-
Ω τι του πε Ξυλο-Ξυλο
-
Ο Σουτσος μας πεφτει πολυς μα δεν ειναι για προσβολη. Μην αποκαλυπτεσθαι, για να αναψουν τα αιματα ειναι. Ανοιχτε το παραθυρο, να φυγει ο καπνος, αντιδραστε, μην κανετε τις κοττες παντα, κρυμενοι. καντε και τις παπιες, ειναι πιο δροσερα.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Γνώθι σαυτόν..Γνωθι σε εαυτον, μηπως!!! λεω τωρα ετσι, μην παρεξηγηθουμε κιολας.
-
Αρχίζω να δικαιολογώ τους αντιπροσώπους της Alfa...
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Γνώθι σαυτόν..
Γνωθι σε εαυτον, μηπως!!! λεω τωρα ετσι, μην παρεξηγηθουμε κιολας.
Δεν παρεξηγιόμαστε
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αρχίζω να δικαιολογώ τους αντιπροσώπους της Alfa...Τους εχεις γνωρισει: Ωραιες παρεες κανεις
-
Αρχίζω να δικαιολογώ τους αντιπροσώπους της Alfa...
Τους εχεις γνωρισει: Ωραιες παρεες κανεις
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού
συγχρόνως μπούφος και αλεπού -
Δεν πας μια βολτα στο http://www.alfisti.gr/forum/ να τους πεις τον πονο σου???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν πας μια βολτα στο http://www.alfisti.gr/forum/ να τους πεις τον πονο σου???Σωπα κοιμουνται, μην ακουσθει το σασμαν που τους εστειλα και ξυπνησουν. Τη παπια τη παπια Ρε σεις, εχει κανεις ALFA εδω μεσα: Kανας φιλος ρε, κανας δικος Εστω και μπυρα ALFA. Εχω κολλητο με μεγκλα diesel και σπασμενο σασι μπροστα,( ξερεις αυτα απο Τουρκια μερια) να τον στειλω και αυτον λες!!!
-
Έχω εγώ. Για πες...
-
Τι λεει ο φιλος?
-
ερωτηση..μηπως ο φιαλρετος ειναι η λουκα?ειχε κ ενα βιντεο τις προαλλες που την εδειχνε να λεει τα κλασσικα δικα της σε καθε δημοσιογραφο απεσταλμενο στους αγανακτισμενους..βαριεμαι να το βρω τωρα..
-
Ρε μήπως είναι ο Ιταλάκιας και μας τρολλάρει πάλι?
-
-
Έχω εγώ. Για πες...Και εγώ έχω.. Αλλά έχω και λυσσάρι..
-
Γκια σου παιδια..
-
Έχω εγώ. Για πες...Αν εχεις 147, εισαι πολυ γερος. Παρε mito 135 170, θα ξανανιωσεις και το βασικοτερο, θα αρχισεις να καταλαβαινεις. Τι μακακες και ληγουρια ειμαστε. 2ον Μονο για τη ΛΟΥΚΑ εισαστε και με κλειστα τα ματια , και βεβαια πολυ ανδρες.
-
Έλα ντάξ, κάποιος κάνει πλάκα. Κάνας mod δεν υπάρχει να τσεκάρει?
-
Δεν πας μια βολτα στο http://www.alfisti.gr/forum/ να τους πεις τον πονο σου???
Σωπα κοιμουνται, μην ακουσθει το σασμαν που τους εστειλα και ξυπνησουν. Τη παπια τη παπια Ρε σεις, εχει κανεις ALFA εδω μεσα: Kανας φιλος ρε, κανας δικος Εστω και μπυρα ALFA. Εχω κολλητο με μεγκλα diesel και σπασμενο σασι μπροστα,( ξερεις αυτα απο Τουρκια μερια) να τον στειλω και αυτον λες!!!
Τότε θα ξέρεις το παρακάτω:
Γιατί δεν μιλάνε όταν συναντηθούν 2 ιδιοκτήτες Alfa Romeo;
Τα 'χουν πει όλα το πρωί στο συνεργείο
-
Το αστείο βεββαια ποιο είναι?
Οτι ένας δυσαρεστημένος έστω και δικαιολογημένα ιδιοκτήτης φωνάζει και κατηγορεί την μάρκα και βγαίνουν όλοι να μπουν ' μπουρδέλο τα άλφα'. Οταν όμως βγάινουν 10-15 ιδιοκτήτες VAG να πουν τα παράπονα τους για την μάρκα τους 'ελα μωρε τυχαίο είναι , ο χρήστης φταιει , ο νοτιάς , ο ΓΑΠ κλπ κλπ'.....Επίσης, και στην τελική , θόρυβο κάνει το σαζμάν (δε θα έπρεπε) αλλα τουλάχιστον πάει. Τα άλλα και θόρυβο κάνουν και δεν πάνε..
Α και που είσαι Φιλάρετε , μιας και έχεις πρόβλημα με την εγγύηση αντιπροσωπείας, πέρνα μια απο το αντίστοιχο θέμα με το πρόβλημα των DSG να σου πουν τι κάνουν εκεί τα παιδιά με τις αντιπροσωπείες που και εκει δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα ( αλλα δεν βρίζουν τη μαμα εταιρεία) μπας και πάρεις ιδέες.
ΑLFA ROMEO FORUM