-
Τη συνδρομή συμβούλων αναζητάει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για να δει τι θα πρέπει να κάνει στην περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει, αναφέρει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt..
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=292316 -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ξέρω, δεν είναι της μόδας να μην είσαι δήθεναριστερός σ' αυτή τη χώρα, αλλά πολύ σωστά μου φαίνονται τα όσα λέει ο Μανδραβέλλης.
Σχετικά με τη δημοσκόπηση περί απολύσεων στο δημόσιο (55% υπέρ) μου κάνει εντύπωση, δηλαδή το 45% είναι εναντίον!
Υποθέτω δυ και οι οικογένειές τους.κάτι δε πάει καλά σύμφωνα με τις υποθέσεις σου, 3/4 των ελληνων είναι Δ.Υ
Δεν ξέρεις ανάγνωση. Ούτε και αριθμητική. ΔΕΝ εκπλήσσομαι.
Κόψε τις ντριφτιές και τον ήλιο.
Ορίστε και οι αποδείξεις! ΕΔΩ ήσουν προ ημερών, οπότε σ' έχει βαρέσει η ζέστη ρε Ντρίφτη! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ξέρω, δεν είναι της μόδας να μην είσαι δήθεναριστερός σ' αυτή τη χώρα, αλλά πολύ σωστά μου φαίνονται τα όσα λέει ο Μανδραβέλλης.
Σχετικά με τη δημοσκόπηση περί απολύσεων στο δημόσιο (55% υπέρ) μου κάνει εντύπωση, δηλαδή το 45% είναι εναντίον!
Υποθέτω δυ και οι οικογένειές τους.κάτι δε πάει καλά σύμφωνα με τις υποθέσεις σου, 3/4 των ελληνων είναι Δ.Υ
Ορίστε και οι αποδείξεις! ΕΔΩ ήσουν προ ημερών, οπότε σ' έχει βαρέσει η ζέστη ρε Ντρίφτη!Δηλαδή, βρίσκεις σωστή την ανάγνωσή του και τον υπολογισμό που έκανε;
Το ίδιο σχολείο βγάλατε; (αν το βγάλατε) -
Ορίστε και οι αποδείξεις! ΕΔΩ ήσουν προ ημερών, οπότε σ' έχει βαρέσει η ζέστη ρε Ντρίφτη!Δηλαδή, βρίσκεις κι εσύ σωστή την ανάγνωσή του και τον υπολογισμό που έκανε;
Δεν έκανα κανέναν υπολογισμό. Γνωρίζω από πριν, πως σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση του οποιουδήποτε μαζί σου, ο άλλος και όχι εσύ, έχει δίκιο.
Συμφωνώ με τον drifter λοιπόν, γιατί ΓΕΝΙΚΩΣ, οι υπολογισμοί σου και τα επιχειρήματά σου δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική.
Συγνώμη.
-
Τότε μην παραθέτεις κείμενά μου.
-
Τότε μην παραθέτεις κείμενά μου.Λυπάμαι, δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις κάτι τέτοιο. Έχουμε δικαίωμα στο γέλιο ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!
Μπορείς όμως να με βάλεις εσύ στο ignore list!
ΥΓ: Αν δεν ξέρεις τον τρόπο, μπορείς να ρωτήσεις τον Κίκιζα.
-
Σημερα ειναι σημαντικη μερα γενικα... Eurogroup συνεδριαζει για ευρωπη και για μας... αν δεν βγαλουν κοινη αποφαση κατα καποιο τροπο Ιταλια Ισπανια θα υποφερουν εκτος απο εμας βεβαιως... στην Αμερικη παλι.... ο Ομπαμα εχθες τα εσπασε με τους ρεπουμπλικανους και ειπε οτι θα απευθυνθει στον Λαο σημερα με διαγγελμα.... αμεσα ομως οι ρεπουμπλικανοι εσπευσαν να πουν οτι συνεχιζουν σημερα τις διαβουλευσεις...... ολα αυτα θα επηρεασουν και το Ευρω και το Δολλαριο.... οποιος ματευσει σωστα τι θα γινει μπορει να βγαλει και κανενα φραγκο.....εξτρα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Σημερα ειναι σημαντικη μερα γενικα... Eurogroup συνεδριαζει για ευρωπη και για μας... αν δεν βγαλουν κοινη αποφαση κατα καποιο τροπο Ιταλια Ισπανια θα υποφερουν εκτος απο εμας βεβαιως...εδώ που φτάσαμε πραγματικά δεν ξέρω τι είδους απόφαση μπορεί να προσφέρει λύση.
