-
ήταν συνέχεια μπροστά του και του έδινε τις θέσεις
Not.
Τσπ μια μοντέρνα βερσιόν του Hunt ήταν χωρίς τον τίτλο του μακαρίτη. Στην τελική όσο τυχερός ήταν αυτός άλλο τόσο και λίγο παραπάνω ήταν και ο JV που πήρε τον τίτλο. Μην τρελαθούμε. Αλλά εκεί ξέχασα ότι το επώνυμο προσθέτει 15 χλμ τελικής και 30 kg κάθετης δύναμης στις στροφές.
Όλα τα άλλα ανήκουν στον κύκλο της ανώτατης επιστήμης. Όταν είχε σοβαρό μονοθέσιο, έκανε σοβαρές εμφανίσεις.Κατώτερος και του Coulthard και του Barrichello
Γι αυτό και η Ferrari τον επέλεξε το 95 από τον νεώτερο Μπαρικέλο.
Άσε μας ρε ripper... -
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92880
Lewis Hamilton has told the likes of Jacques Villeneuve and Nigel Mansell to 'keep their opinions to themselves,' as speculation continues to surround his McLaren future.
Former world champions Mansell and Villeneuve both said this week that he should stay with McLaren rather than risk being forced to play a supporting role to Red Bull academy product Vettel.
'I find it kind of funny,' Hamilton told the BBC. 'I'm not sure that anyone really cares what some of those people are talking about or their opinions. I think that if you have an opinion, just keep it to yourself.'
Σκασε Μανσελ, τωρα μιλαει ο King Lewis!
-
Το ξύλο που δεν έφαγε μικρός φταίει για όλα... τώρα πρέπει να το φάει έντοκα!
-
Απαράδεκτη η απάντησή του. Εντάξει, για τον JV δεκτό αλλά για τον Mansell...
-
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Απαράδεκτη η απάντησή του. Εντάξει, για τον JV δεκτό αλλά για τον Mansell...Γιατί είναι δεκτό για τον έναν και όχι για τον άλλον;
Ας κάνουμε ένα συγκριτικό...
Πρωταθλήματα F1
HAM: 1
VIL: 1
MAN: 1Λοιπά πρωταθλήματα (δεν μετράω καρτ και πολύ μικρότερες κατηγορίες)
HAM: GP2
VIL: CART IndyCar, Indy 500
MAN: CART IndyCarΤιμητικοί τίτλοι
HAM: MBE
VIL: OQ
MAN: OBE
(OBE>MBE, ενώ το Officer of the Order of Quebec είναι η αντίστοιχη 2η βαθμίδα στο Quebec)Βαριέμαι τώρα να ψάχνω νίκες, βαθμούς και poles, οπότε ας προχωρήσω στο συμπέρασμα:
**Lewis, σκάσε! **
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Βαριέμαι τώρα να ψάχνω νίκες, βαθμούς και poles, οπότε ας προχωρήσω στο συμπέρασμα:**Lewis, σκάσε! **
+1
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιατί είναι δεκτό για τον έναν και όχι για τον άλλον;
Ας κάνουμε ένα συγκριτικό...
Πρωταθλήματα F1
HAM: 1
VIL: 1
MAN: 1Λοιπά πρωταθλήματα (δεν μετράω καρτ και πολύ μικρότερες κατηγορίες)
HAM: GP2
VIL: CART IndyCar, Indy 500
MAN: CART IndyCarΤιμητικοί τίτλοι
HAM: MBE
VIL: OQ
MAN: OBE
(OBE>MBE, ενώ το Officer of the Order of Quebec είναι η αντίστοιχη 2η βαθμίδα στο Quebec)Βαριέμαι τώρα να ψάχνω νίκες, βαθμούς και poles, οπότε ας προχωρήσω στο συμπέρασμα:
**Lewis, σκάσε! **
...επειδή δεν είμαι και κάνας έξυπνος(!), δεν κάνεις πιο λιανά αυτό το 'σκάσε'?!
