-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θεωρώ πως αν η εξώπορτα της πολυκατοικίας έχει μια 'αξιοπρεπή' απόσταση από την άκρη του πεζοδρομίου ώστε να μη δυσχεραίνεται η είσοδος/έξοδος των ενοίκων και αν ο δρόμος έχει επαρκές πλάτος ώστε να μην απαιτούνται μανούβρες για να μπει/βγει ένα αυτοκίνητο στο/από το γκαράζ, είναι ΟΚ να παρκάρει ένα αυτοκίνητο με το μήκος του smart ή του iq. Το αν είναι νόμιμο τώρα, νομίζω πως δεν είναι (νομίζω προβλέπει απόσταση τουλάχιστον 0,5 μέτρου από τη ράμπα του γκαράζ/πάρκινγκ).Το υπογραμμισμένο ισχύει, δεν τίθεται θέμα εμποδίου.
Aν ισχύει και το ότι , τότε δικαίως οι ενδιαφερόμενοι ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να παρκάρει κανένα αυτοκίνητο .
Ισχύει όμως? ...... -
Αν θυμάμαι καλά, για είσοδο/έξοδο σε χώρο στάθμευσης επιτρέπεται να δεσμευθεί έως και το 40% της πρόσοψης ενός κτηρίου, με ελάχιστο μήκος τα 6μ. Δηλαδή δέσμευση = max(6μ, 0,4*χ), όπου Χ η πρόσοψη.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δέσμευση = 6μ. Άρα με τα 8,4μ (4,2*2) μάλλον κάπου κλέβουν ήδη
-
Ίσως είμαι εκτός θέματος αλλά δεν βρήκα παρόμοιο θέμα οπότε θα ποστάρω εδώ.
Ήταν παλιά μαγαζί, το μαγαζί έκλεισε και τώρα ο χώρος χρησιμοποιείται ως γκαράζ. Έχει αυτόματη πόρτα και εικονίδιο που απαγορεύει τη στάθμευση (όλα δείχνουν ότι είναι γκαράζ). Ωστόσο δεν έχει γίνει αλλαγή χρήσης χώρου. Αν κληθεί να έρθει η τροχαία για να κόψει πρόστιμο σε αυτοκίνητο που εμποδίζει το πάρκινγκ, θα ζητήσει κάποιο έγγραφο που να δηλώνει την ιδιότητα του χώρου? Θα προτιμούσα να πάρω απάντηση από άτομα που έχουν καλέσει την τροχαία για κάτι τέτοιο και γνωρίζουν το θέμα.
-
Αν ο χώρος δεν εχει δηλωθεί σαν γκαράζ και να γίνουν οι απαραίτητες μετατροπες στη οριζόντια ιδιοκτησία τότε ο χώρος μπροστά από το μαγαζί/πάρκινγκ δεν θεωρήται είσοδος οχήματος και άρα , αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο απαγορευτικό , τότε μπορει κάποιος να παρκάρει μπροστά από αυτό.
Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι μιας και θεωρείται ιδιωτικός χώρος , σε περίπτωση όμως που κληθει για να κόψει κλήση σε όχημα που είναι παρκαρισμένο μπροστά ( εφόσον επιτρέπεται απο την σήμανση) τότε θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να προσάψη απόδειξή είτε οτι ειναι χαρακτηρσμένο σαν πάρκινγ και εισοδος ή ότι εχει πληρώσει στο δήμο το χώρο μπροστά σαν αποκλειστικό για φορτωεκφόρτωση εμπορευμάτων του καταστήματος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεις να παρκαρεις αλλα με τις ανάλογες συνέπειες, καυγάδες δηλαδή και φόβο για ζημιές στο όχημα....
Η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι ειναι η Πολεοδομία σε επιτόπια αυτοψία όπου τότε τον έχουν σκίσει αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί μπορει να κάνουν έλεγχο και στο υπόλοιπο κτήριο με αποτέλεσμα πρόστιμα σε όλους..... (πχ ημιυπαίθριοι..)
