Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τέλη κυκλοφορίας
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Τέλη κυκλοφορίας
    • 1
    • 2
    • 237
    • 238
    • 239
    • 240
    • 241
    • 472
    • 473
    • 239 / 473
    Περί αυτοκίνησης
    19
    9449
    62012
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • gbak
      gbak last edited by

Πάντως εγώ έχω Άγγλους φιλαράκια για 2 χρόνια δούλεψαν Ελλαδα ως μισθοφοροι,2009-2011

Περιττό να σας πω ότι σουπερμάρκετ ψωνιζαν απο Μάντσεστερ,και τα φερναν στην βαλίτσα,μιλάμε για πολυ ακρίβεια εδω Guys.
      Οι μισθοί επιμένω σε κάποιες ειδικότητες είναι εξαιρετικά καλύτεροι στο UK.

Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον πληρώνουμε το λεγόμενο road tax και ειδικά φέτος,έχω ήδη δώσει 660 + έκτακτη εισφορά, το ερώτημα μου είναι,κανά δρόμο φτιάχνουν? γιατί εδω Παιανία που είμαι οι δρόμοι πανε απο το κακό στο χειρότερο,έχω να δω καινούργια άσφαλτο πολυ καιρό.

Δηλαδή ποια η έννοια όλων αυτών των χρημάτων που καταθέτουμε? που πεφτω κάθε μέρα με την 18αρα σε τρελές λακουβες?
      Που σκασαμε ένα κάρο λεφτά να αποκτήσουμε ενα αμάξι που γουσταραμε απο μικροί,και το βλέπω να φθείρεται διχως λόγο και αιτία.

Τουλάχιστον σε αλλα κράτη μπορεί να πληρώνεις ίσως πιο πολλα η ίσως τα ίδια με Ελλαδα road tax,αλλα ρε φίλε το αμάξι σου πατάει σε δρόμους σωστούς.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        prisma last edited by

Έτσι είναι. Στην Ελλάδα, ανταποδωτικότητα μηδέν. Οι φόροι (και τα τέλη) πάνε συνήθως για να καλύψουν μαύρες τρύπες .
        Έξω ξέρεις πως πληρώνοντας τα τέλη έχεις δρόμους. Εδώ τα πληρώνεις και έχεις μπαλώματα!

• P
          papatzas last edited by

Ο χρήστης wantone έγραψε:

Τέλος πάντων ένα παράδειγμα έδωσα για τέλη κυκλοφορίας στο uk σε σχέση με Ελλαδα,δεν τέθηκε θέμα μετακόμισης στο uk.
          Καθώς ξέρω αρκετά καλά τι συμβαίνει και εκει.πάντως δεν ξέρω για τα αλλα επαγγέλματα,αλλα στο δικό μου έχει μεγάλη διάφορα.καθώς η εταιρεία που δουλεύω είναι στο Λουτον.και με έχει στείλει ΒΟυκουρεστι.

Σορυ για το οφτοπικ

Μην ξεχνας και το κοστος ζωης στο Λουτον και επισης αλλο Λουτον και αλλο Αθηνα αν μπορεις να καταλαβεις που ειναι καλυτερα να ζεις.

λουτον

• P
            papatzas last edited by

Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
            Η έκτακτη εισφορά δεν είναι αρκετή για να στοιχειοθετήσει παρεμπόδιση της ελεύθερης αγοράς ή αθέμιτο ανταγωνισμό.

τρολλαρεις που τρολλαρεις γενικως, καντο σωστα τουλαχιστον

τα τελη πως υπολογιζονταν τοσα χρονια;; ε;;;;

τα τελη ταξινομησης πως υπολοζινοται ακομα;;; ε;;;;

τα τεκμηρια πως υπολογιζονται ειπαμε;;;; μηπως ολα τα παραπανω βασει κυβικων;;; οεο;;;;

• C
              coyote last edited by

Οι εισαγωγεις εχουν χάσει τη μπάλα με αυτή την κυβέρνηση. Καμία επικοινωνία.... Τουςκαταστρεφει αλλά περιέργως δε μιλάνε

• gbak
                gbak last edited by

Ο χρήστης papatzas έγραψε:

Τέλος πάντων ένα παράδειγμα έδωσα για τέλη κυκλοφορίας στο uk σε σχέση με Ελλαδα,δεν τέθηκε θέμα μετακόμισης στο uk.
                Καθώς ξέρω αρκετά καλά τι συμβαίνει και εκει.πάντως δεν ξέρω για τα αλλα επαγγέλματα,αλλα στο δικό μου έχει μεγάλη διάφορα.καθώς η εταιρεία που δουλεύω είναι στο Λουτον.και με έχει στείλει ΒΟυκουρεστι.

Σορυ για το οφτοπικ

Μην ξεχνας και το κοστος ζωης στο Λουτον και επισης αλλο Λουτον και αλλο Αθηνα αν μπορεις να καταλαβεις που ειναι καλυτερα να ζεις.

λουτον

και γω αυτο πιστευω μπορει να χουμε ηλιο να χουμε παραλιες και ολα τα σχετικα,αλλα στο θεμα της επαγγελματικης αποκαταστασης και της ποιοτητας ζωης,ειμαστε τραγικα χαλια.

Βασικα δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης,επισης μην ξεχναμε μπορει σε αλλα ανωτερα κρατη να πληρωνεις ενα καρο φορους,αλλα το συστημα εκει δουλευει,ειτε σε θεμα υγειας,ειτε στο θεμα εκπαιδευσης και γενικοτερα υπαρχει και καλυτερη αντιμετωπιση του εργαζομενου.

εδω πραγματικα πλεον δεν μας υπολογιζουν οχι μονο σαν εργαζομενους,αλλα ουτε σαν πολιτες πλεον.τα χουν απλα ισοπεδωσει ολα.

εντωμεταξυ αυτη η εκτακτη εισφορα για τα διλιτρα ποτε θα ξεκινησει? και πως θα γινει ας πουμε,σε περιπτωση που τους φεσωσουμε,τα στρουμφ αμα σε σταματησουνε , προφανως θα ζητησουν αποδειξη πληρωμης?

δλδ δεν εχω καταλαβει αυτο το 300αρι σε τι μορφη θα ειναι ,και αν θα επισυναπτεται στα ηδη πληρωμενα τελη κυκλοφοριας.

• P
                  papatzas last edited by

Ο χρήστης coyote έγραψε:
                  Οι εισαγωγεις εχουν χάσει τη μπάλα με αυτή την κυβέρνηση. Καμία επικοινωνία.... Τουςκαταστρεφει αλλά περιέργως δε μιλάνε

περιμενουν να δουν που θα κατσει η μπιλια. θα πανε αλλου

η τογιοτα πχ ελεγχει τα βαλκανια απο την ελλαδα, δεν το 'χει σε τιποτα ν' αλλαξει εδρα βουλγαρια

• T
                    thanos last edited by

Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
                    και ένα studio στο Leicester είχε 500 λίρες.

Κάτσε να το διαβάσει ο Θωμάς, να του πέσει το πουλί για ένα μήνα!

• N
                      nikos last edited by

Ο χρήστης gbak έγραψε:
                      εντωμεταξυ αυτη η εκτακτη εισφορα για τα διλιτρα ποτε θα ξεκινησει? και πως θα γινει ας πουμε,σε περιπτωση που τους φεσωσουμε,τα στρουμφ αμα σε σταματησουνε , προφανως θα ζητησουν αποδειξη πληρωμης?

δλδ δεν εχω καταλαβει αυτο το 300αρι σε τι μορφη θα ειναι ,και αν θα επισυναπτεται στα ηδη πληρωμενα τελη κυκλοφοριας.

Η έκτακτη εισφορά δεν έρχεται μαζί με τα τέλη.

Αν δε πληρώσεις την έκτακτη θα σε τρέχει η εφορία γιατί θα έρθει χαρτάκι να πληρώσεις, αν δε πληρώσεις τα τέλη...θα σε τρέχει η τροχαία.

Είναι δυο ξεχωριστά πράγματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikos @ YouTube

• gbak
                        gbak last edited by

Ok θενξ μαν,απολυτα κατατοπιστικος..

• B
                          bebes last edited by

ποιος αγωνιούσε για το 'ποτε';

...
                          Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί η αποστολή της έκτακτης εισφοράς πολυτελούς διαβίωσης, που αφορά όσους έχουν αυτοκίνητο πάνω από 2.000 κυβικά εκατοστά, όσους έχουν πισίνα, σκάφος αναψυχής, ελικόπτερο ή αεροσκάφος.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι, από αρχές Νοεμβρίου να μην έχει μείνει άλλο ειδοποιητήριο, πέραν των αυξημένων τελών κυκλοφορίας, για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, διαδικασία που, ούτως ή άλλως, διαρκεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

cosmo.gr

• C
                            cpp last edited by

Διαβασα εν ταχυ καμια 20αρια σελιδες που είχα μείνει πίσω.

Για μενα η οδηγηση είναι μια απόλαυση που δεν την κόβω με τίποτα.
                            Αναγκαστικα αφου μου αρέσει η Ελλάδα και ξέρω ότι όσο δεν υπάρχει πάταξη της φοροδιαφυγης και αλλαγή κουλούρας, που είναι η πηγη του κακου που περνάμε σήμερα, τα ΤΚ θα τρώνε πολύ ξύλο.
                            Δεν έχω την απαίτηση από κανένα συμπολίτη μου να του περάσει από το μυαλό του ότι αν είμασταν εντάξει με τις φορολογικές υποχρεώσεις μπορει τα ΤΚ να ηταν 50% κάτω και υπολογισμένα με τον σωστό τρόπο.

Επειδη ομως παρατηρώ τριγύρω μου θα γράψω οτι βλέπω.....
                            Τα καφε γεμάτα, οι κυριες ανεξαρτήτου εισοδήματος έχουν πολυτελεις τσάντες και στο νυχι γραμμούλα στο τελείωμα με άλλο χρώμα ή σε κάποιο νύχι ζωγραφιά. Τσιγαρο λεπτο που δίνει στυλ.
                            Για να βρεις ξαπλώστρα το ίδιο νωρίς πρέπει να πας στην παραλία. Τα ΠΣΚ δεν υπάρχουν εισητήρια στα ταχυπλοα. Τα events (γαμοι - βαπτισεις) γίνονται με τις ίδιες εκδηλώσεις να ακολουθούν με ίσως λίγο μειωμένο budget. Η επιστροφή της Κυριακής έχει κίνηση.

Ανοιγω την εφημερίδα και τι να δω
                            Σελιδα 3
                            1 δισ euro παραπαιδεια για να μπουν τα παιδια μας στα ελληνικά πανεπιστήμια τα οποία δεν υπάρχουν σε καμμια λίστα αξιολόγησης
                            Σελιδα 5
                            Θα είναι δύσκολη η εφαρμογή του εργόσημου για την φιλιπινεζα που μας σιδερώνει τα ρουχα, για την βουλγαρα που φυλάει την γιαγια, για τον Αφγανο που μαζευει φράουλα και για τον αλβανο που έχουμε στο κοπάδι
                            Σελιδα 25
                            Λευκα συμβόλαια οι ποδοσφαιριστες για να μην πληρώνουν φόρο
                            Σελιδα 27
                            Ο αντικαπνιστικος νόμος δεν μας αγγίζει
                            Σελιδα 30
                            Πάρτε αμαξι με BG πινακίδες (Tο οποιο το θεωρώ γυφτια όπως και κάτι καραβαδες που συναντάω στην Βουλιαγμένη με αγγλικές)
                            Σελιδα 40
                            Θελουν να φυγουν απο το μπασκετ οι ....... (Τωρα που χτυπιεται η υπερσυνταγογράφηση βρε παιδια?)

Φυσικα δεν έχω απάντηση για κάποιους ξένους που μου σχολίασαν 'Περνάτε καλα από ότι παρατηρησαμε στην Ελλάδα, παρα την κρίση'
                            Ακούω το 'Θελετε αποδειξη?' απο κατι βλαχαδερα που ακόμα εκπλησονται όταν τους απαντάω 'Θέλετε να πληρωθείτε?'

Επειδη όμως πρέπει να κοιτάμε την αλήθεια στα μάτια και να μην κρυβόμαστε ή κάνουμε πως δεν ακούμε να ξερετε οτι αν γίνει η στραβή στην χώρα τα καύσιμα (αν υπάρχουν) διανέμονται με δελτίο.

• H
                              highfidelity last edited by

Πάντως, είναι εντυπωσιακή η αλητεία τους (επαναλαμβάνομαι γι' ακόμη μία φορά 😞
                              -Φέτος, θα πληρώσουμε για την χρήση του 2010 την 'έκτακτη' εισφορά. Άρα, ΚΑΝΕΙΣ δεν την αποφεύγει, ό,τι και να κάνει.
                              -Ήδη για το 2011 έχουμε διανύσει τους μισούς μήνες. Άρα, αν την ξαναβάλουν (που αν πληρώσουμε, δεν έχουν κανένα λόγο να μην το ξανακάνουν, για μ@λάκες τους έχεις; ), ακόμη και ΣΗΜΕΡΑ να καταθέσει κάποιος τις πινακίδες, την εισφορά θα πρέπει να την πληρώσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατά το ήμισι!
                              -Οι έξυπνοι φορομπήχτες, θέλουν να μας πουν πως το σκέφτηκαν έξυπνα και δεν αύξησαν υπέρμετρα τα τέλη για να μην πάμε να καταθέσουμε πινακίδες... Αντ' αυτού, θα πληρώσουμε αναδρομικά για το 2010 και μετά για το 2011 κ.ο.κ!

Και έρχομαι εγώ τώρα και σκέφτομαι...

1. Τους τα πληρώνουμε, γιατί ούτως ή άλλως δεν τα γλιτώνουμε. Έτσι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, η 'έκτακτη' θα γίνει κάτι παραπάνω από μόνιμη.
                              2. Τους πληρώνουμε μόνον την έκτακτη και καταθέτουμε πινακίδες. Έτσι, θα έχουν τρελή χασούρα από την μη καταβολή των τελών, έστω κι αν τσιμπήσουν την έκτακτη εισφορά. Άρα, μπορεί φέτος να τσιμπήσουν πχ από εμένα τα 270€ λόγω της εισφοράς, αλλά θα χάσουν τα 660€ λόγω των τελών!

Φυσικά, θα χαθεί και το ποσό την ασφάλισης που πληρώνω από την αγορά, που είναι σχεδόν 1χιλιάρικο ετησίως...

Λέω λοιπόν, πως ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αξίζει να καταθέσουμε πινακίδες. Έτσι το υπουργείο θα βρεθεί απέναντι τόσο με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, με τις μειωμένες εισπράξεις από τέλη, με την γκρίνια (ποια γκρίνια, μάλλον σε απελπισία μοιάζει...) των μαντράδων, αλλά ΚΑΙ των ασφαλιστικών, που θα χάσουν ΠΟΛΛΑ καλοπληρωμένα συμβόλαια (γιατί συνήθως σ' αυτές τις κατηγορίες η ασφάλιση είναι μεικτή...).

Εγώ, όπως το βλέπω ακόμη και σήμερα, θα μείνω με το δεύτερο σενάριο. Επίσης, θα κοιτάξω αν παίζει κάποια περίπτωση προσβολής αυτής της βλακείας στα δικαστήρια μιας και μιλάμε ουσιαστικά για αναδρομική φορολόγηση!

• I
                                infinity last edited by

HiFi το κράτος μπορεί να βγάλει πολλαπλάσια από αυτούς που θα πιάσει να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, χωρίς τέλη, χωρίς ασφάλειες, αν ασχοληθεί βέβαια...

• G
                                  greek last edited by

Το σύστημα ειναι έτσι φτιαγμενο που δεν βοηθάει τον πολίτη. Οκ , το ξέρουμε αυτό πες κάτι νέο. Πάνω στο κακοφτιαγμένο λοιπόν σύστημα σκάνε και ανικανοι πολιτικοί , συμβουλοι και λοιποί παρατρεχάμενοι και κολλητα οι (χειρότεροι) εμπλεκόμενοι που στπρώχνουν τα πράγματα προς την χειρότερη λύση για το κέρδος κάποιων.
                                  Γενικά όμως....

• Εδω έχει περάσει η έννοια της προύσπραξης. Κοινώς , σε χρεώνει για το Σήμα Τελών για 12 μήνες άσχετα αν εσύ θα το χρησιμοποιήσεις λιγότερους. Το σωστό θα ήταν ή να πλήρωνες στο τέλος του χρόνου βάσει με το πόσες μέρες είχες την πινακίδα πάνω ή να σου έκανε συμψιφισμό. Κάτι δηλαδή αντίστοιχο με το τεκμήριο. Πχ, θυμάμαι κάποια εποχή το 95-96 έκαναν κάποια απότομή άυξηση τα τεκμήρια και το διλτριο 20αετιας μας το χρέωναν 7 500 000 δρχ τα οποία δεν τα πιάναμε με τίποτα. Καταθέσαμε όλο το χειμώνα πινακίδες και τις πήραμε για μήνες ανοιξη καλοκαίρι ισα ισα για να πάμε διακοπές. Τον υπολοιπο χρόνο την βγάζαμε με το φορτηγάκι ή με ταξί. Αυτό για να πέσει το τεκμήριο.

-Επίσης κάθε φορά που δεν τους βγαίνουν τα νούμερα πάνε και πιο νωρίς την προύσπραξη του επόμενου έτους. Το έκαναν με το ΦΠΑ (50% επιπλέον το τρέχοντος ετους σαν προκαταβολή για το επόμενο) το έκαναν με τα σήματα , από Δεκέμβριο -Ιανουάριο φτάσαμε Νοέμβριο και έτσι όπως θα πάμε θα πληρώνουμε από Αύγουστο.Κανονικά θα έπρεπε να παιρνουμε το σήμα και κάθε μήνα ή στο τέλος να μας έβγαζαν την σούμα και οχι προπληρωμή.

-Επιπλέον , κάθε λύση ειναι λύση κονσέρβα. Τοσα κυβικά επί τόσους ρύπους πάρε ένα τεμάχιο και έλα με το βιβλιάριο να πληρώσεις. Σιγα ρε μεγάλε , το ίδιο πρέπει να πληρώσω για ένα αμάξι 15ετίας και ευτελους αξίας και ας ειναι διλιτρο με αυτόν που το πήρε του κουτιού και έσκασε 2 φορές τον ετήσιο εισόδημα μου για να το αποκτήσει? Για να έχω όχημα 20 ετών σημαίνει οτι τα οικονομικά μου ειναι πενιχρά και με κόπο τα βγάζω γιαυτό αδυνατώντας να πάρω καινουργιο όχημα , γιατί θα πρέπει να φορολογηθώ σα να είναι νέο? Επίσης , διάβασα για Αγγλία και κόστος ασφάλισης. Ναι αλλα αυτό που δεν έχει αναφερθεί ειναι ότι μπορείς να κάνεις την ασφαλεια σου στα μέτρα που θες , πχ να βάλεις όριο στα χιλιόμετρα που μπορεις να κάνεις ή στην απόσταση από το σπίτι που πάς ώστε να πετύχεις καλύτερη τιμή. Εδώ είτε ακίνητο είναι , είτε κάνει καθημερινα 5 χλμ είτε 100 το ίδιο κόστος.

• P
                                    pik last edited by

Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
                                    HiFi το κράτος μπορεί να βγάλει πολλαπλάσια από αυτούς που θα πιάσει να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, χωρίς τέλη, χωρίς ασφάλειες, αν ασχοληθεί βέβαια...

οι περισσοτεροι απο αυτους που λες ειναι τσιρακια τους κομματοσκυλα τους χαφιεδες τους...

γι αυτο και δεν ασχολειται.

• W
                                      wannabe last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                                      Λέω λοιπόν, πως ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αξίζει να καταθέσουμε πινακίδες. Έτσι το υπουργείο θα βρεθεί απέναντι τόσο με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, με τις μειωμένες εισπράξεις από τέλη, με την γκρίνια (ποια γκρίνια, μάλλον σε απελπισία μοιάζει...) των μαντράδων, αλλά ΚΑΙ των ασφαλιστικών, που θα χάσουν ΠΟΛΛΑ καλοπληρωμένα συμβόλαια (γιατί συνήθως σ' αυτές τις κατηγορίες η ασφάλιση είναι μεικτή...).

επιτέλους μια απάντηση που αναγνωρίζει το προφανές, οτι δεν είμαατε μόνοι μας σε αυτή την κοινωνία.
                                      ως έχει το σύστημα μόνο ζητάει. λογαριασμό που πάνε και τι γίνονται δεν δίνει και δεν θα δίνει όσο μπορεί να παίρνει.
                                      παλιά μπορούσε να παίρνει γιατί είχαμε άπλες, μετά γιατί ήταν μια 'έκτακτη' one off φάση, πλέον γιατί μπορεί να εκβιάζει.
                                      όποιος διαφωνεί με τις πρακτικές και θέλει πραγματικά να αλλάξουν πρέπει να καταλάβει οτι μιλάμε για πόλεμο. στο πεδίο της μάχης πρέπει να επιλέξει συμμάχους και να εκτελέσει στρατηγικές κινήσεις διότι με brute force δεν έχει τύχη.

ΙΜΗΟ
                                      πρώτο βήμα η κατάθεση πινακίδων (το έκανα απο το Δεκ '10 στο ένα), δεύτερο η μεταφορα σε BG, για τρίτο βλέπουμε ανάλογα την κλιμάκωση.

• B
                                        birbilis last edited by

Πάρα πολλές απόψεις σε αυτό το thread και όλες σεβαστές! Δεν θα ξαναναφέρω επιχειρήματα αλλά θα πώ τι σκοπεύω να κάνω:
                                        1)ΔΕΝ θα πληρώσω την έκτακτη εισφορά ΙΧ του 2010, ας βεβαιωθεί στη ΔΟΥ και βλέπουμε. Η μηνιαία προσαύξηση θα είναι της τάξης του 1%, οπότε μικρό το κακό.
                                        2)Θα καταθέσω τις πινακίδες έστω για 2-3 μήνες ή όσο περισσότερο μπορώ.
                                        Και τα 2 θα γίνουν καθαρά για ηθικούς λόγους και επειδή δεν αντέχω να με αρμέγουν επειδή έκανα την κα..λα μου το 2007 και υπο άλλες συνθήκες.
                                        Αν το κάνουμε όλοι οι άνω των 1929cc ή έστω όσοι μπορούν, ίσως πάρει το μύνημα και το άδικο αυτό κράτος.
                                        Αν και το πιθανότερο είναι να μην πάρουν χαμπάρι, τουλάχιστον να νιώσω οτι κάτι έκανα

• B
                                          bebes last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                                          Πάντως, είναι εντυπωσιακή η αλητεία τους (επαναλαμβάνομαι γι' ακόμη μία φορά 😞
                                          -Φέτος, θα πληρώσουμε για την χρήση του 2010 την 'έκτακτη' εισφορά. Άρα, ΚΑΝΕΙΣ δεν την αποφεύγει, ό,τι και να κάνει.
                                          -Ήδη για το 2011 έχουμε διανύσει τους μισούς μήνες.

Δηλαδη τωρα που θα ερθει το μπιλιετακι θα ειναι για...περυσι;
                                          ειναι σιγουρο αυτο;

και του χρονου τι θα πληρωσουμε με τα 'νεα' τεκμηρια;
                                          για φετος;

• V
                                            vasgti last edited by

Ο χρήστης birbilis έγραψε:
                                            Πάρα πολλές απόψεις σε αυτό το thread και όλες σεβαστές! Δεν θα ξαναναφέρω επιχειρήματα αλλά θα πώ τι σκοπεύω να κάνω:
                                            1)ΔΕΝ θα πληρώσω την έκτακτη εισφορά ΙΧ του 2010, ας βεβαιωθεί στη ΔΟΥ και βλέπουμε. Η μηνιαία προσαύξηση θα είναι της τάξης του 1%, οπότε μικρό το κακό.
                                            2)Θα καταθέσω τις πινακίδες έστω για 2-3 μήνες ή όσο περισσότερο μπορώ.
                                            Και τα 2 θα γίνουν καθαρά για ηθικούς λόγους και επειδή δεν αντέχω να με αρμέγουν επειδή έκανα την κα..λα μου το 2007 και υπο άλλες συνθήκες.
                                            Αν το κάνουμε όλοι οι άνω των 1929cc ή έστω όσοι μπορούν, ίσως πάρει το μύνημα και το άδικο αυτό κράτος.
                                            Αν και το πιθανότερο είναι να μην πάρουν χαμπάρι, τουλάχιστον να νιώσω οτι κάτι έκανα

Σε αυτά να προσθέσουμε και το παρακάτω:

Παιδιά... η λύση είναι μία... όλοι μα όλοι, και 1000άρι να είναι το αμάξι σας, καταβολή των τελών στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και ταυτόχρονη προσφυγή έναντι ΚΑΙ των τεκμηρίων ΚΑΙ των τελών. Κυκλοφορούμε με τις πινακίδες μας κανονικά, πληρώνουμε ασφάλεια κανονικά, αν μας σταματήσουν επιδεικνύουμε την απόδειξη από το ταμείο και αντίγραφο της προσφυγής. Λεπτομέρειες από Δευτέρα ή Τρίτη (δυστυχώς δεν κατάφερα να δω το δικηγόρο μου χτες που ήθελα).

Όποιος μάθει πρώτος για το θέμα αυτό ενημερώνει και τους υπόλοιπους.

Θυμίζω πως η προηγούμενη έκτακτη εισφορά είχε κριθεί αντισυνταγματική.

Επίσης, υπάρχει και η επιλογή να μην πληρώσουμε καμία έκτακτη εισφορά. Για τέτοια ποσά η εφορία δεν μπορεί να σου κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Αντίθετα εσύ τους χαλάς όλο τον προγραμματισμό και τις προβλέψεις τους...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 237
                                            • 238
                                            • 239
                                            • 240
                                            • 241
                                            • 472
                                            • 473