-
Θα μου πει καποιος τι εχει κανει ο χριστιανος?
Το παρκαρισμα ειναι το προβλημα?
Εχουμε καταγγελια οτι χρησιμοποιει καθημερινα? -
Γιατί , σου φαινεται σαν όχημα που ειναι παρατημένο εβδομάδα τουλάχιστον?
-
Ρωτησα προηγουμενως που ειναι τραβηγμενη η φωτογραφια.
Αν ειναι σε καποιο προαστιο εξω απο το σπιτι του (να πουμε...) τοτε δε νομιζω οτι κανει κανα εγκλημα. -
An θυμαμαι καλα συνηθως ο φιλος το εβρισκε παρκαρισμενο πρωινα περιξ του Σταθμου Δουκισης Πλακεντιας...
-
Το εχω πετυχει και εγω. Η φωτο απο αυτο τον σταθμο του μετρο ειναι. Πολλες φορες ειναι και πανω στο πεζοδρομιο.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Θα μου πει καποιος τι εχει κανει ο χριστιανος?
Το παρκαρισμα ειναι το προβλημα?
Εχουμε καταγγελια οτι χρησιμοποιει καθημερινα?σας μεταφέρω κατά λέξη την απάντηση του Κυρίου βυρονα Ριγκινου από την ΦΙΛΠΑ που όπως φαίνεται κάτι έχει αρχίσει να γίνετε.
Byron E. Riginos
Αγαπητοί φίλοι της ΦΙΛΠΑ και των παλαιών αυτοκινήτων, σας ενημερώνω ότι μετά το θέμα που έφερε εδώ ο Ιωσήφ, το παρέπεμψα στον Πρόεδρο της ΦΙΛΠΑ ο οποίος και βρήκε τον ιδιοκτήτη της BMW, εξήγησε το καθεστώς χρήσης των πινακίδων και έλαβε διαβεβαίωση ότι δεν θα ξαναβγεί στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Σε περίπτωση υποτροπής θα υπάρξει ανάκληση των πινακίδων. Και μια διευκρίνιση ακόμα: το εν λόγω όχημα δεν ελέγχθηκε από την τεχνική υπηρεσία της ΦΙΛΠΑ, αλλά από περιφερειακή λέσχη που ανήκει στην Ομοσπονδία. Σαν μέλος του Δ.Σ. της ΦΙΛΠΑ, ευχαριστώ όλους όσους συμβάλλουν ενεργά για την περιφρούρηση του προνομίου χρήσης των πινακίδων ιστορικών οχημάτων. Όμως στο πλαίσιο της πραγματικής περιφρούρησης, θα προτιμούσα οι καταγγελίες και ενστάσεις ή υποδείξεις να γίνονται 'εν τω οίκο' για ευνόητους λόγους στους οποίους έχω αναφερθεί και στο παρελθόν.
η απάντηση δόθηκε στο facebook και στο λινκ που έδωσα ποιο πάνω.
όπως βλέπετε αγαπητοί μου φίλοι οι κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδες κάνουν δουλειά -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Το εχω πετυχει και εγω. Η φωτο απο αυτο τον σταθμο του μετρο ειναι. Πολλες φορες ειναι και πανω στο πεζοδρομιο.Οκ, τωρα καταλαβαινω...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Να του συστήσει να του βάζει κουκούλα για να μην το βλέπει ο Στέλιος !!!θα στελνω μπροστα τον Προδρομο να την βγαζει και μετα εγω να το φωτογραφιζω!!!!
-
Το εχω πετυχει και εγω. Η φωτο απο αυτο τον σταθμο του μετρο ειναι. Πολλες φορες ειναι και πανω στο πεζοδρομιο.
Οκ, τωρα καταλαβαινω...
δεν μας διαβαζεις Μιχαλη!!!!!
δες εδω
viewtopic.php?f=16&t=27588&start=2460Καθημερινα ειναι παρκαρισμενο στον σταθμο του μετρο (σε αλλη θεση καθε φορα)
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Οκ, τωρα καταλαβαινω...
δεν μας διαβαζεις Μιχαλη!!!!!
δες εδω
viewtopic.php?f=16&t=27588&start=2460Καθημερινα ειναι παρκαρισμενο στον σταθμο του μετρο (σε αλλη θεση καθε φορα)
εχω περιέργεια να δω αν θα το ξανά δεις.
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Κατέβασε τις φωτό και στείλτες στην ΕΟΟΕ όπως είσαι.
Καλα τωρα το ειδατε? Το εχω δει εδω και ενα χρονο στη Γλυφαδα αλλα δεν μιλαω για να μην προκαλεσω (ερε τι εχω να ακουσω τωρα...). Η Ε32 πρωτοκυκλοφορησε το 1986! Δεν τηρει καν τα προσχηματα...
Κυκλοφορει και ενα Chrysler Voyager (επισης Γλυφαδα) με ιδιες πινακιδες το οποιο πρωτοβγηκε το 1988!
Αν παλι δεν ειδα καλα και λεει Dodge Voyager τοτε ο Θεος μπορει να το κανει 1984...Επειδη ειμαι απο 'αντιπαλο' (χαιδευτικα) στρατοπεδο θα προτεινα να παραπονεθουν τα παιδια του φορουμ που προσκεινται στην Εοοε.
