-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Την επόμενη εβδομάδα , ερχεται το q 5 μου στο τελονείο ισχύει ότι θέλει μετά 1 μήνα να παραλάβω όπως μου είπε ο αντιπρόσωπος ;
Οχι βέβαια!
Τι θα κάνουν 1 μήνα;τον εκτελωνισμό;
Κανονικά σε 7-10 μέρες πρέπει να παραλάβεις,εκτός κι αν υπάρχει κάποιο θέμα που δεν ξέρουμε
Ο 1 μήνας που σου είπαν είναι ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για να έρθει το αυτοκίνητο απ' το εργοστάσιο μέχρι να το πάρεις στα χέρια σουΜου είπε δευτερα τρίτη θα μπει στο σύστημα οτι είναι τελονείο και ότι θα κάνω κανα μήνα να παραλάβω , όταν τον ρωτησα γιατι τοσο πολύ μου είπε οτι η audi καθυστερεί να παραδοσει συν οτι είναι και η απόσυρση στη μέση.
-
Μου είπε δευτερα τρίτη θα μπει στο σύστημα οτι είναι τελονείο και ότι θα κάνω κανα μήνα να παραλάβω , όταν τον ρωτησα γιατι τοσο πολύ μου είπε οτι η audi καθυστερεί να παραδοσει συν οτι είναι και η απόσυρση στη μέση.
Αδύνατο!κάτι άλλο παίζεται...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μου είπε δευτερα τρίτη θα μπει στο σύστημα οτι είναι τελονείο και ότι θα κάνω κανα μήνα να παραλάβω , όταν τον ρωτησα γιατι τοσο πολύ μου είπε οτι η audi καθυστερεί να παραδοσει συν οτι είναι και η απόσυρση στη μέση.
Αδύνατο!κάτι άλλο παίζεται...
Δηλαδή τι μπορεί να παίζεται;
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις,στη θέση σου θα το έψαχνα λίγο
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας ή τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Q5. Έχω κάνει 33000km και από τότε που το πήρα συμπληρώνω κάθε 4000km 1lt λάδι περίπου! Μετά το τελευταίο service των 30000km η κατανάλωση αυξήθηκε στο 1lt με το πέρασμα των 1900km!!! Σε 15 μέρες τελειώνει η εγγύηση και στην karenta που πήγα να τους πω για το πρόβλημα μου είπαν οτι πρέπει να κάνω δύο μετρήσεις ακόμα κάθε 1000km (δηλαδή 2000km) και να τις στείλουν στη Γερμανία για να τους πουν τι να κάνουν, με πιθανότερο σενάριο να μου αλλάξουν τα έμβολα απ' ότι μου είπαν! Το θέμα είναι το εξής: Για να κάνω 2000km σίγουρα θα ξεπεράσω τις 15 μέρες που απομένουν για τη λήξη της εγγύησης και απ' ότι μου είπαν θα είμαι εκτός εγγύησης!!!! Πώς ρε παιδιά θα μπορέσω να κατοχυρωθώ ότι υπάρχει το πρόβλημα πριν τη λήξη της εγγύησης, αφού αυτοί ισχυρίζονται οτι πρέπει να γίνουν πρώτα αυτές οι 2 μετρήσεις και μετά θα θεωρηθεί πρόβλημα, αν θα υπάρχει, συμφωνα πάντα με τις οδηγίες που θα τους δώσουν οι Γερμανοί?!!
καλώς ήρθες στο forum. Υπάρχει και μια η λύση της επέκτασης εγγύησης, με 1150 ευρώ περίπου. Γιατί και δικαστικά να μπλέξεις όλο και κάτι θα σου στοιχίσει, και σίγουρος δεν είσαι
Το προσπάθησα και αυτό, αλλά δε δέχτηκαν να την ανανεώσουν, γιατί έπρεπε να τους το είχα πει πριν μπει ο τελευταίος μήνας της εγγύησης... Μέχρι και ενα μήνα πριν λήξει η εγγύηση μπορείς να κάνεις ανανέωση...
