-
Ακουω ακουω απο πολλους να λενε 'μα καλα γιατι πηρε vw θα μπορουσε να παρει seat h skoda που ειναι φθηνοτερα...' η απορια μου τωρα ειναι αξιζει κανεις να παρει ενα seat leon 1.4 tsi 125ps αν δεν τον ενδιαφερουν τοσο τα πλαστικα του εσωτερικου αλλα δν παραμεριζει την αξιοπιστια?
-
Ακουω ακουω απο πολλους να λενε 'μα καλα γιατι πηρε vw θα μπορουσε να παρει seat h skoda που ειναι φθηνοτερα...' η απορια μου τωρα ειναι αξιζει κανεις να παρει ενα seat leon 1.4 tsi 125ps αν δεν τον ενδιαφερουν τοσο τα πλαστικα του εσωτερικου αλλα δν παραμεριζει την αξιοπιστια?
-
-
αξίζει.
-
Ο χρήστης Aκησς έγραψε:
Ακουω ακουω απο πολλους να λενε 'μα καλα γιατι πηρε vw θα μπορουσε να παρει seat h skoda που ειναι φθηνοτερα...' η απορια μου τωρα ειναι αξιζει κανεις να παρει ενα seat leon 1.4 tsi 125ps αν δεν τον ενδιαφερουν τοσο τα πλαστικα του εσωτερικου αλλα δν παραμεριζει την αξιοπιστια?Πάνε με τα μπούνια Αμαξάρα είναι.Με 16-17000 που ζητάει δεν βρίσκεις καλύτερο στην κατηγορία
-
Αν δε σ ενδιαφερουν οντως τοσο τα πλαστικα και θεωρεις οτι θ αντεξεις αυτο το μουντο εσωτερικο τοτε το πηρες χθες
-
Aν αυτη την στιγμη βρισκομασταν στο 2009,οικονομικα,σιγουρα θα ειχα παρει ενα leon tdi για την συζυγο σε λευκο μιας και της αρεσει πολυ.Αρα εαν μπορεις οικονομικα βεβαιως και να το παρεις.
-
Επειδή η λέξη 'αξιοπιστία' περιλαμβάνει πολλά και μάλλον προσαρμόζεται στις ανάγκες, τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες καθενός, μόνος σου θα αποφασίσεις. Πήγαινε οδήγησε ένα polo ή ένα golf και μετά, πήγαινε οδήγησε ένα leon.
Και στο test drive που θα κάνεις, δοκίμασε τα πάντα! Από τα φρένα και το πόσο καλά πατάει στον δρόμο ή τραβάει στην ανηφόρα, μέχρι τα πλαστικά και το πόσο καλά φαίνονται τα φλας. Την τελική απάντηση, θα τη δώσεις μετά από αυτό το τεστ... -
Aν σου αρέσει πάρτο.Απλά πράγματα.Τούρμπο κλασικό είναι.
-
Το έχει φίλος και θα ήταν μάλλον πρώτη μου επιλογή στην κατηγορία του αυτή τη στιγμή. Ωραίο μοτεράκι, λίγο σκληρή ανάρτηση για Ελλάδα (η έκδοση sport που έχει), τρελά οικονομικό. Μιλάμε για καταναλώσεις ακόμα και κάτω από 6 λίτρα τα 100 χλμ με λίγη προσπάθεια (εκτός πόλης, εννοείται)...
seat leon 1.4 tsi 125ps αξιοπιστο??