-
Το πουλάει ο popol@ros σε κάποιον που έψαχνε για βάρκα για ψάρεμα στα 2000€. Δεν τον βόλεψε τελικά το S40 και αποφάσισε να στραφεί σε αυτό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το πουλάει ο popol@ros σε κάποιον που έψαχνε για βάρκα για ψάρεμα στα 2000€. Δεν τον βόλεψε τελικά το S40 και αποφάσισε να στραφεί σε αυτό.νομίζω πως το πρότεινε σε κάποιον που έψαχνε λάστιχα για χιουντάι άτος 1.0
-
Τι P-Pop έχει το καρυδότσουφλο πάτερ; Σε σύγκριση με την P-Kyr80 πως είναι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το πουλάει ο popol@ros σε κάποιον που έψαχνε για βάρκα για ψάρεμα στα 2000€. Δεν τον βόλεψε τελικά το S40 και αποφάσισε να στραφεί σε αυτό.
νομίζω πως το πρότεινε σε κάποιον που έψαχνε λάστιχα για χιουντάι άτος 1.0
Λάθος κάνεις, αυτός που έψαχνε λάστιχα ήθελε να στρίβει αξιοπρεπώς, αρα του πρότεινε την γνωστή λοτους.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μπας και ξέρεις κανείς, κάποιο κατάλυμα στη Βαρβάρα εν όψη του φεστιβάλ τέλη του μήνα. Οι δυο μικροί ξενώνες είναι ήδη κλεισμένοι .Εγώ, μάλλον, θα το κάνω αυθημερόν πέρα-δώθε και τις 2 μέρες, Θεσσαλονίκη - Βαρβάρα.
ίσως μείνω σε έναν φίλο την Παρασκευή το βράδυ που έχει σπίτι στην ακτή Σαλονικιού. Αλλά και πάλι από άποψη απόστασης το ίδιο είναι σε χρόνο το Θεσσαλονίκη - Βαρβάρα με το Βαρβάρα - Σαλονικιού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν χάνεται με τπτ όμως.
Για κοίτα για αν υπάρχει κανένα δωμάτιο στην Αρναία. Φίλος που πάει κάθε χρόνο μένει εκεί. -
Τι φεστιβάλ είναι αυτό ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι φεστιβάλ είναι αυτό ρε παιδιά;Έντεχνη ελληνική μουσική και ροκ.
Φέτος, την Παρασκευή είναι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τον Χαρούλη και το Σάββατο ο Μάλαμας με τον Παυλίδη.
Αν ακούς τέτοια μουσική τα ονόματα αυτά είναι δυναμίτης.
Έχουν περάσει από εκεί Μικρούτσικος, Πασχαλίδης, Θηβαίος, Αγγελάκας, Ζερβουδάκης και δεν συμμαζεύεται.Γίνεται στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Βαρβάρας (ορεινό χωριό 500 -και πολλούς λέω- κατοίκων). Αραδιάζουν στην αυλή 100άδες πλαστικές καρέκλες και έχουν στην άκρη μια ψησταριά 50 μέτρων που ψήνουν από την αρχή της βραδιάς ως το τέλος σουβλάκια τα οποία προσφέρονται όπως βγαίνουν από την ψησταριά σε φέτες χωριάτικου ψωμιού (όχι αυτά τα τυποποιημένα ψωμάκια των φαστφουντάδικων που είναι σαν αφρός). Φυσικά με συνοδεία παγωμένης μπύρας και καλής μουσικής.
Είναι 'must' για τους λάτρεις αυτής της μουσικής κάθε χρόνο. Έχω συναντήσει, όσες φορές έχω πάει, άτομα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. -
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για αυτό δεν το ήξερα... δεν είναι για μένα αυτή η μουσική.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για αυτό δεν το ήξερα... δεν είναι για μένα αυτή η μουσική.Καλέ μου ιθαγενή ...
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
αυτο το σαπιοκαραβο εδεσε σημερα στο λιμανι μας http://www.superyachttimes.com/editoria ... le/id/6401Το είδα χθες το απόγευμα την ώρα που έμπαινε στο λιμάνι. Αγκυροβόλησε στο ύψος της Αριστοτέλους. Πραγματικά εντυπωσιακό. Μακάρι να μπορούσαμε να προσελκύσουμε τέτοιο τουρισμό...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι φεστιβάλ είναι αυτό ρε παιδιά;
Έντεχνη ελληνική μουσική και ροκ.
Φέτος, την Παρασκευή είναι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τον Χαρούλη και το Σάββατο ο Μάλαμας με τον Παυλίδη.
Αν ακούς τέτοια μουσική τα ονόματα αυτά είναι δυναμίτης.