-
Απο την στιγμη που η εισοδος-εξοδος του ειναι απευθειας στο δρομο, υποχρεουται να εχει αδεια απο τον δημο,το απλο σηματακι η μπορουν να τα αγορασουν ολοι,για να εχει ομως ισχυ αυτο το σηματακι πρεπει να φαινεται απο κατω και ο αριθμος αδειας του δημου.
-
Μάλιστα. Δεν τα γνώριζα αυτά. Υπέθετα ότι εφόσον φαίνεται σαν γκαράζ και χρησιμοποιείται έτσι, η τροχαία κόβει κανονικά πρόστιμο εφόσον βλέπει ότι ένα αμάξι με έχει 'εγκλωβίσει'. Τουλάχιστον πρακτικά έτσι είναι, με την έννοια ότι ο άλλος βλέπει ότι μέσα έχω παρκαρισμένο αμάξι και παρόλα αυτά μου κλείνει την πόρτα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω κόνους ή να περιοριστώ σε παρατηρήσεις σε όσους 'ενοχλούν'. Αν δεν πιάσει αυτό, θα παρκάρω ένα μηχανάκι που έχω μπροστά από το γκαράζ κι έτσι δεν θα ξαναπαρκάρει κανένας. Χμ...τελικά έχω αρκετές λύσεις. Τι να την κάνω την τροχαία?
-
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
........... Σκέφτομαι να τοποθετήσω κόνους ή να περιοριστώ σε παρατηρήσεις σε όσους 'ενοχλούν'. Αν δεν πιάσει αυτό, θα παρκάρω ένα μηχανάκι που έχω μπροστά από το γκαράζ κι έτσι δεν θα ξαναπαρκάρει κανένας. Χμ...τελικά έχω αρκετές λύσεις. Τι να την κάνω την τροχαία?Tελικά ο χώρος είναι δηλωμένος ως στάθμευσης? Εχει γίνει αλλαγή χρήσης, όπως ρωτούν και συμβουλεύουν κάποιοι?
Αλλιώς , αν σκοπεύεις να κάνεις αυτά που γράφεις, διάβασε εδώ , ειδικά τις 2-3 τελευταίες σελίδες και μάθε ποιά είναι η γνώμη των περισσοτέρων για αυτό που προτίθεσαι να κάνεις.
Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει, οπότε...... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Tελικά ο χώρος είναι δηλωμένος ως στάθμευσης? Εχει γίνει αλλαγή χρήσης, όπως ρωτούν και συμβουλεύουν κάποιοι?
Αλλιώς , αν σκοπεύεις να κάνεις αυτά που γράφεις, διάβασε εδώ , ειδικά τις 2-3 τελευταίες σελίδες και μάθε ποιά είναι η γνώμη των περισσοτέρων για αυτό που προτίθεσαι να κάνεις.
Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει, οπότε......Απάντησα εξαρχής στο πρώτο σου ερώτημα.
Κοίτα, δεν έχω πρόβλημα να παρκάρουν μπροστά από το σπίτι μου. Το να παρκάρουν μπροστά από τη γκαραζόπορτα, το θεωρώ αν μη τι άλλο ασέβεια. Αυτός που θα παρκάρει, δεν ξέρει αν είναι δηλωμένο ή όχι. Η λογική λέει ότι από τη στιγμή που βλέπει πόρτα γκαράζ, σημαίνει ότι αν παρκάρει δημιουργεί πρόβλημα. Να διευκρινήσω ότι δεν μένω στην Αθήνα, εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα στάθμευσης. Υπάρχει όμως ένα μαγαζί που κάποιες ώρες τιγκάρει και παρκάρουν όπου βρουν. Η ιδέα με το μηχανάκι νομίζω ότι είναι η καλύτερη.
