-
Πείτε στον μπάρμπα ότι η Ε60 ήθελε 4.7 και όχι 5.7...
-
Έλα ντε! Σκεφτομουν απο χτες που το είδα 'είναι δυνατόν να ήταν τόσο αργή η Μ5';
-
Wallpapers της νέας Μ5: http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=544860
-
Ελπιζω να μην σας ξενερωσω με αυτο που θα πω , αν στεναχωριεσται που δεν βλεπεται συχνα την νεα 5αρα στους δρομους αυτο ειναι κατι που θα αλλαξει συντομα , συμφωνα με φιλο μου μηχανικο της bmw ως τα τελη του ετους η λιγο αργοτερα θα εμφανισθει 518i με το νεο 1,6 υπερτροφοδοτουμενο μοτερ για να δουμε αν θα επαληθευθει .
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Wallpapers της νέας Μ5: http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=544860http://www.fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
Αν δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, η Μ5 F10 είναι το ταχύτερο κανονικό αυτοκίνητο στο Ring ή αν προτιμάτε το 3ο ταχύτερο τετράτροχο....!!!
Κάποιοι την λένε ζώο και γουρούνι....
49 δευτερόλεπτα ταχύτερη από την Μ3 E46 CSL -
και βέβαια υπάρχει τυπογραφικό λάθος..δε γίνεται να είναι πιο γρήγορη από το apollo και από την 911 gt2 rs..
-
Νομίζω 8:01 εννοούν.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ελπιζω να μην σας ξενερωσω με αυτο που θα πω , αν στεναχωριεσται που δεν βλεπεται συχνα την νεα 5αρα στους δρομους αυτο ειναι κατι που θα αλλαξει συντομα , συμφωνα με φιλο μου μηχανικο της bmw ως τα τελη του ετους η λιγο αργοτερα θα εμφανισθει 518i με το νεο 1,6 υπερτροφοδοτουμενο μοτερ για να δουμε αν θα επαληθευθει .Kαθόλου ξενερωτο! Και εγώ θα την ήθελα ως 518!
'Ευχή Ελλήνων' είναι αυτή! -
-
To M Pack της ειναι απαραιτητο....
αλλιως...
μιλαω για την απλη 5αρα οχι την Μ5...
-
-
Boring videos.
Too boring car.
(Σ' ευχαριστώ φυσικά που τα έβαλες. Δεν πολυκυκλοφορω στο γιουτιουμπι )
Υ.γ. : για να πω και καμία καλή κουβέντα, ο πίνακας οργάνων με τις οθονουλες σταρ τρεκ και το εξελιγμένο head up display λένε. Και λένε πολύ.
Sent from me.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Boring videos.Too boring car.
Υ.γ. : για να πω και καμία καλή κουβέντα, ο πίνακας οργάνων με τις οθονουλες σταρ τρεκ και το εξελιγμένο head up display λένε. Και λένε πολύ.
Sent from me.
Από ήχο όμως...σκίζει!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Boring videos.Too boring car.
Sent from me.
Νομίζω ότι είσαι αυστηρός στην κριτική αλλά σέβομαι σε κάθε περίπτωση την άποψη σου.
Την F10 την είδα τις προάλλες καθώς έβαζα βενζίνη. 523i σε λευκό Alpine.
Ειλικρινά, προσπαθώ να σκεφτώ μια άλλη 5μετρη berlina που θα την αγόραζα σε λευκό χρώμα, και δεν μου έρχεται καμία άλλη εκτός από αυτήν και την Quattroporte....Και φυσικά όπως κατάλαβες, εμένα μου τρέχουν τα σαλάκια με την F10
H M5 δεν μου αρέσει σε αυτό το μπλε, το Montego είναι? Λευκή ή grey space θα είναι σαφώς καλύτερη, ή στο καλό μπλε των Μ...
-
Καλα, παρ´την εσυ σε grey, εγώ τη θέλω σε μπλε...μη τις μπερδευουμε κιόλας.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Boring videos.
Too boring car.
Sent from me.
Από ήχο όμως...σκίζει!
Μη τρελαθούμε ρε Νίκο. Ήχο είχε ο V10...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Boring videos.
Too boring car.
Sent from me.
Από ήχο όμως...σκίζει!
Μη τρελαθούμε ρε Νίκο. Ήχο είχε ο V10...
O V10 είχε ήχο από άλλο πλανήτη...αυτός έχει καλό ήχο, όχι σαν του V10...αλλά καλός είναι. Είναι Μ ήχος, δεν είναι ήσυχο ή βαρετό.
-
Μπα... από τα βίντεο ακούγεται σαν ένας οποιοσδήποτε V8. Της AMG μάλιστα κάνει πολύ καλύτερο ήχο...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Boring videos.
Too boring car.
Sent from me.
Νομίζω ότι είσαι αυστηρός στην κριτική αλλά σέβομαι σε κάθε περίπτωση την άποψη σου.
Την F10 την είδα τις προάλλες καθώς έβαζα βενζίνη. 523i σε λευκό Alpine.
Ειλικρινά, προσπαθώ να σκεφτώ μια άλλη 5μετρη berlina που θα την αγόραζα σε λευκό χρώμα, και δεν μου έρχεται καμία άλλη εκτός από αυτήν και την Quattroporte....Και φυσικά όπως κατάλαβες, εμένα μου τρέχουν τα σαλάκια με την F10
H M5 δεν μου αρέσει σε αυτό το μπλε, το Montego είναι? Λευκή ή grey space θα είναι σαφώς καλύτερη, ή στο καλό μπλε των Μ...
Αυστηρός είμαι γιατί μιλάμε για BMW. Απο αυτή περιμένεις σπορ αρχοντιά και σεξυ σοβαρότητα (η Μερσεντες έχει μόνο αρχοντιά και σοβαρότητα). Προσωπικά δεν βρίσκω και πολλά θετικά στη Νεα γενιά των BMW. Εντάξει δεν είναι και εκτρωματα (η 1 είναι βέβαια δικαιωματικά) αλλά δεν έχουν και αυτό που είχαν απο το 1995 μέχρι το 2005 περίπου, να ψάχνεις να την ξαναδεις για να τη θαυμασεις. Πολύ φοβάμαι ότι η BMW οδευει προς σαλαμοποιηση της γκάμας της προσ το σοβαρο μεν αλλα low profile τετοιο, εν γνώσει της μεν αλλά ... Εμένα δεν μ' αρέσει & η ειρωνεία είναι ότι το παθαίνει τώρα που η Μερσεντες άρχισε να ξυπνάει εμφανισιακα.
Sent from me.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπα... από τα βίντεο ακούγεται σαν ένας οποιοσδήποτε V8. Της AMG μάλιστα κάνει πολύ καλύτερο ήχο...Tώρα μιλάτε σοβαρά? Δεν ξέρει η ///Μ Division και ξέρετε εσείς? Ο ήχος ενός V8 biturbo είναι σαφώς ανώτερος από οποιοδήποτε ατμοσφαιρικό, όπως άλλωστε είναι και συνολικά καλύτερος σαν κινητήρας.
BMW 5 Series 2009