-
Έχεις ψαχτει καθόλου πόσο θα σου βγει το τελωνείο κλπ;
Κι εγω το ρώτησα για το panorama αλλα μάλλον δε συμφέρει τελικά.
Αν είναι για μια οροφη να μου βγει παραπάνω απο το αν ερχόταν Ελλάδα και να μην έχω κι εγυηση...αστο καλύτερα .. -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
... και να μην έχω κι εγυηση...αστο καλύτερα ..Αυτό που λες δεν ισχύει. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν πανευρωπαική εγγύηση αρκεί η εισαγωγή του στην χώρα προορισμού να είναι νομιμη και να έχει πιστοποιηθεί από της κρατικές αρχες. Και αφορά όχι μόνο από επίσημο εισαγωγέα αλλά και 'παραεισαγωγή'.
Αυτό που δεν ισχύει (και είναι λογικό) είναι μια μεμονομένη προσφορά τυπου συμπληρωματική μεσω ασφαλιστικής εταιρίας εγγύηση ή ... δωρεαν σερβις ενός αντιπροσώπου. Αυτές οι προσφορές έχουν τοπικό χαρακτήρα και δεν καλύπτονται από οδηγίες της Ευρωπαικής Ένωσης. -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Έχεις ψαχτει καθόλου πόσο θα σου βγει το τελωνείο κλπ;
Κι εγω το ρώτησα για το panorama αλλα μάλλον δε συμφέρει τελικά.
Αν είναι για μια οροφη να μου βγει παραπάνω απο το αν ερχόταν Ελλάδα και να μην έχω κι εγυηση...αστο καλύτερα ..Είμαι κάτοικος Γερμανίας.
Εγγύηση ισχύει σε όλη την Ευρώπη.
Τώρα για το θέμα του εξοπλισμού απλά η instyle έκδοση έχει επιπλέον της intense δερμάτινο σαλόνι, Navi + Rockford Fosgate στερεοφωνικό, κάμερα οπισθοπορείας, και κάποια άλλα μικρά ηλεκτρικά καλούδια (ηλεκτρικό κάθισμα, θερμαινόμενα καθίσματα, αναδιπλούμενοι καθρέφτες, κα). Η panorama οροφή είναι στανταρ και στο intense. Όλα αυτά τα έξτρα ήταν 2000 € επιπλέον στη Γερμανική αγορά. -
Είσαι τυχερός φίλε μου!! Κι εμένα μου είπε ο Γερμανός για το panorama 20500... Αλλα για τελωνείο και ΦΠΑ Θελω αλλα 10 με 11 χιλιαρικα, οπότε συμβιβαστηκα με το invite...
Άλλωστε αυτο το αμάξι το παίρνω για τον κινητήρα του που λογω τελων και τεκμηριων δεν ειμαι για παραπανω κυβικα και επειδή 4χ4 πετρέλαιο τύπου τζιπ και καινούριο με κάτω απο 30χιλ δεν υπάρχει... Οπότε συνδυάζει για μένα τα πάντα! -
όσοι θέλαμε πετρελαιο το asx ατυχήσαμε. Μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι σταμάτησε η παραγωγη του και παραγγελίες θα γίνοται από σεπτέμβριο.
-
Αν ψάξεις στις αντιπροσωπείες θα βρεις κάποια που είχαν ήδη παραγγελθεί απο τους εμπορους και θα έρθουν Ιούλιο.
Εγω βρήκα σε 4χ4 λευκό και το εκλεισα. -
Ο χρήστης COSTASCIU έγραψε:
όσοι θέλαμε πετρελαιο το asx ατυχήσαμε. Μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι σταμάτησε η παραγωγη του και παραγγελίες θα γίνοται από σεπτέμβριο.Πολυ ενδιαφέρον. Δηλαδή ο Σαρακάκης λέει ότι σταμάτησε η παραγωγή ενός καινούργιου αυτοκινήτου που σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη πουλάει 90% diesel.
Θα καταλάβαινα ότι οι νέες παραγγελίες (μετά το Μάιο) αφορούν ΜΥ2012 και θα παραδοθούν μετά το Σεπτέμβριο αλλά διακοπή παραγωγής μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.