Α, ο λόγος που δεν σκοπεύω να κάνω αλλαγή χρήσης και τα σχετικά είναι πολύ συγκεκριμένος. Ξέρω πολύ καλά ότι και καθόλα νόμιμος χώρος στάθμευσης να ήταν, η τροχαία θα έκοβε μεν πρόστιμο αλλά γερανό δεν θα έφερνε για να μετακινήσει το ενοχλητικό όχημα (παρότι έχει υποχρέωση να πράξει). Αν δηλαδή ο κάθε ηλίθιος με έκλεινε κι εγώ έπρεπε ας πούμε να πάω στο νοσοκομείο, η τροχαία θα μου έλεγε.... 'πάρε ταξί' - πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον σχετικό θέμα στο διαδίκτυο που σε παραπέμπω να διαβάσεις. http://bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=5573
Λυπάμαι μα δεν μπορώ να συμβαδίσω με νόμους που τα όργανα εφαρμόζουν εν μέρη. -
Για οσους δεν καταλαβαν, ο k_kb312 ειναι ο παραβαινων...
Ωστόσο δεν έχει γίνει αλλαγή χρήσης χώρου. Αν κληθεί να έρθει η τροχαία για να κόψει πρόστιμο σε αυτοκίνητο που εμποδίζει το πάρκινγκ, θα ζητήσει κάποιο έγγραφο που να δηλώνει την ιδιότητα του χώρου?
Σε οποια περιπτωση δεν ειναι αυταποδεικτο οτι ο χωρος ειναι νομιμος χωρος σταθμευσης (πχ εισοδος πυλωτης, οπου κ εκει παιζει η νομιμοτητα αναλογα με το μηκος αλλα αυτο ειναι θεμα πολεοδομιας), ΣΑΦΩΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ να ζητησει τα χαρτια που δειχνουν οτι δεν εχει χρησιμοιποιηθει αυθαιρετα ο χωρος.
Να στο πω αλλιως (εχοντας διαβασει κ πιο κατω τι γραφεις), αν εμενα με εγραφαν για σταθμευση μπροστα στον χωρο που περιγραφεις, θα τους εκοβα τον κωλο. Κ θα σου εστελνα κ την πολεοδομια.
Υπέθετα ότι εφόσον φαίνεται σαν γκαράζ και χρησιμοποιείται έτσι, η τροχαία κόβει κανονικά πρόστιμο εφόσον βλέπει ότι ένα αμάξι με έχει 'εγκλωβίσει'. Τουλάχιστον πρακτικά έτσι είναι, με την έννοια ότι ο άλλος βλέπει ότι μέσα έχω παρκαρισμένο αμάξι και παρόλα αυτά μου κλείνει την πόρτα.
Οχι, δεν ειναι ετσι γιατι τον χωρο τον ονομασες παρκινγκ χωρις να ρωτησεις κανεναν. Κ πολυ καλα κανουν κ παρκαρουν. Εσυ εισαι φαουλ.
Σκέφτομαι να τοποθετήσω κόνους ή να περιοριστώ σε παρατηρήσεις σε όσους 'ενοχλούν'.
Εσυ εισαι αυτος που ενοχλεις, ολους τους νομιμους χρηστες της δημοσιας θεσης.
Οποτε, κ εγω λυπαμαι αλλα οταν μου λες οτι
α) αυθαιρετα μετετρεψες τον χωρο σου σε σταθμευση
β) = αυθαιρετα ζητας να μην παρκαρουν μπροστα του οχηματα, σε χωρο που παραμενει ΔΗΜΟΣΙΟΣ
γ) ψαχνεις νομιμες ή 'νομιμες' λυσεις για να επιβαλεις την παρανομια σου (γιατι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ)
δ) μου λες οτι ειναι κ ασεβεια να μην σεβαστουν την παρανομια σου*
τοτε αυτο που πρεπει να συμβει ειναι να σου βαλει καποιος ενα φορτηγο κ να το αφησει εκει για κανα τριμηνο.
*αν τα ειχες κανει νομιμα τοτε ο δημος θα σου εβαζε κ κανονικη κ επισημη σημανση. Εχεις δικαιωμα να την ζητησεις κ πρεπει να σου την βαλουν. Ολα τα υπολοιπα ειναι σαλτσες, αποφασιζεις αυθαιρετα να οικιοποιηθεις δημοσιο χωρο κ δεν διαφερεις σε τιποτα απο ολους τους αλλους που το κανουν με καρεκλες, καδρονια κλπ κλπ. Απλα προσπαθεις να το ντυσεις με νομιμοφανη διακοσμηση.
-
Τι προυποθέσεις πρέπει να πληρεί μια θέση στάθμευσης για να γίνει νόμιμη;
Αρκεί π.χ. να χρησιμοποιείται απο τους ένοικους (πάνω απο εναν),της οικοδομής; -
Ο μπελάς (και το έξοδο) είναι να έχεις θεωρημένη από την Πολεοδομία κάτοψη του ισογείου που να αναγράφεται η θέση στάθμευσης και η είσοδος. Μετά εύκολα θα πάρεις το σήμα που απαγορεύει τη στάθμευση μπροστά στην είσοδο.
Σε Δήμους που δεν έχουν πρόβλημα στάθμευσης, δεν θέλουν θεωρημένη από την Πολεοδομία κάτοψη - αρκεί ένα σκαρίφημα που θα σου κάνει κάποιος μηχανικός.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο μπελάς (και το έξοδο) είναι να έχεις θεωρημένη από την Πολεοδομία κάτοψη του ισογείου που να αναγράφεται η θέση στάθμευσης και η είσοδος. Μετά εύκολα θα πάρεις το σήμα που απαγορεύει τη στάθμευση μπροστά στην είσοδο.Σε Δήμους που δεν έχουν πρόβλημα στάθμευσης, δεν θέλουν θεωρημένη από την Πολεοδομία κάτοψη - αρκεί ένα σκαρίφημα που θα σου κάνει κάποιος μηχανικός.
To προσπάθησα πρόπερσι αλλά..τζίφος!
Πήγα ολα τα σχετικά,υπέβαλα το αίτημα,και μετά απο κανένα μήνα μου απάντησαν (αφου τους έπρηξα),οτι μετά απο αυτοψία του δημοτικού υπαλλήλου ΔΕΝ γίνεται να πάρω άδεια.Δεν θυμάμαι ακριβώς την αιτιολογία,αλλά η αίτηση ήταν για 1 αυτοκίνητο δηλαδή το δικό μου.Κάποιος γνωστός σε μετέπειτα συζήτηση,μου είχε πει οτι για κοινόχρηστο πάρκινκγ δεν μπορούν να αρνηθούν
Έτσι σκέφτομαι να βάλω στο παιχνίδι την κουνιάδα μου,αλλά και τους νοικιαστές -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Τι προυποθέσεις πρέπει να πληρεί μια θέση στάθμευσης για να γίνει νόμιμη;
Αρκεί π.χ. να χρησιμοποιείται απο τους ένοικους (πάνω απο εναν),της οικοδομής;Αν ειναι οντως χωρος σταθμευσης, βαση σχεδιου του χωρου που εχει κατατεθει στην πολεοδομια, δεν υπαρχει θεμα. Εδω μιλαμε για αλλαγη χρησης χωρου. Δηλαδη το πρωην καταστημα (που δεν ειχε δικαιωματα στον δρομο μπροστα του) μετατραπηκε αυθαιρετα σε παρκινγκ, οπου συνεχιζει να μην εχει δικαιωμα στον δρομο μπροστα του. Το οτι καποιος το ονομασε/χρησιμοποιει ως παρκινγκ δεν σημαινει οτι εχει κ το δικαιωμα να το κανει, ή σωστοτερα δεν σημαινει οτι εχει το δικαιωμα να μην αφηνει αλλους να παρκαρουν μπροστα.
Κοινως, μεσα στον χωρο βαζεις οτι θες, αλλα μπροστα στον χωρο πρεπει να εχεις αδεια για να μην βαζει αλλος οτι θελει.
