-
Ο αδελφός μου παρέμεινε στο ρεύμα του και είδε ένα μηχανάκι να σέρνεται και να πέφτει πάνω του.
Ο οδηγός του Πούντο έκανε αρνητική(!) δήλωση, λες και θα πλήρωνε κάτι ο ίδιος...τέλος πάντων. Το θέμα είναι οτι οι άλλες δύο ασφαλιστικές αρνούνταν να ανοίξουν καν το φάκελο και έπειτα από πίεση της ασφαλιστικής του αδελφού, ο φάκελος άνοιξε στις 17 Μαρτίου. Η απάντηση ήρθε γραπτώς από την ασφαλιστική του Πούντο, συνεπώς ποιός ο λόγος να κληθεί ο κλάδος ζημιών τους; Αφού έχουν αποφασίσει να μην πληρώσουν...
Απ ότι ενημερωθήκαμε από την ασφαλιστική εταιρεία, πολλές ασφαλιστικές που είναι στα όρια της χρεωκοπίας ακολουθούν μια τέτοια τακτική, αρνούμενες να πληρώσουν! Ευελπιστούν οτι κάποιοι θα διστάσουν να κινηθούν νομικά (εδώ που τα λέμε μέχρι να γίνει δίκη, ποιός ξέρει αν θα υπάρχει ασφαλιστική...) ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Όπως και να χει αυτή η στάση είναι θρασύτατη. Ο αδελφός μου έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά και νομίζω πολύ καλά θα κάνει. Απλά είναι απογοητευτικό σε αυτό το κωλοκράτος να δίνεται η δυνατότητα σε φούσκες να το παίζουν ασφαλιστικές...Θα πρέπει πλέον να προσέχουμε και με ποιόν τρακάρουμε...
-
Κατευθείαν αγωγή απο...χθές.
Η αγωγή θα παει στις δυο ασφαλιστικές και στον κάθε οδηγό προσωπικά.
Αν δεν τον καλυψει η ασφαλιστική, κυνηγάει τους οδηγούς.Οταν η αλλοι δουν να τους παραδίδεται προσωπικά το χαρτί θα πιέσουν και οι ίδιοι...
-
Τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές δεν μας ανέφερες μόνο
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές δεν μας ανέφερες μόνο+1 και είναι πολύ σημαντικό
-
Ρε παιδια σε λιγες μερες παιρνω ενα saxo 1600 και εψαξα λιγο για ασφαλεια.Στην anytimeonline μου λεει 268 ευρο/6μηνο η απλη ασφαλεια γιατι ειμαι κατω των 23 και ειναι λιγοτερο απο ετος που εχει εκδοθη το διπλωμα μου.Λιγο τσιμπημενη δεν ειναι οι τιμη ρε παιδια? Εχει κανεις αλλος καμια αλλη φθηνη να προτεινει αλλα σιγουρι μην κλεισει και ψαχνομαι
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές δεν μας ανέφερες μόνοΟ αδελφός μου έχει συμβόλαιο στη Victoria.
Από τις άλλες δύο εμπλεκόμενες, θυμάμαι μόνο οτι η μια είναι η Ιντεσαλόνικα. Την άλλη δε τη θυμάμαι, πρέπει να το ρωτήσω αύριο
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές δεν μας ανέφερες μόνο
Ο αδελφός μου έχει συμβόλαιο στη Victoria.
Από τις άλλες δύο εμπλεκόμενες, θυμάμαι μόνο οτι η μια είναι η** Ιντεσαλόνικα**. Την άλλη δε τη θυμάμαι, πρέπει να το ρωτήσω αύριο
-
ευτυχως δεν ειναι η ιντερσαλονικα που μας λετε οτι ολο κλεινει και θα κλεισει και εκλεισε
-
Σήμερα ασφαλίστηκε στην Anytime-Interamerican και η Xsara του πατρός. mod 2003, 1.6, ασφαλιζόμενο ποσό 4000€, ατυχήματα 0 και διεύθυνση Ιωαννίνων. 367€ το χρόνο για τα πάντα πλην μικτής και νομικής προστασίας (επέμενα για την τελευταία, αλλά δεν ήθελε, οπότε, αν μπλέξει, θ' αναλάβει ο koutsan , αν και ως γνωστόν είναι πολυάσχολος άνθρωπος, αλλά για την περίπτωσή μου θα κάνει μια εξαίρεση! ).
Η Ευρωπαϊκή Πίστη (και ο ασφαλιστικός της πράκτορας... ) , θέλαν 480€ για τα βασικά + θραύση κρυστάλλων. Είναι προφανές λοιπόν πως το μόνο που πήραν ήταν τα @@ τα δικά μου και του πατρός βεβαίως βεβαίως.
Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα, βλέπω τα μισά αυτοκίνητα της Ελλάδας να μαζεύονται στην Anytime! Να δούμε αν θα καταλάβουν οι υπόλοιποι πού πάει το πράγμα...