Πολύ αξιόλογο μέλος του ΔΣ της ΕΟΟΕ ενημερώθηκε τηλεφωνικώς πριν από λίγο.
Μιας και ενημερώνετε το forum για τέτοια θέματα, οι πινακίδες της ΒMW E32 που ήταν προς πώληση στο car.gr, ανακλήθηκαν και βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΟΕ σύμφωνα με τηλεφωνική ενημέρωση που μου έγινε για αυτό το θέμα.
-
ρε λες να φτιαξουμε???????????????????
μπα!!!!
λες????
-
Μπορει. ΅Εδώ πιάσανε το (Μ)πέο ασχετα αν αισθανθηκε αιφνιδίως αδιαθεσία και κυνηγάνε τον αγαπουλα πράγμα αδιανόητα λίγους μήνες πρίν.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ρε λες να φτιαξουμε???????????????????μπα!!!!
λες????
έγινε μια καλή αρχή, η συνέχεια θα το δείξει.
-
Αφιερωμενο στο Στελλιο!
Ιστορικο χρεπι γιαπωνεζικο, παρκαρισμενο σε πεζοδρομιο διπλα σε σταση τραμ... Αισχος!
Ασε που ειναι βανκελ, σπαει ευκολα και καει πολλα...*Σορρυ φιλε αλλα δεν αντεξα στον πειρασμο! *
-
Στέλιο πότε ξεκινάμε να ψάχνουμε την κουκουιλιασμένη BMW...
-
Αφιερωμενο στο Στελλιο!Ιστορικο χρεπι γιαπωνεζικο, παρκαρισμενο σε πεζοδρομιο διπλα σε σταση τραμ... Αισχος!
Ασε που ειναι βανκελ, σπαει ευκολα και καει πολλα...*Σορρυ φιλε αλλα δεν αντεξα στον πειρασμο! *
βλέπω να πέφτει καταγγελία στην ΦΙΛΠΑ.
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Πολύ αξιόλογο μέλος του ΔΣ της ΕΟΟΕ ενημερώθηκε τηλεφωνικώς πριν από λίγο.Μιας και ενημερώνετε το forum για τέτοια θέματα, οι πινακίδες της ΒMW E32 που ήταν προς πώληση στο car.gr, ανακλήθηκαν και βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΟΕ σύμφωνα με τηλεφωνική ενημέρωση που μου έγινε για αυτό το θέμα.[/quote]
το θέμα δεν ήταν να ανακαλέσουν τις συγκεκριμένες πινακίδες αλλά να μην ξαναδώσουν σε οχήματα που δεν είναι ιστορικά
Και δυστυχώς μέχρι στιγμής ακούγεται πως ουκ ολίγα 'σύγχρονα' φέρουν πινακίδες ΕΟΟΕΜήπως γενικά πρέπει να αλλάξουν τακτική τα πολύ αξιόλογα μέλη του ΔΣ και να ελέγχουν κάπως περισσότερο την επιτροπή που προμηθεύει αυτές τις πινακίδες?
Γιατι αν είδαμε έναν χαζό που το χε βαλει και σε αγγελία, φαντάσου πόσοι 'έξυπνοι' που δεν το χουν αναρτήσει στο ίντερνετ, υπάρχουν...
-
ξενοδοχειο 3χ στην γλυφαδα πρεπει να ειναι αυτο
Τι εκανες εκει κοσμομικε??και με το ιστορικο! -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Πολύ αξιόλογο μέλος του ΔΣ της ΕΟΟΕ ενημερώθηκε τηλεφωνικώς πριν από λίγο.
Μιας και ενημερώνετε το forum για τέτοια θέματα, οι πινακίδες της ΒMW E32 που ήταν προς πώληση στο car.gr, ανακλήθηκαν και βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΟΕ σύμφωνα με τηλεφωνική ενημέρωση που μου έγινε για αυτό το θέμα.
το θέμα δεν ήταν να ανακαλέσουν τις συγκεκριμένες πινακίδες αλλά να μην ξαναδώσουν σε οχήματα που δεν είναι ιστορικά
Και δυστυχώς μέχρι στιγμής ακούγεται πως ουκ ολίγα 'σύγχρονα' φέρουν πινακίδες ΕΟΟΕΜήπως γενικά πρέπει να αλλάξουν τακτική τα πολύ αξιόλογα μέλη του ΔΣ και να ελέγχουν κάπως περισσότερο την επιτροπή που προμηθεύει αυτές τις πινακίδες?
Γιατι αν είδαμε έναν χαζό που το χε βαλει και σε αγγελία, φαντάσου πόσοι 'έξυπνοι' που δεν το χουν αναρτήσει στο ίντερνετ, υπάρχουν...
Από την μικρή μου εμπειρία δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ πρόθεση για τέτοιου είδους 'τακτική'.
Λάθη έχουμε δει από όλες τις λέσχες αλλά το θέμα εδώ δεν είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον για το τι έχει γίνει αλλά να βελτιώσουμε τα πράγματα όσο περνάει από το χέρι μας.
Όπως και να έχει το πράγμα, παρατηρώ μία προσπάθεια να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.
Μακάρι να είναι σωστή η παρατήρηση μου. Ο χρόνος θα δείξει.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες