-
Ερωτησης. Φοραω την official 2.2 στο milestone απο οταν το εβγαλε η moto. Εχει παρατηρηθει οτι στα 3-4 μηνυματα περιπου που θα μου στειλει ενα συγκεκριμενο ατομο ,αν και θα παρει αναφορα ,το ενα ΔΕΝ θα μου ερθει. (το ιδιο εχει συμβει και με ενα ακομα ατομο μια φορα, και οι 2 εχουν samsung/cosmote, εγω εχω Voda). Με την 2.1 δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.
Θεωρειτε οτι ειναι προβλημα συσκευης, λογισμικου ή της Voda ; -
Με handcent ή στοκ προγραμμα?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Stock
-
Ωραια απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις του στοκ και βαλε handcent , ενεργοποιησε το greek language support (για να στα κανει ολα κεφαλαια κατα την αποστολη γιατι καποια τηλεφωνα δε θα διαβαζουν τους πεζους χαρακτηρες σου και να μπορεις να στελνεις 160 χαρακτηρες) και τις αναφορες και εισαι ετοιμος
Το στοκ ,σε παλιοτερες εκδοσεις ειδικα, εχει διαφορα θεματα
-
Καλως θα το δοκιμασω ,ευχαριστω
-
Θελει λιγο ψαξιμο με τις ρυθμισεις(γιατι εχει πολλες), αλλα μολις τα βρεις , δε προκειται να το αλλαξεις ποτε
Επισης αναβαθμιζεται ολη την ωρα ,δεν ειναι σαν το στοκ που εξαρταται απο την εκδοση του λειτουργικου (δλδ κλαφτα χαραλαμπε..)
-
Αυτή η 2.3.4 πρέπει να διόρθωσε το πρόβλημα με τη μπαταρία του νέξους 1. Πλέον ξεπερνώ χαλαρά το 2ήμερο. Και το 3ημερο πατάω αν δεν το ξετινάζω με το ίντερνετ.
Αλήθεια πώς συμβαίνει όντας εκτός δικτύου να έχω googlemaps μιας μικρής περιοχής που έχω κοιτάξει πριν από το σπίτι μου. Δλδ έχω σχεδόν όλη την Αθήνα μέχρι να κλείσει το κινητό μου. Πολύ χρήσιμο αυτό. Το χω διαπιστώσει εδώ και καιρό αλλά με εξυπηρέτησε αφάνταστα στο εξωτερικό και τώρα μου ρθε η απορία . -
Για αυτο οι χαρτες σε παλιοτερες εκδοσεις μας τρωνε απειρη μπαταρια
Δουλευουν συνεχεια, επισης κατι ειχαν κανει στην εκδοση 5 και τα δεδομενα που θες πλεον για τους χαρτες ειναι πολυ λιγα , για αυτο εχεις αρκετα μεγαλη φορτωμενη περιοχη του χαρτη συνεχεια
-
αυτο το don't panic υπαρχει πουθενα?
λενε οτι ειναι οτι καλυτερο σε πλοηγηση...δεχομαι pm με μεγαλη ευχαριστηση
-
Οσον αφορά τους γχάρτες, απλά cachαρουν στην SD δεδομένα για offline χρήση.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Αυτή η 2.3.4 πρέπει να διόρθωσε το πρόβλημα με τη μπαταρία του νέξους 1. Πλέον ξεπερνώ χαλαρά το 2ήμερο. Και το 3ημερο πατάω αν δεν το ξετινάζω με το ίντερνετ.
Αλήθεια πώς συμβαίνει όντας εκτός δικτύου να έχω googlemaps μιας μικρής περιοχής που έχω κοιτάξει πριν από το σπίτι μου. Δλδ έχω σχεδόν όλη την Αθήνα μέχρι να κλείσει το κινητό μου. Πολύ χρήσιμο αυτό. Το χω διαπιστώσει εδώ και καιρό αλλά με εξυπηρέτησε αφάνταστα στο εξωτερικό και τώρα μου ρθε η απορία .Στο δικό μου είχα βάλει το WiFi στο manual on/off και δεν είδα ξανά τρύπα στη μπαταρία.
