-
Προχθές (Κυριακή απόγευμα) που οι 'σημαιοφόροι' είχαν απελευθερώσει την περιοχή μετά τη Λάρισα προς Αθήνα απο τα διόδια , είχα σκοπό να σταματήσω για να πληρώσω, αλλά δεν υπήρχε υπάλληλος και το τζάμι ήταν κλειστό, οπότε πέρασα τσουλώντας και συνέχισα.
Μάλλον οι υπάλληλοι θα είχαν παραδοθεί 'αμαχητί' -
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
- Δεν έχω καμία σχέση με το κίνημα και ούτε είμαι υπερ του να μην πληρώνονται διόδια πουθενά . Αυτό που θέλω είναι αυτό που ανέφερες . Δικαίωμά τους όμως είναι να δηλώνουν τι θέλουν και να αγωνίζονται γι αυτό . Βασίζονται σε πράγματα που αναφέρονται και στο σύνταγμά μας άλλωστε (ελεύθερη μετακίνηση)
Πρίν πάρεις θέση, πρίν εκτεθείς, πριν μιλήσεις γενικώς, μήπως θα έπρεπε να διαβάσεις λίγο και να σκεφτείς τί σχέση έχει το υπογραμμισμένο; Τι σχέση έχει η ελεύθερη μετακίνηση με τη δωρεάν και με ιχ που εννοείς εσύ;
-
Τα περι ΔΕΗ μετακινήθηκαν στο αντίστοιχο θέμα [Mod]
-
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Όπως έχει αναφερθεί άλλωστε πολλές φορές , δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις τέτοια απόδειξη πάνω σου .
εγω θυμαμαι απο την παλια εποχη (προ μπομπολα και λοιπων ιδιοτων) οτι αναγραφοταν στο χαρτακι η υποχρεωτικη κρατηση του μεχρι το τελος της διαδρομης.
μαλλιστα ανεφερε και ενα σχετικο αρθρο-νομο δεν θυμαμαι τι.Εχω αναφερει παλιοτερα στο φορουμ για περιπτωση συναδελφου που τον σταματησαν πριν 3-4 χρονια στο πρωτο παρκινκ μετα τα διοδια Μοσχοχωριου και του ζητησαν το χαρτακι των διοδιων
Βρηκα ενα χαρτακι απο ¨κρατικα'
ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (Ν.1799/88)
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Προχθές (Κυριακή απόγευμα) που οι 'σημαιοφόροι' είχαν απελευθερώσει την περιοχή μετά τη Λάρισα προς Αθήνα απο τα διόδια , είχα σκοπό να σταματήσω για να πληρώσω, αλλά δεν υπήρχε υπάλληλος και το τζάμι ήταν κλειστό, οπότε πέρασα τσουλώντας και συνέχισα.
Μάλλον οι υπάλληλοι θα είχαν παραδοθεί 'αμαχητί'Φτου! Στο τσακ το ΄χασαμε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάλλον οι υπάλληλοι θα είχαν παραδοθεί 'αμαχητί'Φτου! Στο τσακ το ΄χασαμε!
Ανεπιτρεπτος
-
Όλο περηφάνια οι διοδίστας
[spoiler:39eg5fxw]
[/spoiler:39eg5fxw] -
Το καπέλο το είχε βγάλει απο το ταξί;
-
-
-
Γρηγορα νερο στον Ινφινιτυ! Πατερα!
-
-
-

-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:

Δεν ειναι αυτο που νομιζεις
-
Είναι χειρότερο απο αυτό που νομίζεις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλο περηφάνια οι διοδίστας[spoiler:2s1h5o6m]
[/spoiler:2s1h5o6m]μ' αρέσει πάντως που έχει βάλει το χέρι μπροστά στο Α-pillar και μάλιστα στο συγκεκριμένο σημέιο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
μ' αρέσει πάντως που έχει βάλει το χέρι μπροστά στο Α-pillar και μάλιστα στο συγκεκριμένο σημέιο
Στη μάχη των διοδίων λογικό είναι να υπάρχουν και απώλειες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
μ' αρέσει πάντως που έχει βάλει το χέρι μπροστά στο Α-pillar και μάλιστα στο συγκεκριμένο σημέιο
Στη μάχη των διοδίων λογικό είναι να υπάρχουν και απώλειες.
Με προλαβες Ernani. Ο αγωνας συνεχιζεται γερα
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!