-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
αν είναι η βασική λογικό....δεν έχει τίποτα εξτρα από ότι βλέπω όπως ολική κλοπή κτλ.
Τι ολική κλοπή; Εδώ δε κλέβουνε!!!!!
Στο Περιστέρι;
Και αν στο σπάσουν; Αν στο κάψουν; Τσιγγουνιά που μετά μπορείς να το μετανιώσεις οικτρά.
Στη Σαμο μενει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν είναι η βασική λογικό....δεν έχει τίποτα εξτρα από ότι βλέπω όπως ολική κλοπή κτλ.
Τι ολική κλοπή; Εδώ δε κλέβουνε!!!!!
Στο Περιστέρι;
Και αν στο σπάσουν; Αν στο κάψουν; Τσιγγουνιά που μετά μπορείς να το μετανιώσεις οικτρά.
Στη Σαμο μενει
Ακριβως
-
Ακριβώς στη Σάμο μένω , εδώ υπάρχουν άλλα ήθη και έθιμα!!!!!
Εξάλλου το θέμα με τις ασφάλειες εαν ήταν αξιόπιστες σίγουρα θα την έκανα, αλλά δεν είναι , όπως π.χ η ασφάλεια πυρός για την οικία μου θα δώσω ένα σωρό λεφτά για την ασφάλεια και εαν καεί η οικία δεν θα μπορέσω με τα χρήματα που θα πάρω να την ξανακάνω όπως ήταν πριν!!!! Το έχω ψάξει!!!
Επίσης πόσες φορές δεν έχετε ταλαιπωρηθεί από τις ασφάλειες που βρίσκουν χίλια μύρια κόλπα για να μην πληρώσουν!!!!!
Μια φορά που την χρειάστηκα , αναγκάστηκα να κάνω έγγραφα , κόντρα έγγραφα , φωτογραφίες και τηλέφωνα για να μπορέσω από τα 600 ευρώ που έδωσα για το σπάσιμο του πίσω πάρμπιζ του τέριος να πάρω τα 450 !!!
Το παρμπιζ μου το έσπασε με το αμάξι της η κουνιάδα μου και ενέλαβε αμέσως την ευθύνη κάναμε φιλική δήλωση και πάλι τράβηξα αυτά που τράβηξα!!!!!
Να πω και άλλα; Ολοι μας έχουμε ιστορίες να διηγηθούμε!!!!!!!Γιαυτό τις βασικές καλύψεις και ο Θεός βοηθός!!!!!!
-
Σάμο μένω μόνιμα!!! Οταν πάω ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πάω με μηχανή, μηχανόβιος δυτικές συνοικίες και ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!!!!!!
-
sorry για την επιμονή, αλλα τα χρηματα αυτα(250 ευρω), ακομα και για βασικες καλυψεις σε 7 φορολογισιμους δεν παιζει να ειναι τοσα για ετησια. ακομα και σε διαφημιστικα που κατα καιρους μοιραζουν, λιγοτερο απο 155 ευρω για 7-8 φορολογησιμους το εξαμηνο και με βασικες καλυψεις, δεν παιζει να βρεις. το αν στην επαρχια και ειδικοτερα παραμεθοριο ειναι φθηνοτερα δεν το γνωριζω, αλλα και παλι ποσο φθηνοτερα να ειναι? στο μισο?
thanks -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
sorry για την επιμονή.....................αλλα και παλι ποσο φθηνοτερα να ειναι? στο μισο?
thanksΑκριβώς φίλε μου !!! Ακριβώς στο μισό και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα πιό φθηνά!!!!!
π.χ ο πατέρας μου για το πριμέρα 1600 ήθελε στην Αθήνα λίγο πάνω από 600 ευρώ!!!!