Με τη 2.3.4 δεν το έχω δοκιμάσει στο mode που το είχα πριν (sleep when screen turns off) να δω τι πιάνει, πάντως με 2.3.3 έβγαζε κάπου 2 μέρες 15 ώρες με χαλαρή χρήση.Για τα maps είναι πολύ λίγα τα data που χρειάζεται να 'μπαφεριάσει' (σε σχέση με π.χ. google Εarth), οπότε άνετα βολεύεσαι χωρίς data connection αν κοιτάζεις από πριν την περιοχή που θες να πας.
Και κατι που έβλεπα προχθές στις ειδήσεις (για τις προ-2.3.4 εκδόσεις του Android):
Major security flaw found in Android phones
By David Goldman @CNNMoneyTech May 18, 2011: 12:27 PM ETNEW YORK (CNNMoney) -- A significant security hole has been discovered in Google's Android operating system for smartphones, which can allow attackers to gain access to users' personal information without their permission.
The flaw, which was discovered by three research assistants at Ulm University in the southern part of Germany, affects approximately 97% of Android users.
In a recent blog post, the researchers found that users of Android devices running versions 2.3.3 and below could be susceptible to attack when they are connected to unencrypted Wi-Fi networks. Anyone else on that network could gain access to, modify or delete Android users' calendars, photos and contacts.
'It is quite easy,' the researchers wrote in a blog post. 'The implications of this vulnerability reach from disclosure to loss of personal information.'
A spokesman for Google said the company is aware of this issue, and a fix is already in place for the calendar and contacts applications in the latest versions of Android, codenamed 'Gingerbread' and 'Honeycomb.' A solution is also in the works for Google's Picasa photo sharing service, he said.
Only about 3% of Android users have the latest versions of the operating system, but Google said Android users running older versions will get a fix 'in the next few days.' Users don't need to take any action, and the patch will roll out globally.The security flaw stems from Google making use of unencrypted login protocol for the affected services. By using HTTP, rather than the more secure HTTPS, 'an adversary can easily sniff the [login information],' according to the blog post.
The kind of attack that can be performed on Android devices over unencrypted Wi-Fi networks is similar to so-called 'Sidejacking' attacks on Facebook or Twitter. For instance, Firesheep, a free Firefox extension that collects data broadcast over an unprotected Wi-Fi network, allows users to gain access to other people's Facebook accounts.
Though the researchers found that any unsecured application making use of an Android user's photos, contacts or calendars could be compromised, the data an attacker can gain access to is limited to those three groups. The security bug does not, for example, allow intruders to view a user's e-mails.
Google was able to fix the problem on its end by requiring an HTTPS connection for calendar and contacts synchronization. By solving the problem on its own servers, Google was able to get around a notoriously slow Android update process: after Google updates the code, manufacturing partners and carriers then manipulate the code for each device.
As a result, the vast majority of Android users are still running 'Froyo,' which launched in May 2010. A quarter of users are still on 'Eclair,' which came out all the way back in January of last year.
That means a patch for the security hole could have been months or years away for many Android users had Google not found a workaround.
In addition to switching to HTTPS, the researchers also suggested Google prevent Android devices from automatically remembering and logging onto unencrypted Wi-Fi networks. Google did not say whether it had taken any of those steps(από εδώ: http://money.cnn.com/2011/05/18/technol ... /index.htm )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ωραια απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις του στοκ και βαλε handcent , ενεργοποιησε το greek language support (για να στα κανει ολα κεφαλαια κατα την αποστολη γιατι καποια τηλεφωνα δε θα διαβαζουν τους πεζους χαρακτηρες σου και να μπορεις να στελνεις 160 χαρακτηρες) και τις αναφορες και εισαι ετοιμοςΤο στοκ ,σε παλιοτερες εκδοσεις ειδικα, εχει διαφορα θεματα
Η προταση σου μαλλον ελυσε το θεμα thanks a lot
-
Χαιρομαι που βοηθησα
@nidosan
Η google θα βγαλει update ,που θα λυνει το θεμα και θα γινει αυτοματα σε ολες τις συσκευεςSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
επαιξα καμια ωρα με το IDEOS X5.
αν μου ελεγαν οτι κανει 300-350€ ανετα το πιστευα.παρα πολυ καλο, οχι μονο για τα λεφτα του, αλλα γενικοτερα. Απο τις καλυτερες επιλογες για καποιον που θελει μια συσκευη με value/money που απλα δεν υπαρχει. Αργοτερα θα το δοκιμασω με πιο βαριες εφαρμογες...
