-
Είναι. Μόνο αυτή τη φορά δεν ήταν λόγω μπερδέματος.
-
Γούστο έχει το παιχνιδάκι, στην αρχή νόμιζα πως λέμε μόνο προβλέψεις- Τώρα που κατάλαβα τι παίζει (με τους χρόνους κυρίως) θα δείτε πως θα ανέβει η Force India...
θα πρότεινα top 3 στο Qualify και όχι μόνο poleman, από του χρόνου ίσως...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μπράβο στον bayern7 (άλλαξες φώτο, ε... χεχε), αλλά και στον patro που έκανε το πρώτο ξέσπασμά του φέτος και στον kantoniou που αθόρυβα έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση έστω και χωρίς νίκη φέτος.Το παω στο αθορυβο για να αιφνιδιασω στο τελος.
Αλλα αυτος ο Bayern και η ΜακΛαρεν δεν παιζονται. Αντε να αρχισουν να τρωνε καμια ποινη, γιατι αλλιως θα ξεφυγουν περισσοτερο και απο τον Φετελ... -
Μια χαρά βλέπω μας πάει το πριγκηπάτο ...και όχι μόνο! Σαρώνει η ομάδα!
-
CANADA QUALS - OFFICIAL RESULTS
**ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ **
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
απίστευτος ο χρόνος της pole, μισό δευτερόλεπτο κάτω από του Μονακό!
Με τίποτε δε θα έβαζα κάτω από το χρόνο του Μονακό. Παρόλα αυτά οι 4 πρώτοι οδηγοί έκαναν καλύτερο χρόνο!!! -
Τελικά μιλάμε για χρόνους που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ελέω DRS.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τελικά μιλάμε για χρόνους που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ελέω DRS.αυτοί οι χρόνοι δείχνουν ότι στο Μονακό η επίδραση του DRS ήταν σημαντικά μικρότερη καθώς πέρυσι χωρίς DRS, στο Μονακό η pole επιτεύχθηκε σε 1.3 δευτερόλεπτα γρηγορότερα.
-
Μόνο οι προβλέψεις χρόνων θα μας σώσουν κάπως!
Πάμε για αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής πόντων για το νικητή;;
-
ειχα ευχηθεί για βροχή και στις προβλέψεις είχα πει για νικητη Μπάτον
-
Τώρα το είδα! είσαι και αρκετά κοντά στο χρόνο του FL Ωραίος!
-
μου αρεσει που ψηφισα Μπατον σαν νικητη στο αλλο τοπικο αλλα δεν τον εβαλα στην προβλεψη...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ειχα ευχηθεί για βροχή και στις προβλέψεις είχα πει για νικητη ΜπάτονΤΖΑΜΠΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ
μου αρεσει που ψηφισα Μπατον σαν νικητη στο αλλο τοπικο αλλα δεν τον εβαλα στην προβλεψη...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ PIK. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ
-
Εγώ πάντως έκανα προσωπικό αρνητικό ρεκόρ πόντων. Της ανωμαλίας!
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ PIK. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ
αδερφε οντως μεγαλη μου βλακεια!
καλα εισαι;
-
Απορώ πώς είχα ΤΗΝ έμπνευση να βάλω τον Petrov 5ο..
Με αποζημείωσε και με το παραπάνω. Βέβαια, επειδή και στη διακοπή ήταν 5ος, παρακαλούσα να μη συνεχιστεί ο αγώνας, χεχε! Αλλά καλύτερα έτσι.Σε λίγο τα επίσημα αποτελέσματα.
-
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - GP CANADA
-
Μετα το πρωτο βαθρο στο Μονακο ηρθε και η πρωτη νικη, χαρη μαλλον στον κουβα που επικρατησε γενικως. Απ' ότι φαινεται η STR6 βολευεται με τα soft και τα super soft της Pirelli, οπως δειχνει και το καλο πλασαρισμα του Theofaman, που εδωσε στην ομαδα μας την πρωτη νικη σε GP και τη 2η θεση στο κατασκευαστων.
Στοχος μας τωρα η πρωτη θεση, αν και συμφωνα με το μοτιβο (0-0-25-25-0-25-0-...) στο επομενο GP προβλεπεται νικη του Bayern -ή του υψους ή του βαθους- 7.ΥΓ: Ειχα τριαδα Φετελ-Μπατον-Γουεμπερ και με τη του Φετελ στον τελευταιο γυρο εχασα 4 βαθμους, αλλα ευτυχως οχι και την πρωτη θεση.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
καλα εισαι;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ... ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
όσο για τον αγώνα, της ανωμαλίας έγινε που λέει και ο φίλος μου ο ripper οπότε ευχαριστημένος μπορεί να είμαι
Αρκετά καλή επίδοση αν αναλογιστούμε ότι ήρθανε τα πάνω κάτω αλλά δυστυχώς μου λείπει η ιπποδύναμη για τον ταχύτερο γύρο... οι βαθμοί σ' αυτές τις λεπτομέρειες χάθηκαν πάλε και δε πάμε καλά.....
Επιστροφή στην Ευρώπη λοιπόν... έτσι να ανεβαίνουνε οι θερμοκρασίες... -
Συγχαρητήρια στον Καντονίου για την μάγκικη πρωτιά.
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)