-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι προσπαθώ να συγκεντρωθώ μπας και δουλέψω επιτέλους Μισή ώρα δουλειά έχω και τη γυροφέρνω απ τις 7μιση
Mπορω να το τακτοποιησω εγω με μπαν .Ποσες μερες θες ;
Ριχτου μια ωρα να παει για δουλεια.!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι προσπαθώ να συγκεντρωθώ μπας και δουλέψω επιτέλους Μισή ώρα δουλειά έχω και τη γυροφέρνω απ τις 7μιση
Mπορω να το τακτοποιησω εγω με μπαν .Ποσες μερες θες ;
Κατάχρηση εξουσίας βλέπω...Τι προβλέπει γι αυτό ο κανονισμός;
Κάνε με μοντ και μένα, να το παίξω μάγκας
(κάνε καμιά μλκια τώρα που ρχεται τριήμερο και έχω τρομερά σχέδια, να μην την παλέψω κάστανο )
-
Δεν ειναι καταχρηση εξουσιας αλλα εξυπηρετηση σε φιλο
-
Ένα ban και από εδώ παρακαλώ
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλά μόνο εγώ και ο cmarin έχουμε χρόνια ν'αλλάξουμε avatar ? δε μου ρχεται κανάς άλλος
μη δίνετε σημασία σβήσε τα posts καλύτερα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλά μόνο εγώ και ο cmarin έχουμε χρόνια ν'αλλάξουμε avatar ? δε μου ρχεται κανάς άλλος
μη δίνετε σημασία σβήσε τα posts καλύτερα
Ηθελα να δεις και το δικο μου βρε Δημητρη Και ο Θυμιος το εχει πολυ καιρο.
Παντως το αβαταρ ειναι ενας καλος τροπος να καταλαβεις ποιος γραφει,ξεχωριζει το ποστ αμεσως,ξερεις τι να περιμενεις.Ο Σαββας και ο Θανος παντως με μπερδευουν συνεχεια με τις αλλαγες τους
Το αβαταρ του Cmarin το ειχε και καποιος αλλος χρηστης καποια στιγμη νομιζω.
(δεν βλεπω τον λογο να σβησω τα ποστ )
-
Μεγάλη βάρκα το scirocco
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγάλη βάρκα το sciroccoΒαλτός είσαι;;;
-
Όχι, γιατί; Δεν το 'πιασα αυτό.
-
Είναι τυχαίο το σχόλιο δλδ;
Τέλος πάντων...απλά μου κανε λίγο ξεκάρφωτο και...τέλος πάντων, άστο!
Πάντως βάρκα δε το λες...οκ δε μου λέει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά με τέτοια μετατρόχια, βάρκα δε το λες...
-
Όχι, καθόλου τυχαίο. Πλέει.
-
Το Σιρόκο πλέει;
Θα αστειεύεσαι. Επειδή έχει τύχει να βρεθώ πίσω απ τα πηδάλιά του και να το οδηγήσω, νομίζω καμία σχέση. Είναι σταθερό και δεν πλέει σε καμια περίπτωση. Αν κάποιος εδώ μέσα είναι κάτοχός του, θα το επιβεβαιώσει
-
Βρε και τον Πάπα (με 10% δείκτη KG) να μου φέρεις να μου το επιβεβαιώσει, η ουσία δεν αλλάζει. Εκτός αν έχει τίποτα χειροπιαστές αποδείξεις.
-
Βρε συ τα στοιχεία και τις αποδείξεις εσύ πρέπει να τις φέρεις! Εδώ όλοι λένε πόσο σταθερό είναι! Δες εδώ πχ τι λέει
Οτι θα υπερασπιζόμουν vw δε το περίμενα ποτέ μου
Το 10% KG τι είναι;
-
Το KG είναι δείκτης αντίστροφης καιγαμωσύνης. Πάω να κοιμηθώ τώρα, συνέχεια αύριο. Στο μεταξύ σκέψου λίγο τι λες.
-
Ρε μοντ με το συμπάθιο...
πιωμένος είσαι;;
Τη μια λες κάτι για KG και για αντίστροφη καιγαμωσύνη (!!!), την άλλη οτι πλέει το Σιρόκο (στο ξεκάρφωτο όμως)...
Μας μπέρδεψες!
-
Ο Ντ.Ντινος μου φαινεται οτι εχει στριψει τα δικα του και τωρα τα ευχαριστιεται...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ο Ντ.Ντινος μου φαινεται οτι εχει στριψει τα δικα του και τωρα τα ευχαριστιεται... -
Σήμερα μάλλον ο μοντης ξύπνησε νηφάλιος και εξαφανίστηκε
-
Ποιός εξαφανίστηκε; Και έλεγα ότι κρύφτηκες στο λαγούμι σου.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]