μηπως μας τον πιανουν λιγο οι 'premium' κατασκευαστες?
-
Μήπως?! Λέμε τώρα....
Μακάρι να βγουν κι άλλες συσκευές σαν το X5, να 'χαλαρώσουν' λίγο οι premium κατασκευαστές...
(έψησα το γαμπρό μου πάντως και θα το πάρει)Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@nidosan
Η google θα βγαλει update ,που θα λυνει το θεμα και θα γινει αυτοματα σε ολες τις συσκευεςSent from my LG-P500 using Tapatalk
Tο λέει και το άρθρο που ποστάρισα Γιώργο.
Εγώ είμαι ΟΚ με το 2.3.4, αλλά αναρωτιόμουν αν θέλει κάποιος σε ένα μαγαζί με free WiFi να κάνει sniffing για τα login details σου κατά πόσον μπορεί να τα πάρει... Όπως π.χ. μπορείς να καταγράφεις MSN conversations με ένα port sniffer πρόγραμμα σε PC που παίρνει δίκτυο από hub [αντί switch ή router] από το οποίο παίρνουν και οι άλλοι... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο δικο μου παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τις rom της lg, σιγουρα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το κινητο με μια αλλη rom , αλλα για αυτο που θελω εγω τη συγκεκριμενη συσκευη ειναι μια χαρα αξιοπρεπεις , ειδικα η τελευταια του που περα απο αισθητα πιο γρηγορη ειναι και παρα πολυ σταθερη (γιατι out of the box ειχε θεματακια)
βγαζεις και το launcher της lg που σουρνεται , βγαζεις και τα χαζα εφφε και εχεις ενα σχετικα γρηγορο τηλεφωνακι (δεδομενου οτι ειναι low προς mid end , δεν εχει καμια επαφη με τα μεγαλα ) να κανεις ευκολα και σχετικα ικανοποιητικα το 90% των πραγματων που θελει καποιος απο το android
Όλα root-άρονται?
Και μπορείς να ξηλώσεις το Sense ή το Touchwiz κλπ, και να έχεις native Android? -
Δε ρουταρονται ολα, αλλα τα περισσοτερα
Αν βαλεις cyanogen πχ δεν εχεις κανενα sense , μιας και οι συγκεκριμενες rom βασιζονται σε σκετο android και οχι σε καποια rom κατασκευαστη κινητων οπως htc ή samsung
Μαλιστα οι συγκεκριμενες ρομ εχουν φαει απαγορευση απο τη google να χρησιμοποιουν της εφαρμογες της (επειδη μαλλον η google τα χει παρει μαζι τους , για αυτο πρεπει να τις περασεις μετα, αλλα αυτο ειναι απλο)
Αλλα γενικα αν δε θες να παιξεις με ρομ και δε σου σου αρεσει το ui μιας εταιρειας , απλα αλλαζεις launcher ειναι ο,τι πιο απλο κι ακινδυνο μπορει να κανει καποιος
Οσο για το αρθρο, σορρυ δε το διαβασα μεχρι το τελος
-
Στις Cyanogen δεν δουλεύει το market; Δεν το 'ξερα.
Nido, το να ξηλώσεις το sense δεν είναι τόσο απλό καθώς τα διάφορα modules μπλέκονται και με φαινομενικά άσχετες εφαρμογές.
Αν δεν θέλεις gui τέτοιου τύπου απλά αλλάζεις rom και βάζεις μια σκέτη (AOSP) ή όπως είπε ο qsis βάζεις άλλον launcher. Με τον δεύτερο τρόπο βέβαια δεν έχεις κάτι όσο το δυνατόν ελαφρύτερο...
-
Ολα δουλευουν, απλα δε πρεπει να τα περιλαμβανει στην αρχικη ρομ του (λογω google ) , πρεπει να περαστουν στη συνεχεια, αλλα αυτο ειναι πολυ απλο
Ετσι τουλαχιστον μου ελεγε φιλος μου χθες, οπως ξερεις δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια απο το θεμα
-
Διαβασε τη τελευταια παραγραφο
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?t ... yanogenMod
Περι συσκευών Android...