-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
μηπως λεω θα επρεπε να κλειδωθει το θεμα η να μεταφερθει καπου αλλου.εδω μιλαμε για ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛA.παρακαλω οι αρμοδιοι να επιληφθουν του θεματος.ΦΩΝΑΞΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
ρε μαγκες τι θα γινει αρχιζει και μου στριβει!!!δεν μπορω αλλη αναμονη!!!μηπως τελικα θελω γιατρο???υπαρχει κανενας ευκαιρος εδω ???Mηχαλη σου φερνω ζεστα κακα νεα.Χωρις να το ξερω η γκαντεμω μανα μου επικοινωνησε με τον αντιπροσωπο πριν μια εβδομαδα και της ειπε με σιγουρια οτι το αυτοκινητο θα το εχω αρχες δεκεμβρη.Συνολο πεντεμιση μηνες αναμονη...κανε υπολογισμους και για σενα.Τωρα αφου εχει κατασκευαστει εχω την απορια τι θα το κανουνε 2 μηνες στο εργοστασιο..τουλαχιστον να μπορουσα να παω να την κουκουλωσω
-
Τι γινεται ρε παιδι μου?Οι εξειλιξεις τρεχουν
Μολις τωρα μου εστειλε ο αντιπροσωπος μυνημα στο κινητο οτι εχει τον αριθμο του πλαισιου μου αρα σιγουρα εχει παραχθει.Δεν ξερει ομως ποτε θα την φερουν..αν ειναι δυνατον -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
ρε μαγκες τι θα γινει αρχιζει και μου στριβει!!!δεν μπορω αλλη αναμονη!!!μηπως τελικα θελω γιατρο???υπαρχει κανενας ευκαιρος εδω ???
Mηχαλη σου φερνω **ζεστα κακα νεα.**Χωρις να το ξερω **η γκαντεμω μανα μου επικοινωνησε με τον αντιπροσωπο **πριν μια εβδομαδα και της ειπε με σιγουρια οτι το αυτοκινητο θα το εχω αρχες δεκεμβρη.Συνολο πεντεμιση μηνες αναμονη...κανε υπολογισμους και για σενα.Τωρα αφου εχει κατασκευαστει **εχω την απορια τι θα το κανουνε 2 μηνες στο εργοστασιο..**τουλαχιστον να μπορουσα **να παω να την κουκουλωσω **:lol:
1.Σας καταλαβαίνω απόλυτα.
2.Δεν ειμαι γαιδούρι και δε θελω να παίξω με τον πόνο σας.
3. Απορώ πως το συγκεκριμμένο forum ελειψε απο την τελετη λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. -
ΠΡΟΣ sakiss γυναικολογος ειμαι φιλε μου,μηπως να σου επιθυμισω τι κανουμε εμεις οι γυναικολογοι?
-
ΠΡΟΣ sakiss γυναικολογος ειμαι φιλε μου,μηπως να σου επιθυμισω τι κανουμε εμεις οι γυναικολογοι?μηπως λεω θα επρεπε να κλειδωθει το νούμερο η να μεταφερθει καπου αλλου.εδω μιλαμε για ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛA.παρακαλω οι αρμοδιοι να επιληφθουν του θεματος.
-
ρε τι εχεται παθει και γουσταρετε να κλειδωθει το θεμα???????τι σας χαλαει???εμεις εδω συν τα αλλα λεμε και τον πονο μας!!ξεκολληστεεεεεεεεε ρε!!!!!
-
λαζαρε και σακη τωρα ειδα τα περι ψηφοφοριας και παιρνω το ασχημοπαπο και επιστροφη εδω!!!μην τα κανουμε μπαχαλο και εκει!!!! σακη λες να σε ακουσω τελικα και να κρατησω την μπεμπα μου??? αντε καλα
-
Λοιπον στο θεμα μας τωρα.Το αυτοκινητο μου ηταν να ερθει αυτη την εβδομαδα αλλα οι βλακες δεν το φορτωσανε και θα ερθει με την επομενη φουρνια.Δηλαδη σε 15 με 20 μερες θα ειναι εδω.Μου εδειξε και τον αριθμο πλαισιου.
