-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2011/05/02/diodia-8ermo-epeisodio-me-ton-kwsta-ba3ebanh/
Eδω λέει οτι έκανε. Πιστεύεις οτι δε θα κάνει?
Ακριβώς, πιστεύω οτι δεν έκανε τίποτα και στο site του δεν αναφέρει κάτι.
Επίσης η σύμβαση δεν απαγορεύει τις μπάρες, αντιθέτως προβλέπονται.Επιτρέπει και να 'κλειδώνουν' στην κλειστή θέση, κατά βούληση?
Όταν λέει δημοσίως οτι θα κάνει μήνυση, χλωμό μου φαίνεται να μην την κάνει, θα εκτεθεί. -
Καλά ντάξει μην βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά ότι θα κάνει μήνυση. Λες και θα είναι ο πρώτος που θα συμβιβαστεί κάτω από το τραπέζι.
-
για δείτε από την ερώτηση που κάναν στη βουλή οι βουλευτες της δημοκρατικής αριστερας!
- Σύμφωνα με το Ν. 3621/2007, μετά την τέταρτη αποκλειστική προθεσμία 32 μηνών από την ημερομηνία έναρξης παραχώρησης, άρα από την 4η Απριλίου 2011, με βάση το άρθρο 24.2.3 της σύμβασης, παύει η πληρωμή διοδίων τελών στα μη ολοκληρωμένα τμήματα του Α/Κ Τριπόλεως-Πάτρα (Ν.Ε.Ο.). Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος και οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν για έργα ανολοκλήρωτα;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καλά ντάξει μην βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά ότι θα κάνει μήνυση. Λες και θα είναι ο πρώτος που θα συμβιβαστεί κάτω από το τραπέζι.μα γιατί? αφού οι εταιρίες τα έχουν όλα καλώς καμωμένα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2011/05/02/diodia-8ermo-epeisodio-me-ton-kwsta-ba3ebanh/
Eδω λέει οτι έκανε. Πιστεύεις οτι δε θα κάνει?
Ακριβώς, πιστεύω οτι δεν έκανε τίποτα και στο site του δεν αναφέρει κάτι.
Επίσης η σύμβαση δεν απαγορεύει τις μπάρες, αντιθέτως προβλέπονται.Επιτρέπει και να 'κλειδώνουν' στην κλειστή θέση, κατά βούληση?
Όταν λέει δημοσίως οτι θα κάνει μήνυση, χλωμό μου φαίνεται να μην την κάνει, θα εκτεθεί.Απάντησε ο nass στο πρώτο. Δεν απαγορεύει να τις 'κλειδώνουν' κατά βούληση.
Γιατί να εκτεθεί; Φαντάζομαι κανείς δεν θα ασχολήθηκε με το μετά.
Χαρήκαμε όλοι που ο βαξεβάνης είναι λαϊκός επαναστάτης και ότι πάει κόντρα στα συμφέροντα. Κανείς δεν θα ψάξει αν έκανε κάτι ουσιαστικό εκτός απο το να αποκτήσει λίγη περισσότερη δημοσιότητα. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Καλά ντάξει μην βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά ότι θα κάνει μήνυση. Λες και θα είναι ο πρώτος που θα συμβιβαστεί κάτω από το τραπέζι.
μα γιατί? αφού οι εταιρίες τα έχουν όλα καλώς καμωμένα
- καθαρός ουρανός κτλ-κτλ...
@ όλους όσους υποστηρίζουν το 'κλείδωμα': μια τελευταια φορά θα το πω, επειδή κουράζετε (tm ΧΛ), υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας, οι οποίες απαγορεύουν το κλείσιμο, αλλά μάλλον δεν έχουν την ίδιας βαρύτητας σημασία με το καουμποϊλίκι των εταιρειών...
-
Δεν απαγορεύει να τις 'κλειδώνουν' κατά βούληση.
εσύ που το ξέρεις κ πεταγεσαι κ το λες αυτό, εκτός ότι βεβαια στο μυαλό σου ετσι θα ήθελες να είναι? εγώ σου πόσταρα ερώτηση βουλευτων που λεει ότι ειναι παρανομο να τις κλειδώνουν, συν ότι δεν εχει βγει καμια εταιρία να υπερασπιστεί το 'κλειδωμα'.
