-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το χειρότερο είναι η αίσθηση που έχω (και μακάρι να είναι λάθος) οτι η κοινή γνωμη αρχίζει και είναι μαζί τους, ολοένα και περισσότερο. Αυτό είναι το 'τερας' που φοβάμαι μη γιγαντωθεί[...]
Όταν ο κόσμος μέσα στην απόγνωση του ακούει λογικά πράγματα ΜΟΝΟ από τον παλιάτσο, θα πάει στον παλιάτσο.
Γι' αυτό κι 'εμείς' οι σωστοί και λογικοί, πρέπει να κοροϊδεύουμε οποιαδήποτε άποψη ξεφεύγει από το μονόδρομο της όξυνσης, να αναρωτιόμαστε μετά ακόμα καλύτερα.
Meaning...? που λεμε και στα Ελληνικα...;
Γι' αυτό κι 'εμείς' οι σωστοί και λογικοί, πρέπει να κοροϊδεύουμε οποιαδήποτε άποψη ξεφεύγει από το μονόδρομο της όξυνσης, να αναρωτιόμαστε μετά ακόμα καλύτερα
ΑΑΑ! Τώρα το πιάσαμε
Να αναρωτιόμαστε αλλά μην φτάσουμε, από τον πολύ διαλογισμό, να γίνουμε και σαν εκείνο τον Άραβα του παραμυθιού, στις 1001 νύχτες, πως τον λέγανε να δεις ... Α! Αμάν Μασγαμάν -
Αμάν Τοχιούμορσου νομίζω τον έλεγαν.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το χειρότερο είναι η αίσθηση που έχω (και μακάρι να είναι λάθος) οτι η κοινή γνωμη αρχίζει και είναι μαζί τους, ολοένα και περισσότερο. Αυτό είναι το 'τερας' που φοβάμαι μη γιγαντωθεί[...]
Όταν ο κόσμος μέσα στην απόγνωση του ακούει λογικά πράγματα ΜΟΝΟ από τον παλιάτσο, θα πάει στον παλιάτσο.
Γι' αυτό κι 'εμείς' οι σωστοί και λογικοί, πρέπει να κοροϊδεύουμε οποιαδήποτε άποψη ξεφεύγει από το μονόδρομο της όξυνσης, να αναρωτιόμαστε μετά ακόμα καλύτερα.
Meaning...? που λεμε και στα Ελληνικα...;
Γι' αυτό κι 'εμείς' οι σωστοί και λογικοί, πρέπει να κοροϊδεύουμε οποιαδήποτε άποψη ξεφεύγει από το μονόδρομο της όξυνσης, να αναρωτιόμαστε μετά ακόμα καλύτερα
Tέσπα, δε μπορώ να καταλάβω τί εννοείς κι αφου δεν θέλεις να μου εξηγήσεις, δεν θα σε πιέσω.
-
Bρε faflas τα ισοπέδωσες όλα. Αυτό κατάλαβες σε αυτό που έγραψα? Οκ να πάω και εγώ στον απεναντι πχ που έχει 480 εισόδημα συνταξη και ζει με αυτά στο σπίτι του πληρωνοντας για να ζήσει απο αυτά να τον πλακώσω στις φάπες επειδη τον φοβαμαι.Αφού αυτό κατάλαβες ότι εννοώ εντάξει.Οκ δίκιο έχεις δεν πρέπει να φοβόμαστε απο τους λαθρομετανάστες αφου ίσως παίρνουν περισσότερα .
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Tέσπα, δε μπορώ να καταλάβω τί εννοείς κι αφου δεν θέλεις να μου εξηγήσεις, δεν θα σε πιέσω.Ευχαριστώ.
-
βρε κουπεας εγω τα ισοπεδωνω ολα η καποιοι εκει εξω?Ακριβως αυτο που λες συμβαινει αυτη τη στιγμη.Καποιοι με την ανοχη της κοινωνιας βγαινουν και βιαιοπραγουν εναντιον του υποτιθεμενου εχθρου.Δεν ειπα να μη φοβασαι τον λαθρομεταναστη/μεταναστη/ελληνα που ειναι μπλεγμενος αλλα αυτο ειναι μια αλλη σιτορια που ουδεμια σχεση εχει με τα προγκρομ.
-
Όσο υπάρχει συνχυση γενικά στον κόσμο δεν θα αλλάξει τιποτα.Τι θα γινει δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Tέσπα, δε μπορώ να καταλάβω τί εννοείς κι αφου δεν θέλεις να μου εξηγήσεις, δεν θα σε πιέσω.
Ευχαριστώ.