Μετα πηγα στα ανταλλακτικα και παρειγγειλα ομπρελοκ-μπλουζα-αυτοκολλητα-σημα-ντοσκε-στιλους και αλλα πολλα μπιχλιμπιδια με το σημα της αλφα.
Το αλλο το μαθατε??????Ενας αλλος την παρειγγειλε πριν ενα μηνα χωρις εξτρα και του ηρθε σημερα...μεσα σε 30μερες
Λαζαρε τα 11χιλιομετρα ξερεις πως δημιουργηθηκαν?Για ρωτα τους τελωνειακους...παντα κανουν test drive στα ακριβα αυτοκινητα οι καραγκιοζηδες.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λοιπον στο θεμα μας τωρα.Το αυτοκινητο μου ηταν να ερθει αυτη την εβδομαδα αλλα οι βλακες δεν το φορτωσανε και θα ερθει με την επομενη φουρνια.Δηλαδη σε 15 με 20 μερες θα ειναι εδω.Μου εδειξε και τον αριθμο πλαισιου.Μετα πηγα στα ανταλλακτικα και παρειγγειλα ομπρελοκ-μπλουζα-αυτοκολλητα-σημα-ντοσκε-στιλους και αλλα πολλα μπιχλιμπιδια με το σημα της αλφα.
Το αλλο το μαθατε??????Ενας αλλος την παρειγγειλε πριν ενα μηνα χωρις εξτρα και του ηρθε σημερα...μεσα σε 30μερες
Λαζαρε τα 11χιλιομετρα ξερεις πως δημιουργηθηκαν?Για ρωτα τους τελωνειακους...παντα κανουν test drive στα ακριβα αυτοκινητα οι καραγκιοζηδες.
Αντε Αντε πες πως ηρθε...
Ως προς τους τελωνειακους.. . προσοχη στη διατύπωση γιατι ειναι δημόσια υπηρεσία (μακρια από μας ολες τους) με δυνατότητα εκδοσης καταλογιστικών πραξεων, κατασχέσεων (καπου εκει πρεπει να εντασονται και τα συντομα test drive) κλπ κλπΠάντως φίλε Σάκη, κακά τα ψέμματα, μεγάλο ρίσκο πήρες με τους τελωνειακούς.Μηπως πρεπει να επανορθώσεις , μην εχουμε κι αλλες καθυστερήσεις?
-
ΠΡΟΣ sakiss γυναικολογος ειμαι φιλε μου,μηπως να σου επιθυμισω τι κανουμε εμεις οι γυναικολογοι?κάνετε ό,τι κάνει και ενας barman. δουλεύετε εκει που οι άλλοι διασκεδάζουν.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ΠΡΟΣ sakiss γυναικολογος ειμαι φιλε μου,μηπως να σου επιθυμισω τι κανουμε εμεις οι γυναικολογοι?
κάνετε ό,τι κάνει και ενας barman. δουλεύετε εκει που οι άλλοι διασκεδάζουν.
Πολύ καλό!
-
Xρηστο σημερα που πηγα να ρωτησω ειδα και μια gt στο gri stromboli.Κατενθουασμενος ο μελλοντικος ιδιοκτητης πηρε το ρισκο και εφυγε χωρις να εχουν εκδοθει οι πινακιδες.Σπανιο χρωμα και θα ξεχωριζει απο την μαζα των μαυρων Gt.Επειμενω ομως μελλοντικα να βαλεις 17αρα ζαντα και κατα προτιμηση αυτην με τους κυκλους.Η ακτινωτη παει καλυτερα στα πιο σκουρα χρωματα.
-
....
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Xρηστο σημερα που πηγα να ρωτησω ειδα και μια gt στο gri stromboli.Κατενθουασμενος ο μελλοντικος ιδιοκτητης πηρε το ρισκο και εφυγε χωρις να εχουν εκδοθει οι πινακιδες.Σπανιο χρωμα και θα ξεχωριζει απο την μαζα των μαυρων Gt.Επειμενω ομως μελλοντικα να βαλεις 17αρα ζαντα και κατα προτιμηση αυτην με τους κυκλους.Η ακτινωτη παει καλυτερα στα πιο σκουρα χρωματα.Δεν μου αρέσουν οι κύκλοι. Είναι σαν να έχει τρύπες το αμάξωμα.