να πει μαγκες, απο εδω κ περα τις κλειδώνω κ όποιος δε γουσταρει να περιμενει τους μπατσους. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
για δείτε από την ερώτηση που κάναν στη βουλή οι βουλευτες της δημοκρατικής αριστερας!- Σύμφωνα με το Ν. 3621/2007, μετά την τέταρτη αποκλειστική προθεσμία 32 μηνών από την ημερομηνία έναρξης παραχώρησης, άρα από την 4η Απριλίου 2011, με βάση το άρθρο 24.2.3 της σύμβασης, παύει η πληρωμή διοδίων τελών στα μη ολοκληρωμένα τμήματα του Α/Κ Τριπόλεως-Πάτρα (Ν.Ε.Ο.). Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος και οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν για έργα ανολοκλήρωτα;
Στα γρηγορα θα πω οτι αφου το κρατος καθυστερησε να απαλλωτριωσει τις εκτασεις και ο εργολαβος δεν μπορουσε να μπει να δουλεψει το δικαστηριο θα του δωσει παραταση των προθεσμιων.... και αποζημιωση απο πανω γιατι τωρα πλεον οι συνθηκες κατασκευης αλλαξαν!!!! (με τη κριση τα κοστολογια τα καυσιμα κ.λ.π. εχουν αλλαξει στο χειρωτερο..)
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
για δείτε από την ερώτηση που κάναν στη βουλή οι βουλευτες της δημοκρατικής αριστερας!
- Σύμφωνα με το Ν. 3621/2007, μετά την τέταρτη αποκλειστική προθεσμία 32 μηνών από την ημερομηνία έναρξης παραχώρησης, άρα από την 4η Απριλίου 2011, με βάση το άρθρο 24.2.3 της σύμβασης, παύει η πληρωμή διοδίων τελών στα μη ολοκληρωμένα τμήματα του Α/Κ Τριπόλεως-Πάτρα (Ν.Ε.Ο.). Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος και οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν για έργα ανολοκλήρωτα;
Στα γρηγορα θα πω οτι αφου το κρατος καθυστερησε να απαλλωτριωσει τις εκτασεις και ο εργολαβος δεν μπορουσε να μπει να δουλεψει το δικαστηριο θα του δωσει παραταση των προθεσμιων.... και αποζημιωση απο πανω γιατι τωρα πλεον οι συνθηκες κατασκευης αλλαξαν!!!! (με τη κριση τα κοστολογια τα καυσιμα κ.λ.π. εχουν αλλαξει στο χειρωτερο..)
οκ.
αρα ο υπουργος τί τους απάντησε άραγε? παρανομουμε γιατί έτσι μας συμφέρει?
κ οι εταιρίες αν είναι να βγουν από πανω, γιατί δεν το κυνηγαν κ μένουν εκτεθειμένες, εως...παρανομες -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εσύ που το ξέρεις κ πεταγεσαι κ το λες αυτό, εκτός ότι βεβαια στο μυαλό σου ετσι θα ήθελες να είναι? εγώ σου πόσταρα ερώτηση βουλευτων που λεει ότι ειναι παρανομο να τις κλειδώνουν, συν ότι δεν εχει βγει καμια εταιρία να υπερασπιστεί το 'κλειδωμα'.
να πει μαγκες, απο εδω κ περα τις κλειδώνω κ όποιος δε γουσταρει να περιμενει τους μπατσους.Επειδή το είπαν βουλευτές δε σηκώνει αμφισβήτηση; Θέλεις να σου γράψω τι άλλο έχουν πει βουλευτές...;
Αν μου δείξεις κάποιο νόμο που λέει οτι είναι παράνομο το 'κλείδωμα' των μπαρών, τότε θα μπορείς να μου πεις οτι τα έβγαλα απο το μυαλό μου.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οκ.
κ οι εταιρίες αν είναι να βγουν από πανω, γιατί δεν το κυνηγαν κ μένουν εκτεθειμένες, εως...παρανομεςγιατι να το κανουνε?
