-
Λοιπόοοον.....
Το καθυστερούσα κυρίως γιατί θα πρέπει να περιμένω μέχρι το Μάρτη μετά...kleisj, rally maniac, ή μαζί στην νίκη, ή στην καταστροφή;
Νικητής Rubens Barrichello. Αν χρειαστεί μέχρι και πιτ στοπ θα κάνει ο Σούμι πιστεύω. (Το καλό του Ρουμπίνιο μόνο που του θέλω, να είναι ΕΣΤΩ 2ος πίσω από Σούμι, ώστε να τον αφήσει μετά...)
Δεύτερος λογικά ο Michael Schumacher, που αν τελικά δεν τον περάσει ο Μπαρικέλο το καλό που του θέλω να αφήσει κάποιον άλλον, πλην αυτού που θα ψηφίσω τρίτο!!!
Τρίτος...
Ο σχεδόν μόνιμος τρίτος μου, Jenson Button, αν και το κάνω τελικά με μισή καρδιά...Sorry, staavros, πραγματικά εδώ και μισή ώρα τουλάχιστον ψάχνω εναλλακτικές να βάλω άλλον για 3ο, για να μην σε βγάλω off, αλλά δεν βρίσκω τίποτα... Για Τακούμα Σάτο το σκεφτόμουν τελικά, αλλά για τελευταίο αγώνα θα ήταν μάλλον αυτοκτονία...
-
- Raikkonen (μη ρωτάτε αν το πιστεύω ή όχι, απλά το έβαλα)
- MS
- Button
O Barrichello αν και θα έχει την pole θα χτυπήσει με τον JPM που θα ξεκινάει δεύτερος. Ο Barri θα μπει στα πιτ για τις απαραίτητες επισκευές και θα τερματίσει 5ος. Ο MS παρά την τρίτη θέση στην εκκίνηση θα χάσει τη θέση του από τον Kimi που θα είναι 4ος στο grid!!!
--- (ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ) ---
Αν τα πετύχω όλα αυτά, γίνεται να πάρω +30 πόντους στο πρωτάθλημα?!?!? -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Αν τα πετύχω όλα αυτά, γίνεται να πάρω +30 πόντους στο πρωτάθλημα?!?!?Τοσοι σου λειπουν για να κερδισεις?
Αν πετυχει το σεναριο κερδιζεις τη συλλογη του Ι. Βερν
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν τα πετύχω όλα αυτά, γίνεται να πάρω +30 πόντους στο πρωτάθλημα?!?!?
Τοσοι σου λειπουν για να κερδισεις?
Όχι, μου αρκούν +21 βαθμοί, αλλά θέλω να φαίνεται πως πήρα το πρωτάθλημα με μια σχετική άνεση!!!!!!
-
1)Schumi
2)Monty
3)Alonso αντε να τον δουμε και λιγο...εχω ξεχασει και πως ειναι....(Alonso) -
Ελεγα τον Ralph για τριτο αλλα τσπ τωρα δεν αλλαζω. Θα χαλασουν τα γουρια!!!
George εισαι ετοιμος για την τελικη αναμετρηση;;;; Το Pc σου το τσεκαρισες καλα; Να το εχεις καλου κακου εκτος πριζας μεχρι την Δευτερα!!! -
RB
MS
DC -
And the greatest battle begins....
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Αν τα πετύχω όλα αυτά, γίνεται να πάρω +30 πόντους στο πρωτάθλημα?!?!?
Τοσοι σου λειπουν για να κερδισεις?
Όχι, μου αρκούν +21 βαθμοί, αλλά θέλω να φαίνεται πως πήρα το πρωτάθλημα με μια σχετική άνεση!!!!!!
Αν το πετύχεις, έχεις εξασφαλισμένη την άνεση, με διαφορά... φάρδους!!
Αν το πετύχεις σε παραδέχομαι!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ελεγα τον Ralph για τριτο αλλα τσπ τωρα δεν αλλαζω. Θα χαλασουν τα γουρια!!!
George εισαι ετοιμος για την τελικη αναμετρηση;;;; Το Pc σου το τσεκαρισες καλα; Να το εχεις καλου κακου εκτος πριζας μεχρι την Δευτερα!!!Πάει, δεν πρόλαβες, τώρα ψήφισα!
Το κεφάλι του μπαρικέλο πρέπει να έχω στο νού μου, μην μπει αυτός στην πρίζα λόγω έδρας και τα κάνει λαμπόγυαλο εκει μέσα που λέει κι ο Hakk!!
Προβλεψεις για το Βραζιλιανικο GP