-
μετα απο λιγο ψαξιμο απο τον ιδιο χρηστη(που λεει οτι ειναι δικο του)
το δεξι ειναι σε φαση κατασκευης
εδω απο τον ιδιο σε ακομη πιο Normal κατασταση -
[spoiler=:sp8cza8y]
[/spoiler:sp8cza8y]
-
Του 'χω βάνjει του 'χω φορτώσει νjίκελα...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα μου αρέσειΑ ,ναι; Να το βάλουμε και στα Σπάνια πουλιά τότε...
ΥΓ: μην ποστάρετε φωτογραφίες που ψαρεύετε από τα ίντερνετς της αλλοδαπής.
-
Από τον ανταποκριτή μου banαρισμένο μέλος braker.........
Uploaded with ImageShack.us
-
Υποθετω πως ειτε η μεσαια αποληξη ειναι wastegate ειτε εχει κλαπετα και οι δυο ακριανες εξατμισεις λειτουργουν μετα τις 3000σαλ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από τον ανταποκριτή μουΜου φαίνεται ότι οι καγκουροανιχνευτικές δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν σιγά σιγά...
Έχεις καιρό να ποστάρεις κάτι, τώρα καταφεύγεις σε υπεργολάβους , ενώ τις προάλλες ανακάλυψα ένα 'θαυμάσιο' πορτοκαλί-μαύρο NX100 κάτω από τη μύτη σου που δεν θυμάμαι να έχεις εντοπίσει...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Από τον ανταποκριτή μου
Μου φαίνεται ότι οι καγκουροανιχνευτικές δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν σιγά σιγά...
Έχεις καιρό να ποστάρεις κάτι, τώρα καταφεύγεις σε υπεργολάβους , ενώ τις προάλλες ανακάλυψα ένα 'θαυμάσιο' πορτοκαλί-μαύρο NX100 κάτω από τη μύτη σου που δεν θυμάμαι να έχεις εντοπίσει...
Το έχω ανεβάσει.......
-
Το χα βαλει εγω απο αγγελια και αργοτερα το βαλε και ο Γιωργος.Φυσικα το αυτοκινητο συχναζει καθημερινα στο πλακοστροτο δρομακι στα λουτρα.
-
Πρέπει να έχει περάσει καιρός γιατί δεν το θυμάμαι.
-
-
-
ρε παιδι μου λεμε είσαι κιμπαρης, αλλά νεος. ΟΚ το χρημα δε ρέει αφθονο κι οποτε περιορίζεσαι ναι μεν σε ΜπεΕμΒε παλιουτσικια, αλλά σε καμπριο
εννοείται βγαζεις τα διακριτικά, δεν ειναι ανάγκη κανεις να ξερει τι και πώς:
ελα ομως που οπως ειπαμε το χρημα δε ρέει και τα εξοδα πολλά. τι να πρωτοπρολάβεις να αλλάξεις και να συγυρίσεις; οποτε αφηνεις τα
ως έχουν, άλλωστε καλυτερα να εχεις καμπριο με τάσια παρά 20αρες και Σμαρτ.
εδω ομως ερχεται το γκραν κολπο γκροσο. αποφασίζεις να κανεις κάτι το ρηξικέλευθο. το ριζοσπαστικό. είσαι μπροστά ρε παιδί μου λεμε, έτη φωτος μπροστά.
όταν οι άλλοι λένε κάτι στις και τέταρτο, εσύ το έχεις ηδη πει στις παρά τέταρτο. δεν υπάρχουν τάσεις για σένα, δεν υπάρχουν μόδες, κανένα στεγανό να σε περιορίσει.
οταν ο Μπολτον επαιρνε το χρυσό με ρεκόρ, εσυ ηδη είχες τερματίσει και του ετοιμαζες το μοχιτάκι του. οταν οι αδερφοί Ράιχ εκαναν την 1η τους πτήση, τους θύμισες οτι τα σχέδια του Ικαρου και Δαίδαλου ήταν δικά σου. όταν οι άλλοι λενε 'ω Θεε μου', εσύ λες 'ω Εγω'.
το εβριθιν ις ποσιμπλ για σένα πρωτοειπωθηκε, αλλά κιμπαρης χωρίς μεγάλη καρδιά δε γινεται, γίνεται;
άρα τι κανεις;
χτιζεις άλλες 2 πορτες
-
Νομιζω οτι εχει ξαναμπει
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αυτή η φωτό νομίζω ότι είναι δική μου.....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χτιζεις άλλες 2 πορτες :
http://www.tremek.com/forum/car-picture ... rsion.html
-
σπανιο πουλί δλδ;;;
να νιωθω κ τυχερός δλδ που το πετυχα
τζαμπα τον έφαγα τον ανθρωπο με το καλλιτεχνούργημα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτή η φωτό νομίζω ότι είναι δική μου.....
εγω την βρηκα σε αμερικανικο site (απο ελληνικο blog)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
χτιζεις άλλες 2 πορτες :
http://www.tremek.com/forum/car-picture ... rsion.html
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σπανιο πουλί δλδ;;;
να νιωθω κ τυχερός δλδ που το πετυχατζαμπα τον έφαγα τον ανθρωπο με το καλλιτεχνούργημα
Γρηγορα στο θεμα του ΙΚΕ για τα Σπανια Πουλια
Australia Uber Alles!!!!! [#5]