Sep 6, 2002, 7:14 PM

Αγαπητοι φιλοι αφορμη για αυτο το topic ειναι φυσικα οι καλοκαιρινες διακοπες που τελειωσαν. Οι πιο πολλοι απο εμας παμε διακοπες τον Αυγουστο κλεινοντας συνηθως καποιο δωματιο για καποιες μερες. Ετσι λοιπον περιοριζομαστε σε καποιο συγκεκριμενο μερος και αν μας αρεσει εχει καλως. Αν δεν μας αρεσει πρεπει να βρουμε πλοιο να φυγουμε και δωματιο εκει που θα παμε, πραγμα αδυνατο τον Αυγουστο. Και εδω ειναι η μεγαλη αδικια. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ Η ΓΕΡΜΑΝΟ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ? Να εχω ολο μου το σπιτι μεσα στο αυτοκινητο μου. Να εχω τα ποδηλατα η το μηχανακι και το φουσκωτο μαζι μου. Να σταματω σε οποια τοποθεσια μου μου αρεσει και οποτε θελω. Ειδα τα αυτοκινουμενα των τουριστων φετος και επαθα ενα μεγαλο σοκ. Μεχρι δορυφορικη τηλεοραση ειχαν. Γιατι το κρατος να μου απαγορευει αυτη την χαρα. Λετε να μην συμφερει να επιτραπουν τα αυτοκινουμενα γιατι τοτε τα δωματια θα βαρανε μυγες? Τα κοινα τροχοσπιτα δεν εχουν καμμια σχεση και δεν ειναι λυση γιατι εχουν δυσκολια στην μεταφορα και παρα πολλα μειονεκτηματα. Δεν ειμαστε Ευρωπαιοι αλλα κοροιδα μου φαινεται!