-
εχει κανει κανεις η εχει σκοπο να κανει μικτη ασφαλεια?αξιζει λετε τα 650 το εξαμηνο η οχι?
-
teleftea nea.
den iparxei GT pros polisi stin elliniki agora oute gia digma edw kai kairo. paragelia kalokairiou den exei ftasei akoma.Kati pou ixes anaferei sakis gia kapoion pou tin pire se 1 mina kai tetoia einai paramithia. Kati tetoio mporouse na simvei mono an tin eixe paragilei kapoios apo martio,akirose teleftea stigmi tin paragelia kai epofelithike kapios allos.
H kataskevi tou sigekrimenou montelou ginetai onomastika kai mono meta apo paragelia.gi afto kai argei.den ftiaxnetai mia GT diladi an den tin paragilei kapios. -
Λοιπον οχι μονο ειδα με τα ματια μου στο χαρτι την παραγγελεια που εγινε πριν 2 μηνες(ζητω συγνωμνη εφαγα ενα μηνα) οχι μονο ακουσα και τον τρισευτυχισμενο μελλοντικο ιδιοκτητη να μιλα με τον αντιπροσωπο και να μην πιστευει στα αφτια του οτι την πηρε μολις σε 2 μηνες αλλα το κερασακι στην τουρτα ηταν το χθεσινο οταν πηγα να ρωτησω για την δικια μου.... η Gt του ειχε ηδη φτασει ειχε ηδη πλυθει και το απογευμα θα περνουσε να την παραλαβει.Βεβαια εγω πηγα πρωι οποτε την χαζεψα λιγο επαιξα με τα κουμπακια της και τσεκαρα και κατι αλλα που με ενδιεφεραν μιας και την βρηκα με το κλειδι πανω.Αν δε με πιστευεις αυτο ειναι το τηλεφωνο της αντιπροσωπειας 2610328891.Μην ανυσηχεις ειναι πολυ ευγενικα παιδια.Παρε να το επιβεβαιωσεις.Απλως ρωτα τους αν υπαρχει καποιος που πηρε διλιτρη μαυρη με γκρι δερμα distinctive μεσα σε 2 μηνες.Τωρα το πως την πηρε δεν το γνωριζω.Ξερω οτι την πηρε αφου την ειδα με τα ματια μου.Παραλληλα με τη μαυρη gt ειχε καταφθασει και αλλη μια γκρι ενος κεφαλλονιτη ο οποιος την ειχε παραγγειλει με μας, δηλαδη τον ιουνιο.
Παντος παιδια η κατασταση ειναι σκετη πικρα.Ενα αλλο παλικαρι τι παλικαρι δηλαδη ματσωμενος ειναι ο τυπος αφου εχει αλυσιδα super market στην πατρα την περιμενει ακουσων ακουσων απο τον Μαιο.Ο λογος πολυ απλος..3.2,navigator,18ara,φιμε τζαμι,xenon,alarm,διχτυ..εχει βαλει ολα τα εξτρα και του εφτασε 50000ευρωπουλαΑκ και κατι στατιστικο...οι περισσοτερες gt εδω στην πατρα εχουν πουληθει σε γιατρους.Οι περισσοτεροι που την πηραν δεν ειναι παραδοσιακοι alfisti αλλα εκκολαπτομενοι οπαδοι οι οποιοι εντυπωσιαστηκαν απο την σχεδιαση της.Καθε εκθεσιακο που ερχεται εξαφανιζεται το πολυ μεσα σε 10μερες.
-
...
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
ρε μαγκες τι θα γινει αρχιζει και μου στριβει!!!δεν μπορω αλλη αναμονη!!!μηπως τελικα θελω γιατρο???υπαρχει κανενας ευκαιρος εδω ???Πως παει η δικη σου παραγγελεια?Εχεις κανενα νεο απο τον αντιπροσωπο σου?
Alfa Romeo GT