τοσα καναλια και πολιτικους πληρωνουνε -
Αν μου δείξεις κάποιο νόμο που λέει οτι είναι παράνομο το 'κλείδωμα' των μπαρών, τότε θα μπορείς να μου πεις οτι τα έβγαλα απο το μυαλό μου.φέρε εσύ κάτι που να υποστηρίζει αυτά που λες με τόση σιγουριά ρε μεγάλε. αν δε φέρεις, από το μυαλό σου τα βγάζεις, πως να το κάνουμε
-
να πει μαγκες, απο εδω κ περα τις κλειδώνω κ όποιος δε γουσταρει να περιμενει τους μπατσους.Επειδή το είπαν βουλευτές δε σηκώνει αμφισβήτηση; Θέλεις να σου γράψω τι άλλο έχουν πει βουλευτές...;
Αν μου δείξεις κάποιο νόμο που λέει οτι είναι παράνομο το 'κλείδωμα' των μπαρών, τότε θα μπορείς να μου πεις οτι τα έβγαλα απο το μυαλό μου.
Δείξε μας αντίστοιχο νόμο που να λέει οτι επιτρέπεται.
εντιτ: με πρόλαβε ο από πάνω
-
Από τη στιγμή που κάτι δεν απαγορεύεται, σημαίνει ότι επιτρέπεται.
Αν κάτι δεν διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται, δε σημαίνει ότι απαγορεύεται.
-
Αρα εφ΄όσον δεν μπορούμε να βρούμε ούτε ότι επιτρέπεται ούτε ότι απαγορεύεται (IMHO αποκλείεται να είναι νόμος αλλά κάποιος κανονισμός-πρότυπο ασφαλείας και όλοι (πρέπει να...) ξέρουμε ότι τα πρότυπα έχουν μικρότερη ισχύ από τους νόμους) τότε οι εταιρείες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, έτσι δεν είναι ? Μόνο αν υπάρχει ΝΟΜΟΣ που τους επιβάλλει οι μπάρες να ανοίγουν είναι υποχρεωμένες να το κάνουν.
Οπότε περιμένω παράθεση σε ΝΟΜΟ για το θέμα αυτό, διαφορετικά
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μιλώντας για 'παρακώλυση συγκοινωνιών'http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2080086#p2080086
Χρήστο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να κατηγορείς πράγματα που και ο ίδιος κάνεις.
Για πες μου, ο χαμένος χρόνος του καθενός από εμάς πόσο κοστίζει επειδή κάποιοι σταματάνε επί της λεωφόρου καταλαμβάνοντας μια λωρίδα και δημιουργώντας μποτιλιάρισμα από το πουθενά;
Στα διόδια πόσες φορές συνέβη περιστατικό μπροστά σου που προκάλεσε παρακώλυση συγκοινωνιών; Εντός της πόλης και στις καθημερινές μετακινήσεις σου πόσες;
Έπειτα παρακώλυση συγκοινωνιών είναι να το έχεις ακινητοποιήσει ή να εμποδίζεις την κυκλοφορία με δική σου βούληση (με εκφράσεις τύπου 'εδώ θα μείνω-δεν πάω πουθενά-γιατί έτσι γουστάρω-έτσι με βολεύει' κτλ). Στα διόδια δεν νομίζω πως υφίσταται κάτι τέτοιο. Άλλοι σε εμποδίζουν από το να φύγεις και να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Δηλαδή πρέπει να είμαι αναμάρτητος για να μπορώ να γράψω στο forum ; Όταν κάνω μια παράβαση,** την οποία παραδέχομαι και αναγνωρίζω ότι δεν θα έπρεπε να είχα κάνει**, την οποία δεν θα επαναλάβω, αυτομάτως χάνω το δικαίωμα μου να καυτηριάζω τα ίδια και χειρότερα σε ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν το σφάλμα τους και δηλώνουν με υπερηφάνεια ότι θα εξακολουθήσουν να το κάνουν δυσκολεύοντας την ζωή όλων;
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η οπτική σου.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οκ.
