Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να σου εξηγήσω:
+ κάπως πιο 'ευρωπαϊκό' σαλόνι από ανταγωνισμό και παρελθόν της φίρμας Κλασική εικόνα σύγχρονου Hyundai έχει
Δεκτό.
- **αναρτήσεις **(οι φίλοι μας οι Γερμανοί που το έχουν 1,5χρόνο στην αγορά, λένε ότι 'πάσχει' στο θέμα αυτό και πραγματικά δεν θα το αντέξω μετά το Colt να πάρω ακόμα ένα αμάξι που απλά 'δεν έχει' αναρτήσεις...) Εδώ όλοι (τα ελληνικά έντυπα) το λένε μαλακό
Το θέμα είναι ότι με τα έντυπα 'δε #@$%&~ κανείς' , οι πραγματικοί χρήστες σε forum σαν κι αυτό δείχνουν τις πραγματικές αδυναμίες των οχημάτων τους συνήθως...
**asx: **
+ φρέσκο μοντέλο όπως και το ΙΧ35. Αρκετά ... τετραγωνο θα το έλεγα και απο τα 3 το πιο ... παροχημένο κατα την γνώμη μου!
Σχεδιαστικά μου δίνει την εντύπωση σαν να έχουν 'κολλήσει' 2 αυτοκίνητα σε ένα, ένα όμορφο από τη μέση και μπρος και ένα πιο άσχημο από τη μέση και πίσω!
+ κατανάλωση (ακόμα και ο 1.6 βενζίνης!) Το ίδιο και το ΙΧ35 λόγω startstop.
Σωστός.
- 'απαράδεκτο' σαλόνι για 20Κ+ αυτοκίνητο! Εδώ συμφωνώ πως είναι ... μόνο του.
Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις...
**qashqai : **
+ δοκιμασμένο μοντέλο, χωρίς παιδικές ασθένειες, αμάξι 'λίγο απ' όλα' όπως και το ΙΧ35 και το ΑSΧ
Διαφωνώ (εκτός και αν αναφέρεσαι μόνο στο all-around της πρότασης). Δοκιμασμένο μοντέλο δεν είναι το ASX, ενώ το ix35 τώρα πρωτοβγαίνει από το αυγό (κι αυτό σε μάλλον δύσκολες γι' αυτό αγορές, όπως η Γερμανική)...
Οπότε το QQ παίζει μπάλα μόνο του εδώ, αν και κατ' εμέ αυτό είναι και το μειονέκτημά του (η 4ετιά ύπαρξης δηλαδή - βλ. παρακάτω).
- μισή γενιά πίσω (και φαίνεται!)/τεχνολογία 4ετίας/όπως θέλετε πείτε το, παρά τα facelift, νέα σαλόνια, κλπ...Euro5 κινητήρας, μαλακά πλαστικά, πως φαίνεται 'η μισή γενιά'?
Έλα τώρα, για μένα είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι το αμάξι ως σύνολο είναι στημένο όπως στήνανε αυτοκίνητα το 2006-2007 (βάζω και ένα χρόνο πριν την έναρξη πωλήσεων). Όσα facelift και να του κάνεις και όσους ρύπους κι αν μειώσεις, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όταν αλλάξει, αλλάζει και το αμάξι.
Θα σου έλεγα να τα δεις και τα 3, να τα οδηγήσεις και να έχεις την εικόνα που θέλεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
Προσωπικά θα σου πρότεινα το QQ ή το IX35 (και μάλλον και το Sportage που το βρίσκω πανέμορφο).
Σωστός, αλλά αυτό δεν γίνεται ακόμα: ix35 δεν υπάρχει για test drive πουθενά, μιας και περιμένουνε να τους τα γυρίσει ο ειδικός τύπος για να τα σπρώξουν πανελλαδικά στις αντιπροσωπείες (=καλό Ιούλιο και αν).
Και επειδή θέλω να είμαι όσο γίνεται αντικειμενικός και με τα 3 τους , περιμένω να τα οδηγήσω όλα σερί σε ένα πρωινό και να συγκρίνω άμεσα...