Για οσους δεν καταλαβαν, ο k_kb312 ειναι ο παραβαινων...
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Ωστόσο δεν έχει γίνει αλλαγή χρήσης χώρου. Αν κληθεί να έρθει η τροχαία για να κόψει πρόστιμο σε αυτοκίνητο που εμποδίζει το πάρκινγκ, θα ζητήσει κάποιο έγγραφο που να δηλώνει την ιδιότητα του χώρου?
Σε οποια περιπτωση δεν ειναι αυταποδεικτο οτι ο χωρος ειναι νομιμος χωρος σταθμευσης (πχ εισοδος πυλωτης, οπου κ εκει παιζει η νομιμοτητα αναλογα με το μηκος αλλα αυτο ειναι θεμα πολεοδομιας), ΣΑΦΩΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ να ζητησει τα χαρτια που δειχνουν οτι δεν εχει χρησιμοιποιηθει αυθαιρετα ο χωρος.
Να στο πω αλλιως (εχοντας διαβασει κ πιο κατω τι γραφεις), αν εμενα με εγραφαν για σταθμευση μπροστα στον χωρο που περιγραφεις, θα τους εκοβα τον κωλο. Κ θα σου εστελνα κ την πολεοδομια.
Υπέθετα ότι εφόσον φαίνεται σαν γκαράζ και χρησιμοποιείται έτσι, η τροχαία κόβει κανονικά πρόστιμο εφόσον βλέπει ότι ένα αμάξι με έχει 'εγκλωβίσει'. Τουλάχιστον πρακτικά έτσι είναι, με την έννοια ότι ο άλλος βλέπει ότι μέσα έχω παρκαρισμένο αμάξι και παρόλα αυτά μου κλείνει την πόρτα.
Οχι, δεν ειναι ετσι γιατι τον χωρο τον ονομασες παρκινγκ χωρις να ρωτησεις κανεναν. Κ πολυ καλα κανουν κ παρκαρουν. Εσυ εισαι φαουλ.
Σκέφτομαι να τοποθετήσω κόνους ή να περιοριστώ σε παρατηρήσεις σε όσους 'ενοχλούν'.
Εσυ εισαι αυτος που ενοχλεις, ολους τους νομιμους χρηστες της δημοσιας θεσης.
Οποτε, κ εγω λυπαμαι αλλα οταν μου λες οτι
α) αυθαιρετα μετετρεψες τον χωρο σου σε σταθμευση
β) = αυθαιρετα ζητας να μην παρκαρουν μπροστα του οχηματα, σε χωρο που παραμενει ΔΗΜΟΣΙΟΣ
γ) ψαχνεις νομιμες ή 'νομιμες' λυσεις για να επιβαλεις την παρανομια σου (γιατι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ)
δ) μου λες οτι ειναι κ ασεβεια να μην σεβαστουν την παρανομια σου*
τοτε αυτο που πρεπει να συμβει ειναι να σου βαλει καποιος ενα φορτηγο κ να το αφησει εκει για κανα τριμηνο.
*αν τα ειχες κανει νομιμα τοτε ο δημος θα σου εβαζε κ κανονικη κ επισημη σημανση. Εχεις δικαιωμα να την ζητησεις κ πρεπει να σου την βαλουν. Ολα τα υπολοιπα ειναι σαλτσες, αποφασιζεις αυθαιρετα να οικιοποιηθεις δημοσιο χωρο κ δεν διαφερεις σε τιποτα απο ολους τους αλλους που το κανουν με καρεκλες, καδρονια κλπ κλπ. Απλα προσπαθεις να το ντυσεις με νομιμοφανη διακοσμηση.