Πού κολλάει με τα παραπάνω? -
'I'm not sure that anyone really cares what some of those people are talking about or their opinions. I think that if you have an opinion, just keep it to yourself.'
Βασικά δεν χρειάζεται το Αλμανακ για να στοιχειοθετηθεί το σκάσε. Αν έλεγε μόνο το υπογραμμισμένο και θα απαντούσε και θα ήταν κύριος. Επειδή όμως είναι ο Λούης Πεντραγκόν, ο βασιλιάς των Άγγλων των παραπληγικών έπρεπε να πει και το πρώτο που είναι υπέρτατη κοτσάνα.
-
Εχει καταργηθει στη Βρετανία το δικαιωμα της ελευθερης έκφρασης; Πρεπει καποιος να παιρνει αδεια απο τον ΜΒΕ;
-
Και τί είναι ο Μάνσελ και ο Βιλνέβ? Ο Πάπυρος Λαρούς?
Κι εγώ δεν συμπαθώ τον Λούι... Πετραγκόν, αλλά δεν φτάνω να λέω μπούρδες! -
Και τί είναι ο Μάνσελ και ο Βιλνέβ?
Ο Μάνσελ είναι ένας μουστάκιας που πούλαγε τραγιάσκες και ο Βιλνεβ ένας μαθητευόμενος σκιερ.
Σαν οδηγοί με λίγη προσπάθεια θα ήταν κάπου ανάμεσα σε Κύρκο (Λάμπρο) και Γκαστον Ματσακάνε. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Κι εγώ δεν συμπαθώ τον Λούι... Πετραγκόν, αλλά δεν φτάνω να λέω μπούρδες!Ειναι δυο οδηγοι που εχουν κερδισει παγκοσμια πρωταθλήματα χωρις να εχουν 2 μπαμπαδες να τους κανακευουν και εχουν αλλαξει ομαδες (κατι που δεν εχει κανει ο Χαμιλτον) και εχουν αποψη εκ των εσω για πλέον της μίας ομαδας στην οποια ολα γυριζουν γυρω του, που εχει ο Χαμιλτον
-
Και γενικά είναι ψημένοι άνθρωποι και όχι χαζά παιδάκια σαν τον Λούη που σε κάθε τρεις λέξεις που λέει η μία είναι 'cool' και οι άλλες δύο είναι 'me=Ayrton'.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιατί είναι δεκτό για τον έναν και όχι για τον άλλον;
Γιατί για εμένα η άποψη του JV δεν έχει την ίδια βαρύτητα με αυτή του Mansell. Είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει καταργηθει στη Βρετανία το δικαιωμα της ελευθερης έκφρασης; Πρεπει καποιος να παιρνει αδεια απο τον ΜΒΕ;Εκεί κολλάω κι εγώ. Έχει καταργηθεί το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, ή ισχύει επιλλεκτικά μόνο για τον ΜΒΕ?
Ειναι δυο οδηγοι που εχουν κερδισει παγκοσμια πρωταθλήματα...
...ναι, σε μια εποχή απόλυτης κυριαρχίας της Williams (πήρε πρωτάθλημα ακόμα κι ο Damon Hill!!!).
Και γενικά είναι ψημένοι άνθρωποι και όχι χαζά παιδάκια σαν τον Λούη που σε κάθε τρεις λέξεις που λέει η μία είναι 'cool' και οι άλλες δύο είναι 'me=Ayrton'.
Στο πρώτο που γράφεις συμφωνώ (άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που δεν τον συμπαθώ),
για το δεύτερο, ισχύει ό,τι έγραψα παραπάνω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει...
(το: 'Σκάσε, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς', μόνο κριτική σ' ότι λέει ΔΕΝ είναι...).Ο Μάνσελ είναι ένας μουστάκιας που πούλαγε τραγιάσκες...