-
Mε το καλο να παραλαβεις κ καλα κ ασφαλη χλμ.
Τωρα για την καθυστερηση του ενος μηνος για το τελωνειο !!!! μηπως περιμενουν να 'μαζεψουν' τα χρηματα για τον εκτελωνισμο ?? (φανταζομαι δεν εκτελωνιζουν μονο ενα αυτοκινητο) αρα μηπως ψαχνουν τα λεφτα??
κ μην σου απασντησουν ' ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ' -
Όταν εγω αγόρασα το Q5,εκτελωνίστηκε κατευθείαν στο ονομά μου,αφου το πλήρωσα αμέσως πριν τον εκτελωνισμό..
Νομίζω οτι πλέον έτσι λειτουργούν οι εταιρείες -
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το Q5 μου παρουσίασε ένα πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο και κατ'επέκταση η οθόνη και οτιδήποτε εμφανίζεται σε αυτήν. Το μόνο που λειτουργεί είναι το A/C το οποίο δείχνει τις ενδείξεις στη μικρή οθόνη του A/C. Η μεγάλη οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Άρα θα έχει καεί κάποια ασφάλεια ή είναι κάτι σοβαρότερο? Έχω επέκταση εγγύσης. Οπότε το καλύπτει? Εάν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ
-
Άντε παιδιά τώρα με... 1100€ τέλη κυκλοφορίας για το 12...!!! και ότι είχα σκοπό να κάνω επέκταση!!!! Αυτοί δεν πάνε καλά τελικά!
-
Που το άκουσες αυτό?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Που το άκουσες αυτό?Ανακοινωθηκε, αν δεν πιστευεις μπες viewtopic.php?f=5&t=35661&start=4785
Περαστικα μας -
Τι λέμε τώρα ρε παιδιά? Αυτά τα ζώα όλα τα προϋπολογισμένα έσοδα που δεν μπορούν να συλλέξουν από αλλού, θα τα βγάλουν από το αυτοκίνητο?
Προβλέπω εύκολα κατάθεση πινακίδων...
-
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι...
Εχω ενα Q5 αυτοματο TFSI-211ps.
To αυτοκινητο εχει και xenon φωτα.
Το χρωμα του ειναι το lava grey.
Η αδεια του ειναι 11ος του 2009.
Τα χιλιομετρα του ειναι 34500.
Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω κατι αλλο, ποια ειναι η τιμη που θα επρεπε να το πουλησω?
Εμενα μου ειχε κοστισει 53.000 ευρω.Ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Καλησπερα σας!
Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω κατι αλλο, ποια ειναι η τιμη που θα επρεπε να το πουλησω?
Αν δεν εχεις καποιο οικονομικο προβλημα προχωρας, με την σκεψη οτι του χρονου θα ζητησουν περισσοτερα viewtopic.php?f=5&t=35661&start=4785 δες και το λινκ που σου παρεθεσα για να το σκεφτεις σοβαρα
-
Παιδιά επικοινώνησα με Kosmocar για το θέμα που έχω με την κατανάλωση λαδιού και μου είπαν να μην ανησυχώ, γιατί το γνωρίζουν το πρόβλημα και από άλλα Q5 και οτι θα με καλύψει η εγγύηση και μετά τη λήξη της! Το θέμα είναι, κάποιος άλλος κάτοχος, έχει παρατηρήσει τέτοια κατανάλωση λαδιού της τάξης του 1lt κάθε 2000km? Επίσης μου είπαν οτι στο τέλος του Ιουλίου θα βγει καινούριο πακέτο επέκτασης της εγγύησης γι' αυτούς που έχουν ξεπεράσει το διάστημα της εργοστασιακής! Τώρα από καλύψεις δεν μου είπαν τι θα περιλαμβάνει! Είναι σίγουρο όμως το καινούριο πακέτο!