Πλέον η οικογένεια έχει 4 αυτοκίνητα εκεί (2 τα δικά μου, 2 του daddy ). -
Να ήταν και λίγο πιο γρήγορη στις απαντήσεις..
Εδω και 4 μέρες τους εχω στείλει μειλ,κι ακόμα περιμένω -
Δεν απαντάνε στα email ...ΠΑΡΕ ΤΗΛ.
Κι εγώ περίμενα σαν τον μακάκα...!
-
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΦΆΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ
Στο ΚΤΕΟ ολοταχώς δύο εκατοµµύρια οχήµατα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 11 Μαΐου 2011ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΆ Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων (ΚΤΕΟ) οδηγούνται άρον άρον πάνω από 2 εκατ. οχήµατα σε ολόκληρη τη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, από τον ερχόµενο µήνα οι ιδιοκτήτες τους δεν θαµπορούν πλέον να τα ασφαλίζουν! Βάσει του νόµουγια την Οδική Ασφάλεια που ψηφίστηκε πρόσφατα, από τις 10 Ιουνίου 2011 και µετά οι ασφαλιστικές εταιρείες θα ζητούν υποχρεωτικά το ∆ελτίο Τεχνικού Ελέγχου από το ΚΤΕΟ. Από την ίδια ηµεροµηνία, ακριβότερα έως και 200% γίνονται και τα παράβολα για τους εκπρόθεσµους ελέγχους στα ΚΤΕΟ. Ετσι, πέραν του παραβόλου ελέγχου (40 ευρώ στα δηµόσια ΚΤΕΟ, 48 - 55 ευρώ σταιδιωτικά), θα επιβαρύνονται µε:
n 17 ευρώ, για καθυστέρηση έως 30 ηµέρες (22 ευρώ για φορτηγά).
n 34 ευρώ, για καθυστέρηση από 30 ηµέρες έως 6 µήνες (44 ευρώ για φορτηγά). n 68 ευρώ για καθυστέρηση άνω των 6 µηνών (88 ευρώ για φορτηγά).
-
Ποσα δινεται καθε εξαμηνο? Εγω 240 απο Μαρφιν και νομιζω ειναι πολλα. Το αμαξι ειναι 1600 κυβικα και του κανω την απλη ασφαλεια και οχι την μικτη
-
Ποσα δινεται καθε εξαμηνο? Εγω 240 απο Μαρφιν και νομιζω ειναι πολλα. Το αμαξι ειναι 1600 κυβικα και του κανω την απλη ασφαλεια και οχι την μικτη
200 στην ευρωπαική πίστη σε λάντρα του 99' 1600 κυβικά.Απλή κι εγώ.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
200 στην ευρωπαική πίστη σε λάντρα του 99' 1600 κυβικά.Απλή κι εγώ.
Ναι απ'οτι βλεπω δεν αξιζει. Και ενα παληκαρι πιο πανω ελεγε για 370 τον χρονο. Και πιο παλια στην υδρογειο εδινα 280ε ο λαλακας το 6μηνο. Θα ψαχτω τωρα
-
Η anytime που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν σου κάνει;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Η anytime που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν σου κάνει;Ναι, αλλα στο site που μπηκα στο 6μηνο μου βγαζει 212ε! Δεν ξερω γιατι. Θα τους παρω τηλ.
-
Eκανε αυξησεις η anytime. Πριν 1.5 μηνα 185 για το 6μηνο και τωρα 220ε. Τους πηρα τηλ. και μου το ειπαν!
-
Διάβαζα τωρα οτι το επικουρικό ταμείο εχει κανει καταγραφή των ανασφαλιστων οχηματων και μεσα στον Ιουνιο θα στειλει επιστολη στους ιδιοκτήτες να τα ασφαλίσουν.
Προθεσμια: 4 μερες
Πρόστιμο: 1000€ για τα ΙΧ και 2500 για τα επαγγελματικα.Δεν ξερω ποσο θα δουλεψει, αλλα μακαρι να κανουν κατι με τα ανασφαλιστα που εχουν γεμισει τους δρόμους και με μετριοπαθεις υπολογισμους φτανουν το 1.000.000
-
Για πειτε μου αν ξερετε...
Καποιος μου γρατζουνισε τον προφυλακτηρα στο παρκινκ.
Εψαξα τα γυρω αυτοκινητα και βρηκα μια Μερκ με σημαδια στον προφυλακτηρα της και χρωμα απο την πινακιδα μου.
Ειναι σιγουρα αυτος(η) γιατι εχει κι ενα πιο βαθυ σκισιμο που εγινε απο την βιδα της πινακιδας.Αφησα σημειωμα και δεν επικοινωνησε.
Εχω βγαλει φωτογραφιες σε περιπτωση που πει να το φτιαξει.Τι κανω;
(μη μου πειτε να του το σπασω ή να το καψω, αυτα τα σκεφτηκα και μονος μου )
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