Για αλλαγη χρησης, πας με σχεδιο στην πολεοδομια. Εχει καποιες ελαχιστες απαιτησεις σε διαστασεις του χωρου οι οποιες - με επιφυλαξη - ειναι
πλάτος 2,60, μήκος 5,00, πλάτος εισόδου 2,25
αφου παρεις αδεια απο την πολεοδομια, πρεπει να πας κ στον δημο να παρεις αδεια για την απαγορευση της σταθμευσης μπροστα σου. Μονο τοτε εισαι νομιμος κ εχεις δικαιωμα να απαγορευεις στους αλλους να παρκαρουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αφου παρεις αδεια απο την πολεοδομια, πρεπει να πας κ στον δημο να παρεις αδεια για την απαγορευση της σταθμευσης μπροστα σου. Μονο τοτε εισαι νομιμος κ εχεις δικαιωμα να απαγορευεις στους αλλους να παρκαρουν.Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνω ακόλουθος ενός νόμου που δεν εφαρμόζεται από την τροχαία. Όπως είπα και πιο πάνω, η τροχαία έχει υποχρέωση μετά από κάποια ώρα αφότου κόψει κλήση, να καλέσει γερανό και να μαζέψει το αμάξι που ενοχλεί, όμως αποδεδειγμένα δεν το πράττει. Και να γίνει η αλλαγή χρήσης, επί της ουσίας δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Θα εξακολουθούν να παρκάρουν, θα εξακολουθούν να με κλείνουν, με τη διαφορά ότι θα τρώνε καμια κλήση.
Κοινως, μεσα στον χωρο βαζεις οτι θες, αλλα μπροστα στον χωρο πρεπει να εχεις αδεια για να μην βαζει αλλος οτι θελει.
Πρέπει να καταλήξεις στο αν όντως είμαι παράνομος ή έχω κάθε δικαίωμα να βάζω το αμάξι μου σε ένα χώρο που δεν είναι δηλωμένος ως γκαράζ. Αν η παρανομία είναι οι κώνοι, σε ενημερώνω ότι το θεώρησα μη αποτελεσματικό και τελικά έβαλα το μηχανάκι. Όλα καλά λοιπόν?
-
αφου παρεις αδεια απο την πολεοδομια, πρεπει να πας κ στον δημο να παρεις αδεια για την απαγορευση της σταθμευσης μπροστα σου. Μονο τοτε εισαι νομιμος κ εχεις δικαιωμα να απαγορευεις στους αλλους να παρκαρουν.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνω ακόλουθος ενός νόμου που δεν εφαρμόζεται από την τροχαία. Όπως είπα και πιο πάνω, η τροχαία έχει υποχρέωση μετά από κάποια ώρα αφότου κόψει κλήση, να καλέσει γερανό και να μαζέψει το αμάξι που ενοχλεί, όμως αποδεδειγμένα δεν το πράττει. Και να γίνει η αλλαγή χρήσης, επί της ουσίας δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Θα εξακολουθούν να παρκάρουν, θα εξακολουθούν να με κλείνουν, με τη διαφορά ότι θα τρώνε καμια κλήση.
Πρέπει να καταλήξεις στο αν όντως είμαι παράνομος ή έχω κάθε δικαίωμα να βάζω το αμάξι μου σε ένα χώρο που δεν είναι δηλωμένος ως γκαράζ. Αν η παρανομία είναι οι κώνοι, σε ενημερώνω ότι το θεώρησα μη αποτελεσματικό και τελικά έβαλα το μηχανάκι. Όλα καλά λοιπόν?
Εχω πετύχει στο Λουτράκι εισαγγελέα να παρκάρει στην δεύτερη είσοδο πολυκατοικίας........... κλείνοντας 5 αυτοκίνητα, ήρθε η Τροχαία.... κλήση, του πήρε τις πινακίδες, γερανός δεν υπήρχε διαθέσιμος απο Κόρινθο. Τους άφησε όλους μέσα Κυριακή βράδυ.
Το πήρε νωρίς το πρωι...... το μεσημέρι είχε πάρει πίσω τις πινακίδες του και έκανε θέμα στην Πολεοδομία από οτι ξέρω, γιατι στην επόμενη γενική συνέλευση είπαν ότι πρεπει να βγουν 5 αυτοκίνητα από την πυλωτή και να καταργηθει αυτή η πόρτα.Νομίζω στο 99% των περιπτώσεων μονο μια πόρτα parking είναι νόμιμη.
-
Στο 1ο. Δηλαδη μου λες 'γιατι να ακολουθησω την νομιμη διαδικασια αφου δεν θα μου προσφερει αποτελεσμα'?