-
Ο χρήστης arza έγραψε:
Παιδιά επικοινώνησα με Kosmocar για το θέμα που έχω με την κατανάλωση λαδιού και μου είπαν να μην ανησυχώ, γιατί το γνωρίζουν το πρόβλημα και από άλλα Q5 και οτι θα με καλύψει η εγγύηση και μετά τη λήξη της!παρτο και γραπτο αυτο
-
Ο χρήστης arza έγραψε:
Παιδιά επικοινώνησα με Kosmocar για το θέμα που έχω με την κατανάλωση λαδιού και μου είπαν να μην ανησυχώ, γιατί το γνωρίζουν το πρόβλημα και από άλλα Q5 και οτι θα με καλύψει η εγγύηση και μετά τη λήξη της! Το θέμα είναι, κάποιος άλλος κάτοχος, έχει παρατηρήσει τέτοια κατανάλωση λαδιού της τάξης του 1lt κάθε 2000km? Επίσης μου είπαν οτι στο τέλος του Ιουλίου θα βγει καινούριο πακέτο επέκτασης της εγγύησης γι' αυτούς που έχουν ξεπεράσει το διάστημα της εργοστασιακής! Τώρα από καλύψεις δεν μου είπαν τι θα περιλαμβάνει! Είναι σίγουρο όμως το καινούριο πακέτο!Ωπ σημαντικό αυτό. Δηλαδή θα μπορεί να γίνει κανονικά 2ετής επέκταση και μετά το πέρας των 23 μηνών κατοχής του αυτοκινήτου? Ενδιαφέρον...αν δεν παραδώσουμε πινακίδες δηλαδή...
Όσο για την κατανάλωση λαδιού εγώ έχω 1λτ/6.000χλμ και ανάλογα με τη χρήση αυξομειώνεται. Έχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση είναι αυξημένη σε αστική χρήση απ' ότι σε ταξίδια. Μάλιστα προχθές, και ενώ είμαι στα 43.000χλμ και έχω συμπληρώσει 1λτ στα 37.000χλμ (περίμενα να πάω για λάδια στα 45.000χλμ), μου άναψε λαμπάκι να προσθέσω 1λτ λαδιού αλλά μου έλεγε ότι μπορώ να συνεχίσω να οδηγώ απροβλημάτιστα.
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Καλησπερα σας!
Φίλε Γιάννη εκτιμώ μια τιμή γύρω στα 40.000 € (δες και http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1470186/)
Εάν επιτρέπεται τί άλλο σκέφτεσαι να αγοράσεις; -
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Καλησπερα σας!
Φίλε Γιάννη εκτιμώ μια τιμή γύρω στα 40.000 € (δες και http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1470186/)
Εάν επιτρέπεται τί άλλο σκέφτεσαι να αγοράσεις;imo ειναι -30% τα πρώτα 2 χρόνια τώρα με την κρίση και 2 λιτρο θα έλεγα -40% αν είναι να dealαρεις.
Μια επίσκεψη για ανταλλαγή σε μερικές αντιπροσωπείες θα σε βοηθούσε -
Παρακαλώ την βοήθεια σας σχετικά με την τελευταία έκδοση χαρτών για το Q5. Η δικιά μου έκδοση είναι η HNAV_EU_P0022_D1 / 8R0060884J ECE 5.10.5. Σε διάφορα φόρα όμως (κυρίως εξωτερικού) βλέπω ότι κυκλοφορούν έκδόσεις με κωδικό 5.11.5 ή και μεγαλύτερο (η Καρέντα που επικοινώνησα μου είπε ότι το 5.10.5 είναι η τελευταία έκδοση!)
Μπορεί κάποιος φίλος που έχει αγοράσει πρόσφατα το Q5 του - μέσα στο 2011, να ρίξει μια ματιά στην έκδοση των χαρτών που έχει και να το μεταφέρει εδώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
AUDI Q5