-
ειναι και η ασφαλεια και το ΚΤΕΟ Νικο.
-
για κατω απο 2000κκ ισως να μη συμφερει.
ΑΛΛΑ και μονο για την κοροιδια που τρωμε καθε χρονο, ΑΞΙΖΕΙ.-
(δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος ειναι αξιοπιστος κτλ)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μην πληρώνεις τέλη τότε, μην πληρώνεις και εφορία, να δούμε εκεί την κανονική μαγκιά, όχι την τζάμπα στα διόδια
(Καλά δε μιλάμε για τη #1 κλεψιά το φόρο στη βενζίνη, θα βγάλει ο βενζινάς καμια καραμπίνα...)
Είδαμε και οι κινητοποιήσεις στα διόδια πόσο αποτέλεσμα είχαν...
Πολύ φασαρία αγαπητέ και επί της ουσίας κο-κο-κο, εκεί που δεν τους παίρνει (hard core κράτος) όλοι οι diodistas στη σειρά εν-δυο να πληρώσουν τα τέλη ή μήπως όχι ?
Το μόνο που έτσουξε (λίγο) ήταν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγματην εφορια την πληρωνω πριν δω το μισθο καν, φμυ λεγεται,νομιζω το ξερεις. οποτε δεν εχω να πληρωσω κατι αλλο στη δηλωση, μονο αν εχω επιστροφη. παμε παρακατω
για τα διοδια που εχουμε πει σε αλλο θεμα, αυτο που δεν ξερει κανεις, ειναι ποσοι ακομα σταθμοι θα ειχαν μπει και ποσο ακομα θα τα ειχαν αυξησει
οποτε εσυ προτεινεις να τα πληρωσουμε (οσοι εχουμε, γιατι εγω θα εχω οαεδ τον αλλο μηνα) αμασητα, χωρις διαμαρτυρια, σωστα;
η καταθεση πινακιδων ειναι νομιμη η οχι; η μηπως ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε αυτοκινητο;
ζεις ελλαδα αυτη τη στιγμη η μιλας εκ του ασφαλους;
επι του αλλου χοντρου παπαθανασιου, πληρωσες αντισυνταγματικη εκτακτη εισφορα η ηθελες να βρεις τροπους να την αποφυγεις; ρωταω, δεν ξερω, βαριεμαι να ψαξω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για κατω απο 2000κκ ισως να μη συμφερει.ΑΛΛΑ και μονο για την κοροιδια που τρωμε καθε χρονο, ΑΞΙΖΕΙ.-
(δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος ειναι αξιοπιστος κτλ)
Αυτό λέω Σπύρο.
Ότι για 2λτ δεν συμφέρει.
Για 3λτ και πάνω ίσως.
Η ασφάλεια θέλει λίγο (ίσως ΠΟΛΥ) προσοχή.
Αν έχεις Βουλγάρικη ασφάλεια και εμπλακείς σε ατύχημα...άντε να βρεις εδώ άκρη.
Εδώ δε βρίσκεις με τις δικές μας.
Επίσης είναι θέμα αξιοπιστίας. Έβγαλε αυτός εκεί μια αγγελία τώρα στο car.gr και μπορεί να είναι τεράστιος μαφιόζος. Που το ξέρουμε? Μετά αν θες να το πουλήσεις τι κάνεις? Το πουλάς στη Βουλγαρία? Κι αν στο πάρουν όσο ένα κομμάτι ψωμί?
Δεν είναι λύσεις αυτές παιδιά...δεν είναι να παίζουμε με τέτοια πράγματα κατά την άποψή μου.
Ο καθένας όμως, μπορεί να πράξει όπως νομίζει.
-
σιγουρα η βιασυνη ειναι ο χειροτερος συμβουλος.
Εχουμε 6 μηνες καιρο να το σκεφτουμε.
Εν τω μεταξυ ανακαλυψα συγγενη που εχει...επιχειρηση στη Βουλγαρια, οποτε θα τα μαθω απο πρωτο χερι.
το μονο σιγουρο ειναι οτι καλα θα κανουμε να το παρουμε αποφαση πως θα πρεπει να αποχωριστούμε το αυτοκινητο μας...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
...το μονο σιγουρο ειναι οτι καλα θα κανουμε να το παρουμε αποφαση πως θα πρεπει να αποχωριστούμε το αυτοκινητο μας...Κι αυτό το μελέτησα.
Ας πούμε ότι βγαίνουμε στην αγορά να το δώσουμε, ας κάνουμε αυτή την υποθετική κουβέντα (που για μένα δε παίζει το σενάριο...αλλά το εξέτασα).
Το αυτοκίνητό μου έχει 29.000κμ. Αν βγω στην αγορά, άντε να πιάσει 15.000 στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Το μόνο που θα τσιμπούσα θα ήταν μια 159 ΤΒΙ, δηλαδή να δώσω στη καλύτερη άλλα 5Κ. Μέσα στην ύφεση, να μπω σε ένα τέτοιο έξοδο και να δώσω τέλη κυκλοφορίας αξίας 4 ετών και να πάρω ένα υποδεέστερο αυτοκίνητο που δε ξέρω τι προβλήματα μπορεί να έχει ή τι χρήση είχε...ΔΕΝ συμφέρει.
Για 15Κ καλύτερα να το κάνω κοτέτσι. Δεν το πουλάω.-
Όπως είπες...η βιασύνη είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Συνιστώ ηρεμία.
-
Μα αυτό είναι το πρόβλημα: αν το δίλιτρο είναι το μοναδικό σου αυτοκίνητο (άρα δεν 'παίζει' να καταθέσεις πινακίδες και να κινείσαι με το άλλο το 'μικρό'), θα πας να το σκοτώσεις δηλ. να χάσεις 10-15 χιλιάρικα στην καλύτερη περίπτωση για να πάρεις είτε μικρό καινούργιο είτε κανα παλιότερο μεταχειρισμένο ? Για €800-1000 το χρόνο ? Δε συμφέρει...
Οντως είναι πολύ ζόρικη παγίδα, σε ορισμένες περιπτώσεις ό,τι και να κάνεις χαμένος είσαι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...το μονο σιγουρο ειναι οτι καλα θα κανουμε να το παρουμε αποφαση πως θα πρεπει να αποχωριστούμε το αυτοκινητο μας...
Κι αυτό το μελέτησα.
Ας πούμε ότι βγαίνουμε στην αγορά να το δώσουμε, ας κάνουμε αυτή την υποθετική κουβέντα (που για μένα δε παίζει το σενάριο...αλλά το εξέτασα).
Το αυτοκίνητό μου έχει 29.000κμ. Αν βγω στην αγορά, άντε να πιάσει 15.000 στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Το μόνο που θα τσιμπούσα θα ήταν μια 159 ΤΒΙ, δηλαδή να δώσω στη καλύτερη άλλα 5Κ. Μέσα στην ύφεση, να μπω σε ένα τέτοιο έξοδο και να δώσω τέλη κυκλοφορίας αξίας 4 ετών και να πάρω ένα υποδεέστερο αυτοκίνητο που δε ξέρω τι προβλήματα μπορεί να έχει ή τι χρήση είχε...ΔΕΝ συμφέρει.
Για 15Κ καλύτερα να το κάνω κοτέτσι. Δεν το πουλάω.-
Όπως είπες...η βιασύνη είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Συνιστώ ηρεμία.
ξέρεις πιο ειναι το χειρότερο? ότι πια δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη για το τί ακολουθεί.
Εγώ προτείνω οι δίλιτροι+ να μαζευτείτε καμιά 10αρια άτομα κ να πάρετε γύρα τους δικηγόρους, μιλήστε κ με καμιά ένωση καταναλωτών.
Το πιο λαιτ που μπορείτε να κάνετε είναι αν σας πέρνει να καταθέσετε πινακίδες για κανα μηνα τα χριστούγεννα για να παρουν το μήνυμα, όσο μπορούν να το πάρουν άνθρωποι που δεν εχουν δουλεψει ποτέ τους κ μας δουλεύουν κανονικά -
Όπως τα λες...η αβεβαιότητα είναι το χειρότερο πράγμα! Δεν ξέρεις τι ακολουθεί.
Ας μας πούνε ότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι 1.000 ευρώ...να το ξέρουμε, να το ξέρει ο κόσμος...να τα βάλει κάτω να δει τι τον συμφέρει.
-
Και γω δεχομαι πιεσεις να δωσω το διλιτρο φιεστακι μου αξιας 17.000 αγορασμενο το 2006...!!!
Που τωρα ουτε 6,500 δεν πιανει...
Που εχει μετατροπες που δεν εχει καμια σχεση με ενα νορμαλ φιεστα 150 ιππων.
Αλλα και μεσα μου δεν θελω να το δωσω-σκοτωσω!! Αν και πολυ δυσκολα να το παρει καποιος!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όπως τα λες...η αβεβαιότητα είναι το χειρότερο πράγμα! Δεν ξέρεις τι ακολουθεί.Ας μας πούνε ότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι 1.000 ευρώ...να το ξέρουμε, να το ξέρει ο κόσμος...να τα βάλει κάτω να δει τι τον συμφέρει.
εχεις γραψει απο μονος σου πολλες φορες τι θα γινει
αν δε τους βγαινουν τα λεφτα, του χρονου θα ζητησουν περισσοτερα. Ελληνικη πολιτικη λογικηαρα ειτε σταματαει αυτο το παραμυθι τωρα ή το παιρνουμε αποφαση ολοι οτι μια ζωη θα τρωμε την ιδια κοροιδια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ας μας πούνε ότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι 1.000 ευρώ...να το ξέρουμε, να το ξέρει ο κόσμος...να τα βάλει κάτω να δει τι τον συμφέρει.
αν δε τους βγαινουν τα λεφτα, του χρονου θα ζητησουν περισσοτερα. Ελληνικη πολιτικη λογικηαρα ειτε σταματαει αυτο το παραμυθι τωρα ή το παιρνουμε αποφαση ολοι οτι μια ζωη θα τρωμε την ιδια κοροιδια.
Που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα ζητήσουν.
Απλά κι η επιλογή της εναλλακτικής Βουλγάρικων πινακίδων θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή.
Εδώ είμαστε και θα το δεις...ότι σε μπλόκα οι μπάτσοι με Βουλγάρικες πινακίδες θα σου σπάνε τα @@! Στάνταρ!
-
Εναλλακτικές:
-
Μετακομίστε β. Ελλάδα κυκλοφορούν πολλοί βούλγαροι οπότε χάνεστε στο πλήθος.
-
παντρευτείτε βουλγάρα και πιο φθηνά θα σας βγει η όλη ιστορία και θα έχετε λύσει το γρίφο αυτοκίνητο στην Ελλάδα
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα ζητήσουν.
Απλά κι η επιλογή της εναλλακτικής Βουλγάρικων πινακίδων θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή.
Εδώ είμαστε και θα το δεις...ότι σε μπλόκα οι μπάτσοι με Βουλγάρικες πινακίδες θα σου σπάνε τα @@! Στάνταρ!
ναι συμφωνοι, δεν αναφερομουν στο θεμα των πινακιδων, αλλα γενικα.
και επειδη η ιστορια δειχνει οτι καθε χρονο τους λειπουν περισσοτερα, αρα θα ζητανε περισσοτερα. Αρα η λυση (για μενα) δεν ειναι απλα 'αποδεχομαι και πληρωνω'. Στη τελικη ενα κ@λαμαξο εχουμε οχι τη κοτα που κανει χρυσα αυγα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί θέλει τεράστια προσοχή; Θα τους ανεβάσουν τα τέλη οι βούλγαροι; Για έλληνες τους περνάς;
Πσσσ μεγάλο μείον. Νίκο 1-1-0-0 ...ΧΙΛΙΑ και ΕΚΑΤΟ ευρώ. Δεν λέω τίποτα άλλο.
-
Σε ατυχήματα με αυτοκίνητα από εξωτερικό βγάζεις εύκολα άκρη;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σε ατυχήματα με αυτοκίνητα από εξωτερικό βγάζεις εύκολα άκρη;Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες, σε σχέση με το σχεδόν ...1.000.000 ανασφάλιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ οχήματα, που κυκλοφορούν δίπλα σου ...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
- παντρευτείτε βουλγάρα και πιο φθηνά θα σας βγει η όλη ιστορία και θα έχετε λύσει το γρίφο αυτοκίνητο στην Ελλάδα
Λες;
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- παντρευτείτε βουλγάρα και πιο φθηνά θα σας βγει η όλη ιστορία και θα έχετε λύσει το γρίφο αυτοκίνητο στην Ελλάδα
Λες;
Μετακομιζω!
Τέλη κυκλοφορίας