-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
=
υ.γ. προσοχή! δεν είπα ότι θα πήγαινα να πάρω το ASTRA! Δεν νομίζω να έπαιρνα το ASTRA. Με έχει χαλάσει η νέα έκδοση και το μαρκετίστικο στυλάκι που έχει πλέον η OPEL σε Astra και Insignia.Ειναι αυτό κριτηριο για να απορρίψεις ενα αυτοκίνητο ?
Τι ψάχνεις να βρεις εσύ τώρα;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μην το πολυσκεφτεσαι opel astra is the answer
Opel Astra
Εεεετσι, ευκολα..
Αστρα κι απο εμένα.
Astra και απο μενα!!
zastava απο εμενα..
γιατί αντιλέγεις??
απαγορεύεται να έχει κάποιος διαφορετική άποψη? -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
=
υ.γ. προσοχή! δεν είπα ότι θα πήγαινα να πάρω το ASTRA! Δεν νομίζω να έπαιρνα το ASTRA. Με έχει χαλάσει η νέα έκδοση και το μαρκετίστικο στυλάκι που έχει πλέον η OPEL σε Astra και Insignia.Ειναι αυτό κριτηριο για να απορρίψεις ενα αυτοκίνητο ?
Μα είπα νομίζω ότι με έχει 'χαλάσει η νέα έκδοση'. Αυτό αφορά πολλούς λόγους, τους οποίους δεν θα αναφέρω.
Από εκεί και πέρα, είπα ότι το μάρκετινγκ προωθεί καμπάνια που φωτογραφίζει και ελκύει συγκεκριμένο target group πελατών.
Και μέχρι στιγμής όσα ASTRA έχω δει, διαπιστώνω ότι έχουν αποκτηθεί από αυτό το target group και καλώς ή κακώς έχει γίνει και ταύτιση.
Δεν ανήκω σε αυτό το target group. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
=
Μα είπα νομίζω ότι με έχει 'χαλάσει η νέα έκδοση'. Αυτό αφορά πολλούς λόγους, τους οποίους δεν θα αναφέρω.
Από εκεί και πέρα, είπα ότι το μάρκετινγκ προωθεί καμπάνια που φωτογραφίζει και ελκύει συγκεκριμένο target group πελατών.
Και μέχρι στιγμής όσα ASTRA έχω δει, διαπιστώνω ότι έχουν αποκτηθεί από αυτό το target group και καλώς ή κακώς έχει γίνει και ταύτιση.
Δεν ανήκω σε αυτό το target group.Είναι κόμπλεξ να απορρίπτεις ένα αυτοκίνητο που σου κάνει με κριτήριο το ποιοί άλλοι το παίρνουν.
Αν δε σου κάνει τη δουλειά σου βεβαίως και δε τίθεται θέμα.
-
Ο στορμ είναι ειδική κατηγορία αγοραστή...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Είναι κόμπλεξ να απορρίπτεις ένα αυτοκίνητο που σου κάνει με κριτήριο το ποιοί άλλοι το παίρνουν.Κόμπλεξ; Ok. No Prob
Προς το παρόν περιμένω το i30 facelift by Hyundai, Made in Korea! ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κομπλεξικος δεν ξέρω , τρομερά κακογουστος σίγουρα...
Διαχρονικά Ότι στραβοχυμενο και άσχημο σου αρέσει ...Το μόνο που κατηγορώ τον εαυτό μου είναι ότι κάθομαι από το 2003, γέρος άνθρωπος και ασχολούμαι με αυτό το φόρουμ. Σε αυτό σίγουρα είμαι και κομπλεξικός αλλά και εντελώς κακόγουστος.
Ευτυχώς που για όλα υπάρχει ένα τέλος κάποια στιγμή. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είναι κόμπλεξ να απορρίπτεις ένα αυτοκίνητο που σου κάνει με κριτήριο το ποιοί άλλοι το παίρνουν.
Κόμπλεξ; Ok. No Prob
Προς το παρόν περιμένω το i30 facelift by Hyundai, Made in Korea! ...
Μην παρεξηγούμαστε. Δεν είχε τίποτα προσωπικό το σχόλιο.
-
Πάμε πάλι από την [Mod]
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ευτυχώς που για όλα υπάρχει ένα τέλος κάποια στιγμή.Μην τυχόν κάνεις καμιά αποχώρηση, θα έρθω στο σπίτι σου και θα σε αναγκάσω να επανέρθεις.
Στι δίλημμα, εννοείται C4.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ευτυχώς που για όλα υπάρχει ένα τέλος κάποια στιγμή.
Μην τυχόν κάνεις καμιά αποχώρηση, θα έρθω στο σπίτι σου και θα σε αναγκάσω να επανέρθεις.
Thanks Man...
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα και επειδή και σήμερα είδα ένα καινούριο μαύρο C4 εμένα μου άρεσε πολύ. Ειδικά από τα πλάγια και μπροστά ήταν χάρμα οφθαλμών. Σε ασημί φαντάζομαι θα δείχνει ακόμα περισσότερο. Είχε και όμορφες ζάντες. Γκρι ανθρακί...
Σε σύγκριση τώρα με το νέο ASTRA οφείλω να ομολογήσω ότι το ASTRA μου άφησε την εντύπωση μεγαλύτερου όγκου. Ειδικά στο πίσω μέρος. Το ίδιο και στο πλάτος. Γενικά το ASTRA μου φαίνεται μεγαλύτερο.
Ίσως αυτό τελικά να αντικατοπτρίζει και καλύτερους χώρους.
-
κοστος συντηρησης του C4 εχεις δει;ρωτα πρωτα γιατι θα νομιζεις οτι εχεις supercar να συντηρεις!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
κοστος συντηρησης του C4 εχεις δει;ρωτα πρωτα γιατι θα νομιζεις οτι εχεις supercar να συντηρεις!Να αρχίσω εγώ τον τσακωμό ή να περιμένω κανέναν άλλο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
κοστος συντηρησης του C4 εχεις δει;ρωτα πρωτα γιατι θα νομιζεις οτι εχεις supercar να συντηρεις!Το C4 είναι supercar μπροστά στο opel
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
κοστος συντηρησης του C4 εχεις δει;ρωτα πρωτα γιατι θα νομιζεις οτι εχεις supercar να συντηρεις!Αφού θέλεις να μάθεις το κόστος συντήρησης της C4 γιατί δεν ρωτάς κάπου πιο συγκεκριμένα;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Προφανώς δεν ξέρει ότι το Γαλλικό αμάξι έχει το ποιό φθηνό γνήσιο afterrmarket ανταλλακτικό
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
κοστος συντηρησης του C4 εχεις δει;ρωτα πρωτα γιατι θα νομιζεις οτι εχεις supercar να συντηρεις!
Το C4 είναι supercar μπροστά στο opel
Αφου αρχισαμε τα ανεκδοτα να πω και εγω ενα με τον Τοτο ?
-
Citroen C4 ή Opel Astra ?