-
Το προβλημα ποιο ειναι ακριβως???
-
είναι κλειστό το κέντρο Ευθύμη
-
Στο ταφ θες να πας?? Μετρο=> Πανεπιστημιο και κανεις τη δουλεια σου
-
μετρό; τι είναι αυτό;
-
Η απαλλαγη σου απο τη στερηση καφεινης
-
εντάξει με κρατάει κανα δυο μέρες ακόμα
με τι να καθαρίσω το αλουμινένιο μπόιλερ της gaggia από τα άλατα; υπόψιν ότι το έχω ανοιχτό οπότε δε χρειάζεται να το περάσω με dezcal μέσω του δοχείου. Να το κάνω μπάνιο σε ξύδι ή σε coca cola ή σε μια λεκανίτσα με dezcal ?
-
Μπορεί να μην ήταν επική εσπρεσσαρα, ήταν ομως στα 38.000 πόδια

Sent from my Desire using smoke signals.
-
το απ εξω ειναι το αφρογαλο?
-
δε ξέρω για αεροπλάνο αλλά προχθές σε φέρρυ η κοπέλα μου παρήγγειλε έναν από τους πιο άθλιους εσπρέσσο σε φρέντο καπ έτσι της είπα, να μάθεις να εκτιμάς μετά τον δικό μου καλό καφέ
-
Παιδια που βρισκει κανεις κλειστο φιλτρο για backflush ?
Πηγα Via espresso ,πηγα coffeway πηρα τηλ την εurogat τιποτα .
Καμια ιδεα κανεις ?
Επισης το ιδιο πραγμα εινα ιοι ταμπλετες καθαρισμου
απο το κοινο ξυνο που πουλανε τα σουπερμαρκετ ? -
θύμησέ μου τι μηχανή έχεις. Gaggia baby ?
εάν ναι κάνει και το τυφλό της Rancilio, θα το βρεις στο taf. Αλλά και η eurogat έχει ούτως ή άλλως, ασχέτως αν δε το προτείνουν.αυτό το 'ξυνό' ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι και δεν το έχω δει στα ράφια
αν πας eurogat πάρε dezcal -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το απ εξω ειναι το αφρογαλο?Ναι, βγήκε λίγο μεγάλη η δοση
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θύμησέ μου τι μηχανή έχεις. Gaggia baby ?
εάν ναι κάνει και το τυφλό της Rancilio, θα το βρεις στο taf. Αλλά και η eurogat έχει ούτως ή άλλως, ασχέτως αν δε το προτείνουν.αυτό το 'ξυνό' ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι και δεν το έχω δει στα ράφια
αν πας eurogat πάρε dezcalBaby εχω ,Thnx .
Η Taf είναι Μπενάκη έτσι ,απεναντι απο Metropolis ;Sent from the Dark Side using the Force
-
-
σαν ρύζι είναι και αυτό αφαλατώνει όπως το dezcal?
frank ναι
πήγα σήμερα κ προμηθεύτηκα καφέ ήταν άδειο το κέντρο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σαν ρύζι είναι και αυτό αφαλατώνει όπως το dezcal?frank ναι
πήγα σήμερα κ προμηθεύτηκα καφέ ήταν άδειο το κέντρο
Γιατι ,αυτο που αγοραζεις εσυ τι νομιζεις οτι ειναι
greekespresso.gr • - Αφαλάτωση μηχανής espresso10 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες - Τελευταία καταχώρηση: 18 Μαρ. 2010
Κιτρικο Οξύ , κοινώς 'ξυνό' (ετσι αναγράφεται) . Υπάρχει ήδη μέσα στις περισσότερες κουζίνες για καθάρισμα boiler , καφετιερων γαλικού καφέ ... -
Πάω να πάρω ρύζι...εεε... Ξυνο για αφαλάτωση . Ελπίζω να καθαρίσει .
Στην χειρότερη θα φτιάξω ... πιλαφι :-):-):-)Sent from the Dark Side using the Force
-
Τι ωραίο πράμα ο φρέσκος καφές
-
τι έγινε πέτυχε το ριζότο;
τα πράγματα έχουν αρχίσει και μπαίνουν στην τελική ευθεία (ευελπιστώ) για την baby. Δυστυχώς δεν είμαι σαν τον φίλτατο συνονόματο μάστορα αλλά τσούκου τσούκου κάτι γίνεται και γουστάρω γι'αυτό
-
Μα πού πήγαν όλοι;
Γιάννη, Δημήτρη, Λευτέρη, Άρη, Γιώργο, Ευθύμη;
πάει ψόφησε το θέμα;
anyway, τα δικά μου
κάνω την χαζομάρα και παίρνω 3 πακέτα καφέδες μαζί για να έχω αλλά επειδή καταναλώνω περίπου 1 πακέτο την εβδομάδα το τέλος του δεύτερου και το τρίτο μπαγιατεύουν. Θα πρέπει να παίρνω λιγότερο και πιο συχνά
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)