-
πληρωστε και μη μιλατε λεμε....
ειδικα εσεις οι πλουσιοι με τα 2λιτρα
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Άρη πες και ποιοι πρωτοστάτησαν στους αγανακτισμένους του Βόλου.Βροντερό παρόν εγώ και ο Ιnfinity. Επιβεβαιώνω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Α μάλιστα.
Αν κατέβαινα δηλαδή στο Σύνταγμα, θα μπορούσα να παραπονεθώ και να στενοχωρηθώ?
θα εκανες κατι περισσοτερο απο το τιποτα, θα διαμαρτυροσουν. τωρα κανεις οτι σου πουν.
του χρονου 1000, μετα 1500 + μονιμη εισφορα 'δια το φιλοπτωχον ταμειον' και τον επομενο χρονο 1.101.101,10 σε δρχ
προσωπικα θα δω που θα καταληξουν και μπορει να μην τα πληρωσω η να δωσω πινακιδες
-
Νίκο το να φοβούνται πλέον τον κόσμο δεν είναι και λίγο...
Θέλω να πιστεύω πως το μήνυμα το πήραν οι πολιτικοί
-
Κοίταξτε... δε μπορείς να κατέβεις στο σύνταγμα να πεις ότι δεν εχω να πληρωσω τα τελη της BMW. Απλά έπεσες θύμα απάτης και σου τα φόρεσαν. Δεν είναι κοινός ο αγώνας με αυτόν που έχασε τη δουλειά του. Το καταλαβαίνω αυτό. Καλύτερα να δωσουμε 300 ευρω σε έναν δικηγόρο να τους .... τα φορέσει με κάποιο τρόπο (γιατί σίγουρα υπάρχει πρόβλημα... ) ή θα το ταξινομίσω βουλγαρία να τελειώνουμε/...
Ειναι παράλογα τα τέλη κυκλοφορίας -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Α μάλιστα.
Αν κατέβαινα δηλαδή στο Σύνταγμα, θα μπορούσα να παραπονεθώ και να στενοχωρηθώ?
θα εκανες κατι περισσοτερο απο το τιποτα, θα διαμαρτυροσουν. τωρα κανεις οτι σου πουν.
του χρονου 1000, μετα 1500 + μονιμη εισφορα 'δια το φιλοπτωχον ταμειον' και τον επομενο χρονο 1.101.101,10 σε δρχ
προσωπικα θα δω που θα καταληξουν και μπορει να μην τα πληρωσω η να δωσω πινακιδες
Μα κι εσύ ότι σου πούνε θα κάνεις.
Το να μη το πληρώσεις δεν είναι επιλογή γιατί θα κληθείς να πληρώσεις το διπλάσιο της αξίας το 2012 και δεν έχουν όλοι 2 και 3 αυτοκίνητα ώστε να μπορούν να καταθέσουν πινακίδες.
Θα τα πληρώσω, δεν είναι το θέμα εκεί. Δεν γκρινιάζω για το ποσό ή για τη μ@λ@κία του πράγματος.
Η διαφωνία μου είναι στη παραπάνω αντιμετώπιση.
Νίκο το να φοβούνται πλέον τον κόσμο δεν είναι και λίγο...
Θέλω να πιστεύω πως το μήνυμα το πήραν οι πολιτικοί
Σιγά μη τον φοβούνται βρε Βασίλη
Στα @@ τους...κι αν θέλουν κι άλλους φόρους να βάλουν θα τους βάλουν.
Ή δε θα πάρουμε τη δόση? Κι άρα πάμε για χρεωκοπία, δηλαδή ο ΔΥ δε θα πάρει το μισθό του.
Άντε το πολύ πολύ να πάμε σε εκλογές...πράγμα καταστροφικό για το τόπο.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
-
πραγματικα εισαι στο κοσμο σου
-
Μην τα βλέπεις όλα άσπρο ή μαύρο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πραγματικα εισαι στο κοσμο σουΕξήγησέ το λίγο αυτό περισσότερο.
Περιήγησέ με στο δικό σου κόσμο.
Βασίλη...πες μου το γκρι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εξήγησέ το λίγο αυτό περισσότερο.
δε θελεις να ερθεις στο πραγματικο κοσμο, κακο θα σου κανω
αν επιμενεις, απο κοντα. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εξήγησέ το λίγο αυτό περισσότερο.
Στους βουλευτές μια χαρά τους πήγε το σκατό στην κάλτσα και το έσκασαν από τον Εθνικό Κήπο. Το ίδιο και όπου τόλμησαν να εμφανιστούν. Έφυγαν κυνηγημένοι. Για δες λίγο και τις δηλώσεις τους πόσο πολύ δεν τους έχει επηρεάσει (όπως υποστηρίζεις) η οργή του κόσμου...
Όσο για το γκρι, εσύ μπορεί να δέχεσαι ότι σου πασάρουν και να το καταπίνεις αμάσητο, άλλοι όμως δεν το δέχονται.
-
Είναι απλό. Οποιος δεν κατεβαίνει στο Σύνταγμα, οποιος δεν αναγνωρίζει ότι για τα προβλήματα μας φταίνε οι πολιτικοί και μόνο αυτοί και επουδενί λόγο ο αγνός και τίμιος λαός ο οποιος τίποτα απολύτως δεν εγνώριζε για τον φόνο, όποιος δεν δηλώνει ευθαρσώς ενωπιον του forum οτι θα πάψει να πληρώνει τέλη, οποιος επιμένει να πληρώνει διόδια αναγνωριζοντας ότι υπάρχουν άλλοι σε ΠΟΛΥ πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση απο αυτόν που πλέον ζουν μέσα σε πραγματική φτώχεια... είναι απο άλλη χώρα/πλανήτη/εκτός πραγματικότητας/στο payroll των μεγαλοεργολαβων.
-
Σπύρο, στο πραγματικό κόσμο ζω...ίσως ζούμε σε διαφορετικούς, αυτό δε το γνωρίζω και ούτε είναι του παρόντος.
Μη μου τη λες κι από πάνω όμως, γιατί είναι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Επίσης, η διαφωνία μου είναι πολύ συγκεκριμένη και ουσιαστική απάντηση δεν έχω πάρει.
Βασίλη, οι βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό Κήπο γιατί δεν είχαν όντως άλλη διαφυγή. Ωραία, και λοιπόν? Τι έκαναν? Έβγαλαν κι άλλα 'μεσοπρόθεσμα' μέτρα! Αυτό δε μου δείχνει φόβο.
Αμάσητο δεν το κατεβάζω και γιαυτό το σχολιάζω...εναλλακτική δεν υπάρχει γιατί ούτε πρόκειται για να 'αγανακτήσω' να καταθέσω πινακίδες και να ταλαιπωρηθώ ένα χρόνο κι ούτε να πληρώσω διπλάσια τέλη το 2012. 700 λένε...700 θα πληρώσω. Έχω άλλη επιλογή και δε τη ξέρω?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σπύρο, στο πραγματικό κόσμο ζω...ίσως ζούμε σε διαφορετικούς, αυτό δε το γνωρίζω και ούτε είναι του παρόντος.Μη μου τη λες κι από πάνω όμως, γιατί είναι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Νικο, εντελως φιλικα, αν ΔΕΝ ειμαι ο πρωτος που σου το λεει, προβληματισου.
αν ειμαι ο πρωτος, προβληματισου ακομη περισσοτερο.τα υπολοιπα απο κοντα, να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις, γιατι δεν ειναι ο σκοπος μου αυτος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μα κι εσύ ότι σου πούνε θα κάνεις.Το να μη το πληρώσεις δεν είναι επιλογή γιατί θα κληθείς να πληρώσεις το διπλάσιο της αξίας το 2012 και δεν έχουν όλοι 2 και 3 αυτοκίνητα ώστε να μπορούν να καταθέσουν πινακίδες.
Θα τα πληρώσω, δεν είναι το θέμα εκεί. Δεν γκρινιάζω για το ποσό ή για τη μ@λ@κία του πράγματος.
ποιος θα μου πει τι θα κανω; μονος μου θ' αποφασισω.
αν δεν πληρωσω το 11, θα πληρωσω λες το 12;;; χοχοχο πως; σε ευρω; δρχ; ευρωδραχμες; θα 'μαι στο ελλαντα;
εγω ξερεις αν εχω 2-3 αυτοκινητα; μπορει να ειναι το μοναδικο μου αυτο που εχω, να καταθεσω πινακιδες και να παρω κανα της πλακας
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Μα κι εσύ ότι σου πούνε θα κάνεις.
Το να μη το πληρώσεις δεν είναι επιλογή γιατί θα κληθείς να πληρώσεις το διπλάσιο της αξίας το 2012 και δεν έχουν όλοι 2 και 3 αυτοκίνητα ώστε να μπορούν να καταθέσουν πινακίδες.
ποιος θα μου πει τι θα κανω; μονος μου θ' αποφασισω.
αν δεν πληρωσω το 11, θα πληρωσω λες το 12;;; χοχοχο πως; σε ευρω; δρχ; ευρωδραχμες; θα 'μαι στο ελλαντα;
εγω ξερεις αν εχω 2-3 αυτοκινητα; μπορει να ειναι το μοναδικο μου αυτο που εχω, να καταθεσω πινακιδες και να παρω κανα της πλακας
Αποφάσισε μόνος σου...μην μας πάρεις όμως στο λαιμό σου, γιατί δε μπορούν όλοι επ'αόριστο να αγνοούν τα τέλη.
Κι αν σε σταματήσουν για έλεγχο και δεν έχεις το αυτοκόλλητο τι θα κάνεις?
Αν έχεις όντως 2-3 αυτοκίνητα, λυπάμαι που θα στο πω, κακώς τα πήρες και να μη γκρινιάζεις για τέλη τώρα. Η άλλη δε εναλλακτική 'να πάρω ένα της πλάκας'...δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο γιατί την οικογένειά μου ΔΕΝ τη βάζω σε αυτοκίνητο της πλάκας ούτε για να γλιτώσω 700-800 ευρώ, ούτε για να δείξω την αγανάκτησή μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι απλό. Οποιος δεν κατεβαίνει στο Σύνταγμα, οποιος δεν αναγνωρίζει ότι για τα προβλήματα μας φταίνε οι πολιτικοί και μόνο αυτοί και επουδενί λόγο ο αγνός και τίμιος λαός ο οποιος τίποτα απολύτως δεν εγνώριζε για τον φόνο, όποιος δεν δηλώνει ευθαρσώς ενωπιον του forum οτι θα πάψει να πληρώνει τέλη, οποιος επιμένει να πληρώνει διόδια αναγνωριζοντας ότι υπάρχουν άλλοι σε ΠΟΛΥ πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση απο αυτόν που πλέον ζουν μέσα σε πραγματική φτώχεια... είναι απο άλλη χώρα/πλανήτη/εκτός πραγματικότητας/στο payroll των μεγαλοεργολαβων.Όταν ο μέσος μισθός έχει πέσει στα 500-600 ευρώ τι πιο λογικό να πληρώνεις τέλη, έμμεση και άμεση φορολογία στο Θεό μειώνοντας ακόμα περισσότερο το εισόδημα (και αγοραστική δύναμη) κατά κάποιους μήνες...
Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζονται όσοι είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ζουν μέσα σε πραγματική φτώχεια;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αποφάσισε μόνος σου...μην μας πάρεις όμως στο λαιμό σου, γιατί δε μπορούν όλοι επ'αόριστο να αγνοούν τα τέλη.
Κι αν σε σταματήσουν για έλεγχο και δεν έχεις το αυτοκόλλητο τι θα κάνεις?
Αν έχεις όντως 2-3 αυτοκίνητα, λυπάμαι που θα στο πω, κακώς τα πήρες και να μη γκρινιάζεις για τέλη τώρα. Η άλλη δε εναλλακτική 'να πάρω ένα της πλάκας'...δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο γιατί την οικογένειά μου ΔΕΝ τη βάζω σε αυτοκίνητο της πλάκας ούτε για να γλιτώσω 700-800 ευρώ, ούτε για να δείξω την αγανάκτησή μου.
