-
Και οι ζάντες r8 v10!
-
Συνοπτικά, το μαύρο χάλι αυτοπροσώπως.
-
Δυστυχώς συμφωνώ με το faculty του forum.
-
Ευχαριστώ παιδί μου.

-

On topic, μετά την db9 ( που προσωπικά την θεωρώ το ομορφότερο τετράτροχο) έχει πέσει η έμπνευση στο Gaydon.
-
-
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Απο την ερχομενη πεμπτη και για μια εβδομαδα στο The Mall (ή στο Golden Hall δεν ειμαι σιγουρος για πιο απο τα δυο ) θα εχουν παρουσιαση για το κοινο το cygnet ( ενδεχομενος και την Rapide )Η πρωτη πωληση απο την επισημη αντιπροσωπεια της Aston στην Ελλαδα εγινε πριν περιπου 2 μηνες και ειναι ενα cygnet! ( δεν ειμαι σιγουρος ομως εαν εχει ηδη γινει η παραδοση )
-
μαλλον κανονικα στην παραγωγη μια και βρισκεται στο site...
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://video.mpora.com/watch/GlRMFvRg6/Μπράβο αυτό θα πεί αδιαφορία για τις λαμαρίνες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπράβο αυτό θα πεί αδιαφορία για τις λαμαρίνες
Aν δεν 'πόνεσε' για να την αποκτήσει, φυσιολογικό ειναι.
Και ΔΕΝ ειναι λαμαρίνες. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπράβο αυτό θα πεί αδιαφορία για τις λαμαρίνες
The way it's meant to be
-
Μεικτή και τέλος
-
αληθευει οτι την αντιπροσωπεια την εχει ο Mr Hyundai (Δαβαρης);;;;;;;;;
-

-
Koυκλα ειναι!!!
Ποτε ομως δεν χωνεψα αυτο στο αριστεροστροφο στροφομετρο. Επισης δεν μου αρεσε η θεση του χειροφρενου και ειμαι με την απορια γιατι βαλαν πισω καθισματα τη στιγμη που δεν υπαρχει καν χωρος για τα ποδια. -
Της βρήκα και εγω κουσούρια πέρα απο το στροφόμετρο και το χειρόφρενο. Ασχημο τιμόνι, αντιλειτουργικές εξωτερικές χειρολαβές, 'γερμανικός' διακόπτης φώτων, ρολοι χαμηλά, εξωτερικοί καθρέφτες απο μικρομεσαίο μαζικο ... άντε μεσαίο κλπ κλπ κλπ.
Δεν μου αρεσει. Θα προτιμήσω κατι αντιστοιχο σε Jaguar, Porsche ή καλύτερα ιταλικο. -
Τετοια χερουλια νομιζω εχει και το GTR, δε με χαλαν παντως.Το τιμονι παντα ετσι ηταν ενω το ρολοι οπως και τα κουμπια του κιβωτιου ουτε εμενα μου αρεσαν εκει που βρισκονται.
Και γω το κοβω να πηγαινω προς Ιταλια μερια. -
Aston Martin Forum