-
Γεια σας και από εμένα.. Αυτός ο αγώνας είχε 3 προβλήματα κατά την γνώμη μου. Το πρώτο ήταν ότι ήταν μικρός, το δεύτερο ότι μόνο 26 πληρώματα τον ΑΠΟΛΑΥΑΣΑΝ πραγματικά και το τρίτο ότι τα μπουκάλια που ανοίξαμε στην απονομή δεν είχαν αρκετό ανθρακικό.. ειλικρινά, αυτά πρέπει να ήταν όλα τα αρνητικά του αγώνα!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην αγωνιστική λέσχη Καρπενησίου για την οργάνωση, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που μας έδειξαν τι μπορείς να κάνεις αν θέλεις κάτι παρά πολύ! Ήταν όλοι ευγενέστατοι και ήταν παντού!!! Νομίζω ότι έδειξαν τον δρόμο σε πολύ «μεγαλύτερες» λέσχες!
Στα του αγώνα τώρα ΠΑΛΙ μας πήρε ο Παντιέρας με την Κουρτιδου.. έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα… Πέρα από την πλάκα ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά που οδήγησαν γρήγορα το Yaris όπως στους Εξαρχο-Κοτρωνη και Ψαθα-Μπουντουρακη με το έτερο Πεζακι!
Για μια ακόμη φορά ΜΠΡΑΒΟ στην Αγωνιστική λέσχη Καρπενησίου! Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και ραντεβού του χρόνου!
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος
P.S. Το ακριβώς από πάνω δημοσίευμα έχει ένα λαθάκι, ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σύλλας είχε «μάχη» με τον Βασίλη Γάτσο.. O Γιάννης Σύλλας τρέχει ακόμα στην 'μικρή' κατηγορία... -
Ο χρήστης Andreas_v έγραψε:
Γεια σας και από εμένα.. Αυτός ο αγώνας είχε 3 προβλήματα κατά την γνώμη μου. Το πρώτο ήταν ότι ήταν μικρός, το δεύτερο ότι μόνο 26 πληρώματα τον ΑΠΟΛΑΥΑΣΑΝ πραγματικά και το τρίτο ότι τα μπουκάλια που ανοίξαμε στην απονομή δεν είχαν αρκετό ανθρακικό.. ειλικρινά, αυτά πρέπει να ήταν όλα τα αρνητικά του αγώνα!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην αγωνιστική λέσχη Καρπενησίου για την οργάνωση, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που μας έδειξαν τι μπορείς να κάνεις αν θέλεις κάτι παρά πολύ! Ήταν όλοι ευγενέστατοι και ήταν παντού!!! Νομίζω ότι έδειξαν τον δρόμο σε πολύ «μεγαλύτερες» λέσχες!
Στα του αγώνα τώρα ΠΑΛΙ μας πήρε ο Παντιέρας με την Κουρτιδου.. έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα… Πέρα από την πλάκα ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά που οδήγησαν γρήγορα το Yaris όπως στους Εξαρχο-Κοτρωνη και Ψαθα-Μπουντουρακη με το έτερο Πεζακι!'Πεζακι' Ανδρεα ?????
Θα σε διαβασει ο οδηγος σου και θα σε....αντικαταστησει !!!
Ακου 'Πεζακι' !!!!!!Για μια ακόμη φορά ΜΠΡΑΒΟ στην Αγωνιστική λέσχη Καρπενησίου! Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και ραντεβού του χρόνου!
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος
P.S. Το ακριβώς από πάνω δημοσίευμα έχει ένα λαθάκι, ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σύλλας είχε «μάχη» με τον Βασίλη Γάτσο.. O Γιάννης Σύλλας τρέχει ακόμα στην 'μικρή' κατηγορία...Ο αδελφος (Γιωργος) ειναι αυτος που περυσι τερματισε αγωνα ραλλυ (Κρητης) και φετος κερδισε Ρ,Σπριντ.
Ο Γιαννης ακομη προσπαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Στα του αγώνα τώρα ΠΑΛΙ μας πήρε ο Παντιέρας με την Κουρτιδου.. έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα… Πέρα από την πλάκα ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά που οδήγησαν γρήγορα το Yaris όπως στους Εξαρχο-Κοτρωνη και Ψαθα-Μπουντουρακη με το έτερο Πεζακι!'Πεζακι' Ανδρεα ?????