Γιατί με ειρωνεύεσαι όμως....? Νόμιζα οτι μεταξύ μας τουλάχιστο, είχαμε περάσει σε καλυτερο επίπεδο και μπορούσαμε να συζητάμε, να διαφωνούμε (κι εννίοτε να συμφωνούμε) πολιτισμένα. Υπέθεσα οτι αντιλαμβάνεσαι οτι σε εκτιμώ σαν άτομο, (απο τα λίγα χρόνια που γράφουμε εδω μέσα και σε 'ξέρω' τεσπά.....), παρόλο που διαφωνούμε σε πάρα πολλά θέματα.
Ισως είσαι και σε άσχημη μέρα βέβαια, τυχαίνει κι αυτό. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φίλε Faflas o πεινασμένος μετανάστης μεταμορφώνεται πολύ εύκολα σε πεινασμένο δολοφόνο μετανάστη.Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κάτι να βγούν απο το αδιέξοδό τους.Όσο δεν το βρίσκουν όλα μπορούν να τα κανουν να ζήσουν.
Δεν έχουν την δική μας πολυτέλεια να διαμαρτύρονται φωνάζοντας στα δικαστήρια κτλ.Υπάρχουν και φτωχοί που ζουν με αξιοπρέπεια δεν πάνε να ξεκοιλιάσουν τον διπλανό τους για μια κάμερα ούτε γαζώνουν με καλάσνικοφ όποιον τους σταθεί εμπόδιο.
Στην τελική αν δεν βρίσκουν δουλειά σε μια χώρα που επέλεξαν να έρθουν ή τους φέρανε ή τους δεχθήκανε κ.λ.π. βάλε ότι θες, εγώ τι φταίω να με ξεκοιλιάσουν! Ας πάνε να ξεκοιλιάσουν αυτούς που τους φέρανε, εμένα δεν με ρώτησαν!
Κάποιοι από εμάς πληρώνανε για πολλές γενιές αυτό το κράτος και με χρήμα και με ιδρώτα και παλιότερα και με αίμα και πολλοί μείνανε πλέον πιο φτωχοί από πολλούς μετανάστες λόγω κρίσης. Δεν είδα κανέναν τέτοιο να κάνει τα παραπάνω! Κυρίως για αλλοδαπούς ακούμε. Και είναι λογικό αφού δεν είναι χώρα τους ...
Αλλά το φαινόμενο αυτό, δηλ. το λιντσάρισμα, είναι κατακριτέο γιατί είναι ρατσιστικό δηλ. απευθύνεται σε φυλή - ράτσα και όχι στους ενόχους δηλ. τους εγκληματίες. Τι φταίει π.χ. ο Πακιστανός οικογενειάρχης που δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια και πληρώνει και τους φόρους του να τον μαχαιρώσουν!
Αλλά όταν οι πραγματικοί ένοχοι μένουν ατιμώρητοι και η Χώρα έχει καταντήσει @$#%@$ τότε ο λαός θα αντιδράσει, είναι αναμενόμενο και όταν ο λαός αντιδρά αντιδρά εναντίον όλων δικαίων και αδίκων.
Απλώς θα ήταν πιο σωστό να πλακώσει πρώτα αυτούς που δημιούργησαν αυτό το χάλι, οι οποίοι και γνωστοί είναι και όνομα έχουν και θέση (σε κάποια έδρανα στην βουλή) παρά τον ανύποπτο σκουρόχρωμο μετανάστη.
Για μια ακόμη φορά στρέφεται ο ένας ενάντια του άλλου, αφήνοντας τους πραγματικούς ενόχους ατιμώρητους
Απίθανη φυλή είμαστε -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γιατί με ειρωνεύεσαι όμως....? Νόμιζα οτι μεταξύ μας τουλάχιστο, είχαμε περάσει σε καλυτερο επίπεδο και μπορούσαμε να συζητάμε, να διαφωνούμε (κι εννίοτε να συμφωνούμε) πολιτισμένα. Υπέθεσα οτι αντιλαμβάνεσαι οτι σε εκτιμώ σαν άτομο, (απο τα λίγα χρόνια που γράφουμε εδω μέσα και σε 'ξέρω' τεσπά.....), παρόλο που διαφωνούμε σε πάρα πολλά θέματα.
Ισως είσαι και σε άσχημη μέρα βέβαια, τυχαίνει κι αυτό. Τελοσπάντων, όπως θέλεις...Δεν σε ειρωνεύομαι. Απλώς δεν μπορούσα να το γράψω απλούστερα.