Έχουν περάσει από εκεί Μικρούτσικος, Πασχαλίδης, Θηβαίος, Αγγελάκας, Ζερβουδάκης και δεν συμμαζεύεται.Γίνεται στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Βαρβάρας (ορεινό χωριό 500 -και πολλούς λέω- κατοίκων). Αραδιάζουν στην αυλή 100άδες πλαστικές καρέκλες και έχουν στην άκρη μια ψησταριά 50 μέτρων που ψήνουν από την αρχή της βραδιάς ως το τέλος σουβλάκια τα οποία προσφέρονται όπως βγαίνουν από την ψησταριά σε φέτες χωριάτικου ψωμιού (όχι αυτά τα τυποποιημένα ψωμάκια των φαστφουντάδικων που είναι σαν αφρός). Φυσικά με συνοδεία παγωμένης μπύρας και καλής μουσικής.
Είναι 'must' για τους λάτρεις αυτής της μουσικής κάθε χρόνο. Έχω συναντήσει, όσες φορές έχω πάει, άτομα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.χαιρομαι που σου αρεσει
-
ρε τον ποπ εκανε και εταιρεια παραγωγης...θα σας φαει τα λεφτα και αντε πιαστον πανω στα βουνα του
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε τον ποπ εκανε και εταιρεια παραγωγης...θα σας φαει τα λεφτα και αντε πιαστον πανω στα βουνα τουΜε το S40 είναι άπιαστος.
-
Σε νέα απολογία καλείται ο Β.Παπαγεωργόπουλος
Σε νέα απολογία - αυτή τη φορά για το έλλειμμα στα ταμεία της Παγίας Προκαταβολής του δήμου - καλείται το επόμενο διάστημα ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος...
Μαζί του θα απολογηθούν για την ίδια υπόθεση τέσσερις πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών και δέκα επτά υπάλληλοι διαφόρων οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος για το άλλο σκάνδαλο που αφορά το έλλειμμα στην Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου.
Ο β’ ειδικός ανακριτής Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται τη «μαύρη τρύπα» στην Παγία Προκαταβολή, ολοκλήρωσε τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και αναμένει τις προσεχείς μέρες τους συνολικά 22 κατηγορούμενους σε απολογία.
Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν συνολικά για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που είναι τα εξής: απιστία στην Υπηρεσία, απάτη σε βάρος Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (οι δύο πρώτες με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του δημοσίου), ψευδής βεβαίωση, πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράβαση καθήκοντος από κοινού και απλή συνέργεια στην απιστία.
Από τις παραπάνω πράξεις οι δύο πρώτες αφορούν τους πέντε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με το πόρισμα της οικονομικής επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεμπερά, το έλλειμμα στην λεγόμενη Παγία Προκαταβολή -που αποκαλύφθηκε το Μάιο του 2007- υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 500 χιλιάδες ευρώ και αφορά την περίοδο από το 1999 έως το 2007.
Όπως διαπίστωσε, για τις έκτακτες δαπάνες που εγκρίνονταν δεν υπήρχαν τα αντίστοιχα παραστατικά και τιμολόγια αγορών, ενώ εντοπίστηκαν και εικονικά τιμολόγια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ρε τον ποπ εκανε και εταιρεια παραγωγης...θα σας φαει τα λεφτα και αντε πιαστον πανω στα βουνα του
Με το S40 είναι άπιαστος.
Της αγγελιας δικο του ειναι? Καγιεν τουρμπατο με υπογραφη ρερλ πιο φθηνο βρισκεις...
-
Πειτε ρε κανένα κάλο camping ήσυχο 2o πόδι με παχύ παχύ σκιά να χαλαρώσω καμιά 2-3 μέρες!
-
το θεμα ειανι οτι αμα πω κατι εγω τωρα θα με κατηγορησουν κατι τρελα αγορια οτι περνω μιζα απο το καμπινγκ.....
-
Στείλε το με πμ απευθείας ρε να μην σε πρηζόσουν τα crazy boyzs σου!!
Μετα Πλατανιτσι-Αρμενιστη-Αλυκιες Αμμουλιανης θέλω μια δυνατή πρόταση!
Ξεχώρισα Ιζα και Λακαρα μέχρι τώρα!
-
Πριν 2 μήνες εκανα αίτηση σε ΚΕΠ για αρση παρακράτηση κυριότητας και ακόμα δεν εχει γίνει!!! Οταν πήγα στον πρώτο μήνα μου είπαν οτι εχει σταλεί στην Αθήνα (το έκανα στο ΚΕΠ Αριστοτέλους) επειδή απο εκεί εχει αγοραστεί το αυτοκίνητο. Τι μπορω να κανω και που να πάρω να ρωτήσω, επειδή μου χρειάζεται η άδεια άμεσα για ενα ταξίδι στο εξωτερικό.
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Πριν 2 μήνες εκανα αίτηση σε ΚΕΠ για αρση παρακράτηση κυριότητας και ακόμα δεν εχει γίνει!!! Οταν πήγα στον πρώτο μήνα μου είπαν οτι εχει σταλεί στην Αθήνα (το έκανα στο ΚΕΠ Αριστοτέλους) επειδή απο εκεί εχει αγοραστεί το αυτοκίνητο. Τι μπορω να κανω και που να πάρω να ρωτήσω, επειδή μου χρειάζεται η άδεια άμεσα για ενα ταξίδι στο εξωτερικό.Στην Αθηνα θα ειναι η αδεια λογικα.
Posts προς Θεσσαλονικείς