-
Apo 14 xronon eimai latris tis moto. H proti mou mixani itan ena TZR250, meta piga se cbr600 kai poles ales mixanes. Exodas ena megalo diastima apoxis (7xronia) apo ta polla kivika exodas ena astra 100cc kai amaksi apofasisa na paro pali mixani. Mou exei minei i porosi tou dixronou alla den ksero tora pleon ti thesei exei simera to dixrono. Skeftomai gia Arrilia RS 250 mias kai tote (93-94) itan o kyriarxos sta 250.
Kserei kaneis kati sxetika me ayto to mixanaki? -
Apo 14 xronon eimai latris tis moto. H proti mou mixani itan ena TZR250, meta piga se cbr600 kai poles ales mixanes. Exodas ena megalo diastima apoxis (7xronia) apo ta polla kivika exodas ena astra 100cc kai amaksi apofasisa na paro pali mixani. Mou exei minei i porosi tou dixronou alla den ksero tora pleon ti thesei exei simera to dixrono. Skeftomai gia Arrilia RS 250 mias kai tote (93-94) itan o kyriarxos sta 250.
για να μπορουμε να σε διαβαζουμε και αν δεν σου κανει κοπο γραφε με ελληνικα αλλωστε το αναφερει και ο κανονισμος χρησης.
οσο για τα διχρονα μηχανακια σε λιγο καιρο θα ειναι ειδος προς εξαφανιση και αν δεν υπαρχουν ειδικοι λογοι που να δικαιολογουν μια τετοια αγορα μαλλον θα πρεπει να σκεφτεις για τετραχρονο.
-
Tα διχρονα εχουν πεθανει...... ξεχασετο!!
-
Οκ. Sorry για τους αγγλικους χαρακτηρες.
Εχει κανεις καμια προταση για μεχρι 3000 εβρο?
Για τετραχρονο αν θελεις να εχεις τα ιδια περιπου μπαμ με το διχρονο πρεπει να παρεις 600 κυβ. και πανω. Οποτε εκει ανεβαινει πολυ η τιμη.
Για τα 3000 δεν νομιζω να παιρνεις κατι τετοιο στην Ελληνικη αγορα. -
Πες μας τι μηνανακι ψαχνεις , και για τι χρηση μηπως εχουμε κατι υποψιν μας!!
-
Α ναι, ειμαι λατρης των Super Sport. Αυτο που θα ηθελα αν πηγαινα σε τετραχρονο θα ηταν κατι απο τα 900αρια. Βεβαια με αυτα τα λεφτα αν βρω κατι θα ειναι 95' και παλαιοτερο, αλλα αν ειναι σε καλη κατασταση κυριως μηχανικα δεν με πειραζει.
Υπαρχει βεβαια και το ZX7R apo 750aria.
Επισης εχω ακουσει και για καποιες μαντρες που φερνουν απο Γερμανια αλλα δεν ξερω καμια. -
Δυσκολη η περιπτωση να παρεις κατι καλο με 3000.Την εκρηκτικοτητα των διχρονων μην την περιμενει στα τετραχρονα.Το rs250 ειναι δυσκολο μηχανακι ως αναφορα τον κινητηρα θα κανεις πολλες επισκεψεις στα συνεργεια πιο πολυ για ρυθμισεις. Σαν κρατημα σιγουρα ειναι ξυραφι αλλα δεν θα τολμουσα τετοια αγορα. Για το zx7 δεν ειναι ακριβως supersport. Γενικα δεν σε βλεπω να ανεβαινεις πανω απο 600.Δεν κοιτας το zxr 400 η το suzuki sv 650; V2 με ροπες και καλα κρατηματα για σπορ οδηγηση. Το προηγουμενο μοντελο θα το βρεις και σε καλες τιμες.
-
Εχεις δικιο για τα λεφτα αλλα δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα.
Ο λογος δεν ειναι τσιγγουνια αλλα ιδη μου εχουνε 'φαει' 2 μηχανακια και το χειροτερο ειναι οτι το 1 ηταν το CBR600 μολις 1 μηνα αφου το ειχα παρει. Μετα πληρωνα δοσεις για 1 χρονο. Μετα απο αυτο μου 'φαγαν' και 1 astrea (παρκαρισμενο εξω απο αστ. τμημα)!
Καλο το 400αρι που λες αλλα ειχα και το cbr400 το gull arm και δεν ειχε και τοσα γκαζια. Το αλλο δεν το εχω οδηγησει αλλα δεν συμπαθω τα δυκυλινδρα.
Σε αυτα τα λεφτα πιστευω οτι θα παιζει κανα 900 του 93'-4 αλλα δεν το εχω κοιταξει. -
Καλησπέρα σε όλους
Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω περί ιδεολογίας πάνω στο θέμα μηχανής θα μπω κατευθείαν στο θέμα μας.
Πιστεύω ότι η αγορά μηχανής είναι μια καθαρά προσωπική απόφαση. Από την άλλη καλές είναι και οι συμβουλές αλλά ο καθένας τις δίνει με τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Επόμενος άμα έχεις μόνο 3000euro και θες να καβαλάς κάτι γρήγορο και αξιόπιστο πρέπει να αρχίζεις να κοιτάς για NSR 250 Gullarm apo “94 και πάνω.
Το ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα θα με περάσουνε για τρελό αλλά απλός και εγώ είμαι ένας νοσταλγός του δίχρονου και των racing replica του τότε. -
Εχεις κανενα διχρονο αυτη τη στιγμη?
-
Όχι φίλε δυστιχός τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουνε να συντηρώ 2 μηχανάκια.
Έτσι φυσικά αποφάσισα να ξεφορτωθώ το πολυδάπανο , παθιάρικο και βενζτινοβόρο RGV 250.
Τωρα έχω ένα XT 600. -
Απο το RGV που ειχες δεν εμεινες ευχαριστημενος?
Ηταν το BANNANA?
To NSR πιστευεις ειναι καλυτερο? Αυτο με την καρτα μαλλον εννοεις.
Ta dixrona 250aria aksizoun pleon?