-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@carfanaticτο χω δοκιμασει δε μπορει να κλεισει το maps, ξανανοιγει μετα απο λιγο
τα υπολοιπα δεν μου τρωνε τοση μπαταρια
wifi, οθονη ειναι σε μονοψηφια ποσοστα , το λειτουργικο χαμηλο διψηφιο, το wifi επισης χαμηλα , στο 10% το phone idle , 15 cell standby γενικα κανει καλη διαχειριση της μπαταριας το λειτουργικο.. οπως και να χει δε με απασχολει ιδιαιτερα το ζητημα γιατι με αρκετη χρηση βγαζω 24 ωρες και αμα το αφησω στην ησυχια του περναει ανετα τις 2
Εγώ έχω:
Σύστημα Android 90%
Reckless Racing 7%
Κλήσεις 2%
Το λειτουργικό μου γιατί τρώει τόση μπαταρία; -
Εγω απο τοτε που αναβαθμισα τους χαρτες (2ωρες δλδ και τραβηξα μια επανεκκινηση καλου κακου ) επαψα να τους βλεπω στο battery use , τωρα εχει παρει και σε μενα τα σκηπτρα το android system με 60%
Βεβαια ειναι νωρις ακομα, ας δω πρωτα ποτε θα μου αδειασει η μπαταρια (σε κανα 4αρι μερες θα εχω πληρη εικονα)
Παντως εχω την εντυπωση οτι σε αυτη την εκδοση παιζει και να κλεινει κατι, γιατι καθε φορα που παω να τους τρεξω μου κανει μια μικρη θολουρα (που κανει οταν φορτωνει επιπλεον περιοχες) δεν μου δειχνει αμεσα το χαρτη οπως πριν, που σημαινει οτι συμβαινει καποιο (ευτυχως μικρο) loading..
Αν αυτο ειναι να μου γλιτωσει μπαταρια, μικρη η ενοχληση για μισο sec
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
150 κλειστό στο κουτί του χαβάη στο μυφονε...Τσπ.
Τσεκάρε το startup cleaner (pro).
Sent from my Tab using a pigeon.
με τους χάρτες?
στείλε με πμ το λινκ
με πμ είπα!α, και θα συμφωνήσω πλήρως με το SAR.
είναι ο λόγος που δεν έχω χτυπήσει x10 mini. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γενικά, θεωρώ το Ντεφάκι μου ακόμη και σήμερα την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος , γιατί είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με τις σωστές προδιαγραφές, ενώ η τιμή του είναι λιγότερο από τα μισά ενός iPhone , ενώ αν ψάξεις λίγο, μπορείς να το βρεις στο εξωτερικό με αρκετά λιγότερα από 300€!
Μόλις βγουν τα διπύρηνα και το AndroidOS 3.0 για τα καλά και σε πολλές συσκευές, θα έχει ξεπεραστεί, αλλά σήμερα, το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά εκεί έξω.
Κάθε φορα προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου Ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερη αγορα απο το μηλοφωνο ...
Γιατί είναι
είναι δεν είναι...(που στην τελική δεν αντιλέγω οτι δεν είναι) τον τρώει...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικά, θεωρώ το Ντεφάκι μου ακόμη και σήμερα την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος , γιατί είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με τις σωστές προδιαγραφές, ενώ η τιμή του είναι λιγότερο από τα μισά ενός iPhone , ενώ αν ψάξεις λίγο, μπορείς να το βρεις στο εξωτερικό με αρκετά λιγότερα από 300€!
Μόλις βγουν τα διπύρηνα και το AndroidOS 3.0 για τα καλά και σε πολλές συσκευές, θα έχει ξεπεραστεί, αλλά σήμερα, το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά εκεί έξω.
Κάθε φορα προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου Ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερη αγορα απο το μηλοφωνο ...
Δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία πως είναι καλύτερη αγορά από το μηλόφωνο!
Σίγουρα, δεν έχει την μούρη του 4ριού, αφού οτιδήποτε άλλο από το iPhone, θεωρείται περίπου άχρηστο από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους ( ), ενώ σίγουρα και τα γκομενάκια το βλέπουν και... αποστρέφουν το βλέμμα, αλλά σαν τηλέφωνο, το θεωρώ καλύτερο ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως τιμής.Επιπλέον, δεν ήταν η τιμή του iPhone που με απέτρεψε από την αγορά του, ήταν η στρεβλή εγγύηση (1 χρόνος, αλλά αναλόγως του μεταπωλητή, σου έδιναν και 1 ακόμη, αλλά στο.. περίπου και τρέχα γύρευε... ), και ο πολύ ευπαθής σε ζημιές σχεδιασμός, που προϋποθέτει θήκη κλπ κλπ.