Τον έκανα κάτοικο Σάμο (Νόμιμα) και επειδή ειναι πάνω από 75 χρονών , έβαλα οδηγό στο αμάξι και αυτόν αλλά και εμένα που είμαι 40χρονών , οπότε η ασφάλεια πήγε 270 ευρώ!!!!! Απίστευτο; δε νομιζω!!!!! -
Ορισμένες ομάδες ιδιοκτητών (στρατιωτικοί, αστυνομικοί κλπ) έχουν μειωμένα ασφάλιστρα σε πολλές εταιρείες. Βάλε και το μειωμένο ΦΠΑ και πιθανόν άλλες ελαφρύνσεις λόγω παραμεθορίου και να το αποτέλεσμα.
-
Για να σου φύγουν και οι παραμικρές αμφιβολίες υπολόγισε τα ασφάλιστρα εδώ :
http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=157
βάλε ΤΚ Αθήνας π.χ 12134
και Σάμου π.χ ΤΚ 83200 !!!!Και έλα Σάμο!!!!!!!
-
οκ. αποκεντρωση τωρα...
-
Χάζευα τις αγγελίες για το κασκάι στο car.gr!!!!
Από τις 15 αγγελίες για μοντέλο από 2010 , τα 14 πωλούνται πιό ακριβά από ότι κάνει το καινούριο ( action ) σήμερα και μόνο ένα πωλείται γύρω στα 600 ευρώ πιό φθηνά!!!!
Εδώ βλέπουμε πως λειτουργεί η ελεύθερη αγορά!!! Πάντως έχετε με υπόψην σας πουλώ και το δικό μου 22.000 ευρώ !!!!
Παραδοτέο σε όποιο μέρος της Ελλάδας θέλετε και μετά από συννενόηση το παραδίδω με την άδεια στο όνομά σας!!!!
Δώρο 16άρες ζάντες, σκαλοπάτια, συναγερμό!!Μοντέλο 5/2010 με 13200 χιλιόμετρα!!!! Αρκεί να έχετε καταθέσει μόνο 22.000 ευρώ στον λογαριασμό μου χωρίς κάποια άλλη έξτρα χρέωση!!!!ΥΓ Και το ρεζερβουάρ γεμάτο βενζίνη!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Χάζευα τις αγγελίες για το κασκάι στο car.gr!!!!
Από τις 15 αγγελίες για μοντέλο από 2010 , τα 14 πωλούνται πιό ακριβά από ότι κάνει το καινούριο ( action ) σήμερα και μόνο ένα πωλείται γύρω στα 600 ευρώ πιό φθηνά!!!!
Εδώ βλέπουμε πως λειτουργεί η ελεύθερη αγορά!!! Πάντως έχετε με υπόψην σας πουλώ και το δικό μου 22.000 ευρώ !!!!
Παραδοτέο σε όποιο μέρος της Ελλάδας θέλετε και μετά από συννενόηση το παραδίδω με την άδεια στο όνομά σας!!!!
Δώρο 16άρες ζάντες, σκαλοπάτια, συναγερμό!!Μοντέλο 5/2010 με 13200 χιλιόμετρα!!!! Αρκεί να έχετε καταθέσει μόνο 22.000 ευρώ στον λογαριασμό μου χωρίς κάποια άλλη έξτρα χρέωση!!!!ΥΓ Και το ρεζερβουάρ γεμάτο βενζίνη!!!!!
κυνηγας καποια χαμηλοτερη καταναλωση?.......
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
κυνηγας καποια χαμηλοτερη καταναλωση?.......Εχει ακούσει ότι η Nissan βγάζει ένα αυτοκίνητο που το λένε Qashqai και θελει να πάρει ένα τέτοιο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχει ακούσει ότι η Nissan βγάζει ένα αυτοκίνητο που το λένε Qashqai και θελει να πάρει ένα τέτοιο!
Eίναι καλό αυτό το ... πως το λένε; κασκάι;;;;;;
-
Προσπαθεί και αυτό να πουλήσει εδώ και μια 4ετία!!! Μάταια όμως!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσπαθεί και αυτό να πουλήσει εδώ και μια 4ετία!!! Μάταια όμως!Εχει πουληθεί κανένα κομμάτι;
-
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που τηρούνται στο forum έχουν πουληθεί τρία κομμάτια από έναν ανεξάρτητο παραεισαγωγέα. Ένα στην Αθήνα, ένα στην Σάμο και ένα στην Θεσσαλονίκη. Το topic του carspotting έχει λυσσάξει που δεν τα έχει πετύχει ακόμα αλλά ελπίζει πλέον σε παπαράτσι!!!
