-
7 καρφουρ;
-
Εγώ θα πάω ΛεΖΑμί για καφέ σήμερα στις 7, στο καρφούρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
7 καρφουρ;....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εγώ θα πάω ΛεΖΑμί για καφέ σήμερα στις 7, στο καρφούρ.Δηλαδή αν εμείς πάμε αλλού, εσύ θα πας μόνος στο Les Amis? Έχει καλοκαιριάσει για τα καλά! Μήπως να πηγαίναμε κάπου πιο καλοκαιρινά; Κρήνη, Περαία;
....
Μη στεναχωριέσαι Δημήτρη, την άλλη βδομάδα παρέα θα είμαστε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ θα πάω ΛεΖΑμί για καφέ σήμερα στις 7, στο καρφούρ.
Δηλαδή αν εμείς πάμε αλλού, εσύ θα πας μόνος στο Les Amis? Έχει καλοκαιριάσει για τα καλά! Μήπως να πηγαίναμε κάπου πιο καλοκαιρινά; Κρήνη, Περαία;
Γαμ@#% ιδέα, δεν θα χρειάζεσαι να κινείς και αυτοκίνητο με αυτό το τρόπο...Πάντως καλοκαιρινά μέρη υπάρχουν και δυτικά(καλοχώρι)
-
Πρότεινα και Κρήνη κύριε που για σένα είναι το ίδιο με Carrefour! Θέλεις στα αλήθεια να συγκρίνουμε Καλοχώρι με Αρετσού;
-
Δεν έχω πρόβλημα και με ανατολικότερα του ανατολικού ή οπουδήποτε, απλά αν δεν το δω στείλτε κανένα σμσ γιατί θα είμαι εκτός βάσης.
-
vs
-
Καλώς Ντίνο! Αν και εσύ ρίχνεις ban από τις μπυραρίες, απορώ τώρα τι θα κάνεις και δεν θα μπορείς να δεις το φόρουμ...
Γιάννη... my point exactly!!!
-
αν κοπιαστε προς περαια,στειλτε ενα πμ με κανα τηλεφωνο
υγ.προς μπαξε ειναι το ματι
-
Τελικά προς τα πού καφέ;
-
Εγώ αν και δεν έχω ακόμα επίσημη γραμμή από το Κόμμα, μάλλον για μπάνιο θα πάω. Ιφ νοτ, θα πάρω τηλέφωνο για να έρθω, αν δεν πάτε νταρφούρ.
-
Στο Νταρφουρ να έρθεις με το Μ113.
Το κόμμα δεν έχει πάγιες διαταγές σε τέτοιες περιπτώσεις;
-
Με ζήτησε ο Παπαντρέω για τον ανασχηματισμό, θέλει να αναλάβω Υπουργείο και προσπαθώ να το αποφύγω, γιατί έχει ζέστη και υγρασία. Αν είναι να πάω για μπάνιο, θα πάω χριστιανικά με γκόμενες. Αλλιώς, η λαϊκή εντολή θα αλλάξει και θα με οδηγήσει νομοτελειακά σε καφέ του Κόμματος.
-
Έχει κανονιστεί κάτι τελικά, εγώ δεν κατάλαβα
Sent
-
19:00 στο Les Amis, στο Carrefour του Φοίνικα. Εγώ κλασικά κατά τις 20:00...
-
Βλέπω κάτι περίεργους στο μπαξε εσείςείστε;;
-
Ορμα ρε μη φοβασαι δε δαγκωνουν πολυ!!!
-
Μπορεί να με κράτησαν οι αγανακτισμένοι χτες μέχρι αργά, αλλά εγώ μια φορά ήρθα:
Έστω και μετά τις 00:00Sent
-
Εκείνη την ώρα Άρη, ο drdino είχε (ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ), ο famas ήταν (ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ), ο leonp ονειρεύονταν Loch Ness και εγώ με τον cosneo πίναμε ρετσίνες αλλού...
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)