...τραγιάσκες πούλαγε κι ο Τζάκι Στιούαρτ, που επίσης έχει δεχτεί αρνητικές κρητικές από τους... επαΐοντες (του στιλ: '...μα τί λέει τώρα... δεν ξέρει τί του γίνεται!..') κι αυτός την άποψή του εκφράζει... ή μήπως δεν έχει το δικαίωμα...
Σοβαρευτείτεεεεεεε! Μεγάλα... παιδιά είστε! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Εχει καταργηθει στη Βρετανία το δικαιωμα της ελευθερης έκφρασης; Πρεπει καποιος να παιρνει αδεια απο τον ΜΒΕ;
Εκεί κολλάω κι εγώ. Έχει καταργηθεί το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, ή ισχύει επιλλεκτικά μόνο για τον ΜΒΕ?
O Lewis δεν ειπε τη γνωμη του. Απλά ειπε πως οι αλλοι δεν πρεπει να λενε τη γνωμη τους. Οχι και τοσο δημοκρατικο θα ελεγα. Αν εγω πω οτι ο Lewis και οι υπολοιποι μαυροι πρεπει να ξαναπανε σκλαβοι στις φυτειες, δε θα χαρει ουτε αυτος ουτε κανενας άλλος. Ε λοιπον οπως εγω (υποθετικα) θα ειχα καταφερθει εναντιον ενός δημοκρατικου και θεμελιωδους (πλεον) ανθρωπινου δικαιώματος, το ίδιο έκανε και ο Χαμιλτον
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εκεί κολλάω κι εγώ. Έχει καταργηθεί το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, ή ισχύει επιλλεκτικά μόνο για τον ΜΒΕ?
O Lewis δεν ειπε τη γνωμη του. Απλά ειπε πως οι αλλοι δεν πρεπει να λενε τη γνωμη τους. Οχι και τοσο δημοκρατικο θα ελεγα. Αν εγω πω οτι ο Lewis και οι υπολοιποι μαυροι πρεπει να ξαναπανε σκλαβοι στις φυτειες, δε θα χαρει ουτε αυτος ουτε κανενας άλλος. Ε λοιπον οπως εγω (υποθετικα) θα ειχα καταφερθει εναντιον ενός δημοκρατικου και θεμελιωδους (πλεον) ανθρωπινου δικαιώματος, το ίδιο έκανε και ο Χαμιλτον
...μάλλον διαφορετικές δηλώσεις διαβάσαμε...
...γιατί αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι ότι ο Λούις έκφρασε τη γνώμη του για κάποιους που ΔΗΜΟΣΙΑ του υπέδειξαν τί θά 'πρεπε/πρέπει να κάνει...
Τα παρακάτω που έγραψες σαν παράδειγμα, είναι εντελώς -
Σοβαρευτείτεεεεεεε! Μεγάλα... παιδιά είστε!
Αφού πρώτα έχεις πει...
Μας δουλεύεις μεγάλε; Προσπάθησε καλύτερα...
Τσπ επειδή πολύ το ζαλίσαμε. Το θέμα δεν είναι η ελευθερία έκφρασης κλπ. Στην τελική θα λεγε ένα opinions are like assholes και τελειώνει το θέμα. Όμως επειδή είναι η αυτού παπαρότης είπε ότι 'Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς για την άποψη του Mansell και του Villeneuve'. Σε απλή μετάφραση αυτοί οι δυο είναι ασήμαντοι για την F1 και δεν ασχολείται κανείς με τη γνώμη τους για το χώρο.
Τώρα άμα δεν καταλαβαίνεις γιατί αυτό είναι παπαριά είσαι σε λάθος τοπικό. -
Ότι πείς...
...αλλά αν θυμάσαι καλά, 'κόλλησα' με το: 'ΣΚΑΣΕ ' που έγραψε ο zorz!
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"