Τα 500€ που ήθελε το iPhone (άνευ ΦΠΑ, γιατί δεν θα πλήρωνα ούτως ή άλλως...), τα είχα και τα έχω πανεύκολα. Απλώς, δεν γουστάρω στην ιδέα μετά από 1 χρόνο να τα κλαίω επειδή βγήκα από την εγγύηση ή επειδή γλίστρησε από το χέρι μου και έσπασε...
Το iPhone έχει νόημα να το αγοράζεις πχ φθινόπωρο και να το πουλάς την άνοιξη για να πάρεις το καινούριο μοντέλο. Έτσι χάνεις ελάχιστα χρήματα και έχεις το καινούριο μοντέλο και σε εγγύηση. Έξυπνο το concept της Apple, αλλά νομίζω πως έχει πολύ περισσότερα πράγματα να πει το Android και τελικώς, δεν είσαι και με το χέρι στην τσέπη. Οι καιροί είναι χαλεποί!Το αστείο είναι πως κάθε μήνα για τηλεφωνία χαλάω 10€. Οπότε, και το Ντέφι, ακριβό είναι αν σκεφτείς τι καταναλωτής είμαι. Το εταιρικό είναι άλλη υπόθεση, αλλά εκεί δεν κάνω ποτέ προσωπικά τηλεφωνήματα.
πολυ κικιζική η ανάλυση σου...
-
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
το χω δοκιμασει δε μπορει να κλεισει το maps, ξανανοιγει μετα απο λιγο
τα υπολοιπα δεν μου τρωνε τοση μπαταρια
wifi, οθονη ειναι σε μονοψηφια ποσοστα , το λειτουργικο χαμηλο διψηφιο, το wifi επισης χαμηλα , στο 10% το phone idle , 15 cell standby γενικα κανει καλη διαχειριση της μπαταριας το λειτουργικο.. οπως και να χει δε με απασχολει ιδιαιτερα το ζητημα γιατι με αρκετη χρηση βγαζω 24 ωρες και αμα το αφησω στην ησυχια του περναει ανετα τις 2
Εγώ έχω:
Σύστημα Android 90%
Reckless Racing 7%
Κλήσεις 2%
Το λειτουργικό μου γιατί τρώει τόση μπαταρία;Μήπως γιατί τρέχει στο background;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο πανεπιστημιο πρεπει να βαζεις κωδικους ?
(ποιο πανεπιστημιο)εκει συνηθως δεν το χουν χυμα ανοικτο ? σε μας ετσι ηταν παντως
[flame]Έτσι ξεχωρίζουν τα Πανεπιστήμια από τα κωλοχανεία... [flame/]
http://www.eduroam.gr/Και εννοείται ότι από τη στιγμή που μπεις, μπορείς να κάνεις τα πάντα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το λειτουργικό μου γιατί τρώει τόση μπαταρία;
Μήπως γιατί τρέχει στο background;
Μου θύμισες αυτό που λένε στα Windows: 'αυτή η Idle Process τρώει 95% της CPU μου, πώς μπορώ να τη σταματήσω;'.
-
Για καποιο λογο η εκδοση 5.5 των χαρτων τους φορτωνει αργα στη συσκευη μου.. μαλλον θα το γυρισω στην 5
-
Ψάχνω calendar widget, το οποίο δε με ενδιαφέρει να κάνει συγχρονισμό. Βασικά δε με ενδιαφέρει να κάνει τίποτε. Απλά θέλω να μπορώ να δω ποια μέρα πέφτουν πχ τα γενέθλιά μου και να σκρολλάρω τους μήνες προς τα εμπρός ή πίσω, πράγμα που το stock calendar του 2.2.1 ΔΕΝ κάνει (ή είμαι τόσο noob που δεν έχω βρει πώς το κάνει). Τώρα έχω το http://www.androlib.com/android.screens ... zpC.u.aspx αλλά θα ήθελα κάτι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις. Υπάρχει κάποια πρόταση;
Επίσης, όταν θέλω να στείλω sms σε μια επαφή εάν πάω από τα μηνύματα και πατήσω να γράψω νέο μήνυμα, στο πεδίο «Προς» δε με αφήνει να ψάξω σε ποια επαφή θέλω να το στείλω. Πρέπει αναγκαστικά να ψάξω πρώτα την επαφή και να κλικάρω σε αυτή για να διαλέξω αν θέλω να την καλέσω ή να στείλω μήνυμα, που είναι και το ζητούμενο. Είναι bug ή απλά feature του Android που πρέπει να συνηθίσω; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει;
Αρχίζω να αναπολώ το Symbian γμτ και δε θέλω...
