- 

Βολτουλα και μετα Ζαχο Βαρκιζα? 
 Παρασκευη τι ωρα λετε?
- 

Βρείτε και ένα καφέ με όνομα Λεζαμί και κλείστε ραντεβού στις 7 ... για να μην χαλασεται τον προγραμματισμό του Mod. Mην επιστρέψει και έχουμε ξανα προσαρμογή σε πρόγραμμα! 
- 

Ελα να πουμε ιδεες να το κλεισουμε το πραγμα! 
- 

Ο χρήστης cosneo έγραψε: 
 Βρείτε και ένα καφέ με όνομα Λεζαμί και κλείστε ραντεβού στις 7 ... για να μην χαλασεται τον προγραμματισμό του Mod. Mην επιστρέψει και έχουμε ξανα προσαρμογή σε πρόγραμμα!
- 

Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε: Βρείτε και ένα καφέ με όνομα Λεζαμί και κλείστε ραντεβού στις 7 ... για να μην χαλασεται τον προγραμματισμό του Mod. Mην επιστρέψει και έχουμε ξανα προσαρμογή σε πρόγραμμα! 
- 

Σε καφέ παρακάλω! Όχι σε ... ξενοδοχείο! 
- 

από καφέ γύρισ σε γύρους και σουβλάκια 
 κλασσικό 4TFείτε Πέμπτη είτε Παρασκευή είμαι μέσα, απόγευμα όμως >6. Αν δεν πάμε για καφέ να φέρω απ'το σπίτι Για στρίψιμο δε νομίζω να συμμετάσχω πάντως, εκτός αν χρειάζεστε φωτοκαμεραμαν ο ντιριντίνο γιατί δεν λέει τπτ που ναι δω κ το μαθαίνουμε από τρίτους ε;ε;ε; 
- 

Καφε και σουβλακια ακουω αλλα δεν βλεπω! 
 Για να μαζευτουμε λιγο!
- 

Ο χρήστης Billopoulos έγραψε: 
 Καφε και σουβλακια ακουω αλλα δεν βλεπω!
 Για να μαζευτουμε λιγο!Μεσα για Παρασκευη απογευμα, βολτα και μετα προχειρη μασα/γλυκο/ποτο και κουβεντα... 
- 

Να μαζευομαστε κι αλλοι! 
 Κι εγω μεσα ειμαι!
- 

Μέσα κι εγώ και ο Thάnos. 
- 

Ωρα, μερος, διαδρομη? 
- 

Λοιπον το ερμα προτεινω να ειναι ο Ζαχος στην Βαρκιζα. 
- 

Νομίζω κύριοι απόγευμα είναι καλά κατά τις 7 ίσως 
- 

Ο χρήστης Orestisren έγραψε: 
 Νομίζω κύριοι απόγευμα είναι καλά κατά τις 7 ίσωςΤο ζητημα ειναι να μην εχει κινηση 
- 

Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε: Νομίζω κύριοι απόγευμα είναι καλά κατά τις 7 ίσως Το ζητημα ειναι να μην εχει κινηση Καλά αυτό δεν παίζει με τίποτα 
 Παλι χαμός σαν την προηγούμενη βδομάδα θα γίνεται
- 

Να μην μπορουμε να χαρουμε τους δρομους . Και κλαιγονται ολοι οτι δεν εχουν λεφτα 
- 

Να προτεινω εγω αλλον προορισμο; 
 Μιας κι εχουμε καλοκαιρακι, βαφλα στο Waffle House στην Βουλιαγμενη;
- 

Eνδιαφέρον. Σκέφτομαι να σκάσω μύτη με πρίμιουμ! 
- 

Ποιος θα φτιαξει καμια λιστα ποιοι ειμαστε και που θα παμε να αρχισουμε να το οργανωνουμε; 

Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...