-
Εμένα με κλειστό 3G, wifi, bluetooth (μόνο όποτε τ χρειάζομαι) με μερικά τηλέφωνα και μηνύματα, λίγο μουσικούλα, την φωτεινότητα όσο πιο χαμηλά γίνεται και χωρίς δόνηση αφής μου κρατάει μια βδομαδούλα το 5800 μου.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Eχμ.. παιδιά.., συνυπολογίστε και τη μείωση της ζωής της μπαταρίας, μην τα ρίχνετε στα updates μόνο.
Σαφώς και ισχύει αυτό, απλά στο iphone οι διαφορές είναι αισθητές αμέσως μετά το update οπότε η παλαιότητα της μπαταρίας δεν είναι δικαιολογία σ' αυτή την περίπτωση. Άσε που είναι κάτι που παρατηρείται και σε καινούρια σχετικά τηλέφωνα με λίγες φορτίσεις.
Ποτέ να πρόλαβει να φθάσει η μπαταρία ...
Στο δικό μου , ζήτημα να ειχα Κάνει καμία 15αρια φορτίσεις Όταν Πέρασα Απο την 4.1 στην 4.2...
Ακόμα στην 4.3 δεν Έχω περάσει , ακούω Ότι χειροτερεύει η κατάσταση ...τέρας τα τελευταία σου ποστ είναι αλλά αντι άλλων.
τσέκαρε το spelling πριν το δημοσιεύσεις γιατί το μηλόφωνο σου παίρνει πρωτοβουλίες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχμ.. παιδιά.., συνυπολογίστε και τη μείωση της ζωής της μπαταρίας, μην τα ρίχνετε στα updates μόνο.
Σαφώς και ισχύει αυτό, απλά στο iphone οι διαφορές είναι αισθητές αμέσως μετά το update οπότε η παλαιότητα της μπαταρίας δεν είναι δικαιολογία σ' αυτή την περίπτωση. Άσε που είναι κάτι που παρατηρείται και σε καινούρια σχετικά τηλέφωνα με λίγες φορτίσεις.
Ποτέ να πρόλαβει να φθάσει η μπαταρία ...
Στο δικό μου , ζήτημα να ειχα Κάνει καμία 15αρια φορτίσεις Όταν Πέρασα Απο την 4.1 στην 4.2...
Ακόμα στην 4.3 δεν Έχω περάσει , ακούω Ότι χειροτερεύει η κατάσταση ...τέρας τα τελευταία σου ποστ είναι αλλά αντι άλλων.
τσέκαρε το spelling πριν το δημοσιεύσεις γιατί το μηλόφωνο σου παίρνει πρωτοβουλίες.
όντως...
-
gps + internet + μουσική μέσω του ηχείου γονατίζουν τη μπαταρία
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το Nokia N91 μου πνέει τα λοίσθια (δε φταίει αυτό, το κεράσανε κρασί), οπότε ψάχνομαι από το πρωί στο ίντερνετ για να βρω το επόμενο αλλά είναι ένα χάος. Καταλήγω στο ένα, μετά μου γυαλίζει το άλλο, κάτι με χαλάει στο τρίτο...Δίνω μέχρι 150, το πολύ 200€.
Το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για να ακούω μουσική. Παίρνω κανένα τηλέφωνο, στέλνω κανένα μήνυμα.
Αν όμως έχει επιπλέον δυνατότητες δεν θα πάνε χαμένες. Πχ GPS, wifi, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ.
Αρκετά σημαντικό θεωρώ το να μην έχει ανάγκη για φόρτιση κάθε μέρα. Με είχαν βολέψει πολύ τα dedicated πλήκτρα για τον έλεγχο του mp3 player μιας και το χρησιμοποιούσα χωρίς να το βγάλω από τη τσέπη μου. Δυστυχώς απ'ότι βλέπω δεν υπάρχουν πια τέτοια.Είχα καταλήξει για λίγο στο Nokia V5-00, αλλά είναι περσινό κινητό και με λίγα παραπάνω παίρνω πολύ περισσότερες δυνατότητες. Μου αρέσει και το Sony Ericsson Hazel Black αλλά αντιπαθώ τα SE, και η υποδοχή για ακουστικά δεν είναι 3,5mm. Γενικά προτιμώ τα Nokia αλλά δε ξέρω που βρίσκονται από πλευράς λογισμικού πλέον.
Αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα touchscreen κινητά (όσο τα'χω χρησιμοποιήσει δεν μου έχουν κάνει καλή εντύπωση, εκτός από το iPhone (€€€)) μάλλον προσανατολίζομαι για android λόγω των πολλών δυνατοτήτων. Στα 150-200 ευρώ ποιό είναι καλό; To Wildfire θεωρείται καλό; Το android αναβαθμίζεται στη τελευταία έκδοση του σε οποιαδήποτε συσκευή ή εξαρτάται από τον κατασκευαστή;
Φίλε μου εγώ μόλις αγόρασα το C5-03 και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Απο μουσική έχει αρκετά καλή (δεν είναι βέβαια 5800) με δυνατό ηχείο... Η μπαταρία του σκυλί... αυτό για την μικρή αυτονομία των Android και για τις εφαρμογές δεν το ήξερα,,, Είναι το λιγότερα για γέλια οι τύποι... Μ' αρέσει που σκεφτόμουν το Χ8...
-
έχουν και μια οθονάρα να όμως... με απίστευτη ανάλυση...
έχουν και επεξεργαστές που φλερτάρουν οι πιο πολλοι με το 1Gh...
ε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... -
Δεν διαφωνώ (με εξαίρεση την οθόνη του Χ10 mini που είναι για γέλια... ) αλλά τι να το κάνω αν το έχω συνέχεια στην πρίζα;
-
Εγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο. Φυσικα μπορειτε να συνεχισετε να πιστευετε πως τo symbian ειναι κορυφαιο
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
το defy έχει αξιοπρεπέστατη αυτονομία.
το wildfire με σκάλισμα μου έβγαλε 1 μέρα.εξαρτάται τι οθόνη φοράει, την υλοποίηση της κάθε εταιρείας και πόσα mAh μπαταρία έχει.
-
τα περισσοτερα android μπορουν να βγαλουν το 3μερο, το θεμα οτι τρωνε σκαλισμα
εγω παντως δεν εχω παραπονο με 1.5-2 μερες που συνηθως κραταει το δικο μου , απο τη στιγμη που κραταει πανω απο 24ωρο και δεν κινδυνευω να μεινω στη μερα επανω δε παθαινω και τιποτα να το φορτιζω καθε μερα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το wildfire με σκάλισμα μου έβγαλε 1 μέρα.το αλκατελι ποσες μερες παει ;
-
Ρωτησα σημερα για το huawei χ5 σε καταστημα της wind. Μου ειπε οτι εφερε 2 συσκευες και τις πουλησε κατευθειαν.
'ποτε θα ξαναφερετε'
'απο βδομαδα μαλλον'
'θα φερετε παλι 2?'
'ε δεν ξερω, ετσι δοκιμαστικα τα φεραμε τα 2 και πουληθηκαν αμεσως' -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
το wildfire με σκάλισμα μου έβγαλε 1 μέρα.το αλκατελι ποσες μερες παει ;
4
με bt & wifi ανοικτό αλλά νύχτα κλειστό (01:00 έως και τις 06:00)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα περισσοτερα android μπορουν να βγαλουν το 3μερο, το θεμα οτι τρωνε σκαλισμαΕγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο. Φυσικα μπορειτε να συνεχισετε να πιστευετε πως τo symbian ειναι κορυφαιο
Αυτο ακριβώς.
-
το επομενο update του μηλοφωνου θα ειναι να κρυπτογραφησει την cache?
-
8 ωρες since unplugged , 94 % η μπαταρια
βεβαια τωρα θα αρχισει το σκαλισμα , γιατι τα android θες να τα σκαλιζεις
-
Εγώ χτές κατάφερα να το στείλω σε 10 ώρες στο 0. Φυσικά η οθόνη ήταν σχεδόν συνέχεια ανοιχτή το ίδιο και το ίντερνετ. Α έπαιξα και Drag Racing για κανα 30λεπτο συνολικά.
-
90%
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
90%Diesel καίει;
To πήρα το Χ5!
-
Ποιά κατά τη γν'ωμη σας ειναι αυτή την περίοδο η πιο οικονομική εταιρία για συμβόλαιο?Ενδιαφέρομαι κυρίως να κανω κλησεις και να στελνω μνμ σε ολα τα δικτυα...ή η αγορα πακετου cu,F2G θα ηταν καλη λυση?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]