-
καλημερα σε ολους,
εχει κανενα μηνα που αγορασα το corsa 1.400 καινουριο. Tο πρωτο πραγμα που παρατηρησα ηταν ενας ενοχλητικος θορυβος που ακουγοταν στην καμπινα του οδηγου οταν το αυτοκινητο ηταν στο ρελαντι. το πηγα στο εξουσιοδοτημενο service της opel και μου ειπαν πως ειναι τα μπεκς (ψεκαστηρες) και οτι ειναι μονιμο φαινομενο στα 14ρια οπελ αυτος ο ηχος. συμφωνειτε με αυτη την αποψη? να το ψαξω παραπανω? ο ηχος ειναι αρκετα εντονος ... με κλειστα παραθυρα και στο ρελαντι , οποιοσδηποτε θα ρωτουσε ,'τι ειναι αυτο που ακουγετε?'
-
καλημερα σε ολους,
εχει κανενα μηνα που αγορασα το corsa 1.400 καινουριο. Tο πρωτο πραγμα που παρατηρησα ηταν ενας ενοχλητικος θορυβος που ακουγοταν στην καμπινα του οδηγου οταν το αυτοκινητο ηταν στο ρελαντι. το πηγα στο εξουσιοδοτημενο service της opel και μου ειπαν πως ειναι τα μπεκς (ψεκαστηρες) και οτι ειναι μονιμο φαινομενο στα 14ρια οπελ αυτος ο ηχος. συμφωνειτε με αυτη την αποψη? να το ψαξω παραπανω? ο ηχος ειναι αρκετα εντονος ... με κλειστα παραθυρα και στο ρελαντι , οποιοσδηποτε θα ρωτουσε ,'τι ειναι αυτο που ακουγετε?'
-
καλημερα σε ολους,
-
Το θέμα είναι΄να μην μείνεις σε καμιά ερημιά φίλε μου.Αν είναι πρόβλημα τελικά .Αν όχι ,όπως σου είπαν,άστο και βλέπεις.Στην εγγύηση είναι.
Πάρε και μια δεύτερη γνωμη αλλά μην μπεί χέρι! -
Πάντως αν περιμένεις να είσαι μέσα στο αμάξι και να μην ακούγεται τπτ, τότε δεν θέλεις αυτοκίνητο αλλά χρηματοκιβώτιο.
-
Φίλε, πάρε ένα κατσαβίδι μεγάλο ακούμπα τη λαβή του στο αυτί σου και ακούμπα την άλλη άκρη σε διαφορετικά σημεία στον κινητήρα όταν δουλεύει στο ρελαντί για να εντοπίσεις από που προέρχεται ο θόρυβος, αν έχεις στηθοσκόπιο από γιατρό ακόμα καλύτερα, εντόπισε από που είναι ο θόρυβος, Εάν κτυπάει ρυθμικά μπορεί να είναι και από τα υδραυλικά οστήρια των βαλβίδων και όχι από τα μπεκ....
ακουστικα ελεγχου θορυβων -
.......Συγνωμη φίλε μου .Αυτό που σου είπαν στην opel ''έτσι κανουν όλα τα καινουρια 1,4αρια corsa'' είναι ένα θέμα.....
-
δε περιμενα να μην ακουγετε τιποτα. ο ηχος ειναι αρκετα εντονος, δε χρειαζετε να στησεις αυτι για να τον ακουσεις .οσοι φιλοι μπηκαν στο αυτοκινητο με ρωτησαν για τον ηχο. ειναι ενα ρυθμικο τακα τακα τακα. ανοιξα το καπο και εννοειτε οτι ο ηχος ηταν πολυ πολυ εντονος. θα ξαναπερασω μια βολτα απο το service.
-
Μετά κανε μια βόλτα απο ενα μαστορα που ξέρει τα corsa ή τελος πάντων έχει μεγαλη εμπειρία σε αυτά και πάρε μια ακόμη άποψη.Δεν χάνεις τίποτα.
-
καλημερα..
εκανα μια βολτα σε αλλον μαστορα... και ειπε ή ακουγονται τα μπεκ γιατι απλα ετσι ακουγονται στον συγκεκριμενο κινητηρα, ή εβαλα πολυ κακης ποιοτητας βενζινη. μου προτεινε να το φουλαρω με 100ρα shell. μαλλον θα χρειαστει να σπασω τον κουμπαρα μου για να το κανω αυτο.... -
Αυτό είναι!...Σωστός.
-
Ο χρήστης Glasves έγραψε:
καλημερα..
εκανα μια βολτα σε αλλον μαστορα... και ειπε ή ακουγονται τα μπεκ γιατι απλα ετσι ακουγονται στον συγκεκριμενο κινητηρα, ή εβαλα πολυ κακης ποιοτητας βενζινη. μου προτεινε να το φουλαρω με 100ρα shell. μαλλον θα χρειαστει να σπασω τον κουμπαρα μου για να το κανω αυτο....Και εχει δικιο ο μαστορας φιλε. Το ιδιο προβλημα ειχα σε corsa του 2006 και μου ειχαν βαλει μαπα βενζινη. Βαλε μια-δυο φορες 100σταρα και αλλαξε βενζιναδικο οπωσδηποτε!
-
Αν ο θόρυβος είναι το γνωστό ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ όλα καλά η καδένα είναι που ακούγεται σε όλα τα όπελ .
-
Οχι δεν ειναι το γνωστο ζζζζζζζζζζ... ειναι ενα ρυθμικο τακα τακα τακα τακα που αλλωτε ακουγετε περισσοτερο και αλλωτε ριχνει λιγο τους τονους. αρχιζω πλεον να συμβιβαζομαι με την ιδεα οτι το αμαξι θα ακουγεται στο ρελαντι.
-
Βάλε 100ρα και πήγαινέ το στην ΕΟ για ενα καλό ξεκάπνισμα και θα στρώσει .
opel corsa 1.400