Nov 4, 2004, 6:59 PM

Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Kανενας δεν ειχε υποσχεθει εκπτωση που την αναιρεσε μετα.
Περσυ ηταν μεγαλυτερη γιατι υπηρχε η ΔΑΝΕ αλλα δυστυχως φετος εκλεισε και οι αλλες εταιρειες δινανε 35%.

Δεν είναι αυτό που καταλάβαμε όσοι από το ενιαίο βρεθήκαμε για να συζητήσουμε το αν θα πάμε στην Ρόδο.

Παρ'όλα αυτά αν είχαμε το αγωνιστικό δωρεάν και στα υπόλοιπα 50% θα έπεφτε σημαντικά το κονδύλι ! Μην ξεχνάς ότι η Ρόδος με το καράβι κοστίζει σχεδόν όσο και η Ιταλία!

Το ξενοδοχειο πρωτης κατηγοριας ηταν 25 ευρω το ατομο με ολα τα γευματα και τα ποτα μεσα και θα δινοταν πριμ εκκινησης η συμετοχη στο ενιαιο.

Μιλάς για το πρίμ του ΣΟΑΑ? Της ΕΛΠΑ ή άλλο? Για την προσφορά του Ξενοδοχείου , τέλη Οκτωβρίου μήπως τους κάναμε και χάρη??? Στο λέω γνωρίζοντας καθώς έχω και ένα ξενοδοχείο!!!

Ο αγωνας εγινε σε ενδειξη σεβασμου προς τους αγωνιζομενους και την ΕΘΕΑ, καποιος εβαλε βαθια το χερι στην τσεπη αλλα αυτο προφανως σας αφηνει παγερα αδιαφορους .Τουλαχιστον δεν θα πρεπει το γεγονος αυτο να καταγραφει στα θετικα του χωρου????
Η ερωτηση μου ηταν τι θα σουρνατε στη λεσχη αν λογω ελλειψης συμετοχων ακυρωνε τον αγωνα????

Γιατί γίνεται και πώς γίνεται ο αγώνας στην Ρόδο είναι ένα θέμα που θα το συζητάμε χρόνια! Θα έχεις εσύ την άποψή σου , θα συμφωνεί ο Α.Χ. και θα διαφωνώ εγώ! Αλήθεια μόνο η απουσία του ενιαίου έκανε αίσθηση στην Ρόδο?

Για να γινουν καλυτερα τα πραγματα θα πρεπει ο χωρος να επαγγελματοποιηθει.Μεχρι να γινει αυτο δυστυχως θα κολυμπαμε σε θολα νερα.....

Μα άν δεν κάνω λάθος οι Χαλκιοπουλαίοι πουλάνε λάδια , είναι επαγγελματίες , τρέχουν στους αγώνες και για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους , επομένως είναι επαγγελματίες! Ή μήπως η Λέσχη της Ρόδου είναι ο Χιωτίδης???