-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
:offtopicviii:Σε βλεπω για ΒΑΝιο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:offtopicviii:
Σε βλεπω για ΒΑΝιο
Για μια λάμπα?
-
Σε βλεπω για ΒΑΝιο
Για μια λάμπα?
Οχι για το οφτοπικ εμοτικον
-
Σε βλεπω για ΒΑΝιο
Για μια λάμπα?
Οχι για το οφτοπικ εμοτικον
Ρε Θωμά ,ρέ Θωμά ....Καλά δέν κατάλαβες οτι και ο βιλλ έκανε πλάκα με την λάμπα, επειδή ο kingstonian έχει ανοίξει αντίστοιχο topic ?
-
Οχι απλά τον έτσουξε οτι αναψε ο αλλος φωτα σε μερσεντες...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οχι απλά τον έτσουξε οτι αναψε ο αλλος φωτα σε μερσεντες...Λες να τον επηρέασε η υπογραφή σου?
-
-
:shifty:Δηλαδή επειδή έχεις Mercedes νομίζεις οτι μπορείς να μας κάνεις και παρατηρήσεις ?
-
:shifty:
Δηλαδή επειδή έχεις Mercedes νομίζεις οτι μπορείς να μας κάνεις και παρατηρήσεις ?
Οδηγω Μερτσεντε , σε παραπεμπω στην υπογραφη του Θανου
-
Thomas_C200K έγραψε:- Που πάτε κύριε, δεν βλέπετε το STOP;
- Τι STOP ρε μαλάκα, δεν βλέπεις ότι έχω Mercedes;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
δεν ξερω εαν εγω ειμαι το ζωο εδω περα....
Μερτσεντα κομπρεσορι...κανας 50αρης και βαλε με πιπινα διπλα του...κρουζαρει χαλαρα με 140-150...
τον περναω με καπως επιδεικτικο στυλ...οχι καγκουρικες επικινδυνοτητες...απλως φλασακι και κορνα...και οι δυο σταματαμε στον ΣΕΑ και προσπαθει να καταλαβει μα πως ηταν δυνατο να τον περασω με το Σκοντα...!!!
περνω το μαστρομητσαδικο στυλ μου και του λεω....
'κυριος μη το ψαχνεις ....και καλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι μαμισιο...(καραψεμα)...
το μερσεντικο σου δεν ειναι για κοντρες εξ αλλου...
μια χαρα αμαξακι να πηγαινεις αραχτος και ανετος...να βγαζεις οπως τωρα καλη ωρα την κορουλα σου βολτα....'μπλε εγινε ο γελοιος....(μια σαπιοκοιλια αλλο πραμα...)
Τι ακριβώς έκανε και προκάλεσε την αντίδραση σου δεν μας είπες. Είχε κλείσει την αριστερή;
απολύτως τιποτα...
ηταν μια ασχημοφατσα αλλο πραμα και το πιπινι διπλα του ... ...τα πηρα...
για αυτο γραφω μπας και ειμαι εγω ο κοπανος...
Ναι.
συναδελφική αλληλεγγύη
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
δεν ξερω εαν εγω ειμαι το ζωο εδω περα....Μερτσεντα κομπρεσορι...κανας 50αρης και βαλε με πιπινα διπλα του...κρουζαρει χαλαρα με 140-150...
τον περναω με καπως επιδεικτικο στυλ...οχι καγκουρικες επικινδυνοτητες...απλως φλασακι και κορνα...και οι δυο σταματαμε στον ΣΕΑ και προσπαθει να καταλαβει μα πως ηταν δυνατο να τον περασω με το Σκοντα...!!!
περνω το μαστρομητσαδικο στυλ μου και του λεω....
'κυριος μη το ψαχνεις ....και καλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι μαμισιο...(καραψεμα)...
ητο μερσεντικο σου δεν ειναι για κοντρες εξ αλλου...
μια χαρα αμαξακι να πηγαινεις αραχτος και ανετος...να βγαζεις οπως τωρα καλη ωρα την κορουλα σου βολτα....'μπλε εγινε ο γελοιος....(μια σαπιοκοιλια αλλο πραμα...)
Μάλλον άλλος ήταν ο γελοίος.
-
εμενα παντως που εχει κολλησει τυπος με clk (σιγουρα γυρω στα 50 ) , εγω δεν του δινα σημασια απλα αποφασισα καποια στιγμη (οταν με κοιταξε με υφος, εκλεισε το κινητο -που μιλουσε μεχρι εκεινη την ωρα- επιδεικτικα και 'ανοιξε' για να μου δειξει ποσο γρηγορη ειναι η αμαξαρα του ) να πατησω λιγο το γκαζι και στο επομενο φαναρι κοιτουσε αλλου
τωρα που το σκεφτομαι καποια ατομα στα 40-50 το χανουν τελειως οπως ενας αρχιμαλακας που κοιτουσε σα λιγουρας τη γκομενα μου και νομιζε οτι θα γουσταρει επειδη εχει 911 καμπριο
ρε νουμερο εδω υπαρχει c2 και τυπος με σεξυ φανελιτσα palco στο τιμονι γυαλισε τωρα τη καραφλα σου και suck my ballsστο θεμα μας...
γ@μω τα ζωα με τα ποδηλατα που σφαζουν το κοκ και κανουν οτι γουσταρουν
σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη )αυτο λοιπον το ζωο ερχομενος απο το αντιθετο ρευμα θεωρησε οτι ειναι πιο γρηγορος απο ενα αυτοκινητο και χωρις προειδοποιηση μπαινει στο ρευμα μου για να ανεβει στο πεζοδρομιο που βρισκοταν διπλα μου..
κανονικα ηθελα να τον πατησω, αλλα τελικα περιοριστικα στο να πω δυνατα:
'ε ρε γεμισαμε χιπηδες '
αναρωτιεμαι αυτοι οι ανθρωποι δεν οδηγουν? στα παιδακια να καταλαβω τετοια συμπεριφορα για αυτο και τα προσεχω, αλλα απο ατομο που κατα πασα πιθανοτητα εχει διπλωμα δεν περιμενεις τετοιες ηλιθιοτητες..
ευχαριστω.
-
παρακαλώ
(στον πιπίνο δεν το είπα ποτέ, την πλήρωσες εσύ τελικά)
-
Που χαθηκε αυτη η ψυχη, εχω καιρο να δω ποστ του
(Αν και εχω καιρο να διαβασω ζωα)Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη
Πάνω που σκέφτομαι ότι έχω διαβάσει ότι ανοησία μπορει να γράψει άνθρωπος, πέφτουν απανωτά τα μηνύματα του Kingston και του Qsisvts.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη
Πάνω που σκέφτομαι ότι έχω διαβάσει ότι ανοησία μπορει να γράψει άνθρωπος, πέφτουν απανωτά τα μηνύματα του Kingston και του Qsisvts.
Ειναι σχεδιο εξοντωσης σου
-
σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη )Είσαι τρελό αγόρι και σε πάω με 1000!
ΥΓ: είμαι 40
-
(Αν και εχω καιρο να διαβασω ζωα)Κάπου διάβασα πως ξεκίνησε τη (δια βίου) κολύμβηση...
-
(Αν και εχω καιρο να διαβασω ζωα)Δεν τα 'μαθες;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=15604&start=135#p2241669
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]