-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Άγγελε χαρήκαμε ΠΑΡΑ πολύ που σε είδαμε κι από κοντά.
Εννοείται ότι είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος σε οποιαδήποτε προπόνηση.
Όποτε βλέπεις να λέμε ότι θα πάμε για προπόνηση...παίρνεις το καρτάκι σου κι έρχεσαι...και λιώνουμεεεεε!!!
Ετσι σας θελω................και εγω του λιωνω ειμαι. Μονο γιαυτο μου την ''σπαει' το καρτοδρομο γιατι δεν μπορω να κανω καρτ με τις ωρες....................... εχθες παντως ζηλεψα γιατι δεν θυμαμαι τοση ησυχια οσο τον ξερω τον χωρο.
Βεβαια εγω ειμαι ............¨'ωριμος' γενικα ..................... αλλα δεν εχω κανενα θεμα να καρταρω με ο,τι εχω και οσο μπορω καλυτερα. Εσεις σιγουρα δεν εχετε οποτε..............................
Θα σε ενημερωνω μηπως και πηγαινουμε παρεα μιας και ειμαστε 'κοντοχωριανοί'....................
Έτσι μπράβο!!
-
για καμια καθημερινη ψηνεστε να μαζευτουμε αυτη την εβδομαδα ?
-
εγω μπορει να ανεβω τεταρτη αν σταματησει οποιος εχει αρχισει να με φτυνει!! εχω ενα μηνα παιδευομουνα με απονευρωση δοντιου και χθες επαθα μολυνση στο ματι!!
-
μα ειναι δυνατον /? περαστικα... αν ειναι περιμένω μεχρι τεταρτη. αν μπορει κ κανεις αλλος ας μας πει...
-
Διαβαζω για γερομπακαλιαρους και τετοια αλλα εγω μονο νεουδια ειδα.........
Είναι γιατί ήρθα εγώ κι έπεσε ο μέσος όρος της ηλικίας…..
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Διαβαζω για γερομπακαλιαρους και τετοια αλλα εγω μονο νεουδια ειδα.........
Είναι γιατί ήρθα εγώ κι έπεσε ο μέσος όρος της ηλικίας…..
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ!!! Αντωνη ευτυχως που ειμαι εγω να λες, και ο μεσος ορος ηλικιας επεσε πολυ και ετσι μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη στην junior (KF3) για παιδια κατω των 15,
Παντως για μενα το χθεσινο καρταρισμα θα μεινει αξεχαστο, λογω της παρεας, και σιγουρα ολοι θα παραδεχεστε, οτι αρχιζουμε να δενουμε πολυ, και μονο το γεγονος οτι ενας εμπιστευται στον αλλον το καρτ του χωρις να κανει την παραμικρη σκεψη φθανει,
παντως τοσο κ@ρτοπ@ρτουζ@ ποτε δεν την ειχα ξανακανει.
Πιστευω στο χερι μας ειναι αυτη η ωραια παρεα, να μεινει , να δεσει ακομα και να συνεχιστει για πολυ καιρο.
4ΤΡΟΧΟΙ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΤΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!!!Αγγελε την Κυριακη σε περιμενουμε, χαρα μας μεγαλη να καρταρουμε μαζι.
-
Ολα τα μαυρακια στην πιστα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έτοιμο και το βιντεάκι μου από χθες:Νικο παρατηρησα οτι στη δεξια μερια του τιμονιου ειχες ενα αυτακι και το τραβουσες μετα απο καθε υψηλη ταχυτητα..Τι ακριβως ειναι;Εχει να κανει με τις στροφες του μοτερ ή βγηκα off-topic?
-
μπροστινά φρένα είναι
-
Ο χρήστης lee22leo έγραψε:
Έτοιμο και το βιντεάκι μου από χθες:
Νικο παρατηρησα οτι στη δεξια μερια του τιμονιου ειχες ενα αυτακι και το τραβουσες μετα απο καθε υψηλη ταχυτητα..Τι ακριβως ειναι;Εχει να κανει με τις στροφες του μοτερ ή βγηκα off-topic?
Είναι η μανέτα του μπροστινού φρένου.
Στα αυτόματα που έχουν μπροστινά φρένα, το δουλεύεις με τη μανέτα. Εκεί δηλαδή που θέλεις να φρενάρεις οριακά τραβάς μια γρήγορη τη μανέτα και το καρτ απλά φρενάρει. Επίσης το χρησιμοποιείς για να σταθεροποιήσεις το καρτ όταν πας να χάσεις το πίσω μέρος από απότομο φρενάρισμα που 'κλείδωσε' τους τροχούς. Με έχει βολέψει αρκετά καθώς με το που το τραβήξεις, το καρτ σταματάει με τη σκέψη και μόνο.
Απλά θέλει προσοχή, δεν είναι για όλες τις στροφές...μόνο εκεί που έχεις πολλά χιλιόμετρα και θες να φρενάρεις οριακά, γιατί αλλιώς χάνεις χρόνο. Επίσης δεν είναι σωστό να το κρατάς παρατεταμένα γιατί θα σου βγάλει πολλά μούτρα το καρτ.
