσοχή σ αυτό που λέει ο μπεμπές.
Επιπλέον το αμάξι δεν θα ασφαλίζεται αν δεν έχει περάσει κτεο...@bebes: i m waiting info
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@bebes: i m waiting info
I'm waiting for the Albania people
Τα παιδια που ηρθαν κινουνται με λεωφορίο στην Αλβανια και στον αξονα Κορυτσα Τιρανα Δυραχιο.
Περιμενω εναν που ερχεται παραλιακα με δικο του μεσο απο Ηγουμενιτσα, οποτε θα μας τα πει καλυτερα
-
να τον ρωτήσεις και για οδηγικές συμπεριφορές γιατί έχω ακούσει γενικά για σκοτώστρες mercedes που ξαφνικά νομίζουν πως είναι σε αγγλικό δρόμο και αλλάζουν λωρίδες .
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
να τον ρωτήσεις και για οδηγικές συμπεριφορές γιατί έχω ακούσει γενικά για σκοτώστρες mercedes που ξαφνικά νομίζουν πως είναι σε αγγλικό δρόμο και αλλάζουν λωρίδες .Για το συγκεκριμενο θεμα εχω προσωπική άποψη και την εχω γραψει κι εδω μαλλον.
Οδηγουσαν τόσο επικίνδυνα και απροβλεπτα,προσπερνωντας χωρις αυριο σε στροφες (γκρεμος αριστερα, χαραδρα δεξια), περνώντας πανω απο πλατείες στα Τιρανα για... να κοψουν δρομο και αλλα περιεργα που δεν μπορεις να τα κατανοήσεις.
Τα περι προτερεότητας και φαναριων, καθως και το σταματημα οπουδήποτε, οποτεδήποτε δεν τα αναφερω καν γιατι τα βλεπουμε κι εδω
Ενας λογος ειναι η παιδια και οι εικονες τους.
Οταν πολλοι ανθρωποι μπηκαν σε αυτοκινητο πρωτη φορα οταν πηραν το δικο τους τι περιμενεις να κανουν; -
Σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι , το θέμα είναι πόσο ασφαλές είναι να πας από εκεί . Οι δρόμοι ας είναι όσο χάλια θέλουν , δε με πειράζει αυτό εφόσον γλυτώνω κάποια χμ ή βλέπω ωραία τοπία . Αλλά αν είναι να φοβάμαι τι θα μου ξημερώσει στην επόμενη στροφή , τότε άστο καλύτερα !
-
Συνηθίζεις
Σκεψου τι σοκ παθαινουν καποιοι δυτικο ευρωπαίοι οταν ερχονται εδω
-
Αφιερωμένη στον τρίφτυ -
άντε να σου αφιερωσω κι εγώ κάτι
viewtopic.php?f=13&t=39466&p=2242796#p2242796
-
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να περάσω τα σύνορα με επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου? Επειδή εχω κάνει σε ΚΕΠ αίτηση για άρση παρακράτηση κυριότητας πριν ενα μήνα και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να περάσω τα σύνορα με επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου? Επειδή εχω κάνει σε ΚΕΠ αίτηση για άρση παρακράτηση κυριότητας πριν ενα μήνα και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.Γιατι δεν πηγαινες κατευθειαν σην διεύθυνση συγκοινωνιων;Σε μια ωρα θα ειχες ξεμπερδεψει.
-
-
Kατηφορα ειναι,ρολαριστος θα ερθεις!
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πάνο, δε το συζητώ. Τη μπλε γραμμή οπωσδήποτε! Είναι πολύ ταχύτερη και ξεκούραστη. ΟΚ καταλαβαίνω οτι οι νησιώτικες καταβολές σου σε επηρεάζουν, αλλά τι διάολο, η Λευκάδα είναι προσβάσιμη και οδικώς - κάποιον συγγενή με αυτοκίνητο θα βρεις να σε εξυπηρετήσει στις διακοπές σου...
Τώρα να θέλεις να φορτώσεις το αμπάρι σου με stuff (ολλανδικό φυσικά) και σαν άλλο Βαπόρι απ την Περσία ψάχνεις για κατά τόπους αλάνια, τότε την κόκκινη.
-
μηπως εχει κανεις εμπειρία απο τις 'ουρές' στη ρόδα;
Προγραμματιζω να παω Κυριακη πρωί.
Θα ειναι το πρωτο πραγμα για να ξεκινησω τη μερα και μπορω να παω και λιγο πιο νωρις απο τις 10;00 που ξεκιναει.Αξιζει τον κοπο να παρω εισιτήριο με προτεραιότητα;
Να τα κλεισω απο ιντερνετ τωρα, ή να τα παρω απο τα γκισε εκεί;Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη
ψαχνω δυο μερες τωρα και δεν βρηκα καποια αναφορα για την 'τερατωδη' ουρα της ρόδας. Δεν θελω να την πατησω οποως στο βατικανο που περιμενα πανω απο 3 ώρες...
YΓ: Ντρίφτερ δε σε ξεχασα
-
Παιδες καλησπερα!Μια ερωτηση κρισεως!Επειδη προκειται να ταξιδεψω στο εξωτερικο με το αμαξι,ξερει κανεις αν απο Ανκονα,μπορω να φορτωσω το αμαξι σε τραινο και να παω Γερμανια?Με καμπινα κτλ?Γνωριζει κανεις κανενα site?
-
Υπαρχει μια εκτιμηση κοστους για διαδρομη Αθηνα Λονδινο??? οδικως...εκτος βενζινης... η καιμε εκτιμηση βενζινης..
-
www.viamichelin.com για βενζίνες στο περίπου, διοδια κλπ. Απο εκεί και πέρα για τα πλοία ή eurotunel πρέπει να δείς στα αντίστοιχα site.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Υπαρχει μια εκτιμηση κοστους για διαδρομη Αθηνα Λονδινο??? οδικως...εκτος βενζινης... η καιμε εκτιμηση βενζινης..Πάνε ταξιδθωτικά γραφεία με 150 ευρώπουλα, 2μιση μέρες (με καμπίνα στο πλοίο για Ανκόνα). Αθήνα - Πάτρα - Ανκόνα - Τορίνο (αν θυμάμαι καλά) - Γαλλία μέσω ενός τούνελ και από κει Καλαί - Ντόβερ με τρένο και μετά Λόντον. Το έκανα πέρυσι με το γ@μοηφαίστειο
-
τούνελ μπορεις να βρεις και με 40 ευρώ, αν περάσεις άκυρες ώρες.
αν έχεις επιβάτες, το καράβι βγαίνει αρκετά.
Όταν είχα πάει Σκωτία είχα περάσει από dunkerque στο βέλγιο και είχα γυρίσει από τούνελ γιατί είχα φορτώσει κόσμο
Αν θες φέτος το καλοκαίρι για καράβια, εκτός του ότι δε βρίσκεις οι τιμές είναι πολύ ψηλές για ιταλία
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες