Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το ΣΚΑΙ ειναι κλασσικο Απεργοσπαστικο καναλι
Ολοι απεργουσαν το σκαι ειχε ομως ειδησεις γιατι?
Kανάλι ακόμα δεν έχει έχει βρεθεί για να τους στεγάσει αλλά στο ράδιο τους πήρε ο Χ'Νικολάου στον realfm.
Realfm: από σεπτέμβριο με ίσως κάποιες εκπομπές νωρίτερα
Για την τηλεοπτική δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής
διάβασα ότι συζητάνε με ΑΝΤ1
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Realfm: από σεπτέμβριο με ίσως κάποιες εκπομπές νωρίτερα
Για την τηλεοπτική δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής
Τους ακουσα σημερα!
Νομίζω τους είχε σήμερα στο Real με ένα καταπληκτικό γκάλοπ.
Εδώ η σημερινή εκπομπή
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εδώ η σημερινή εκπομπή
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εδώ η σημερινή εκπομπή
Εξαιρετική.
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το ΣΚΑΙ ειναι κλασσικο Απεργοσπαστικο καναλι
Ολοι απεργουσαν το σκαι ειχε ομως ειδησεις γιατι?
Αλαφούζος rulez!
BTW, τι κόντρα μεταξύ Alter (Κουρή) και ΣΚΑΙ (Αλαφούζου) είναι αυτή; Ξέρω πως ξεκίνησε αλλά δεν ξέρω τα πραγματικά αίτια. Και τους έχω και τους δύο σε τρελή εκτίμηση...
και που να δεις ολοι οι αλλοι οταν βγουν στην φορα οι παρανομες αδειες εκπομπης που εχουν..
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και που να δεις ολοι οι αλλοι οταν βγουν στην φορα οι παρανομες αδειες εκπομπης που εχουν..
εεε ειναι γνωστο εδω και 15 χρονια, τι να βγει στη φορα?
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γνωστα ειναι πολλα αλλο το να τα βγαλει καποιος στην φορα πραγματικα ομως
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γνωστα ειναι πολλα αλλο το να τα βγαλει καποιος στην φορα πραγματικα ομως
μα τι να βγει στη φορα, αφου σου λεω οτι ειναι γνωστο, αλλωστε η πολιτεια φταιει γιαυτο!
εκτος αν εννοεις να το μαθει η κυρα Κατινα (η οποια χ3στηκε κιολας)
Το ρεπορταζ του Αλτερ για την οικολογικη καταστροφη πλοιου του Αλαφουζου πως το βλεπετε; Μαλιστα μετα απ αυτο παιζει και διαφημιστικο που καλει οσους δουλευαν εκει να καταθεσουν ως μαρτυρες!
Πάντως είναι περίεργη η χρονική στιγμή που ξέσπασε η κόντρα (μετά την ανάκαμψη του alter).
Μήπως παίζει κανένα φαγοπότι πάλι και τσακώνονται για τη μερίδα του λέοντος;
Λογικα ειναι αντιποινα του Alter προς στο ΣΚΑΙ σχετικα με δημοσιευματα του Παπαδημητριου οτι το Αlter ακολουθει αντιμνημονιακη πολιτικη γιατι ελπιζει ο Κουρης οτι θα σβηστουν τα χρεη του!
Ειναι ξεκαθαρο πως εχει σχεση με το φαγοποτι και πλεον εχουν ξεπερασει καθε ενδοιασμο και τα βγαζουν ολα στη φορα.
Τουλάχιστον γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας, από τη στιγμή που καταγγέλουν ο ένας τον άλλο με αποδείξεις;