κάψανε ένα σωρό καλά χαρτιά και σερί ευνοικών συγκυριών χωρίς αποτέλεσμα και τώρα πάνε στο 90' απλώς για την ισοφάριση. -
Σε επενδυτική κερδοσκοπική εταιρεία ο Αντρίκος Παπανδρέου
Σε μια άγνωστη επενδυτική εταιρεία τη Unigestion που διαχειριζόταν CDS κατά της Ελλάδας φαίνεται ότι εργάστηκε για κάποια περίοδο ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.
Όπως γράφει η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγατσου, τον Μάρτιο του 2009, η εταιρεία, που έχει γραφεία σε Γενεύη, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σιγκαπούρη, είχε προχωρήσει σε μια παρουσίαση με τρίτο “Εnvironmental Sustainability The Private Equity Edge”, όπου αναφέρεται ο κ. Παπανδρέου ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού μαζί με τον Bertrand Piccard.
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, η Unigestion επεσήμανε στο newsletter της πως διατηρεί το δικαίωμα να εξαφανίσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που περιέχει το εν λόγω σημείωμα, δίχως πρότερη ενημέρωση.
H συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου στην εταιρεία ήταν άγνωστη, ενώ κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό κατείχε αυτή τη θέση.
Σε ενημερωτικό της δελτίο η Unigestion (Νοέμβριος 2010) περιγράφει φόρα παρτίδα τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) -δεσπόζουν τα ελληνικά CDS που χτυπούν υψηλές αποδόσεις.
Η εταιρεία προτάσσει στο ενημερωτικό της τα CDS προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των κινδύνων, έτσι ώστε να περιορίζεται η έκθεση των χαρτοφυλακίων σε πιθανές χρεοκοπίες χωρών.
Στο εταιρικό της προφίλ η Unigestion ως συνεργαζόμενη τράπεζα εμφανίζει μεταξύ άλλων και την Dexia. Μια τράπεζα που έχει εκδώσει CDS, τουλάχιστον σύμφωνα με λίστα που έχει δημοσιοποιήσει ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος.
Ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Α.Α. Παπανδρέου τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
-
Ξανα:Δεν υπαρχει λυση,οχι οπως την φανταζεται ο περισσοτερος κοσμος δηλαδη ευκολη,ανωδυνη και με βεβαιη αποτελεσματικοτητα.Η μονη λυση ειναι το νοικοκυρεμα των οικονομικων καθε χωρας,οσα βγαζεις ξοδευεις,οσα δεν βγαζεις δεν τα ξοδευεις.
Φταινε και οι πολιτικοι μας που ονειρευονται να δεχτει ο Γερμανος να πληρωνει για 300 χρονια 'για να μην χρεοκοπησει η ευρωζωνη'.Ακομα και αν τον συνεφερε κατι τετοιο τον Γερμανο (που δεν τον συμφερει),δεν μπορεις να πας να πεις στους ψηφοφορους σου τετοιο πραγμα.Ηδη ειναι στα ορια τους με ολα τα τα εκατοντες δις ευρω που βλεπουν να καταβροχθίζει η μαυρη τρυπα του ελληνικου χρεους.