-
Παιδες........
Μηπως καποιςο ειδικος μπορει να οργανωσει την ενοτητα ανα θεμα........... εστω χονδρικα.
Να εχουμε δηλαδη υποενοτητες π.χ.τεχνικα, οδηγικα και αλλα.....?
καποιο αααααααααααλλο forum ηταν χρησιμο αλλα.............τι να πω...
τεσπα, που λενε και οι νεολαιοι.......
Βρηκα ΚΑΙ αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=lhnMCrnbO90&NR=1
και μου αρεσε......δεν ξερω τι κανετε εσεις με τα δικα σας αλλα το προτιμω......χειροποιητο.. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έτοιμο και το βιντεάκι μου από χθες:
Νικο παρατηρησα οτι στη δεξια μερια του τιμονιου ειχες ενα αυτακι και το τραβουσες μετα απο καθε υψηλη ταχυτητα..Τι ακριβως ειναι;Εχει να κανει με τις στροφες του μοτερ ή βγηκα off-topic?
Είναι η μανέτα του μπροστινού φρένου.
Στα αυτόματα που έχουν μπροστινά φρένα, το δουλεύεις με τη μανέτα. Εκεί δηλαδή που θέλεις να φρενάρεις οριακά τραβάς μια γρήγορη τη μανέτα και το καρτ απλά φρενάρει. Επίσης το χρησιμοποιείς για να σταθεροποιήσεις το καρτ όταν πας να χάσεις το πίσω μέρος από απότομο φρενάρισμα που 'κλείδωσε' τους τροχούς. Με έχει βολέψει αρκετά καθώς με το που το τραβήξεις, το καρτ σταματάει με τη σκέψη και μόνο.
Απλά θέλει προσοχή, δεν είναι για όλες τις στροφές...μόνο εκεί που έχεις πολλά χιλιόμετρα και θες να φρενάρεις οριακά, γιατί αλλιώς χάνεις χρόνο. Επίσης δεν είναι σωστό να το κρατάς παρατεταμένα γιατί θα σου βγάλει πολλά μούτρα το καρτ.
Στην αρχη ειπα μηπως ειναι κατι σαν την πεδηση στην f1 αλλα επειδη ακουγα που επεφταν πιο γρηγορα οι στροφες ειπα αυτο
Δηλαδη το πενταλ του φρενου ειναι για τα πισω ή και για τους 4 τροχους? -
Ο χρήστης lee22leo έγραψε:
Στην αρχη ειπα μηπως ειναι κατι σαν την πεδηση στην f1 αλλα επειδη ακουγα που επεφταν πιο γρηγορα οι στροφες ειπα αυτο
Δηλαδη το πενταλ του φρενου ειναι για τα πισω ή και για τους 4 τροχους?To πενταλ του φρενου στο συγκεκριμενο ειναι μονο για τους πισω και η μανετα μονο για το μπροστα. Στα εξαταχυτα το μενταλ του φρενου ειναι και για μπροστα και για πισω.
-
Ευχαριστω για τις διευκρινησεις παιδια!:)
-
Mια εικονα χιλιες λεξεις!!!
Αν δουμε ποτε αυτη την εικονα σε Ελληνικη πιστα, εγω θα παω για μοναχος στο Αγιο Ορος. Στην φωτο ειναι το φοβερο ταλεντο του καρτ Nick de Vries, τον εχει κλεισει στην Maclaren ο Ron Dennis. -
καλα η ασφαλτος κατω στη la conca ειναι ιδια με του καρτοδρομου!!!ιδια ομως!!!!!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
καλα η ασφαλτος κατω στη la conca ειναι ιδια με του καρτοδρομου!!!ιδια ομως!!!!!Συμφωνω μαζι σου Τολη, προχθες την Κυριακη απο την πολυ γομα, τα καρτ ηταν μονιμα στις τρεις ροδες , και για του λογου το αληθες η φωτο με τον Κωστα(Tuners).
-
Τωρα ξεχωρα απο την πλακα, οι συνθηκες που εχουν οι Ελληνικες πιστες ειναι τουλαχιστον τριτοκοσμικες απο το θεμα ασφαλτου, ειδικα το Καρτοδρομο καθημερινες και Κυριακες ειναι παγοδρομιο.
Εδω ο Νικος με στυλ,'' πηγαινω με τις παντες και φευγω με τις ζαντες ''
Υ.Γ. Τελικα ειμαι σπουδαιος ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ -
και παλι καλα να λεμε που υπαρχει και αυτη. φαντασου με την κριση να κανει κανα αστειο να κλεισει !! κουφια η ωρα !!
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
και παλι καλα να λεμε που υπαρχει και αυτη. φαντασου με την κριση να κανει κανα αστειο να κλεισει !! κουφια η ωρα !!Χτυπα ξυλο ρε!!!! Φτου, Φτου!!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