Η διαφορα ειναι οτι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ για να γινεις νομιμος. Η αλλαγη χρησης προυποθετει να τα σκασεις κ στον δημο (ειδικα εκει, για την αδεια καταληψης δημοσιου χωρου) κ στην πολεοδομια, οπως αλλοι (εγω δηλαδη) για να εχεις αυτο το δικαιωμα. Οποτε η 'νομιμοποιηση' ειτε σου κανει ως αποτελεσματικο ειτε οχι, δεν ειναι το θεμα μας. Αλλου ειναι το θεμα. Το οτι θες να πετυχεις κατι χωρις να εκπληρωσεις την υποχρεωση σου, κ την νομικη κ την χρηματικη.
Το αν θα ακολουθησεις την νομιμη διαδικασια δεν εχει να κανει με το αν ο νομος σου προσφερει το αποτελεσμα, αλλα το τι αποτελεσμα προσφερει κ στους αλλους. Δεν το κανεις για σενα, το κανεις γιατι ετσι πρεπει κ το κανεις για αλλους.
Στο 2ο, δεν εχω να καταληξω σε κατι γιατι τα ειπα πολυ απλα. Κ δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις:
Στον χωρο σου μπορεις να βαζεις οτι θελεις. Ο δρομος μπροστα απο τον χωρο σου ομως ΔΕΝ σου ανηκει οποτε δεν μπορεις να απαγορεψεις σε κανεναν να παρκαρει. Το οτι εσυ εβαλες ενα οχημα μεσα το οποιο πρεπει να βγει καποτε κ με καποιον τροπο, δεν αφορα κανεναν αλλο κ δεν υποχρεωνει κανεναν για οτιδηποτε αλλα πολυ απλα ειναι δικο σου προβλημα.
Απο κει κ περα, το μηχανακι ειναι μια νομοτυπη γυφτια γιατι χρησιμοποιεις κατι νομιμο για να πετυχεις κατι παρανομο κ ευθεως αντιθετο με το νοημα κ την ουσια του νομου, που ειναι οτι ο δρομος μπροστα σου ειναι κοινοχρηστος.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες τόσο προσωπικά το θέμα μου. Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο, πήρα την απάντηση που χρειαζόμουν και έχει ήδη λήξει. Απλά εσύ δεν το χεις καταλάβει ακόμη.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η διαφορα ειναι οτι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ για να γινεις νομιμος. Η αλλαγη χρησης προυποθετει να τα σκασεις κ στον δημο (ειδικα εκει, για την αδεια καταληψης δημοσιου χωρου) κ στην πολεοδομια, οπως αλλοι (εγω δηλαδη) για να εχεις αυτο το δικαιωμα.Μπράβο σου που πλήρωσες για να χρησιμοποιείς το χώρο σου όπως εσύ θες . Το ότι εσύ το έκανες και προφανώς αρκετοί άλλοι, δεν σημαίνει ότι έτσι θα το κάνω και εγώ.
-
Ε για αυτο το πηρα προσωπικα. Γιατι εγω ακολουθησα την νομιμη διαδικασια κ τα εσκασα, ενω εσυ λες οτι δεν θα την ακολουθησεις 'επειδη δεν σου προσφερει το ωφελος που αναμενεις απο αυτην', κ γιατι δεν καταλαβαινεις οτι την νομιμη διαδικασια εχεις υποχρεωση να την ακολουθησεις ως υποχρεωση προς τους γυρω σου. Κ μετα βγαινεις κ δηλωνεις οτι 'θα βρεις τον τροπο'.
(που δεν το πηρα προσωπικα, τωρα το παιρνω. Εγω στην αρχη απλα σου ειπα οτι ισχυει το ΤΑΔΕ, που δεν επιδεχεται ερμηνειας κ αποψης, απλα στον γραπτο λογο δεν φαινεται το υφος της ομιλιας).
-
Φυσικά και καταλαβαίνω ότι τη νόμιμη διαδικασία έχω υποχρέωση να την ακολουθώ. Συνειδητά επέλεξα το αντίθετο όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, για τους λόγους που προανέφερα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι υπόλογος των πράξεών μου.
Δεν με ενδιαφέρει αν το πήρες προσωπικά. Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
-
**Conclusion **: Kαι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!
Νομοθεσία περί πάρκινγκ