-
αυτο ειναι και σ οποιον αρεσει , μας λεει λοιπον ο ακατανομαστος. Ακομη και διακοπη παροχης υπηρεσιων και αναταλλακτικων να ακουγα δε θα μου εκανε εντυπωση!!!!
-
Τα ανταλλακτικά πλέον δεν τα έχει ο Σαρακάκης αλλά τα έχει αναλάβει μία άλλη εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη ώστε να υπάρχει πληρότητα ανταλλακτικών. Και είναι υποχρεωμένη να έχει πληρότητα της τάξης του 90% για όλα τα μοντέλα της τελευταίας εικοσαετίας τα οποία έχουν επισήμως εισαχθεί στην Ελλάδα.
Έτσι ενημερώθηκα εγώ από επίσημο αντιπρόσωπο.
Δεν ξέρω αν ισχύει. -
Εγώ ξέρω ότι το καράβι έχει φτάσει εδώ και 1 εβδομάδα και ακόμα ξεφορτώνουν. Αντε ρε κουνηθείτε ....
-
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι το καράβι έχει φτάσει εδώ και 1 εβδομάδα και ακόμα ξεφορτώνουν. Αντε ρε κουνηθείτε ....Ποιά έχουν έρθει;; Εγω που το περιμένω για τέλος Ιουλίου είναι μέσα; Ή θα έρθει άλλη παρτίδα;;
Πάντως σήμερα είδα μια αυτοκινηταμαξα και είχε πάνω ένα λευκό diesel invite.. Βγήκε απο Αττική οδό για τα τελωνεία της Μαγουλας. Τίνος να είναι άραγε;; -
Ποιά έχουν έρθει;; Εγω που το περιμένω για τέλος Ιουλίου είναι μέσα; Ή θα έρθει άλλη παρτίδα;;
Πάντως σήμερα είδα μια αυτοκινηταμαξα και είχε πάνω ένα λευκό diesel invite.. Βγήκε απο Αττική οδό για τα τελωνεία της Μαγουλας. Τίνος να είναι άραγε;; [/quote]Το έχω παραγγείλει από τον Φεβρουάριο. Εσύ φιλε μου θα περιμένεις λίγο ακόμη, αλλά μην το σκέφτεσαι θα περάσει ο καιρός
-
μονο μην το πληρωσει σε.... πως το λεγανε εκεινο να δεις...α δραχμες
-
Ο χρήστης physikos13 έγραψε:
μονο μην το πληρωσει σε.... πως το λεγανε εκεινο να δεις...α δραχμεςΤι μου θύμησες;
Δηλαδή 9.128.693 δραχμές. Πολλά λεφτα... -
Τι μου θύμησες;
Δηλαδή 9.128.693 δραχμές. Πολλά λεφτα...Λεφτά.... υπάρχουν.......
-
Τι μου θύμησες;
Δηλαδή 9.128.693 δραχμές. Πολλά λεφτα...οχι ακριβως.τοσα ειναι σημερα.επιστροφη στην δραχμη σημαινει και υποτιμηση .αρα,βαλε τα 2πλασια και εχει ο θεος...
-
Επιτέλους εφτασε . Με περιμένει στην αντιπροσωπεία το μωρο
-
Επιτέλους εφτασε . Με περιμένει στην αντιπροσωπεία το μωροΜε το καλο να το πάρεις σου ευχομαι ... Να βάλεις και καμία φωτο να δούμε κι εμείς που αργουμε ακόμα...
-
Τη Κυριακή, προσ το βράδυ, θα ανεβάσω φωτο. Θα πάω μέχρι και Πήλιο για δοκιμή και θα γράψω εντυπώσεις
-
Τη Κυριακή, προσ το βράδυ, θα ανεβάσω φωτο. Θα πάω μέχρι και Πήλιο για δοκιμή και θα γράψω εντυπώσειςΑνυπομονώ να ακούσω...
Κι ακόμα περισσότερο να το πάρω, αν και αργεί ακόμα.
Ποιά έκδοση πήρες?
Mitsubishi ASX Crossover