-
τσαμπα λεφτα..
αφου υπαρχει στο bios και αφου δεν τον βλεπεις παει να πει οτι τα windows μεσα χτυπησαν στο mbr..κοινως ειχες rootkit -
Τέλειος είναι, μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω: πηγαίνοντας από 5400> 7200 σε λάπτοπ θα ζημειωθεί η αυτονομία σου. Το πόσο εξαρτάται από την κατάσταση της μπαταρίας σου.
Υ.γ. Εγώ πάντως, τον είχα πάρει ( και τον είχα επιστρέψει τελικά ) το Σεπτέμβριο από πλαίσιο ( άρα υπολόγισε ένα +10% ) 66,50€.Sent from my dying phone
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τσαμπα λεφτα..
αφου υπαρχει στο bios και αφου δεν τον βλεπεις παει να πει οτι τα windows μεσα χτυπησαν στο mbr..κοινως ειχες rootkitΓια πες :hmm:
Sent from my dying phone
-
Θα πάω τότε αύριο μετά το μάθημα..
Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται do it
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τέλειος είναι, μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω: πηγαίνοντας από 5400> 7200 σε λάπτοπ θα ζημειωθεί η αυτονομία σου. Το πόσο εξαρτάται από την κατάσταση της μπαταρίας σου.Όχι και η καλύτερη.. Έχει αρκετά μεγάλο wear level..
τσαμπα λεφτα..
αφου υπαρχει στο bios και αφου δεν τον βλεπεις παει να πει οτι τα windows μεσα χτυπησαν στο mbr..κοινως ειχες rootkitΈκανα την προηγούμενη εβδομάδα format και clean install γιατί είχα περίπου τα ίδια συμπτώματα.. Παρέμεινε.?
-
Παιδιά, έχω ένα παλιό UPS 600άρι.
Το έβαλα τωρα να φορτίσει άλλα δεν βλέπω να κάνει κάτι...
Φυσικά δεν το έχω στον υπολογιστή ακόμα.
Ανάβει το πράσινο λαμπάκι του, αλλά είναι κλειστά και αυτο με το θαυμαστικό και αυτό με την μπαταρία.
Πιστεύω πως αυτο με το θαυμαστικό, θα ανάψει αν παίζει κάποιο πρόβλημα και αυτό με την μπαταρία, όταν δίνει ρεύμα.
Έτσι δεν είναι;
Και αν ναι, δεν πρέπει να έχει κάποιο άλλο λαμπάκι οτι φορτίζει;Α! ίσως παίζει ρόλο οτι έχει να δουλέψει κάπου στα 5 χρόνια;
Γενικά πάντως δεν έχει δουλέψει πολύ... -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τέλειος είναι, μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω: πηγαίνοντας από 5400> 7200 σε λάπτοπ θα ζημειωθεί η αυτονομία σου. Το πόσο εξαρτάται από την κατάσταση της μπαταρίας σου.
Υ.γ. Εγώ πάντως, τον είχα πάρει ( και τον είχα επιστρέψει τελικά ) το Σεπτέμβριο από πλαίσιο ( άρα υπολόγισε ένα +10% ) 66,50€.Sent from my dying phone
εγω δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα στην αυτονομια εχω παρει το συγκριμενο στα 250GB και πριν ειχα ενα hitachi (ιαπωνικη αξιοπιστια ) στις 5400 επισης 250
-
Ρε θα με πει κανείς;!
Για θα κάνει μπαμ αυτο εδω και θα σας γράφω απο τον άλλο κόσμο;! -
βαλε καμια συσκευη για πεταμα επανω (αφου το βγαλεις και απο τη πριζα) να δεις τι θα γινει..
-
Τον Mac εννοείς;
Δεν έχω τίποτα άλλο να βάλω
Θα το αφήσω έτσι μέχρι άυριο και αν δεν κάνει μπαμ ή αρπάξει φωτιά, θα δοκιμάσω να τον βάλω στον υπολογιστή... -
βαλε μια τηλεοραση, ενα πιστολακι, ενα παλιο ραδιοφωνο..
να δεις αρχικα αν φορτιζει καθολου η μπαταρια, γιατι αν ειναι το ups στη πριζα μπορει η συσκευη να παιρνει ρευμα, αλλα οταν πεσει να ανακαλυψεις οτι η μπαταρια ειναι νεκρη
-
Μα δεν εχει απο πίσω κανονική μπρίζα, αλλά σαν αυτές που μπαίνουν στο τροφοδοτικό μόνο που είναι θυλικιά.
-
ε τωρα τι να σου πω?
βαλε το μακ τοτε
και σοβαρα δλδ , βαλε το μακ μονο με τη μπαταρια δεν παιζει να γινει καμια ζημια ετσι
το πολυ πολυ να μην ανοιξειαλλωστε αν δουλευει η μπαταρια σε ενδιαφερει σε ενα ups
-
Οκ!
Θα το αφήσω πρώτα όλη την νυχτα...
5 χρόνια είχε να παρει ρεύμα η μπαταρία... άσε να φορτήσει καλά.Thanks!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε θα με πει κανείς;!
Για θα κάνει μπαμ αυτο εδω και θα σας γράφω απο τον άλλο κόσμο;! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε θα με πει κανείς;!
Για θα κάνει μπαμ αυτο εδω και θα σας γράφω απο τον άλλο κόσμο;!συνδεσε ενα λαπτοπ και δες αν φορτίζει.
αν φορτιζει, τοτε δουλευει.
αν ηταν να κανει μπαμ, τοση ωρα θα το χε κανει -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ρε θα με πει κανείς;!
Για θα κάνει μπαμ αυτο εδω και θα σας γράφω απο τον άλλο κόσμο;!Δεν εχεις κανει tag τον Thάnos στη φωτο
-
ειναι μεσα στο σπιτι με το ups
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε θα με πει κανείς;!
Για θα κάνει μπαμ αυτο εδω και θα σας γράφω απο τον άλλο κόσμο;!Δεν εχεις κανει tag τον Thάnos στη φωτο
Ειναι αυτος που βγαζει την φωτο
-
http://www.engadget.com/2011/05/04/inte ... ture-cpus/
-
αυτη η intel εχει αρχισει να γινεται η νεα apple..
ακου εκει inveted..3dcons υπηρχαν πολλα χρονια τωρα τι ακριβως ανακαλυψε δηλαδη?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]