Ακου 'Πεζακι' !!!!!!Για μια ακόμη φορά ΜΠΡΑΒΟ στην Αγωνιστική λέσχη Καρπενησίου! Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και ραντεβού του χρόνου!
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος
P.S. Το ακριβώς από πάνω δημοσίευμα έχει ένα λαθάκι, ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σύλλας είχε «μάχη» με τον Βασίλη Γάτσο.. O Γιάννης Σύλλας τρέχει ακόμα στην 'μικρή' κατηγορία...Ο αδελφος (Γιωργος) ειναι αυτος που περυσι τερματισε αγωνα ραλλυ (Κρητης) και φετος κερδισε Ρ,Σπριντ.
'el-em'
Απο τότε που εκανα την βόλτα με το WRC, ναι 'Πεζάκι'...
Κάντε υπομονή, μια λεμονιά ανθίζει στην γειτονιααααα.. Θα τερματίσουμε και εμείς Rally που θα πάει…
(Λώρη μου είπε ο Γιάννης ότι σε θέλει να σου δείξει κάτι καινούργιες κινήσεις στο καράτε… )
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος -
Παιδιά ειλικρινά για να στήσουμε αυτόν τον αγώνα πραγματικά ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα αν φανταστείτε οτι μια βδομάδα πριν μπήκε μες στη ειδική ένα γκρέιτερ και καλά να καθαρίσει τα ρήθρα και έβγαλε όλα τα χώματα μες στο δρόμο. και αναγκαστήκαμε να σκουπίζουμε όλη την ειδική με σκούπες να επιστρατεύσουμε τρακτεράκι με σκούπα και τη πυροσβεστική. με πάνω από 20 διαδρομές για να την καθαρίσουμε.Ακόμα βάζω bepanthol για τα εγκαύματα από τον ήλιο.Ευτυχώς όμως άξιζε ο κόπος.
Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της λέσχης που δώσανε τον καλυτερό τους εαυτό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία τον Κουτσοκώστα που απο την αρχή πίστεψε στην προσπάθεια μας και μας βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία του και τις γνώσεις του για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα.
Πραγματικά οι σαμπάνιες ήταν φιάσκο αλλά του χρόνου σας διαβεβαιώνω οτί και εκεί θα βελτιωθούμε
Πιστεύω του χρόνου να ανέβουν οι συμμετοχές και να τελειώσει επιτέλους ο νέος δρόμος(150μ έμειναν ΕΛΕΟΣ) απο Τυμφρηστό προς Καρπενήσι για να μεγαλώσει και ο αγώνας με κατάβαση θάνατος . -
Ο χρήστης Andreas_v έγραψε:
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος
'el-em'
Απο τότε που εκανα την βόλτα με το WRC, ναι 'Πεζάκι'...
Καταλαβες τωρα γιατι τα αποκαλω ετσι αυτα τα τουτου ???
Κάντε υπομονή, μια λεμονιά ανθίζει στην γειτονιααααα.. Θα τερματίσουμε και εμείς Rally που θα πάει…
(Λώρη μου είπε ο Γιάννης ότι σε θέλει να σου δείξει κάτι καινούργιες κινήσεις στο καράτε… )Εδω ,πες του, μιλαμε για αγωνες αυτοκινητων, Τις κινησεις να τις δειξει στους μαθητες του.
Οταν (και αν) ποτε κερδισει , να ερθει να μου πει .'el-em'
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος -
Συγχαρητηρια κ απο εμενα στην οργανωση αλλα κ οσους ετρεξαν!.
πραγματικα το μονο 'μειον' ηταν οι λιγες συμμετοχες....παρ'ολα αυτα ουτε το θεαμα ελειψε ουτε
τα ομορφα περασματα!...πολυ καλη η κινηση για τον (unofficial.. ) drifter που εκλεινε με το ανεβασμα του τα σκελη,κ ξεσηκωσε τον κοσμο
με το 200sx του...!αψογο ανεβασμα ακομα κ απ'τα safety cars....δν λεω τοσο για το turbισμενο type r...
εντυπωση μου εκανε το vivio με κομπρεσορατο (προφανως απο japan) μοτερ να ανεβαινει το στηθωμα κ να στριβει
'με ολα'...ουτε που το φανταζομουνα ποτε...! απλα respect!.ευκολη προσβαση,με το που παρκαρεις,σε 2 λεπτα εισαι στην ειδικη,τοπιο αλλου γι αλλου,κ πραγματικα
πολυ προσπαθεια στην αργανωση.