-
-
Kotetsi για τα μηνυματα εχει εικονακι δεξια απο το προς για προσθηκη επαφης και οπως εχουμε ξαναπει...
ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΒΑΛΤΕ HANDCENT!
-
kotetsi
Αν ακουμπήσεις το πεδίο που λέει 'προς' ξαναεμφανίζεται δεξιά το ανθρωπάκι με το + και προσθέτεις η ψάχνεις τα ονόματα που θες.
Για το ημερολόγιο πατώντας το κουμπί με τα 4 τετραγωνάκια επιλεγεις calendar view και γίνεται αυτό που θες. Τα γενέθλια που λες εφόσον είναι αποθηκευμένα στην επαφή στα εμφανίζει μονο του το τηλέφωνο. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο γιατί εγώ χρησιμοποιώ το stock με το widget του Motoblur -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Κοίτα το GTasks, το Jorte και το CalWidget.
Εγώ έχω δώσει ξεχωριστή 'σελίδα' στη homescreen για το Jorte, ρυθμίζεις εσύ τι μέγεθος θα'χει το widget (11, 12, κλπ).Θενξ, θα τα δοκιμάσω.
Kotetsi για τα μηνυματα εχει εικονακι δεξια απο το προς για προσθηκη επαφης και οπως εχουμε ξαναπει...
ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΒΑΛΤΕ HANDCENT!
Δεν έχει κανένα εικονίδιο - Ideos X5/Froyo 2.2.1/ROM
kotetsi
Αν ακουμπήσεις το πεδίο που λέει 'προς' ξαναεμφανίζεται δεξιά το ανθρωπάκι με το + και προσθέτεις η ψάχνεις τα ονόματα που θες.
Για το ημερολόγιο πατώντας το κουμπί με τα 4 τετραγωνάκια επιλεγεις calendar view και γίνεται αυτό που θες. Τα γενέθλια που λες εφόσον είναι αποθηκευμένα στην επαφή στα εμφανίζει μονο του το τηλέφωνο. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο γιατί εγώ χρησιμοποιώ το stock με το widget του MotoblurSame as above, όπως επίσης στο ημερολόγιο εκτός του ότι το κουμπί αυτό δεν κάνει τίποτε, όταν είμαι στην προβολή του μήνα δε με αφήνει να σκρολλάρω εμπρός-πίσω για να αλλάξω μήνα και να δω τον επόμενο πχ.
-
βρε ανθρωπε του θεου βαλε handcent
κλεισε τις ειδοποιησεις στο στοκ προγραμμα και βαλε αυτο που εγγυημενα δουλευει καλα, γιατι το στοκ εχει διαφορα θεματα
ετσι κι αλλιως θες αυτο το προγραμμα για να στελνεις 160 ελληνικους χαρακτηρες και να στα κανει κεφαλαια ετσι ωστε να τα διαβαζουν ολα τα κινητα
-
handsent εννοείται.
Είναι εξαιρετικό και δεν έχει επαφή με το στοκ.
-
Ρε σεις, ρώτησα και στο άλλο θέμα αλλά δεν απάντησε κανείς, που θα βρω το iGO ? Δεν υπάρχει στο Market.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε σεις, ρώτησα και στο άλλο θέμα αλλά δεν απάντησε κανείς, που θα βρω το iGO ? Δεν υπάρχει στο Market.Αλήθεια δεν ξέρω, εγώ δεν το βρήκα στο Market!
Δεν ξέρω αν το πουλάει καν στο Market. Μήπως να σου δώσω ένα demo να δεις αν σου κάνει και το αγοράζεις μετά;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αρχίζω να αναπολώ το Symbian γμτ και δε θέλω...
+1
Πιστεύω πως καλύτερα να επιστρέψεις σε Symbian. Τα Android δεν κάνουν για όλους.
Περι συσκευών Android...