-
Να μεινουν μονο οι 700.000 νομιμοι. Τα 3.000.000 λαθρομεταναστων να παρουν δρομο
-
Δεν ειναι θεμα φυλης και στην Ν.Ιταλια και σε περιοχες της Ισπανιας τα ιδια γινονται..
-
-edit-
-
Οι αυτόκλητοι Stosstrupen περιπολάρουν και βράδυ ή μόνο πρωί-μεσημέρι;
Άλλο να τα βάζεις με τον μπαρμπα Θωμά και άλλο με τον Σάκα Ζουλου... -
Χίλιες φορές Σάκα
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η Ελλάδα εκπροσωπούμενη απ' τον κ.Παπουτσή αρνείται την εισαγωγή προσωρινών ελέγχων...Δεν υπερασπίζομαι τον Παπουτσή, αλλά κατάλαβες εντελώς το αντίθετο Αυτοί οι προσωρινοί έλεγχοι αφορούν τις εντός Σέγκεν μετακινήσεις. Και πίστεψε με, κανείς λαθρομετανάστης από την υπόλοιπη Ευρώπη δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα.
-
-edit-
-
Η χήρα Καντάρη και η ανθοδέσμη
Την αντίδραση μελών ακροδεξιάς οργάνωσης, στηλίτευσε η χήρα του 44χρονου, που δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Δεν δέχτηκε την ανθοδέσμη του προέδρου της Χρυσής Αυγής.
Τις πράξεις αντεκδίκησης και αντιποίνων κριτικάρει με την πράξη της η χήρα του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης.
Η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών φέρεται να έχει αρνηθεί να πάρει την ανθοδέσμη που της έστειλε ο πρόεδρος της οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή', Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο Twitter η γυναίκα έστειλε πίσω την ανθοδέσμη, θεωρώντας το προσβολή στη μνήμη του άντρα της.
Ο Μανώλης Καντάρης ξεκίνησε να πάει στο μαιευτήριο όπου γεννούσε η γυναίκα του, όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, αλλοδαπούς.
Οι κακοποιοί θέλησαν να κλέψουν τη βιντεοκάμερα που είχε μαζί του ο 44χρονος, με την οποία θα βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα και το παιδί του.
Τον σκότωσαν χτυπώντας τον πισώπλατα με μαχαίρι τρεις φορές, η μία στον λαιμό. Δεν τους έφτανε να πάρουν την κάμερα ή που τον τραυμάτισαν, ήθελαν να τον σκοτώσουν.
Ο φόνος του ανθρώπου προκάλεσε την οργή των κατοίκων, οι οποίοι εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλειά τους, σε γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.
Σε συγκέντρωσή διαμαρτυρίας που έκαναν, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης, που συμμετείχαν στην πορεία, ξεκίνησαν αντίποινα, χτυπώντας και κυνηγώντας αλλοδαπούς, οι οποίοι απλώς περνούσαν από εκεί.
http://news247.gr/ellada/fonos_kantarhs_xrysh_aygh_allodapoi.861167.html
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Δεν ειναι θεμα φυλης και στην Ν.Ιταλια και σε περιοχες της Ισπανιας τα ιδια γινονται..δηλαδη εδω ηταν τα πραγματα ετσι και παλιοτερα? πριν ερθουν αλλες φυλες?
τι με νοιαζει εμενα τι γινεται στην ισπανια και την ιταλια
μηπως να δουμε τι γινεται στις χωρες απο τις οποιες προερχονται οι 'κακομοιρηδες' καλυτερα?
-
Οχι δεν ηταν ετσι αλλα την εγκληματικοτητα δεν την εφεραν σαν μικροβιο αυτοι οι ανθρωποι.Δημιουργηθηκε εδω για λογους που εχουμε εξηγησει 200 φορες..Απο την αντικειμενικη φτωχεια μεχρι την ανυπαρξια(ισως και επιτηδες) του κρατους σε ολους τους τομεις ζωης αυτων των ανθρωπων(οπως και των ντοπιων)και φυσικα την ανυπαρξια χαρτιων.
Να σε νοιαζει τι γινεται στην Ιταλια και στην Ισπανια και συγκεκριμενα στην Ιταλια δεν θα στεναχωρηθεις γιατι παλι προγκρομ γινονται απο καποιους με οχι απλα ανοχη(οπως εδω) αλλα μπορουμε να πουμε αλλα και παροτρυνση του Μπερλουσκονι.
Στις χωρες απο που προερχονται βλεπεις καθημερινα τι γινεται απο τα ΜΜΕ.Και τα ''αυτακια'' δεν χρειαζονται.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;