και του χρονου!,απλα προσπαθηστε λιγο με τις συμμετοχες,να αξιξει τον κοπο το ταξιδι!. -
Συγχαρητήρια παιδιά, μπράβο σας και του χρόνου ακόμη καλύτερα.
Ελπίζω εσείς να μην ακολουθήσετε την γνωστή και πεπατημένη εξέλιξη, της νοοτροπίας των περισσοτέρων λεσχών …
Όταν μια λέσχη είναι νεαρά και άπειρη, με δίψα για μάθηση, με ανοιχτό πνεύμα, θέτει ερωτήσεις, προσπαθεί για το καλύτερο, βάζει στόχους συγκριτικούς με άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, ακούει όλα τα σχόλια των αγωνιζομένων ακόμη και τα πιο περίεργα, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των, είναι ευγενική, δεν αισθάνεται επαναπαυμένη, γενικώς έχει επίγνωση του περιθωρίου βελτίωσης της.
Όταν όμως παλιώσει και αποκτήσει πείρα, τότε πλέον αλλάζουν τα δεδομένα, δεν ενδιαφέρεται να μάθει, (διότι τα γνωρίζει όλα πλέον), ο αγώνας της κατά την άποψή της είναι ο καλύτερος, δεν χρειάζεται να ακούει τις τρελές απαιτήσεις των αγωνιζομένων, δεν κάνει καμία βελτίωση στον αγώνα της, (διότι το τέλειο δεν γίνεται τελειότερο), ο αγώνας της αποκτά καθαρά διεκπεραιωτικό χαρακτήρα και γενικώς έχει δεμένη την γαϊδούρα της, αφού την επόμενη χρονιά έτσι κι αλλιώς ο αγώνας της θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ΟΜΑΕ …
Το ιδανικότερο θα ήταν μία σύνθεση των δύο, δηλ. η νοοτροπία της πρώτης, με την γνώση και εμπειρία της δεύτερης.
Δύσκολο για τους Νεοέλληνες, αλλά μακάρι εσείς να είστε η εξαίρεση και να τα καταφέρετε !!!
Υγ. το ενθουσιώδες 200sx, έκανε «εκγύμναση», εδώ και 2 μήνες, ανεβοκατεβαίνοντας στο χιονοδρομικό του Βελουχίου. Όλο το λάστιχό του το άφηνε στην άσφαλτο, από την Μοντάνα έως το καταφύγιο, δίνοντας με τον δικό του τρόπο χρώμα στην επερχόμενη εκδήλωση !!!
-
Μιχάλη
τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια και κατά την άποψη των περισσοτέρων οδηγών που μίλησα τα κατάφεραν μια χαρά γιατί άκουγαν από πριν.
Πρώτη φορά είδα να πλένουν όλη την ειδική ρίχνοντας νερό με πίεση από το Πυροσβεστικό όχημα που τους είχε ευγενικά παραχωρηθεί. Εγώ βαρέθηκα να μετράω την Παρασκευή δρομολόγια. Αξίζει και σε αυτούς (Πυροσβεστική) ένα ευχαριστώ.
Το μεγάλο θέμα όμως είναι ότι όλο το Καρπενήσι ζούσε για τον Αγώνα και συνέχισε να ζει και μετά από αυτόν. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κατά την αναχώρηση μου από εκεί όλη την λέσχη (και όχι μόνο) επί ποδός να μαζεύει ότι είχαν στήσει για τις ανάγκες του αγώνα (προστατευτικά πλαστικά, πλέγματα κ.α.) επιστρατεύοντας μάλιστα τις φίλες τους τις αδερφές τους ή όποιον άλλον βρήκαν για να βοηθήσουν.
Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου οι συμμετοχές θα είναι σημαντικά περισσότερες σε αριθμό γιατί η ποιότητα δεν μπορώ να πω ότι έλειπε.
Εκ μέρους της ομάδας που ήρθε από Λάρισα (Σταφυλοπάτης, Περήφανος, Κακαράντζας) ευχαριστούμε όλους σας για την φιλοξενία.
