-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η απόκλιση όμως θα πρέπει να είναι κάποιες σελίδες, με λίγο ψάξιμο θα το βρεις.Να χαθηκε αποκλειεται οποτε ναι, βρισκεται. Καποιες φορες παντως ειναι παραπανω απο καποιες οι σελιδες.
Μία απορία που έχω εγώ μιας και μου έγινε παρατήρηση. Είχα στην υπογραφή μου ένα -προφανώς- ψεύτικο quote με όνομα κάποιου μέλους (του nonos). Φαντάζομαι με αφορμή τις απειλές για μηνύσεις κλπ (..) πλέον δεν γίνεται κάτι τέτοιο ανεκτό αν και δεν πιστεύω πως προσέβαλα κάποιον. Όμως ο nonos εξακολουθεί να με αναφέρει στην υπογραφή του (αυτός το έκανε πρώτος άλλωστε, η δικιά μου ήταν απλά μια χιουμοριστική αντιμετπώπιση).
Προσωπικά δεν το θεωρώ σοβαρό θέμα ούτε θα αποχωρήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ούτε θα κινηθώ δικαστικά ( ). Όμως εφόσον απαιτείται από εμένα να μην αναφέρω κανέναν στην υπογραφή μου, τότε πιστεύω το σωστό και δίκαιο θα ήταν να απαιτηθεί και από τους άλλους να πράξουν ομοίως.
Μην αγγιξει κανεις τον leonp μου
-
Ελπίζω να παρατήρησες πως ο κώδικάς σου στο προηγούμενο ποστ έγινε render κανονικά
-
όπως και να χει αυτό το πράμα με τα quote στην υπογραφή δείχνει ανωριμότητα ή παιδάκια που θέλουν να παίξουν
-
Ίσως κάποια μέρα να καταφέρουν όλοι να φτάσουν στα δικά σου επίπεδα ωριμότητας
-
πηγα να γραψω σοβαρα για να κανω συζητηση ( ; ) αλλα θα βαλω απλα ενα
-
ΙΚΕ ευχαριστημενος?
-
Πολυ φτωχια επεσε στις υπογραφες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ΙΚΕ ευχαριστημενος?Το εσβησες ή στο εσβησαν ; Εχει σημασια
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ΙΚΕ ευχαριστημενος?Εμένα δεν με πείραξε η υπογραφή σου, με πείραξε ('πείραξε' μάλλον) που ενοχλήθηκες εσύ ή όποιος άλλος από τις δικές μου που κακά τα ψέμματα ήταν μακράν ανώτερες από την δική σου σαχλαμάρα με το master troll.
Η φράση μου για το 2CV φυσικά ίσχυε και ισχύει, οπότε καλά έκανες και την διατυμπάνιζες.
-
Καλα καλα..κοιμησου ευτυχισμενος τωρα..
-
δε την παλεύετε
τι δουλειά έχουν τα προσωπικά σας θέματα να εμπλέκονται με τη διοίκηση του forum? προφανώς κάποιος θα προκάλεσε τον άλλον δημόσια. Βρείτε τα πρώτα μεταξύ σαςεγώ πραγματικά χ€στηκ@ για την υπογραφή του νονού, του ικε, του κώστα, του γιώργου, του μήτσου, του kacey με τον φούρνο κ γενικώς. αλοίμονο αν δίναμε σημασία κι εκεί
-
Εγώ πάντως ξενέρωσα . Ξεκινούσε αλλιώς η μέρα βλέποντας διαφορετική υπογραφή ΙΚΕ κάθε φορά ... nonos πρέπει να παραδεχτείς ότι υπήρχε μια ευρηματικότητα
-
dimitspan έχεις χάσει το νόημα του θέματος
-
Μπορεί
αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι κάποιον πείραξε η υπογραφή σου, το είπε σε mod και σου έγινε σύσταση. Αν όντως έτσι έγινε, τότε δεν έπρεπε να φτάσει μέχρι εκεί, αλλά να σου πει το τάδε μέλος μέσω πμ 'φίλε μ'ενοχλεί η υπογραφή σου μπλα μπλα μπλα' και μόνο εφόσον δεν έκανες καμία ενέργεια γι'αυτό να προχώρησε το πράμα. Αυτό γενικώς μου θύμησε τα παιδιά στο σχολείο που πείραζε ο ένας τον άλλον και περίμεναν απ'τον καθηγητή να βάλει τάξηαν έχω καταλάβει λάθος τότε πάσο
-
-
Πρίν λίγο μου έβγαλε ένα μήνυμα στα καλά καθούμενα ότι ο google chrome έχει λέει κάποιο πρόβλημα. Μου έβγαλε ένα link και πατώντας το βρέθηκα σε ένα θέμα που είχα ανοιχθεί τον Ιούλιο του 2002 και ήταν μια ψηφοφορία αν θέλουμε να δημιουργηθεί ξεχωριστη ενότητα για κάτι - δεν θυμάμαι.
Πωπώ ακόμα δεν είχα γραφτεί στο φόρουμ εγώ τότε. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπορεί
αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι κάποιον πείραξε η υπογραφή σου, το είπε σε mod και σου έγινε σύσταση. Αν όντως έτσι έγινε, τότε δεν έπρεπε να φτάσει μέχρι εκεί, αλλά να σου πει το τάδε μέλος μέσω πμ 'φίλε μ'ενοχλεί η υπογραφή σου μπλα μπλα μπλα' και μόνο εφόσον δεν έκανες καμία ενέργεια γι'αυτό να προχώρησε το πράμα. Αυτό γενικώς μου θύμησε τα παιδιά στο σχολείο που πείραζε ο ένας τον άλλον και περίμεναν απ'τον καθηγητή να βάλει τάξηαν έχω καταλάβει λάθος τότε πάσο
Δεν έγινε όμως έτσι. Τέσπα το θέμα θεωρείται λήξαν αλλά από εδώ και στο εξής ΔΕΝ θα υπάρχει καμιά ελαστικότητα με υπογραφές οι οποίες έχουν ως στόχο να προκαλέσουν άλλα μέλη του φόρουμ.
-
Η ενότητα τελικά δημιουργήθηκε;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η ενότητα τελικά δημιουργήθηκε;Σιγά μη φτιάξουμε ενότητα για να γράφει μέσα μόνο ο drdino
-
Εγώ πάντως μόνο γέλιο ήθελα να προκαλέσω
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]