κ οι εταιρίες αν είναι να βγουν από πανω, γιατί δεν το κυνηγαν κ μένουν εκτεθειμένες, εως...παρανομεςΦιλτατε ειναι σιγουρο οτι δεν κατεχεις τη νομοθεισα των Δ Ε. Δεν εισαι φυσικα υποχρεωμενος να την ξερεις... αλλα πιστεψε με οτι αν αποφασιζε το κρατος να κηρυξει εκπτωτο εργολαβο ενω εχει 'χεσμενη τη φωλια ' του ως προς τις συνθηκες της συμβασης... π.χ. απαλλοτριωσεις, τοτε να ξερεις οτι συμφωνα με το νομο μεχρι να τελεσιδικησει (φανταζεσαι πιστευω τι σημαινει αυτο στην Ελλαδα.... + 10 χρονια) η αποφαση, ο εγκατεστημενος εργολαβος δεν επιτρεπει εργασθει αλλος αναδοχος. Σταματαει τις εργασιες του και αρχιζει να χρεωνει εξοδα και σταλιες.... μεχρι να ληξει η υποθεση... που σιγουρα θα ειναι υπερ του...... αφου δεν εγιναν οι απαλλωτριωσεις οταν επρεπε.....
Αφηνω λοιπον τη φανατσια σου να οργιασει και να σκευθει ποιον συμφερει τελικα η εκπτωση... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Φιλτατε ειναι σιγουρο οτι δεν κατεχεις τη νομοθεισα των Δ Ε. Δεν εισαι φυσικα υποχρεωμενος να την ξερεις... αλλα πιστεψε με οτι αν αποφασιζε το κρατος να κηρυξει εκπτωτο εργολαβο ενω εχει 'χεσμενη τη φωλια ' του ως προς τις συνθηκες της συμβασης... π.χ. απαλλοτριωσεις, τοτε να ξερεις οτι συμφωνα με το νομο μεχρι να τελεσιδικησει (φανταζεσαι πιστευω τι σημαινει αυτο στην Ελλαδα.... + 10 χρονια) η αποφαση, ο εγκατεστημενος εργολαβος δεν επιτρεπει εργασθει αλλος αναδοχος. Σταματαει τις εργασιες του και αρχιζει να χρεωνει εξοδα και σταλιες.... μεχρι να ληξει η υποθεση... που σιγουρα θα ειναι υπερ του...... αφου δεν εγιναν οι απαλλωτριωσεις οταν επρεπε.....
Αφηνω λοιπον τη φανατσια σου να οργιασει και να σκευθει ποιον συμφερει τελικα η εκπτωση...Μην τους τα λες όλα κι εσύ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και επειδή η αστυνομία ειναι ανυπαρκτη, παίρνει το δικαίωμα ο υπάλληλος των διοδίων, ωσαν άλλος Τσακ Νόρρις, να το παίξει σερίφης, ο υπερτατος υπερασπιστης του νόμου. Ακομα κι αν χρειαστεί να παρανομήσει για να το κάνει.Εσυ Κωστακη οταν κλεινεις την ειδικη,ΕΣΥ δεν γινεσαι σεριφης;Θα μου πεις οτι το κανεις για να με σωσεις..... μπραβο σου αλλα δεν παυεις να υποκαθιστας τον αποντα μπατσο οπως και ο ταμιας στα διοδια.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και επειδή η αστυνομία ειναι ανυπαρκτη, παίρνει το δικαίωμα ο υπάλληλος των διοδίων, ωσαν άλλος Τσακ Νόρρις, να το παίξει σερίφης, ο υπερτατος υπερασπιστης του νόμου. Ακομα κι αν χρειαστεί να παρανομήσει για να το κάνει.
Εσυ Κωστακη οταν κλεινεις την ειδικη,ΕΣΥ δεν γινεσαι σεριφης;Θα μου πεις οτι το κανεις για να με σωσεις..... μπραβο σου αλλα δεν παυεις να υποκαθιστας τον αποντα μπατσο οπως και ο ταμιας στα διοδια.....
Πατέρα λάθος: την ειδική την κλέινουμε πάντα με παρουσία της αστυνομίας. Και μάλιστα έχουμε μαζί μας και τη σχετική απόφαση-άδεια τυπωμένη. Να μας δείξουν την άδεια που τους δίνει το δικαίωμα να 'κλειδώνουν' την μπάρα και μετά μιλάμε.
Επιπλέον, εγώ προσωπικά -σαν υπευθυνος ειδικής- δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κανέναν δια της βίας (και η κλειστή μπάρα μιας μορφής βία είναι, εκτός αν έχεις αντίρρηση) να μπει μέσα στην ειδική, παρά μόνο να τον προτρέψω να μην το κάνει. Αν αρνηθεί και είναι επιθετικός, τότε φωνάζω την αστυνομία.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!