Αντώνης Σταφυλοπάτης
-
O κ.Μιχάλης έχει απόλυτο δίκιο ΠΟΤΕ δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να πούμε όλα ήταν τέλεια άρα δεν κάνουμε κάτι περισσότερο στο μέλλον.Ελπίζουμε να μην ήταν φούσκα που εύκολα θα ξεφουσκώσει.
Εννοείτε ότι την ειδική όπως την βρήκαμε έτσι έπρεπε να την παραδώσουμε όπως και το Ολυμπιακό Χωριό(μόνο τσίκνα έμεινε απο τα πολλά κοψίδια!!!!).
Η πυροσβεστική μας βοήθησε πολύ και γι'αυτο και την τιμήσαμε αλλά και τον Κυνηγητικό Σύλλογο Καρπενησίου που ήρθαν χωρίς δεύτερη κουβέντα με τα VHF τους να κάνουν τα Κ και τους φύλακες.
Πάντα θα ακούμε απόψεις,γνώμεις,συμβουλές αλλα και παρατηρήσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
Είχα την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον Σταφυλοπάτη,τον Κακαράντζα,τον Περήφανο,τον Παπαβασιλείου,τον Τσιλίκα και τον Κουτσοκώστα και πριν από τον αγώνα που συνεχώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο ,μας συμβούλευαν στα όρια να τους ενοχλούμε και πραγματικά χρωστάμε και σε αυτούς ένα ευχαριστώ. -
Ο χρήστης stathisb18c έγραψε:
O κ.Μιχάλης έχει απόλυτο δίκιο ΠΟΤΕ δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να πούμε όλα ήταν τέλεια άρα δεν κάνουμε κάτι περισσότερο στο μέλλον.Ελπίζουμε να μην ήταν φούσκα που εύκολα θα ξεφουσκώσει.
Εννοείτε ότι την ειδική όπως την βρήκαμε έτσι έπρεπε να την παραδώσουμε όπως και το Ολυμπιακό Χωριό(μόνο τσίκνα έμεινε απο τα πολλά κοψίδια!!!!).
Η πυροσβεστική μας βοήθησε πολύ και γι'αυτο και την τιμήσαμε αλλά και τον Κυνηγητικό Σύλλογο Καρπενησίου που ήρθαν χωρίς δεύτερη κουβέντα με τα VHF τους να κάνουν τα Κ και τους φύλακες.
Πάντα θα ακούμε απόψεις,γνώμεις,συμβουλές αλλα και παρατηρήσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
Είχα την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον Σταφυλοπάτη,τον Κακαράντζα,τον Περήφανο,τον Παπαβασιλείου,τον Τσιλίκα και τον Κουτσοκώστα και πριν από τον αγώνα που συνεχώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο ,μας συμβούλευαν στα όρια να τους ενοχλούμε και πραγματικά χρωστάμε και σε αυτούς ένα ευχαριστώ.Αγαπητε Σταθη,
Παρ'ολο που δεν μπορεσα να παρακολουθησω τον αγωνα σας, διαβασα πολλα κολακευτικα σχολια για την ολη διοργανωση, και δεν εχω λογο να μην τα πιστεψω.
Θα ηθελα ομως να σταθω σε δυο κουβεντες που εγραψες εσυ και που τις βρησκω foul !!!
1.Στα Ραλλυ Σπριντ (οπως και στα Ραλλυ) δεν υπαρχουν 'Κ' αλλα φυλακες και ενδιαμεσοι.
2. Οι κυνηγοι, οσο συμπαθεις και να ειναι και οσα VHF και να εχουν,λυπαμαι, αλλα δεν κανουν γι'αυτην την δουλεια.
Δεν εχουν την εμπειρια που πολλες φορες απαιτειται και σιγουρα δεν εχουν περασει κανενα σεμιναριο, τοσο για την ασφαλεια οσο και για παροχες πρωτων βοηθειων.Ειμαι βεβαιος οτι ολα τα πληρωματα αν εγνωριζαν απο πριν οτι χρεη κριτου θα εκτελουσαν οι κυνηγοι, δεν θα αισθανονταν και τοσο ανετα.Φροντιστε λοιπον για του χρονου, να ετοιμασετε ντοπιους κριτες, οι οποιοι περνωντας τα απαραιτητα σεμιναρια να ειναι ετοιμοι να σας βοηθησουν.