οπως σου εγραψα και πριν, μπορει ΑΝ βαλουν το ελαχιστο μυαλο που εχουν σε αυτο που λεγεται εγκεφαλος να σκεφτει να τα μειωσει μηπως και τα πληρωσουν ολοι και βγαλει τελικα περισσοτερα. νομος της οικονομιας ειναι που αγνοουν παντελως
για να γραφω οτι θα καταθεσω πινακιδες και θα παρω κανα της πλακας, προφανως δεν εχω 2-3. αν δεν εχω οικογενεια μπορω να το κανω;
αν με σταματησουν για ελεγχο;;;;;; παλι, σε ποια χωρα ζεις;
1000αδες παρατημενα χωρις τελη και δεν κανουν τιποτα. θα κανουν κι ελεγχους;;;
και παλι.. αν καταθεσω πινακιδες και δεν πληρωσω €, νομιμος δεν θα ειμαι;
α γκαραζ εχω, δεν θα κλεψω θεση αλλου
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είναι απλό. Οποιος δεν κατεβαίνει στο Σύνταγμα, οποιος δεν αναγνωρίζει ότι για τα προβλήματα μας φταίνε οι πολιτικοί και μόνο αυτοί και επουδενί λόγο ο αγνός και τίμιος λαός ο οποιος τίποτα απολύτως δεν εγνώριζε για τον φόνο, όποιος δεν δηλώνει ευθαρσώς ενωπιον του forum οτι θα πάψει να πληρώνει τέλη, οποιος επιμένει να πληρώνει διόδια αναγνωριζοντας ότι υπάρχουν άλλοι σε ΠΟΛΥ πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση απο αυτόν που πλέον ζουν μέσα σε πραγματική φτώχεια... είναι απο άλλη χώρα/πλανήτη/εκτός πραγματικότητας/στο payroll των μεγαλοεργολαβων.
Όταν ο μέσος μισθός έχει πέσει στα 500-600 ευρώ τι πιο λογικό να πληρώνεις τέλη, έμμεση και άμεση φορολογία στο Θεό μειώνοντας ακόμα περισσότερο το εισόδημα (και αγοραστική δύναμη) κατά κάποιους μήνες...
Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζονται όσοι είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ζουν μέσα σε πραγματική φτώχεια;
και τι μας νοιζει ρε φιλε αν ο αλλος ειναι ανεργος ή παιρνει πλεον 600€?
εμεις διατηρουμε ακεραιο το δικαιωμα να γραφουμε απο το mac 'να παει να κοψει το λαιμο του να πληρωσει'.
επισης, μπορει καποια στιγμη να τον πεισουμε οτι και ειναι και αυτος*** υπευθυνος για μιζες/σκανδαλα/αποδειξεις ( )/λαμογιες.
*** ισχυει φυσικα, αλλα να λειπουν οι 'πληθυντικοι' ευγενειας
-
Παπάτζα...να κάνεις ό,τι θες. Ό,τι σε φωτίσει η Παναγία. Στο έγραψα και πριν. Σε εμάς μη λες να κάνουμε το ίδιο ή μη μας λες 'μ@λ@κες' και καλά να πάθουμε επειδή δεν 'αγανακτούμε' όπως εσύ.
Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, προτεραιότητες και εναλλακτικές.
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όταν ο μέσος μισθός έχει πέσει στα 500-600 ευρώ τι πιο λογικό να πληρώνεις τέλη, έμμεση και άμεση φορολογία στο Θεό μειώνοντας ακόμα περισσότερο το εισόδημα (και αγοραστική δύναμη) κατά κάποιους μήνες...
Αν αυτοί που έβγαζαν 700-800 ευρώ, τώρα βγάζουν 500-600 ευρώ και έχουν 2λτ...τότε το πρόβλημα είναι άλλο Βασίλη, λυπάμαι. Εξ'αρχής δεν έπρεπε να το είχαν αγοράσει, πως να το κάνουμε?!
Κακομάθαμε Βασίλη μου, όλοι μας. Σε εύκολα αμάξια με δάνεια, σε μεγάλα σπίτια (πάλι με δάνεια), στις ακριβές διακοπές (πάλι με δάνεια), στα ακριβά ρούχα (πάλι με δάνεια), στα ακριβά κινητά (guess what?) και άλλα πολλά. Αφού χρήμα δεν υπήρχε...δανείστηκε...και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ναι, βεβαίως...τεράστια ευθύνη έχουν οι πολιτικοί...αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί.
Οι φόροι λοιπόν ως αποτέλεσμα όλων των από πάνω (και άλλων πολλών, δε διαφωνώ) έχουν πραγματικά γονατίσει την αγορά και δε κουνιέται φύλλο.
Πλέον λοιπόν, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες και πρέπει (δυστυχώς) να μάθουμε να ζούμε φτωχότερα από παλιά. Πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. Όλοι μας. Πιστεύεις ότι ο μέσος Έλληνας είναι έτοιμος να το κάνει? Είναι έτοιμος να αλλάξει?
Τέλη κυκλοφορίας