Απο οτι φαινεται με τις μεχρι τωρα εξελιξεις, δικαιωνεται πανηγυρικα η Παπαρήγα
http://www.typosthes.gr/politics/8323---l----r -
Το τυπωμα.. χρηματος ειναι η λυση.... βεβαια θα αλλαξει η ισοτιμια αλλα και στην αρχη του ευρω η Ισοτιμια ηταν 0.89 περιπου... Ο Βαρουφακης το λεει πιο επιστημονικα.... οι οικονομολογοι ας αποφασισουν δεν μπορει η Μερκελινα να ασχολειτε μονο με την εκλογη της και στα πα...της ολα τα αλλα ... η Γερμανια θα πληρωσει για τα λαθη της....
-
Δεν ειναι λυση το τυπωμα χρηματος,θα ηταν λυση εαν υπηρχε προβλημα ρευστοτητας (που υπαρχει και τετοιο) και οχι προβλημα χρεους.Το προβλημα χρεους αντιμετωπιζεται μονο με κουρεμα+νοικοκυρεμα.Η ελπιδα οτι θα μας ραινουν με λεφτα γιατι ειμαστε ωραιοι πρεπει να παψει.
-
Ορίστε και οι αποδείξεις! ΕΔΩ ήσουν προ ημερών, οπότε σ' έχει βαρέσει η ζέστη ρε Ντρίφτη!Δηλαδή, βρίσκεις σωστή την ανάγνωσή του και τον υπολογισμό που έκανε;
Το ίδιο σχολείο βγάλατε; (αν το βγάλατε)καλα, δεν περίμενα να καταλάβεις τί έλεγα.
Πριν από λίγο καιρό μας έλεγες ότι η μισή ελλάδα είναι ΔΥ, ε αν βάλεις και τις οικογένειές τους το 70% έπρεπε να ψηφίζει κατά.συνεχίζω ηλιοθεραπεία τώρα, γιατί μου λειψε
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λυπάμαι, δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις κάτι τέτοιο. Έχουμε δικαίωμα στο γέλιο ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!
Κοίτα στον καθρέφτη τότε.
Το ίδιο σχολείο βγάλατε; (αν το βγάλατε)καλα, δεν περίμενα να καταλάβεις τί έλεγα.
Πριν από λίγο καιρό μας έλεγες ότι η μισή ελλάδα είναι ΔΥ, ε αν βάλεις και τις οικογένειές τους το 70% έπρεπε να ψηφίζει κατά.συνεχίζω ηλιοθεραπεία τώρα, γιατί μου λειψε
Πού το λεγα αυτό; Γράψε μας το λινκ να το δούμε. (φαντάσου και να καθόσουνα στον ήλιο...)
-
α καλά, δώστε και σε μας λίγο ήλιο
-
Το παράξενο θα ταν να απαντούσες.
-
Λυπάμαι, δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις κάτι τέτοιο. Έχουμε δικαίωμα στο γέλιο ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!
Κοίτα στον καθρέφτη τότε.
O καθρέφτης έχει λιγότερη πλάκα. Κοιτάω κι εκεί όμως.
-
-
To banιο δεν έχει καθόλου πλάκα όντως..
-
Ελλάδα 1.434 +31,97
Ιρλανδία 1.054 +47,25
Πορτογαλία 1.071 +47,09
Ισπανία 336 +37,88
Ιταλία 301 +70,44Ισπανια και Ιταλια welcome to the club...
Βελγιο is next.
More news...
Μειωμένο ήταν το ενδιαφέρον στη δημοπρασία ομολόγων για τις τοπικές κυβερνήσεις ύψους 50 δισ. γουάν ($7,73 δισ.) που πραγματοποίησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της Κίνας. Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, ήταν η πρώτη φορά από το 2009, όταν και καθιερώθηκε, που έκδοση τέτοιων ομολόγων δεν καλύπτεται.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών πούλησε τριετή ομόλογα ύψους 23,94 δισ. γουάν ($3,7 δισ.) εκ μέρους 11 τοπικών κυβερνήσεων με απόδοση 3,94%, αντί του στόχου των 25 δισ. γουάν. Αντίθετα η έκδοση πενταετών ομολόγων 25,4 δισ. γουάν καλύφθηκε 1,05 φορές με την απόδοση να διαμορφώνεται στα 3,84%.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!