Απ'οτι δειχνει η περιοχη σας ειναι παρθενα και ο κοσμος δειψαει για τετοιες διοργανωσεις.Φιλικα,
'el-em'
-
Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδία της Α.Λ.Α.Κ.Κρπενησίου και σε ολους όσους βοήθησαν με τον τρόπο του ο καθένας να οργανωθεί και να τελειώση αυτός ο όμορφος αγώνας πραγματικά όλος ο κόσμος Κερπενησίου έζεσε αυτόν τον αγώνα το μόνο μίον σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο μικρός αριθμός συμετοχών και τα λίγα χιλιόμετρα της πενέμορφης ειδικής (δεν προλάβεμε να την χορτάσουμε)θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου αυτά τα μίον δεν θα υπάρχουν και εμείς θα είμαστε πάλι εκεί, συνχαρητήρια και πάλι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yaho
Φιλικά PAPAVASILIOY RACING TEAM -
Παναγιώτη, Σπύρο, Στάθη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της λέσχης, ραντεβού (δήλωση συμμετοχής) από τώρα για του χρόνου.........
Ειδικάρα (αν μεγαλώσει κιόλας όταν φτιάξουν το χωματόδρομο - κοπάνα μετά τον Τυμφρηστό),
θεατές κάργα ( χρόνια είχα να δω τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα να σχηματίζουν τέτοια ουρά),
ευγένεια και ενδιαφέρον από τα παιδιά της λέσχης σε ότι ζητήσαμε, το ίδιο κι από τους θεατές τη στιγμή της εγκατάλειψης,
τι άλλο να ζητήσεις για να μη βάλεις το 2ο Σπριντ Καρπενησίου στο πρόγραμμα των αγώνων- εκδρομούλα-διασκέδαση της επόμενης χρονιάς;
Συγχαρητήρια!!!!!!!!Ακης Παναγιωταράς
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Είχα την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον Σταφυλοπάτη,τον Κακαράντζα,τον Περήφανο,τον Παπαβασιλείου,τον Τσιλίκα και τον Κουτσοκώστα και πριν από τον αγώνα που συνεχώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο ,μας συμβούλευαν στα όρια να τους ενοχλούμε και πραγματικά χρωστάμε και σε αυτούς ένα ευχαριστώ.Αγαπητε Σταθη,
Παρ'ολο που δεν μπορεσα να παρακολουθησω τον αγωνα σας, διαβασα πολλα κολακευτικα σχολια για την ολη διοργανωση, και δεν εχω λογο να μην τα πιστεψω.
Θα ηθελα ομως να σταθω σε δυο κουβεντες που εγραψες εσυ και που τις βρησκω foul !!!
1.Στα Ραλλυ Σπριντ (οπως και στα Ραλλυ) δεν υπαρχουν 'Κ' αλλα φυλακες και ενδιαμεσοι.
2. Οι κυνηγοι, οσο συμπαθεις και να ειναι και οσα VHF και να εχουν,λυπαμαι, αλλα δεν κανουν γι'αυτην την δουλεια.
Δεν εχουν την εμπειρια που πολλες φορες απαιτειται και σιγουρα δεν εχουν περασει κανενα σεμιναριο, τοσο για την ασφαλεια οσο και για παροχες πρωτων βοηθειων.Ειμαι βεβαιος οτι ολα τα πληρωματα αν εγνωριζαν απο πριν οτι χρεη κριτου θα εκτελουσαν οι κυνηγοι, δεν θα αισθανονταν και τοσο ανετα.Φροντιστε λοιπον για του χρονου, να ετοιμασετε ντοπιους κριτες, οι οποιοι περνωντας τα απαραιτητα σεμιναρια να ειναι ετοιμοι να σας βοηθησουν.
Απ'οτι δειχνει η περιοχη σας ειναι παρθενα και ο κοσμος δειψαει για τετοιες διοργανωσεις.Φιλικα,
'el-em'
Έχετε δίκιο για τους ενδιάμεσους αλλά εννοείτε οτι υπήρχαν και διπλωματούχοι κριτές-ενδιάμεσοι απλά επειδή χρειαζόμασταν άτομα κάτι έπρεπε να γίνει και εννοείτε ότι ενημερώθηκαν πάρα πολύ καλά πριν αναλάβουν.
Ευτυχώς εχουν ενδιαφερθεί πάρα πολλοί από το Καρπενήσι για κριτές και αυτό είναι το επόμενο μας βήμα. -
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδιά της λέσχης Καρπενησίου και στον Δήμαρχο.