Φήμες αναφέρουν ότι το ένα της Θεσσαλονίκης σπάνια εμφανίζεται στην επιφάνεια της γης διότι βρίσκεται συνήθως στα τούνελ του μετρό για αποφυγή αδιάκριτων βλεμμάτων και αντιδράσεων φθόνου και ζήλειας!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φήμες αναφέρουν ότι το ένα της Θεσσαλονίκης σπάνια εμφανίζεται στην επιφάνεια της γης διότι βρίσκεται συνήθως στα τούνελ του μετρό για αποφυγή αδιάκριτων βλεμμάτων και αντιδράσεων φθόνου και ζήλειας!!!Ναι έχω δει φωτογραφίες αυτού του αμαξιού ,της θεσσαλονίκης ,πρέπει να βρίσκεται αρκετά βαθιά μέσα στη γή, νομίζω ότι είναι ζωντανός οργανισμός και κρύβεται επιμελώς από τον μετροπόντικα που προσπαθεί μάταια να το ξετρυπώσει!!!!!
Πρέπει να διαθέτει κάποιου είδους σκαπτικό μηχανισμό αφού ξεφεύγει συνεχεια από τον μετροπόντικα !!!!
Μάλλον τα κασκάι πρέπει να ζουν κάτω από την γή!!! Λές αυτό το Σαμιώτικο να κρύβεται στα βάθη της θάλασσας; -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Λές αυτό το Σαμιώτικο να κρύβεται στα βάθη της θάλασσας;Με βάζεις σε σκέψεις!!! Πιθανό! Η Nissan με αυτό το υπεραυτοκίνητο μπόρεσε να κομπλάρει ακόμα και τους Γερμανούς της ποιότητας και αξιοπιστίας και τα υποβρύχια τους να παρουσιάζουν μόνιμη κλίση!!!
-
Aλλη μία διάκριση για το Nissan Qashqai
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Nissan Qashqai κατέλαβε μια κορυφαία θέση σε μία από τις πιο απαιτητικές έρευνες ποιότητας της Ευρώπης. Το δημοφιλές crossover έχει επιτύχει «πολύ αξιόπιστα» σκορ στον οργανισμό ADAC στη Γερμανία. Ο ADAC αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου στην Ευρώπη και αριθμεί πάνω από 16 εκατομμύρια μέλη.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Nissan Qashqai κατέλαβε μια κορυφαία θέση σε μία από τις πιο απαιτητικές έρευνες ποιότητας της Ευρώπης. Το δημοφιλές crossover έχει επιτύχει «πολύ αξιόπιστα» σκορ στον οργανισμό ADAC στη Γερμανία. Ο ADAC αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου στην Ευρώπη και αριθμεί πάνω από 16 εκατομμύρια μέλη.
Το Qashqai τερμάτισε 6ο (από τα συνολικά 22) στην κατάταξη. Συγκεκριμένα το Qashqai κέρδισε σε αυτή την αναμέτρηση κάποιους από τους πιο βασικούς του ανταγωνιστές του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Qashqai δεν είναι η πρώτη φόρα που κατακτά μια επιτυχία από τον οργανισμό ADAC. Νωρίτερα μέσα στο έτος, ήρθε τρίτο στον ετήσιο διαγωνισμό της συγκεκριμένης οργάνωσης με τον τίτλο «Yellow Angel», με ένα βραβείο το οποίο αναγνωρίζει την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών, χάνοντας την 1η θέση από ένα Audi και ένα Porsche.Πηγή: autotriti.gr
-
Αυτή η διάκριση είναι ίσως μέρος και της απάντησης στο ερώτημα ... ανάγκης επέκτασης της εγγύησης!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)