-
Το σκούρο πράσινο είναι από το δυσκολότερα χρώματα να αποτυπώσει κανείς. Είναι πολύ σκούρο και πλησιάζει στο μαύρο. Αν δεις ένα μεγάλο πεύκο, έλατο κέδρο κτλ, θα παρατηρήσεις οτι και στην πραγματικότητα το χρώμα τους είναι πολύ κοντά στο μαύρο. Θυμάμαι από την εποχή της αναλογικής φωτογραφίας (εφε mode on ) που συζητούσαμε (όχι μεταξύ μας ) οτι το συγκεκριμένο πράσινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα. Θεωρώ οτι στα συγκεκριμένα πλάνα ήταν λάθος να δουλέψω με f/5.6 και f/8.0. Με τόσο βαθύ πλάνο έπρεπε κατά τη γνώμη μου να χρησιμοποιήσω πιο κλειστό διάφραγμα, απλά επέλεξα να μην έχω τόσο μεγάλο βάθος πεδίου για να διαχωρίσω το εκκλησάκι απ την πίσω όχθη.
Επίσης κάνεις λάθος γιατί είσαι άχρηστος φωτογράφος.
-
μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις απογευματινές ώρες, ή πολύ πρωί με μαλακότερο φώς
το ανοιχτό πράσινο πάντως βγαίνει 'καμμένο'
-
τσ... τσ... τσ... canon users...
-
με Nikon την τράβηξε
-
Σε σένα πήγαινε ρε
-
δε βλέπω η νίκον να σε βοήθησε σε τπτ
ελπίζω μόνο να αποδίδει καλά το χρώμα της λάσπης
-
Τα ίχνη σβήστηκαν στo τοπικό πλυντήριο, η Nikon επιμελώς τυχαία δεν είχε κάρτα μνήμης να αποτυπώσει τη ντροπή και μείναν μόνο τέσσερις ροδιές από 185άρια χωμένα μέχρι τη μέση η ανέλκυση του ιπποπόταμου διήρκεσε περίπου 2 ώρες, κόστισε 3 σχοινιά και μισό συμπλέκτη απ το rav.
-
να το γράψεις στο 4χ4 τοπικ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δε βλέπω η νίκον να σε βοήθησε σε τπτΑπο άποψη βγήκαν έτσι...
btw thymios πολυ όμορφες...
-

-
Χμμμ...
Ήθελε απο πιο χαμηλά, έτσι ώστε να δείχνει πιο μεγάλος ο διάδρομος, και πιο ¨τεράστιος¨ ο πατέρας.
Συν οτι θα είχες κρύψει έτσι και διάφορα άλλα, όπως το αμαξι αριστερά και τα διάφορα στους τοίχους δεξια. -
Mια μάλλον χαζή επεξεργασία κυρίως στο χρώμα αλλά δεν ξέρω γιατί μ'άρεσε κάπως..

By jasonl at 2011-05-01 -
-
carfanatic και μένα μ'αρέσει
Ανδρέα ποιο είναι το θέμα της φωτό; μια κοπέλα που εκπλήσσεται; η κοπέλα; κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
carfanatic και μένα μ'αρέσει -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
carfanatic και μένα μ'αρέσειΑνδρέα ποιο είναι το θέμα της φωτό; μια κοπέλα που εκπλήσσεται; η κοπέλα; κάτι άλλο;
Το θεμα ειναι ελευθερο βρε.Δινει ο καθενας το δικο του.
-
-
Aρέσεις!
-

the band by Stavros G., on Flickr -
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...