Οταν τους χρειαζόσουνα ήταν πάντα παρόντες και με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουνε και οχι μόνο οι άνθρωποι της λέσχης αλλά μέχρι και ο απλός θεατής, ο κριτής, ο αστυνομικός, ο πυροσβέστης και όλοι οσοι βρίσκονταν εκεινο το σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι για τον αγώνα. Ο Πρόεδρος άψογος σε όλα, ο Δήμαρχος καταπληκτικός με το χαμόγελο πάντα, μέχρι και η εκφωνήτρια της εκκίνησης - απονομής φανταστική. Και για να μην ξεχάσω, σε όλα τα ' Κ ' υπήρχαν κριτές κατα την γνώμη μου ' επαγγελματίες ', με το χαμόγελο πάντα και όχι με φωνές. Πιστεύω πάντως ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι οι γονείς έρχονταν μαζί με τα παιδιά τους για να απολαύσουν τον αγώνα. Οι θεατές ήταν ηλικίας 3 έως 103 ετών. Οι άνθρωποι των συλλόγων που ήταν, απλώς βοηθούσαν σε κάτι απλό όταν χρειάζονταν όχι όμως σαν ' Κ '. Η ειδική ναι μεν μικρή αλλά φανταστική. Ο κόσμος καθε ηλικίας όπως ειπαμε χειροκροτούσε σε κάθε πέρασμα αυτοκινήτου. Μέχρι και οι αγωνιζόμενοι κάποια στιγμή χαιρετούσαν και αυτοί. Αυτό το χειροκρότημα ειχα πολύ καιρό να το δώ. Και κάτι σημαντικό, ο κόσμος ανάμεσα στο 1ο και 2ο σκέλος δεν έφυγε αλλά έγινε ακόμη πιο πολύς. Ειναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω, αλλά αρκετά σας κούρασα. Ευχαριστώ πολύ την Α.Λ.Α. Καρπενησίου και τον Δήμαρχο για όλα.
Βίντεο απο τον αγώνα. -
Τελικά από ότι καταγράφεται από όλους, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αυτοί που έχασαν περισσότερο είναι τα πληρώματα που δεν δήλωσαν συμμετοχή στον Αγώνα και λιγότερο η λέσχη.
Α και αυτά τα φιλανδικά σπίτια (ενοικιαζόμενα) φανταστικά. Νόμιζες πραγματικά ότι είσαι σε άλλη χώρα.
-
Ο χρήστης stathisb18c έγραψε:
'el-em'
Έχετε δίκιο για τους ενδιάμεσους αλλά εννοείτε οτι υπήρχαν και διπλωματούχοι κριτές-ενδιάμεσοι απλά επειδή χρειαζόμασταν άτομα κάτι έπρεπε να γίνει και εννοείτε ότι ενημερώθηκαν πάρα πολύ καλά πριν αναλάβουν.
Ευτυχώς εχουν ενδιαφερθεί πάρα πολλοί από το Καρπενήσι για κριτές και αυτό είναι το επόμενο μας βήμα.Αν ειναι ετσι, παιρνω πισω το foul που σας καταλογισα.
Δεν ηταν αρχικα ετσι γραμμενο ομως και γι'αυτο η παρατηρηση μου.Φιλικα,
'el-em'
-
Δεν το εκλαμβάνω σαν παρατήρηση αλλά σαν συμβουλή ούτως ή άλλως και είμαι τιμή μας να μας υποδεικνύει κάποια πράγματα κάποιος σαν τον EL-EM.
-
Ο χρήστης Antopc έγραψε:
Τελικά από ότι καταγράφεται από όλους, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αυτοί που έχασαν περισσότερο είναι τα πληρώματα που δεν δήλωσαν συμμετοχή στον Αγώνα και λιγότερο η λέσχη.Α και αυτά τα φιλανδικά σπίτια (ενοικιαζόμενα) φανταστικά. Νόμιζες πραγματικά ότι είσαι σε άλλη χώρα.
Δεν μας έχουν οναμάσει Ελβετία της Ελλάδας άδικα!!!!!!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ
-
Η διαδρομή ήταν η άνοδος στο χιονοδρομικό ? και τα 150 μέτρα που πρέπει να στρωθούν είναι το τούνελ που βγαίνει από την από πίσω πλευρά ? Αν γίνει αυτό θα είναι
1ο ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ (έναρξη)