-
2 ερωτησεις για τα 7αρια.
-Kαποιο προγραμμα οπως το deamon tools αλλα freeware που να κανει mount τα ISO σαν system device.
-υπαρχει περιπτωση στα 7αρια χ64 να συνδεσω εναν εξωτερικο δισκο με Win7 χ86 και να τα φορτώσει σε virtual περιβαλλον για δω αν δουλευει σωστα ενα προγραμμα;;; -
Free προγραμμα εγγραφής audio/video καθώς και επεξεργασίας,ούτε crack γιά nero ούτε τπτ.....τα σπάει
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
κατεβασε το ccleaner (ειναι δωρεαν) για να καθαρισεις τη registryΓια να καθαρίσεις τη registry και γενικά όλα τα υπολείματα από παλιά εγκατεστημένα προγράμματα ποιές επιλογές κλικάρεις?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Free προγραμμα εγγραφής audio/video καθώς και επεξεργασίας,ούτε crack γιά nero ούτε τπτ.....τα σπάειGet it Free. A free version of this software is available for non-commercial use only. The free version does not expire but will only burn normal CDs.
o τσάμπας πέθανε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
κατεβασε το ccleaner (ειναι δωρεαν) για να καθαρισεις τη registry
Για να καθαρίσεις τη registry και γενικά όλα τα υπολείματα από παλιά εγκατεστημένα προγράμματα ποιές επιλογές κλικάρεις?
πας: μητρωο>ελεγχος για παραμετρους>διορθωση παραμετρων>σε αυτο που ρωταει εγω παταω οχι>και μετα πατας (παλι) διορθωση παραμετρων και εισαι κομπλε
-
το καλητερο προγραμμα για να καψετε cd/dvd/bd ειναι το ashampoo burning studio ειναι ελαφρι και γρηγορο (δεν ειναι δωρεαν)
-
cdburner XP. μικροσκοπικό, δωρεαν, ζαχαρενιο.
-
infrarecorder χρησιμοποιω εγω.
-
Μου κάνει εντύπωση ότι τόσος πολύς κόσμος εξακολουθεί να καίει cd. Για ποιους λόγους χρησιμοποιείτε την λειτουργία;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση ότι τόσος πολύς κόσμος εξακολουθεί να καίει cd. Για ποιους λόγους χρησιμοποιείτε την λειτουργία;Για να στην 'σπαμε' .
'Οταν' καιμε καποιο δισκακι βρε Χρηστο
Ουτε και θυμαμαι ποτε εκαψα το τελευταιο παντως -
Εγώ θυμάμαι. Πριν 10 μέρες, ένα mp3 cd για το αυτοκίνητο μια και είχα τσιγκουνευτεί τα 430 ευρώ που ζητούσε η BMW για επαφή USB. Για άλλους λόγους όμως δεν έχω κάψει cd/DVD εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον. Τα φλασάκια, το Bluetooth και τα email έχουν ουσιαστικά εκμηδενισει την ανάγκη, για αυτό και απορώ.
-
Και το ImgBurn ειναι ελαφρυ, μικρο και freeware.
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
2 ερωτησεις για τα 7αρια.-Kαποιο προγραμμα οπως το deamon tools αλλα freeware που να κανει mount τα ISO σαν system device.
-υπαρχει περιπτωση στα 7αρια χ64 να συνδεσω εναν εξωτερικο δισκο με Win7 χ86 και να τα φορτώσει σε virtual περιβαλλον για δω αν δουλευει σωστα ενα προγραμμα;;;-
Το daemon tools lite ειναι freeware. Δωρεαν υπαρχει και το WinCDEmu.
-
Κατι παρομοιο αντιμετωπισα πριν μερικους μηνες. Συνδεσα εξωτερικο σκληρο με win 7 32bit απο παλιο pc με athlon 64 σε αλλο με phenom 2 και εντελως διαφορετικα τσιπακια και λειτουργησε κανονικοτατα, βρηκε μονο του drivers για ολα τα υποσυστηματα, εκτος της καρτας γραφικων.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση ότι τόσος πολύς κόσμος εξακολουθεί να καίει cd. Για ποιους λόγους χρησιμοποιείτε την λειτουργία;HARD COPY
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Και το ImgBurn ειναι ελαφρυ, μικρο και freeware.2 ερωτησεις για τα 7αρια.
-Kαποιο προγραμμα οπως το deamon tools αλλα freeware που να κανει mount τα ISO σαν system device.
-υπαρχει περιπτωση στα 7αρια χ64 να συνδεσω εναν εξωτερικο δισκο με Win7 χ86 και να τα φορτώσει σε virtual περιβαλλον για δω αν δουλευει σωστα ενα προγραμμα;;;-
Το daemon tools lite ειναι freeware. Δωρεαν υπαρχει και το WinCDEmu.
-
Κατι παρομοιο αντιμετωπισα πριν μερικους μηνες. Συνδεσα εξωτερικο σκληρο με win 7 32bit απο παλιο pc με athlon 64 σε αλλο με phenom 2 και εντελως διαφορετικα τσιπακια και λειτουργησε κανονικοτατα, βρηκε μονο του drivers για ολα τα υποσυστηματα, εκτος της καρτας γραφικων.
Εγω θελω ενω τρεχω το ενα λειτουργικο, να χω το αλλο σε virtual, σε παραθυρο στο ιδιο συστημα
-
-
Μου κάνει εντύπωση ότι τόσος πολύς κόσμος εξακολουθεί να καίει cd. Για ποιους λόγους χρησιμοποιείτε την λειτουργία;
HARD COPY
WHAT IS THIS?
-
εγω γραφω κανενα για να ακουω μουσικη στο αυτοκινητο
και γραφω και κανενα ετσι χωρις λογο επειδη πριν δυομισι χρονια ειχα παρει 50 cd ε και για να μιν τα βλεπω ετσι να καθονται στη γονια τα γραφω
-
Για αυτό σταμάτησε η Sony να παράγει cds. Τα έφαγε η μαρμάγκα και οι εξωτερικοί σκληροί- usb flash.
-
Εγω παντως μετα απο πολυ καιρο επιασα στα χερια μου DVD για εγγραφη (παιζει να ναι και η 3η του drive μου στα 2.5 χρονια που το χω) και αυτο γιατι επρεπε να κρατησω ''back up'' των Win 7.
H Sony παντως την μεγαλυτερη βλακεια την εκανε με τα mini-discs.Κανεις δεν τα χρησιμοποιησε.
-
αυτο που πιστευω οτι απετυχε ειναι τα bluray.. χρησιμοποιει κανεις? (δε μιλαω για αυτους με ps3 )
-
Εγω θελω ενω τρεχω το ενα λειτουργικο, να χω το αλλο σε virtual, σε παραθυρο στο ιδιο συστημαΤο μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να κανεις clone τον δισκο και να τον μετατρεψεις σε αρχειο που να διαβαζεται απο το virtualization προγραμμα που χρησιμοποιεις(virtualbox?)
εδω ισως βρεις λυση http://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=2&t=24445Επισης αλλη μια(πιο risky) λυση ειναι αυτη http://www.virtualbox.org/manual/ch09.html#rawdisk
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]